Last news in Fakti

5 Декември, 2013 21:33 2 309 3

Пералня за кучета (СНИМКИ)

  • пералня-
  • кучета-
  • къпане

Домашните любимци  са част от семейството. Както всеки член от това семейство и за тях трябва да се полагат грижи. Къпането е едно от тях. Колкото и да е забавен за някои този процес, той отнема време и ... нерви. За тези, за които това е досадно задължение, британците са измислили решение – пералня за кучета. Цената се определя съобразно големината на домашния любимец: за малки кучета – 11 паунда; за тези със среден размер – 22 паунда и за големи – 31 паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Бенджи много жално гледа от пералнята
  • 2 Jesika

    1 1 Отговор
    Егати гаврата, после трябва да го водя на психотерапевт за кучета. Ма те британците какво умно да измислят? Те още нямат смесители за вода....
  • 3 Shmeker

    0 0 Отговор
    трябва да ги пускат по двойки мъжко с женско да не ги е страх толкова ;)