Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 10:58 7 189 7

Това ли е първата жена на Боби Михайлов - майката на Ники и Бисера?

  • първа жена-
  • съпруга-
  • боби михайлов-
  • борислав михайлов-
  • ники михайлов

От повече от 30 години майката на Бисера и Ники Михайлов живее в Щатите и не е в особено добри отношения с децата си

Скандалът около оставката на Борислав Михайлов от президентския пост на БФС прерасна в кървава война. Дори най-близките хора от семейството му, включително децата му, не му оказват публична подкрепа, след като хиляди излязоха на протест срещу него преди мача България -Унгария и се стигна до жестоки разправи в центъра на София.

Малцина обаче знаят, че семейният живот на Михайлов е не по-малко скандален от професионалния му. Тайната жена на някогашния славен вратар е избягала преди близо 30 години в Америка. За пръв път "Ретро“ се сдоби със снимка на тайнствената Петя Костова, която е майка на двете големи деца на Боби Михайлов – дъщеря му Бисера ѝ сина му Николай.

Петя напуска Борислав и заминава за Щатите, когато наследниците им са в невръстна детска възраст. Според запознати тя емигрира зад Океана заедно с най-добрия приятел на Михайлов по онова време, с когото имала интимна връзка. В САЩ тя се омъжила за него ѝ му родила дете, но по-късно кармата ѝ го връща и той я изоставил. Днес мистериозната брюнетка има нова половинка и видимо е щастлива с избраника си. Продължава да живее охолно на американска земя, а от началото на 2023-та е успяла да затопли отношенията с двете си деца от Боби, които допреди това не искали да се сещат за нея.

През годините майката на Ники и Бисера няколко пъти правела опити да се сближи с него и с дъщеря си, но и двамата категорично отказвали контакт и не можели да ѝ простят, че ги е изоставила като деца. През този януари обаче пръв Николай склонил да прости на майка си. Двамата дори се срещнали няколко пъти на живо, като той я запознал с любимата си жена – бившата плеймейтка Николета Лозанова, с която в момента очакват първата си обща рожба, зачената ин витро. Сестра му Бисера, която вече има две дечица, обаче продължава да бъде по-резервирана към родната си майка, която дори не присъства на сватбата ѝ с футболиста Живко Миланов, състояла се преди повече от 12 години. Функциите на Петя се изпълняваха от втората жена на Боби Михайлов – бившата гимнастичка Мария Петрова.

"Имам болка в себе си заради майка ми. Докато растях и се ориентирах към другия пол, дълго време си бях женомразец, отнасях се лошо с жените. Баща ми обясняваше, че трябва да бъда джентълмен. Но някои неща не мога да простя на майка ми. Изневяра, лицемерие и интригантство не мога да простя в никакъв случай. А аз самият дори за много пари не бих предал човек и не бих престъпил принципите си“, сподели Ники в едно от малкото си откровени интервюта. Той все още бил по-близък с втората жена на Боби Михайлов славната гимнастичка Мария Петрова.

Двамата с Боби се запознават в прочутата дискотека "Флорида“ в Пловдив, когато вратарят все още пази за "Ботев“. След поредна победа отишли с целия отбор да празнуват, а Мария също била на по питие с приятелки. Там се запознали лично, въпреки че Михайлов вече бил чел за нея по вестниците. Поканил я на среща, тя се дърпала, но на скорошната церемония "Спортен Икар“, където и двамата били наградени, склонила да му даде шанс. Първата им официална среща била в ресторанта на басейн "Спартак“, а 4 години по-късно двамата минали под венчилото. В началото Мария имала трудности в отношенията с двете му вече пораснали деца. Дъщеря му Бисера не я приемалата и родителите на Петрова били против връзката ѝ с футболиста. С появата на общото им дете Елинор обаче всичко се изгладило. Към днешна дата тя е студентка в Бостън, Америка.

През годините неведнъж жълти медии са писали, че Боби Михайлов посягал на бившата грация, а тя нонстоп му правела сцени на ревност. Мария обаче е категорична, че двамата се биели на майтап само с възглавници, а един-единствен път тя се опитала да го ритне от яд, но уцелила стола и едва не счупила крака си. По отношение на ревността Петрова споделя, че с годините се научила да я владее, но все още имали дрязги по този въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    22 1 Отговор
    Абе, ей, я оставете човека на бира!
  • 2 Aлфа Bълкът

    15 3 Отговор
    "Се ориентирах към другия пол", значи малката перука си е харесвал мъже?
  • 3 Хххх

    17 0 Отговор
    Глей с кви глупости ни занимава.
  • 4 Прости журналя

    27 2 Отговор
    Какво общо има майката на децата му
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.