Last news in Fakti

6 Декември, 2023 09:27 1 345 2

Агресия, насилие, разрушение и необратими промени през днешния ден

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Избягвайте да влизате в пререкания, спорове и конфликти, съветват астролозите

Агресия, насилие, разрушение и необратими промени през днешния ден - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в намаляваща фаза, в знак Дева до 18:36 ч. на 6 декември.

Днес Луната има своите плюсове и минуси в сферата на работа. Това е благоприятен лунен ден за монотонна работа, но не е подходящ за работа, която е свързана с динамика и новости. Откажете се от въвеждането на нови методи и стратегии, не се захващайте с мащабни проекти в този ден.

В дните на Девата хората са практични, рационални и педантични, прави ни по-отговорни и дисциплинирани. В този момент можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимание и концентрация. Днес е неблагоприятен ден за пътувания, с изключение на кратки пътувания.

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. Днес прегледите на устната кухина и зъбните са ефективни - те ще помогнат да се идентифицират най-скритите недостатъци на зъбите и да се направи точна диагноза.

Луната е на празен ход от 15:51 ч. до 18:36 ч. Не се препоръчва да се предприема нищо важно.

В 18:36 ч. Луната преминава във въздушния знак Везни.

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:38 ч. на 6 декември до 01:40 ч. на 7 декември

Денят има тежка, нестабилна енергия, в следствие, на което са характерни прояви на агресия, насилие, разрушение, необратими промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват не по неговата воля. Добре е за довършване на започнатото. Въздържайте се от бизнес дела. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Време за въздържание и спокойствие. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите. Не се поддавайте на провокации. Избягвайте да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Може да ви се стори, че другите сами създават спорове, конфликти и провокират скандали.

В много отношения двойствен ден. Може да се появи желание за бездействие, апатия и мързел, може да изглежда, че всичко изпада от ръцете ви и нещата не искат да се развиват добре. Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Добре е за генерално почистване на дома, да се освободите от всичко старо и излишно.

Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма. Увеличава се опасността от травми.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност и хармония. Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Покупки – Неблагоприятно време. Единственото, което може да се купува е спортен инвентар.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Луна Президент

    0 0 Отговор
    Китайците са по лунния календар, даже имат станция на обратната страна на луната. Напишете нещо за годината надървения зелен дракон по-добре.