Last news in Fakti

12 Декември, 2023 10:47 8 118 0

Зодии, за които 2024 г. ще бъде щастлива и повратна за живота им

  • зодии-
  • 2024 година-
  • щастие-
  • късмет

През първите месеци на годината планетите драстично ще променят позицията си

В началото на 2024 г. Юпитер, планетата на позитивното мислене и щастието, ще спре да се движи в обратна посока. Има и други промени – Меркурий ще влезе в Стрелец от 1 януари, Плутон ще влезе във Водолей на 20 януари, Уран ще излезе от покой и ще започне да се движи напред от 27 януари.

Какво означава всичко това? Както писахме, Юпитер е отговорен за положителния поглед върху живота. Меркурий е отговорен за поставянето на цели – ако преди не сте имали силата да правите никакви планове, сега планините ще са до колене. Плутон и Уран са планети на умствената дейност и творчеството. Ще имате нови идеи и жажда за знания.

Но само четири зодиакални знака ще получат всичко това – движението на планетите няма да засегне останалите.

Овен

Сега трябва да си поставите цели за следващата година – ще имате много енергия през 2024 г., така че е по-добре да знаете какво да правите предварително. От 20 януари Плутон ще навлезе в 11 дом – за вас това означава пълно преосмисляне на живота ви. Може би през последната година сте били недоволни от нещо – и в началото на новата година най-накрая ще разберете как да промените живота си.

Най-силен е периодът от 14 февруари. Марс влиза в Плутон във Водолей – това ще ви даде възможност да влияете на хората и тяхното поведение и да промените собствения си живот. Това може да бъде смяна на работа, преговори с шефа ви за повишение, откриване на собствен бизнес – всички тези радикални стъпки е най-добре да предприемете през февруари.

През март са вероятни недоразумения с партньора. Ако отдавна обмисляте да прекратите връзката си, направете го през март. Раздялата този месец ще донесе усещане за свобода и облекчение.

А неочакваните печалби ще ви помогнат да се възстановите напълно. През април Юпитер ще се срещне с Уран, така че е възможно да получите наследство, да спечелите от лотарията, бонус – изобщо всичко, което не сте планирали.

Телец

Още в края на декември ще започнете да усещате прилив на сила, който не е бил там преди. А от януари Плутон ще влезе в зоната на кариерата ви – това ще ви зареди с амбиция. Освен това именно в началото на годината шефът ви ще оцени работата ви през изминалите месеци (които не бяха лесни).

През март ще има лунно затъмнение – време да оцените живота си. Отпуснете се, вземете си няколко дни почивка, преразгледайте целите си. Ще бъде полезно да придобиете дневници, плановици и графици – това ще ви помогне да структурирате живота си, така че да няма хаос.

Но през април ще започне истинската работа. Освен това тя ще бъде щастлива. Ще искате да се изявите, да отворите нов бизнес, да смените работата – и звездите ще бъдат на ваша страна. Освен това най-печелившият период ще започне през май, така че новият бизнес бързо ще донесе приходи.

Нестабилният месец е септември. Възможни са трудности в социалната сфера – в отношенията, с приятели или в работата. Но до зимата негативизмът ще започне да намалява.

Близнаци

От 20 януари животът ви ще се промени – ще срещнете нови хора, ще правите това, за което отдавна мечтаете и ще получите признание в работата. През януари любопитството ви ще се върне – ще искате да посещавате курсове, да четете повече книги, да се присъедините към общност по интереси.

През февруари необвързаните хора ще срещнат нови приятели – и то такива, които споделят тяхното мнение. Можете да разчитате на тези хора – те са с вас повече от една година. А от март до април ще искате романтика – запознанства, интересни срещи. За щастие, звездите са на ваша страна, така че можете спокойно да седнете с колега, когото харесвате отдавна, или да изтеглите приложение за запознанства.

В края на май Юпитер ще навлезе във вашия знак – оптимизмът, който вече имате в изобилие, ще стане още по-голям. Ще получите и интересни предложения за работа – трябва да се съгласите с тях, ако отдавна искате да напуснете.

Козирог

Тази година ще бъде една от най-незабравимите в живота ви. През март Юпитер и Уран ще се срещнат във вашия знак – което ще донесе успех в любовта и творчеството. Но това ще бъде нещо съвсем необичайно – например ще се влюбите в човек, напълно различен от вашия тип, или вашият партньор ще ви организира необичайна романтична среща. Същото е и в творческата сфера – внезапно събуждате интерес към нещо, за което дори не сте подозирали преди. Струва си да се отбележи, че всички тези промени ще останат с вас за дълго време – креативността ще ви помогне в трудни ситуации и ще можете да изградите силни отношения с партньора си.

А от май ще започне период на стабилни печалби. Освен това можете да спечелите големи пари от креативни идеи – особено тези, за които преди сте се страхували да мислите. Пролетта е подходяща и за създаване на семейство – време е да кажете „да“ на любимия човек, да помислите за деца или да започнете съвместен живот.

От юли Марс и Уран ще ви донесат енергия, която ще продължи до края на годината пише Тialoto.bg. През това време можете да планирате това, за което преди не сте имали сили – да отидете на фитнес, да започнете нова книга или дори да отворите бизнес.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА