Last news in Fakti

17 Декември, 2013 16:47 1 656 2

Иван и Андрей предават щафетата в "Сблъсък"

  • сблъсък-
  • иван и андрей-
  • нов водещ

Четирима излизат на ринга за боксовите ръкавици на култовите водещи

Емблематичните водещи Иван и Андрей отстъпват ринга на нов арбитър в своето предаване „Сблъсък“. За мястото им ще се борят четирима претенденти.

Кой от тях ще заеме поста на постоянен водещ ще стане ясно след вот на зрителите. Те ще могат да определят своя фаворит в онлайн гласуване.

Сред претендентите за титуляр са познатото лице от трети рунд на ринга, "мъжът в черно" – Иво Танев, победителят от първия сезон на "Къртицата" Любомир Жечев, радиоводещият Краси Москов и оперният певец Юлиан Константинов.

Кандидат-водещите ще имат възможност да спечелят сърцето на българския зрител, след като в рамките на два поредни уикенда всеки от тях води по едно издание на предаването. Надпреварата стартира на 28 декември и приключва на 5 януари. Още на 11 януари за постоянно на телевизионния ринг ще се качи избраникът на публиката.

Във финалното издание на "Сблъсък", в което водещи ще са Иван и Андрей, на 22 декември ще гостуват четиримата претенденти за постоянното място на ринга.

На 28 декември на ринга боксовите ръкавици ще надене радио журналистът Краси Москов. Темата на предаването е "Заздравява ли връзката еднократната изневяра".

На 29 декември в ролята на водещ ще се изяви Любомир Жечев, който спечели риалити шоуто "Къртицата“. Темата на неговото предаване е "За и против живота на кредит".

На 4 януари на мястото на Иван и Андрей ще застане острието на "Сблъсък" Иво Танев. Той ще предизвика страните в яростен двубой на тема "Мит ли е, че сме талантлива нация?"

На 5 януари на ринга се качва оперният певец Юлиан Константинов. В ролята си на водещ Константинов ще се превърне в арбитър по вечната тема "Възпитателно средство ли са шамарите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 derp derp

    1 0 Отговор
    Дано един ден изпаднат в 9-та глуха и те и предаванията им, от които струи, като гейзер неспирна ТЪПНЯ.

    Коментиран от #2

  • 2 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "derp derp":

    Много точна дума за всичко около тези двамата- "гейзер"...Предаването им е една безпощадна говорилня, където няма и една секунда, в която да не говорят поне двама, а често и повече души. И в крайна сметка нито една тема не са разнищили или довели до край до някакъв отговор, всичко е една лигавщина и простотия. Хубаво ги бяха спряли, толкова ли не намериха нещо алтернативно да пуснат не знам...