Last news in Fakti

8 Януари, 2014 17:52 2 352 0

Кои са новите водещи на "Сблъсък"?

  • сблъсък-
  • иван и андрей-
  • нов водещ

Любо Жечев и Юлиан Константонов ще делят уикенда начело на шоуто

Титаничен сблъсък за постоянното място на ринга заформиха претендентите за водещи на „Сблъсък“ на мястото на Иван и Андрей.

През последните два уикенда четирима кандидати се впуснаха в надпреварата за нови лица на предаването. След онлайн вота зрителите посочиха повече от един победител и „Сблъсък” не изневери на традицията водещите да са двама. Този път обаче те ще са разпределени в двата почивни дни. Съботният рефер на предаването ще бъде баскетболистът Любомир Жечев, който спечели първия сезон на риалити шоуто “Къртицата”, а всяка неделя тон на спора ще задава оперният певец Юлиан Константинов.

Любо Жечев е роден на 27 януари 1988. Той е дипломиран журналист от Софийския университет, практикувал като репортер и водещ на спортни предавания. За него продуцентът Иван Христов споделя, че още на първите кастинги за “Къртицата” се откроил с качества, важни за всеки участник във формата – физическа издръжливост, бърза мисъл и комбинативност.

„Още в първите седмици от предаването беше ясно, че Любо е основен претендент за победител”, коментира още Христов.

Идеята да поканят Любо Жечев в надпреварата за нов водещ на „Сблъсък” дошла от другата половина на продуцентския дует - Андрей Арнаудов. „Вероятно това, че е млад, ново медийно лице, а и може би малко напомня за нас с Андрей, с изключение на това, че е по-висок и красив” е причината, според Иван Христов, двамата да поканят Жечев в състезанието за нов водещ и допълва: „Любо е човек с оригинални идеи, остър ум и мнение, което не натяква, а отстоява”.

Другият нов водещ на „Сблъсък” е познатото лице от риалити формати, телевизионни състезания и коментарни рубрики - оперният певец Юлиан Константинов. Той ще провокира шумни спорове всяка неделна сутрин.

Братът на волейболната легенда Пламен Константинов е роден през 1966. Тренирал е волейбол в отбора на Левски, а до 8-и клас не се увлича по нотите. Първите си стъпки в света на музиката Юлиан Константинов прави с рок групата с провокативното име „Кокаин”. По-късно се пренасочва към оперното пеене, завършва Консерваторията и години наред жъне успехи на световната оперна сцена.

Константинов е женен, има двама синове. В телевизионното поприще става известен на зрителите след няколко запомнящи се участия в различни риалити формати, а гостуванията му като коментатор по актуални теми не остават незабелязани. Спортният му хъс и ексцентричен изказ го правят идеален водещ на предаване като „Сблъсък”.

Относно избора на нови лица Иван Христов обяснява: „Ние не търсим човек, който да замести Иван и Андрей”. Според продуцента, създал заедно с Андрей „Сблъсък” преди 15 години, предаването е изживяло живота си с тях като водещи и е време за надграждане и свежа енергия от нови лица. „И на двамата водещи мога да дам съвета, който често си припомняме с Андрей – да са максимално естествени, да не крият нищо от зрителите. Реакциите, които имат в живота, до голяма степен да се пренесат и на екрана”, препоръчва Иван Христов и добавя, че като продуцент ще изисква и от Жечев, и от Константинов да си вършат работата, да идват навреме и да генерират висок рейтинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА