Last news in Fakti

23 Декември, 2013 09:00 2 586 0

10-романтични коледни подаръка за вас мъже

  • коледа-
  • подаръци-
  • съвети

Повечето мъже решават да търсят подаръците в последната минута

Коледа е утре.

Това означава, че всеки от нас ще се събере със семейството си, ще има вкусни гозби на трапезата, весели истории около масата… и разбира се подаръци. И когато стане дума за коледни подаръци, не само децата се радват да получат нещо. Много вярно е това и за нежния пол. Повечето жени обожават подаръците, дори да не си го признават и очакват от любимия някой наистина голям жест на внимание и обич. Повечето мъже обаче, често до последно не знаят какво да подарят на своята любима и прибягват до практическия метод – „първото, което видя“. Ако и тази година сте от онези, които не са намерили време, били за заети, не са имали идея или кой знае какво…. следващите 10 съвета, публикувани от сайта bgtatko може и да са ви от помощ да изберете романтичен подарък само ден преди 24 декември.

Въпреки че може би сами се досещате, че женското разбиране за романтичен подарък, изключва практичните и полезни вещи като сушилня, готварската книга, миксер или класическата ютия е много вероятно да нямате представа какво всъщност е романтичен подарък.

И въпреки, че наистина не цената е това, което прави един подарък ценен, а усилието, което е вложено в това да го направите специален, само и единствено за нея, да се експериментира с подаръците за жени, може да ви докара до безпомощно състояние насред коледните тълпи в магазините.

10. Членска карта

Най-хитрото на този подарък е, че той не е еднократен. Редовните посещения във фитнеса, салона за красота или спа центъра, всеки път ще й напомнят за вашия подарък и за вас. Освен, че получавате точки за романтиката, която сте проявили, ще получите и допълнителни такива за оригиналност и загриженост, особено ако уцелите точно това, което й се иска да прави в свободното си време.

9. Кашмирен пуловер

Това не е обикновен пуловер, това е кашмирен пуловер. Абсолютно сигурно е, че жената до вас може да направи разликата. Това е луксозно, меко и скъпо парче плат, което се смята за абсолютна класика. Жените могат да бъдат малко особени що се отнася до пуловерите, не харесват всички стилове и цветове, затова е най-добре да питате продавачката, кой цвят и модел се смята за класически и неутрален.

8. Бельо

Не всяко бельо е романтично. Ако си представяте някое оскъдно парче плат, което по-скоро се доближава до въженце – това е по-скоро подарък лично за вас. Щом става дума за подарък, трябва да се опитате да мислите чувствено, а не похотливо.

Затова рецептата е: коприна, сатен и дантелен халат, потник, сутиен и бикини. И не забравяйте – най-важната част от това да се чувстваш секси, е да се чувстваш удобно. Ако е прекалено стегнато или отпуснато, целта не е постигната. Така че, ако не знаете какъв номер носи, най-добре да запазите касовата бележка или предварително да погледнете кой размер дрехи носи.

7. Нещо за четене

Книгата трябва да бъде многозначителна и персонализирана. Затова посвещението, което ще напишете на първата страница върши чудесна работа – романтиката е постигната. Купете роман, който много би й харесал. Може да е първото издание на любимата й книга или дори списание. Подаръкът може и да не е романтичен сам по себе си, но посвещението компенсира. Време е да си покажете сантименталната страна – не може да не съществува!

6. Нещо гравирано

Учудващо е, но дори да й подарите новия iPhone, това няма да се приеме като романтичен подарък. Романтиката отново е скрита в персонализирането. Вече и в България може да гравирате каквото си поискате върху, каквото си поискате. Гравирана гривна, мобилен телефон и дори ключодържател с „вашата любов“, годишнина или закачлива шега, значи, че всъщност това е съобщение, а не просто предмет. Романтично, нали?

5. Билети за концерт

Подаръкът е за нея, така че внимавайте какво избирате. Метъл и Хардкор Пънк не са добра идея в повечето случаи. За съжаление това значи, че може да се наложи да гледате три часа как мъже в тесни клинове подскачат в синхрон, ако тя харесва балет. Освен това този тип подаръци ви сближават, защото прекарвате времето си заедно. Тя ще го оцени.

4. Нещо антикварно

Антикварните магазини са пълни с романтични предмети на изкуството – от вази до декоративни огледала. Повечето жени обожават страромодните предмети. Можете да сложите ваша обща снимка в стара рамка. Антикварния елемент ще я накара да очаква самият Амур да седи кротко на рамото ви и да мята стрели към нея.
3. Албум със снимки

Това е един чудесен подарък за дамата на сърцето ви. Все пак какво по-романтично от това, да покажете на някого, че помните и пазите всички ваши преживявания заедно… и още по-хубавото – че сте отделили време а си спомните, да подберете най-добрите моменти и… да сте романтичен. Е, това със сигурност не е луксозен подарък, но това няма значение, защото в него личи вашата намеса.

2. Уикенд само за вас двамата

Жените обичат изненадите и жените обожават романтичните пътешествия. Малко приключение в провинцията – това звучи романтично. Не звучи романтично посещение при  родителите ви в провинцията. Затова най-измислете пътешествие само за двама.

1. Бижута

Неприятно е, но всички жени харесват бижутата и ги носят. Все пак, ако няма дупки на ушите, по-добре не купувайте обеци. Ако стилът й е изчистен и прост, медальонът не е най-добрият избор. Ако не носи часовник, можете да си спестите усилията в намирането на хубав такъв. Най-добре да слушате внимателно и да наблюдавате какво наистина харесва. После действайте.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА