Last news in Fakti

17 Януари, 2024 08:26 1 147 6

Не произнасяйте лоши и неприлични думи днес

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение

Не произнасяйте лоши и неприлични думи днес - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в нарастваща фаза и в знак Овен до 10:13 ч. на 18 януари

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

Луната в знак Овен психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 11:20 ч.

Следва 7 лунен ден от 11:20 ч. на 17 януари до 11:43 ч. на 18 януари

Енергията на 7-ми лунен ден е като еластичните струни на арфа под пръстите на вятъра - тази музика може да бъде уловена от най-чувствителните и фини души! Днес преобладава елементът въздух, който е отговорен за движението, чувствителността и променливостта.

Доста сложно време. Енергията на 7-ия лунен ден може да раздвижи струните на душата ви. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни за всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на друг човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът трябва да е бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е, докато се любите да има музика. Сега тя подсилва въздействието.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сила

    1 0 Отговор
    !!!!!!! !!!!!!! В гъ на цензурата

    Коментиран от #6

  • 6 хе хе

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Сила":

    Научи се да я заобикаляш!