Last news in Fakti

6 Януари, 2014 14:03 3 128 2

Чарли Шийн се ожени за порнозвезда

  • чарли шийн-
  • брак-
  • порно звезда-
  • брет роси

Това ще е четвъртият брак на актьора

Чарли Шийн твърди, че се е оженил, пишат таблоидите.

Ако се окаже истина, новата избраница на актьора ще е негова четвърта съпруга, съобщава „Сън+“.

Бившата звезда от сериала „Двама мъже и половина" заяви в неделя, че се е оженил за приятелката си - порнозвездата Брет Роси, по време на скорошното им пътуване до Исландия.

Актьорът публикува снимка, на която двамата са заедно пред сградата на бившето френско консулство в Рейкявик. През 1986 година там се проведе Срещата на върха между тогавашния президент на САЩ Роналд Рейгън и лидерът на СССР Михаил Горбачов.

Под снимката на страницата си в Туитър Чарли написа: "Това е къщата, където M. Горбачов и Р. Рейгън градиха история. Това е и мястото, където S и аз се оженихме!“ ("S" е псевдонимът на Брет - бел.ред.)

Шийн има 3 брака зад гърба си. Първата в списъка бе Дона Пийл, с която бяха женени от 1995 до 1996 г., следвана от Денис Ричардс, за която се венча през 2002 г. и се раздели през 2006 г., и накрая Брук Мюлер, с която бяха женени от 2008 до 2011 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андрей Николов

    0 0 Отговор
    Наркоманът съвсем е изтрщял..
  • 2 galaxy

    1 0 Отговор
    Сега ще правят професионален секс. Добре, че не си е избрал да се ожени за мъж, защото това е много модерно на Запад.