17 Февруари, 2014 17:35 3 462 2

Чарли Шийн се сгоди за порно актриса

  • чарли шийн-
  • годеж-
  • порно актриса

Двойката все още не е определила дата за сватбата

Чарли Шийн се е сгодил за последната си приятелка, съобщава Холувид рипортър.

Според неговия публицист Джеф Балард, той е предложил на гаджето си- Брет Роси, по време на почивка в Хавай. Двойката все още не е определила дата за предстоящата сватба.
Едва ли някой ще се изненада от факта, че 24-годишната  бъдещата булка е порно актриса.

Това ще е четвъртият брак за 48-годишния актьор, който преди това бе женен за модела Дона Пийли, актрисата Денис Ричардс и Брук Мюлер. Той има две дъщери от Ричардс и двама сина от Мюлер. Той има и дъщеря от връзката си с Паула Профит, която го направи дядо през миналия септември.

Това е изненадващ ход за Чарли Шийн, който през последните години се забъркваше в редица скандали, свързани с наркотици, връзки с порно актриси и домашно насилие. Това коства отстраняването му от свръх успешния сериал „Двама мъже и половина“. Все пак той не стоя дълго без работа, като вече снима втори сезон на комедийния сериал „Психотерапия“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 omnia mea

    2 0 Отговор
    Евала бе, пич!
  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор
    Тоя сам се вкарва във филми. Вече не се и снима толкоз, сигурно не щото не може да излезе от роля