Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 08:14 1 053 4

Днес са възможни всякакви изкушения

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Най-добре да прекарате деня в уединение

Днес са възможни всякакви изкушения - 1
Снимкa: Shutterstock

Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Риби до 15:27 ч.

През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. Повишена е романтичната нагласа, мечтателността, интуицията. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция. Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни. Ходилата не бива да се натоварват.

Луната е на празен ход от 14:33 ч. до 15:27 ч. В този интервал да не се предприема нищо важно.

В 15:27 ч. Луната преминава в знак Овен, където ще остане до 17:03 ч. на 14 февруари

Характерно е за дните на Овена емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи, нетърпеливи, избухливи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси в това време. Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: 4 лунен ден от 09:00 ч. на 12 февруари до 09:23 ч. на 13 февруари

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. В този лунен ден Адам и Ева вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв - ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Преобладава излишна импулсивност. Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Не влизайте в спорове с началниците си. През втората половина на деня вероятността от конфликтна ситуация се увеличава и настроението спада. Във всеки случай запазете спокойствие, избягвайте кавги, игнорирайте провокациите.

Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Въздържайте се да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва още: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колориметър

    1 0 Отговор
    И тази кукла(на снимката) е въоръжена с всякакви изкушения,на които не бих издържал и ще й се предам в ръцете й,за да ме плени.
  • 2 Майстор-че

    0 0 Отговор
    Изкуших се и се натъпках с банички сутринта и са за кифли ми не дреме!
  • 3 Хаха

    0 0 Отговор
    Да си дойдем на думата с г-жа Маринова. "Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс." Няма мърдане!
  • 4 Да ли

    0 0 Отговор
    Яна загорели тутманици /нефтасала кифла/ наоколо?