Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 11:45 646 0

Новият албум на Дженифър Лопес е вдъхновен от Бен Афлек

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • нов албум-
  • филм-
  • вдъхновение

„Самоирония“ е думата, която характеризира най-добре новия й албум и едноименния филм към него This is Me...Now: A Love Story

Новият албум на Дженифър Лопес е вдъхновен от Бен Афлек - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е вдъхновен от възобновения ѝ романс и брак с Бен Афлек, а тя използва повода, за да погледне самоиронично на романтичното си минало. Това призна звездата на попмузиката и киното в интервю за Асошиейтед прес, предава БТА.

През цялата си кариера Дженифър Лопес е възхвалявана като епохален, плодовит и трудолюбив артист. Едно прилагателно, което не се свързва често с поп иконата, превърнала се в актриса и филмов продуцент, обаче, е „самоиронична“.

Именно „самоирония“ обаче е думата, която характеризира най-добре новия ѝ албум и едноименния филм към него This is Me...Now: A Love Story (“Това съм аз…сега: Една любовна история”), които излизат на пазара днес, 16 февруари.

Същевременно Live Nation обяви, че Лопес ще тръгне на турне в над 30 града, което ще започне на 26 юни в Орландо, Флорида.

65-минутният музикален филм с режисьор Дейв Мейърс, който тя сама финансира, проследява шеговито една безнадеждна романтичка в търсене на любовта (Лопес) и безбройните начини, по които тя се бори с многократно разбиваното си сърце, включително посещения при терапевта си (в ролята рапърът Фат Джо) и плач по стари романтични филми. От разстояние звезден Съвет на Зодиака, изигран от Джейн Фонда, Пост Малоун, Кики Палмър, София Вергара и други, предоставя симпатичен, но безмилостен коментар за нейното отчаяние от любовта, провалените бракове (Лопес е в четвъртия си) - и възстановените връзки.

На 54-годишна възраст Лопес обяви, че деветият ѝ студиен албум и придружаващият го филм са резултат от внезапен прилив на вдъхновение, голяма част от което тя приписва на възобновения си романс и брак с Бен Афлек.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА