Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 07:54 1 089 6

Тейлър Суифт дари 100 000 долара на семейството на жената, убита при стрелбата в Канзас Сити

  • тейлър суифт-
  • канзас сити-
  • стрелба-
  • дарение

Певицата излиза с играча на местния "Чийфс" Травис Келс

Тейлър Суифт дари 100 000 долара на семейството на жената, убита при стрелбата в Канзас Сити - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тейлър Суифт дари 100 000 долара на семейството на Лиза Лопес-Галван, жената, убита при стрелбата в Канза Сити на Парада на победата на на местния клуб Чийфс в Супербоул, предаде Асошиейтед прес.

Две дарения по $50 000 бяха публикувани в петък под името на певицата на страница в GoFundMe. Представител на Суифт потвърди даренията за Variety, съобщи търговското издание.

“Изпращам моите най-дълбоки съчувствия и съболезнования във връзка с опустошителната ви загуба. С любов, Тейлър Суифт”, гласи съобщение, придружаващо публикациите с даренията.

43-годишната Лопес-Галван беше простреляна в сряда, докато празнуваше победата със съмейството си и стотици хиляди други фенове на Union Station в града.

Към петък сутринта събраните средства вече са над 200 000 долара.

Други двадесет и двама, половината от които под 16 години, бяха ранени при стрелбата. Разследващите все още се опитват да установят кой е отговорен за стрелбата, предполагайки, че в основата е спор. Полицията държи двама непълнолетни в ареста и се опитва да определи дали други са замесени.

Суифт, която се среща с играча на Чийфс Травис Келс и присъства на Супербоул в неделя, не беше на парада в сряда. В момента тя изнася серия от концерти в Мелбърн, Австралия, като част от нейното турне Eras.

Шефовете казаха, че всички играчи, треньори, служители и техните семейства са в безопасност и са открити след стрелбата.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    7 3 Отговор
    Браво и Човешко
  • 2 Кризисен пиар

    3 2 Отговор
    Няма лошо, обаче мотива е много весел. Тази е един от най-големите зелени талибани. Появява се навсякъде, до втръсване и вменява вина на обикновените хора, че много въглерод отделяли. В същото време я хващат, че и до тоалетната със самолет ходи. И се почна един бъзик в нета с тая. Много и падна реномето, а от там и приходите. Та затова сега дарява, да я припознаят пак като добричка
  • 3 лоза

    1 3 Отговор
    Тайлор дарява,а нашите богаташи и милионери в Парламента не бафкат да дават. Само словоблудстват.
  • 4 Факт

    3 0 Отговор
    На всеки 5 мин.в говедарица се извършват брутални убийства.Тази ще фалира 😂
  • 5 Краварски лицемер

    2 0 Отговор
    Ще я върне…
  • 6 А на нас няма ли да даде

    1 0 Отговор
    Затова, че я слушаме как бездарно вие