Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 16:52 1 460 2

Кои ще са най-силните дни през март?

  • най-силните-
  • март-
  • астропрогноза

10 и 11 март са най-важните дни

Кои ще са най-силните дни през март? - 1
Снимкa: Shutterstock

.Според прогнозата най-мощната творческа енергия ще ни помогне в четири дни. Четири дни сила не са много, но не само количеството е важно, но и качеството. 10 и 11 март са най-важните дни, тъй като те ще определят по-нататъшното развитие на целия месец, защото в тези дни Меркурий и Венера ще възстановят силите си, слагайки край на неблагоприятния период, започнал в средата на февруари.

3 март – огледална дата

Първият ден на властта ще бъде огледална дата. Това е духовен ден, който ще отвори нови врати към един нов свят за нас. Тройката ще ни помогне да осъзнаем къде сме сега, накъде трябва да се движим и как да гледаме на всичко, което се случва около нас. В този ден Вселената значително ще засили нашето шесто чувство – както индивидуално, така и колективно.

10 март - Меркурий преминава в знака

Овен 10 март е най-важният и благоприятен ден от месеца. Меркурий в този ден отново ще стане креативен, възвръщайки по-голямата част от силата си. Денят ще бъде чудесен за пазаруване, комуникация и пътуване. Всичко това ще бъде от значение за следващите дни на март, но на 10-ти определено не трябва да седите спокойно, да сте в самота и бездействие, да сте в депресия.

11 март — Венера преминава в знака Риби

Веднага след Меркурий Венера ще възвърне силата си, но това няма да е просто денят на връщането на тази планета в служба, а денят на нейното бързо излитане след дълъг престой в разрушителния знак на Овен. В този ден ще ни очаква вдъхновение и възвръщане на физическите и духовни сили. Ще се ободрим и ще станем по-продуктивни, весели и ярки.

20 март - равноденствие

Равноденствието винаги е било и ще бъде ден на силата, особено когато става въпрос за пролетния ден на равенство на Луната и Слънцето. 20 март е много балансиран, приятен и комфортен ден в енергийно отношение. Опитайте се да прекарате това време със семейството си, като правите неща, които обичате и правите добро, пише Actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    1 2 Отговор
    През останалите дни пийте , яжте и се е....е , че време не остана
  • 2 Защото България ❤️

    0 1 Отговор
    Е избрана за обетованата Земя, ето ви предсказанията на Земята, " ще мине размирното време във вериги Сатаната, когато оковат. Нов мъж в ръцете си света ще вземе Спасителя, чаровен, весел, мъдър и сърцат и всички,които не го приемате пийте една чаша студена вода😉🌎➿