Last news in Fakti

2 Март, 2024 09:45 1 274 3

Ден на висшата небесна мъдрост

  • лунен календар-
  • астро прогноза-
  • позитивно мислене

Трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите

Ден на висшата небесна мъдрост - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион до 15:57ч

Напрегнат ден. Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Луната е на празен ход от 09:49ч до 15:57ч.

Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка. Да не се започва нищо важно.

Луната преминава в знак Стрелец в 15:57ч.

Настройката става преобладаващо оптимистична и идеалистична. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:25ч на 2 март до 01:33ч на 3 март

Ден на висшата небесна мъдрост. Символи на деня: книга, златен ключ, слонът Ганеша. Подходящо за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Лунният ден обикновено е спокоен, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.

Влияние на 22 лунен ден върху личността: Днес особено нарастват човешките способности за духовно и творческо обновление. Възможно е внезапно да се появят нови възможности. Трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Добре е да проявите щедрост и великодушие, да правите подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота, пише novini.bg. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Можете също така да гадаете по книгата на промените, която се основава на хвърляне на зарове или на произволни числа.

Особено лошо е да рисувате в този ден затворени кръгове, квадрати, което носи ограничение. Тези символи могат да повлияят против волята ви. Ако сте нарисували, тогава е по-добре да ги изтриете и да не ги разглеждате този ден.

Здраве: Кундалини чакрата, бедреният пояс, сакрумът, шийката на бедрената кост, долната част на гръбначния стълб са свързани с този ден. Неправилното използване на енергията за деня може да доведе до болки в долната част на гърба, ишиас и мускулни заболявания, а тазобедрените стави могат да болят. Заболявания появили се днес са доста опасни. Необходимо е да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Поверия: Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи?

    4 0 Отговор
    Луната била пуснала по инерция от 09:49ч до 15:57ч.... И един мармот завива шоколад...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Лорда

    2 0 Отговор
    Днес ще ми налеят мъдрост с cozhena флашка .Чудо !