Last news in Fakti

17 Януари, 2014 09:00 7 379 3

Придобивки за душата и тялото

  • bazar.bg-
  • продукти

Картинен хороскоп за дома или силиконова любима - изберете сами...

Когато човек е тъжен, той или се заема да подрежда дома си, или търси нова любов, или се отдава на шопинг. А за решаването на всички тези проблеми има базар – Базар.бг...

В случай че ви трябва кокетна вещ, за да усмихнете дома си, сред универсалните предложения са картините от кафе и пясък. Естествените им гами са подходящи за всяко жилище и на практика за всекиго, просто защото изобразяват 12-те зодии. Но за да откриете своята и тази на любимия човек, просто трябва да побързате, за да не ви изпревари някой ваш астрален близнак. Цената е 30 лева за бройка, а при покупка на повече от две може да се радвате и на специална отстъпка.

За да не закъснявате никога да направите подходящата покупка, в Базар.бг се предлага и прекрасен бял стенен часовник от ковано желязо, благодарение на който можете да се почувствате на гара Падингтън в Лондон. Стилната вещ е по английски прецизна, а освен това разполага с два циферблата от двете страни – в случай че с половинката ви мислено обитавате паралелни реалности в различни часови пояси... Цената на точното време е само 63 лева.

Ако обаче вкъщи нямате с кого да споделите нито циферблатите, нито радостта от новите домашни придобивки, ще трябва да инвестирате 1000 лева за реална любовна силиконова кукла. Тя е съвсем като истинска и за разлика от жените от плът и кръв – никога не досажда. Изработена е от медицински силикон, с метален скелет и подвижни стави е. При това е с мерките на топмодела Кейт Мос – ръст 167 см, бюст 88 см, талия 58 см при тегло 50 кг. Представете си само колко би ви струвало да поддържате отношения с живия първообраз...

Красивата силиконова блондинка няма да ви иска непрекъснато пари за скъпи медицински процедури, защото е създадена съвършена, а при куклите това е завинаги. Ако обаче вие сте дама, която желае да бъде също толкова гладка и секси, трябва да се погрижите за съвършената си форма. Писнало ви е от болезнената кола-маска? Маслото от яйца на мравки против окосмяване е идеално за третиране на зоните по цялото тяло. Резултатът е невероятен!

Този метод е бил традиционно използван в продължение на стотици години в Близкия изток, Иран и Турция, където повечето жени са без окосмяване, дори и в областта на подмишниците, краката и бикини зоната, защото още като бебета са натривали телцата им с това масло. Продуктът е изцяло натурален и съдържащ уникален протеин, който трайно разрушава корена на косъма и възпрепятства способността му да се регенерира. Можете да го имате само срещу 16 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
  • 2 mentra

    2 0 Отговор
  • 3 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    Що боклук, що нещо може да сътвори човек, не е истина..... Но още по-голямо постижение на човешкият гений е факта, че е способен да убеди себеподобните си същества в непреходните качества и ценност на подобни боклуци, и да ги продаде с пълен успех...