Last news in Fakti

3 Март, 2024 10:05 1 143 7

Днес е ден за разрушение на старото

  • астропрогноза-
  • кармичен ден-
  • лунен календар

Човек има усещането, че нещата се случват извън неговата воля

Днес е ден за разрушение на старото - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Стрелец до 23:16ч на 4 март

Луната преминавайки през този огнен знак прави настройката идеалистична и с философска насоченост. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се държи на правото. Пазете се от прекомерен оптимизъм и гордост. Засилва се стремежът към признание, желание да се блесне пред другите със знания, умения. Ограниченията се понасят трудно сега.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Лунен календар: 23 лунен ден от 01:33ч на 3 март до 02:42ч на 4 март

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват извън неговата воля.

Добре е да се разчистят дълговете, да се завършват започнатите дела, да се оправят стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Не трябва да се допускат ниски помисли, гневни изблици, да не се започват важни и сериозни дела.

Необходимо е да има повече самоконтрол. Не се препоръчва да бъдете на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. Могат да избухнат свади.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът някой от семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. От интимност е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Жените да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие, пише novini.bg. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Неблагоприятно време за покупки. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Отделете време на защитата на дома си. Опушете стаите с ароматни пръчици или тамян, поръсете със светена вода или го почистете по някакъв друг начин.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Селянин

    6 2 Отговор
    Честит национален празник, българи! На 3 март всеки от нас празнува освобождението на България от турско робство, постигнато с помощта на Русия! На този ден загърбете различията и споровете и си припомнете какво пише на сградата на Народното събрание - Съединението прави силата! Най-вече не забравяйте, че свободата не ни е дадена даром и че тя трябва да се защитава всеки божи ден! Иначе ще я загубим, както вече се е случвало в нашата история!

    Да живее свободата, да живее българският народ, да живее България!

    Костадин Костадинов

    Коментиран от #4

  • 4 Пич

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Селянин":

    Виж , това което казва Костадинов е правилно , и истиннно ! Но човек е интелигентно и мислещо същество , и трябва сам да открие истината , а не да чака някой да му я каже ! Тъмните сили не само се опитват да изтрият истината , но и да заличат спомените за нея ! Така че за нас остава отговорността да учим децата си , защото учителите абдикираха от тази отговорност ! Честит празник !!!

    Коментиран от #6

  • 5 Перо

    3 0 Отговор
    Луд уморя няма! Тази вятър я вее на бяла кобила! С какво ни занимава на празника!
  • 6 ичка

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    довечера шта рутя

    Коментиран от #7

  • 7 Значи

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ичка":

    Ще запалиш смукача ! Зажадняла си...