Last news in Fakti

13 Март, 2024 08:53 1 033 6

„Казана дума, хвърлен камък.”: в този ден всички думи притежават особена сила

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Днес е ден на вербалната магия според астролозите

„Казана дума, хвърлен камък.”: в този ден всички думи притежават особена сила - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Телец от 02:29 ч. до 05:17 ч. на 15 март

Дните на Телец са сравнително земни, стабилни и сигурни. Има спокойствие, яснота, учтивост и благородство. Можем да правим планове за бъдещето, да се занимаваме с финанси и материална сигурност. Днес сме здраво стъпили на земята, реалистични сме, не сме склонни да поемаме рискове или да правим резки промени. Всяко решение, взето днес, е постоянно. Затова е препоръчително да планирате дългосрочно, да подписвате договори.

Луната в Телец има силно влияние върху шията и областта на шията. Уязвими са още носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза. Каквото и да правите днес, то е добро за вашите зъби, челюсти, уши, ларинкс, език, врат и щитовидна жлеза и ще има двойно положителен ефект. Днес има повишена опасност от възпаление и болки в гърлото, дрезгавост, настинки. Избягвайте течения и отворени прозорци на колата, да пиете студени напитки, както и викането. Нежен масаж на шията и релаксиращи упражнения за шийните прешлени ще ви се отразят добре.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:10 ч. на 13 март до 08:39 ч. на 14 март

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Именно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път отрежи”.

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън.

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Всичко, което ви дразни у тях, го има някъде вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават особена сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо. Вербалната молитва има голяма сила. Днес можете да развържете дори сложни кармични възли и да получите ангелска защита.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4-ият лунен ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат сега. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

Разходката сред природата ще ви се отрази добре. Не късайте цветя и не режете дървета! Напротив, добре е да засадите нещо. Съживете традициите. Печете хляб, той е символ на добротата, която обединява хората. Уверете се, че имате ясни мисли, когато месите тестото, като например пеене на мантра или казване на молитва. Хармонизирайте гърлената си чакра, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наоми

    1 0 Отговор
    „Казана дума- хвърлена мина в Черно море.”
  • 2 ще унищожа

    1 0 Отговор
    Врага , на всяка цена. Вече съм показвал как става!
  • 3 вожд

    1 0 Отговор
    Росен каруцаров ще брои жълти стотинки
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Маг

    6 0 Отговор
    Думите имат страхотна сила винаги , и много трябва да се внимава с тях! Ако много желаете злото на някого , и често го заявявате вербално , може и да го убиете , макар и да нямате това за цел , и дори няма да свържете коварната болест , която го е сполетяла , с вашите приказки. Не случайно , заклинанията в магията , и молитвата в църквата , се изказват гласно ! А Свръхсъществото твори със силата на словото. Така че внимавайте какво пожелавате на глас , за да не съжалявате после !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.