Last news in Fakti

27 Март, 2024 15:11 3 093 22

Слави се връща в bTV с нов сезон на риалитито "Бягство към победата"

  • слави трифонов-
  • btv-
  • евгени димитров-
  • маестрото-
  • риалити-
  • бягство към победата

Реализацията на формата е поверена на "ЕМД Ентертеймънт" и Евгени Димитров - Маестрото

Забавният и обичан формат "Бягство към победата" ще бъде част от обновената програмна схема на bTV през 2024 г. Състезателното риалити се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства. С "Бягство към победата 2: Съкровището" bTV ще предложи тази година на зрителите още един развлекателен формат, с който медията затвърждава позицията си на доказана марка за създаване на едни от най-добрите световни и оригинални риалити предавания в българския телевизионен ефир.

"Бягство към победата 2 : Съкровището" има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана "Съкровището".

Пътят на двойките се движи през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България - исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки. Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала. Реализацията на формата е поверена на "ЕМД Ентертеймънт" и Евгени Димитров - Маестрото, с чието име се свързват редица успешни телевизионни предавания като "Гласът на България", "Music Idol", "Dancing Stars", "Lord Of the Chefs", "България търси талант" и други.

"Бягство към победата 2 : Съкровището" е изпитание за бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура. Дълги преходи без почивка, хубави и лоши метеорологични условия, както и тежестта на собствения багаж са само част от трудностите, с които трябва да се справят участниците.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той се връща, ама...

    30 1 Отговор
    Ама вече не гледам телевизия.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Уникално

    25 19 Отговор
    Глемия цървул Славчо,политикът виновен за опростачването на поколения анцузи. Човекът антидемократ и слуга на Кремъл- Анкара. Феномен във вредителството!

    Коментиран от #10, #13

  • 4 Аааааа нееееее

    13 1 Отговор
    Там изгря звиздътъ на црна Злата. Щураше се насам-натам и молеше някакъв човечец да й покаже пътя, като същевременно вдигна тениската и показа едни разпльокани яйца на очи. Е сега вижте наша злата как стигна до "победата".
  • 5 Читател

    10 1 Отговор
    Хляб и зрелища за тоя прост народ еййй
  • 6 Потресен

    16 8 Отговор
    Сигурно там ще е сценарист и другия секс символ Тошко. Тошко от Ямбол. Виден политик,също виновник за махленско- циничния език на плеята диагоналки
  • 7 Адрес 4000

    14 11 Отговор
    Шуробаджанащина примесена с политически зависимости
    Тези рокади по телевизиите не са случайни
    Маестрото кучето на слави е мъж на Виктория готева
    А пък слави е на къса каишка при митрофанова
    Ако слуша и изпълнява заръките на ПосолЯ ще има пачки за него по националните медии
    От тези хора очакваме независима журналистика
    Клета България

    Коментиран от #14, #15

  • 8 Явно

    15 0 Отговор
    Тази телевизия ще я сполети съдбата на 78 тв и никой няма да я гледа защото вече всички мразят чалгаря и производните му.Щом чалгаря е толкова успешен да пуска подобни бози по неговата телевизия защото вече по бтв освен прогнозата за времето друго не гледам.
  • 9 Чалгаря

    16 1 Отговор
    Много е нагъл и тъп че не можа да разбере че най печелившия ход за него е да мълчи защото така много хора нямаше да разберат колко е прост.
  • 10 Епохално

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Уникално":

    Ай ся ми пиши и новоизлюпената чалгарка Дебора у напъващите за една конвенция покрай нея ЧИИ слуги са?!? Да чакам ли от покойник хабер;-)?
  • 11 Ко речи?

    11 1 Отговор
    Алоу, кликбейт! Какъв Слави, като пишете за Евгени Димитров?!?
  • 12 Маро,

    18 0 Отговор
    Къде е Слави в тая новина?
  • 13 Пуста дряновица неикастрена!

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Уникално":

    А когато Киро "Умното" влезе в коалиция със същия тоз С. Т., къде бяхте ти и тези, дето са ти сложили 👍, та да му припомните на "недосетливото" Кире, че, цитирам те, С.Т. е "виновен за опростачването на поколения анцузи, антидемократ и слуга на Кремъл- Анкара" ?!?!? Да чакам ли от покойник хабер;-)?

    Коментиран от #17

  • 14 Адрес 5782

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Адрес 4000":

    А на тебе в кoпанята да припомним ли от кое "ембъси" ти доливат п"у"мия;-)? На една улица "Китеник" се нахожда;-)...
  • 15 СЕМ

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Адрес 4000":

    Това не е журналистика, а развлекателна програма. Шоу, пловдивчанина, сеир. Чок сеир!
  • 16 Учин Дол

    3 11 Отговор
    Велики,велики ИТН! По- големи манипулатори и слуги на мутринско- кремълската мафия неъсме имали. Па го водят галоша Слави за секси...! Плосък хумор, манипулативни теории и изпълнигели на ,,бэлгарския сомплекс за ,,изклюмигелност,, Трагедия!
  • 17 Русофил

    4 11 Отговор

    До коментар #13 от "Пуста дряновица неикастрена!":

    Изключителен ,,ум,,!Свещенна тъпота! Не се мъчете,пуснете си куку бенд,сипете си една шльоковица и плюйте Цивилизацията!

    Коментиран от #18

  • 18 ППДБфил

    11 2 Отговор

    До коментар #17 от "Русофил":

    Непостижима логика! Сакрална вдлъбнат0ст! Не се инквизирайте, сипете си една бо3а ,пуснете си новата чалгап0рнозве3да дебиту и си мечтайте за онази конвенция;-)!

    Коментиран от #19

  • 19 Русофил

    3 7 Отговор

    До коментар #18 от "ППДБфил":

    Noblesse oblige! Казват французите!

    Коментиран от #20

  • 20 ППДБфил

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "Русофил":

    Каквото повикало, такова се обадило! Казват българите!

    Коментиран от #21

  • 21 Русофил

    3 8 Отговор

    До коментар #20 от "ППДБфил":

    Няма по-безкрайно от тъпотата

    Коментиран от #22

  • 22 ППДБфил

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Русофил":

    Ти си олицетворението на безкрайността ...