Last news in Fakti

12 Април, 2024 17:15 2 754 9

Зодиите, които се паникьосват в кризисни ситуации

  • зодии-
  • паника-
  • кризисна ситуация-
  • грешни решения

Ето кои са те

Зодиите, които се паникьосват в кризисни ситуации - 1
Снимка: Shutterstock

За някои зодии е трудно да запазят спокойствие и да релаксират. Щом попаднат в трудна ситуация или се случи нещо проблемно, те изпадат в паника, шашват се, не знаят как да действат и често вземат грешни решения. Ето кои са те, според "Times Of India".

Близнаци

Тези зодии са познати с това, че са любопитни, постоянно мислят за нещо, винаги им хрумват нови идеи. Анализират ситуациите, разказват истории, общителни са. Но Близнаците са непостоянни, бързо им става скучно, не могат дълго да останат сериозни, а и в тях живеят 2 личности. Затова, когато пред тях има предизвикателства, те се пренатоварват, всичко им се струва много сложно и трудно, лутат се, не могат да вземат решение. Не знаят какво да правят, как да действат, панират се и много се тревожат. Когато са в труден период, те не могат да се концентрират и да действат правилно.

Рак

Проблемът при тях е, че са изключително чувствителни и емоционални. Когато нещата станат трудни, когато има нещо ново и неочаквано в живота им, те чувстват как емоциите ги превземат още повече, как замъгляват ума им, как започват да им пречат. Така те не мислят трезво, изпадат в паника, започват да се тревожат. Приемат много тежко нещата, всичко им се вижда черно и непреодолимо, стават слаби и не знаят какво да направят. Дълго време се съвземат. Много им се отразява поведението на околните, усещат какво чувстват те и това също ги разстройва.

Дева

Лесно е Девите да се панират. Това е така, защото те са перфекционисти и искат всичко да бъде отлично, подредено, организирано. Когато има изненади, нещо неясно, неочаквано или трудно, те са в шок, пише teenproble.net. Девите правят планове, анализират дълго нещата, премислят всичко, обръщат внимание на най-малкия детайл. Не могат да повярват, че не са предвидили нещо или че нещо се е провалило, не е станало така, както са го мислили. Те имат нужда да служат на обществото, да решават задачи, да намират изход. Когато ситуацията става заплетена, те изпадат в паника, тревожат се и обвиняват себе си. Искат да има ред, да контролират нещата и ако това не става, те са стресирани.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    12 0 Отговор
    Баце не беше ли близнаци?

    Коментиран от #4, #9

  • 2 Панирани калмари

    9 1 Отговор
    Не е само от зодията, от възпитанието и образованието зависи.
  • 3 Да бе

    4 2 Отговор
    Кирото :

  • 4 Крумов

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дупничанин":

    Боби е Близнаци и то си личи - вече влезе и у шизофренията, има качества, но на - ниво личност е недостатъчно да си смехотворен и атрактивен - да те харесват жените, ок но той се излигави тотално, както и да е.

    Коментиран от #5

  • 5 Също

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Крумов":

    и Радев е близнаци !
  • 6 Да бе

    7 2 Отговор
    Дева, няма шанс...Аз съм дева и не помня някога да съм се паникьосал или комшията или братовчеда, все са деви..Това са едни от най хладнокръвните зодии
  • 7 Макаренко

    3 1 Отговор
    Всичко зависи от жизнения опит и гена !Някой гален с перце цял живот в критична ситуация се оглежда за мама и тати ! Друг , който е ял бой като маче от малък и се е оправял сам е малко вероятно да се панира !
  • 8 Бабата в червено!

    2 2 Отговор
    Кожата как е, а краката, владетел на мадам злата, три,, гнусни,, зодии!
  • 9 Да!

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дупничанин":

    Баце като се паникьоса и хваща гората.