Last news in Fakti

9 Май, 2024 09:04 3 531 22

Надя Георгиева остана без роза в "Ергенът 3"

  • надя георгиева-
  • ергенът 3

Днес ще станат ясни трите финалистки в любовното риалити

„Определено съм щастлива, че Алек избра мен. От друга страна ми е тъжно, защото си тръгва най-близката ми приятелка“ – призна 25-годишната стюардеса от Перник.

Без роза остана Надя Георгиева, пише trafficnews.bg.

 

„Алек, послушай сърцето си, но и разума също. Благодаря ти за всичко!“ – бяха последните думи на софтуерният инженер към Ергенът.

„Пожелавам ти да намериш любовта“ – отвърна Алек Младенов.

„Всичко, което преживях тук, определено ме е променило. Изпитах много силни чувства, но всяко хубаво нещо има своя край. И този край за мен е днес“ – сподели Надя пред камерата на романтичното риалити.

Нейното напускане дотолкова разстрои Йоана, че тя се разплака. Маги ѝ подаде ръка и се опита да я утеши.

„Магдалена ненавижда до дъното на червата си Йоана, но явно е някакъв прилив на доброта, която крие дълбоко в себе си“ – коментира Надежда.

Надя Георгиева е от Пловдив. Завършила е софтуерно инженерство и успешно работи по специалността си. Надя възприема себе си като забавна, импулсивна, жизнерадостна и искрена млада жена, жадуваща за приключения и емоции. Готова е да тръгне веднага за всяка дестинация, стига да е заобиколена от приятни хора.

Ненавижда фалшивото поведение, лицемерието и лъжата. Обича правилата и се старае да ги спазва. Хората около себе си преценява инстинктивно и винаги се доверява на първото си впечатление. В любовта е безкомпромисна – готова е да прекрати дългогодишна връзка, ако сметне, че доверието ѝ е предадено.

Трудно може да излезе извън контрол и предпочита да решава проблемите си спокойно. Надя е единствено дете в здраво семейство, в което цари мир, хармония и любов, и в представите си не очаква нищо по-различно. Познава добре любовта – срещала я е, случвала ѝ се е, но с неправилния човек.

Признава, че е майстор в забъркването на любовни драми, но в същото време има талант да излезе и от най-сложните и заплетени ситуации. Надя е като сирените в митологията – хареса ли някого, може да го подтикне да направи първата крачка, дори без думи.

Днес ще станат ясни трите финалистки в Ергена, след като до момента в надпреварата за сърцето на Алек останаха Магдалена, Надежда, Виктория и Йоана, а утре една от тях ще отпадне точно преди финала.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    4 3 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 2 Лорд Минчу

    12 3 Отговор
    Ако изобщо има някаква оформила се двойка и любов в това реалити то е между ергенките Надя и Йоана, уж влезли за Ергена, а се намериха да се вземат🤣 Каква обида за Ергенина 😅, ама па модерна работа, европейска!
  • 3 Успя

    5 1 Отговор
    Ли да се дореди поне до е-а-не ?
  • 4 бобошен

    2 2 Отговор
    софтуерната инженерка
  • 5 Добра новина

    12 3 Отговор
    Крайно време беше да си замине този злобен хорхозабъл!!Другарката и дано я последва!!Жслко ,че най -неприятната с кривия нос ,още по -злобна лисица Вишева ще остане ,а както се говори и ще спечели формата.Ноо, те са си лика-прилика с Алек ,ще си гледкат отгледаното вече дете на лигавата грозла Нани!!Честито на младоженците!!!
  • 6 Тази новина

    7 0 Отговор
    Ми оправи деня!!!Супер!!!Макар,че по -неприятно създание от Надежда Вишева няма в този формат,Нахална,злобна,лигава ,манипулативна ,а и ореди корекциите ужасно грозна!!
  • 7 зелен петел

    6 1 Отговор
    По-грозна и негативна беше оная представителка на БФС-то.
  • 8 Георгиев

    4 3 Отговор
    Рептила си тръгна

    Коментиран от #9

  • 9 Ало

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Георгиев":

    То досега колко рептил си тръгна
  • 10 Идън

    3 3 Отговор
    Надя е умна и красива. Нямаше страст между нея и ергена. За истинската любов харесването- влюбването- страстта и обичта са задължителни съставк Често пъти хората вземат за любов само една от тях и втова е грешката.

    Коментиран от #15

  • 11 123456

    1 0 Отговор
    тоа льольо още ли го крепат - ай да го гонят него и да се земат две кобри ...
  • 12 Хахаха

    4 1 Отговор
    Забавно шоу със сценарий. Не го вземайте насериозно! Те играят роли, за да ви забавляват!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ами,

    4 1 Отговор
    Сега Надето да седне пред блока на клюки където и мястото да кометнира всеки които мине.Я,па тоя,я па тая,я па я ...изпущих ергенО.
  • 15 абе,

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Идън":

    Надя каза,че е имала 6 годишна връзка с човек който уж я харесвал и уж тя го харесвала но секса не вървял което било важно за нея но все пак е стояла цели 6 години в тази връзка.От 19г. до 25г. на колото е сега.Да се чудиш защо?Явно друга не е и имала.

    Коментиран от #17

  • 16 ......па

    4 0 Отговор
    Много жалка Надежда Вишева в сношния епизод.Изкопа дъното и се настани удобно в него.

    Коментиран от #18

  • 17 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "абе,":

    Е, нали точно за това пиша. Още не е открила човека, който да я привлича И по- този НАЧИН. То е както запалена свещ привлича нощните пеперуди. Пеперудата е толкова привлечена от пламъка,че и е все едно дали ще си опърли крилцата или ще изгори....

    Коментиран от #20

  • 18 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "......па":

    Надежда и Маги ме дразнят като се правят на момиченца- с физиономиите си- подскачанията и бръщолевенето. Надя и Йоана са прави- това не са истинските им образи.Но това е техният метод да накарат някого да се закачи на въдицата- в случая ергенът.А усмивката на Маги е плашеща с тези брекети- все едно няма част от зъбите и.Това я състарява .

    Коментиран от #19

  • 19 ......па

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Идън":

    Да,такива са Надежда и Маги но пък 25/26 годишните Надя и Йоана са с бабешки манталитет-клюкарски назидателен.Нямат никаква гаранция,че на годините на 34/36 годишните каки ще имат семейство и деца.Алек нямаше абсолютно никакво привличане към Надя,просто се държеше любезно.Тя нима не усещаше това?Единствената от останалите без индивидуална среща-нищо ли не и говори това?Но отиде и му се нахвърли д го намляска за да остане само още малко на екран.Нима това не е фалш? Йоана и тя си е златотърсачка с репликите на скъпи аксесоари които демонстрира в Инстаграм.Никоя там не е за ергена,нито той е за някоя от тях.Просто много лош сезон на сапунката.Лош сценарии,долнопробни актьори.
  • 20 абе,

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Идън":

    Да го е потърсила защо си е губила времето цели 6 години да се залъгва,че и мъжа също.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 абе,

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Идън":

    Нали е уж ученичка на мошеничката Виктория Капитонова,само и е прибрала парите и на нищо не я научила. Ето колко са полезни съветите и как да си намериш мъж или как да забогатееш.