Last news in Fakti

7 Юни, 2024 14:45 2 936 7

Цветовете, които носят нещастие на всяка от зодиите

  • цветове-
  • нещастие-
  • зодии-
  • негативна енергия

Някои нюанси, дори и да са модерни, могат да повлияят негативно на живота ви

Стилистите казват, че е важно да се обърне специално внимание на цветовите комбинации, когато се съставя ежедневна визия. Но малко хора се замислят, че някои нюанси, дори и да са модерни, могат да повлияят негативно на живота ви. За да разберете какви комбинации от цветове носят нещастие на различните зодии, ще ви помогне източното направление на астрологията - джотиш.

Овен

Овни, вашият остър ум, умствена активност, независимост и способност да реализирате идеите си на практика ще подсилят дрехите от червени и жълти нюанси. Но тоалетите в зелени, сини и пастелни цветове могат да провокират болести, разочарования в любовта, загуба на финанси и тежка работа.

Телец

Телецът, напротив, може смело да носи дрехи в пастелни, зелени и сини нюанси. Ще се чувствате уверени. В живота ви ще навлязат стабилност, практичност, упоритост и склонност да се наслаждавате на всеки ден. Жълтите и белите материи ще ви отнемат просперитета и ще разрушат отношенията с по-възрастните роднини. Такива нюанси в тоалетите обещават много емоционални сътресения, безпокойство, страхове и психични заболявания.

Близнаци

Лекотата, остроумието, въображението, изтънченият интелект на Близнаците ще подчертаят дрехите с изумрудени, морски и светли нюанси. Червените и жълтите цветове на тъканите ще отнемат лидерството, независимостта, ще разрушат брака и отношенията с децата, ще провокират трудности в общуването с близките. Ако все още не сте сключили брак, такива дрехи няма да ви позволят да го създадете.

Рак

Бели, червени или жълти дрехи ще подчертаят вашата чувственост, нежност, емоционалност и подвижност. Облеклата в зелени, сини нюанси и черните елементи от гардероба ще донесат тежка работа, тъга, намален емоционален фон и ще погълнат радостта.

Лъв

При Лъвовете тъканите с наситени червени, жълти и светлокафяви нюанси ще донесат яркост, лидерство, независимост и сила на волята. В същото време към тоалетите в пастелни, зелени и тъмносини палитри трябва да се отнасяте с повишено внимание: те ще отнемат спокойствието, очарованието и стабилността в семейството.

Дева

Комбинациите от зелени и нежни светли цветове показват естествената скромност, духовността на Девата, способността да вижда това, което за другите остава незабелязано. Но червените, белите и жълтите материи увеличават агресията, отнемат търпението, както и провокират ненужна импулсивност. Везни На Везните ще добавят успех, хармония и привлекателност дрехите в тревисти, сини, светлосини или розови цветове. Жълтите тоалети ще ви накарат да тичате след недостижими цели, изтощавайки се.

Скорпион

Скорпион, вашата власт, сила и страст ще бъдат подчертани от дрехи в червени, жълти и бели нюанси. Сините, зелените и пастелните нюанси в гардероба ви могат да унищожат логиката, интуицията, способността за трупане на средства и семейството.

Стрелец

Слънчеви, винени и светлокафяви нюанси в дрехите дават най-висока духовна сила, засилват искреността, практичността, издръжливостта и надеждността. Добавянето на сини, тъмнозелени и всякакви пастелни нюанси към гардероба ви не е желателно, тъй като ще ви накара да станете груби и самодоволни манипулатори. Ще се увеличи и вероятността да загубите обществено положение, престиж и власт.

Козирог

Козирогът е щастливецът, който може да понесе вибрацията на черните, тъмносините и лилавите нюанси в облеклото. Тези цветове подчертават вашата вътрешна сила, отдаденост, търпение и издръжливост. Способността да се концентрирате, движението към успеха ще бъдат подкрепени от дрехи в зелени и пастелни нюанси. Но жълтите и червените тонове в дрехите могат да отнемат доходи, да дадат алчност, склонност към манипулации и проблеми в бизнеса.

Водолей

Водолеи, вашите желания, амбиции, независимост и ексцентричност ще бъдат подчертани от материи в лилави цветове. Изумрудените елементи от гардероба ще повишат интелигентността. Жълтите нюанси ще възпрепятстват решаването на проблеми. Червените цветове ще изострят конфликтите, а белите ще донесат здравословни проблеми.

Риби

Дрехите в червени, жълти нюанси, перлени цветове са подходящи за Рибите. Тези цветове разкриват вашата емоционалност, чувственост, мечтателност и вътрешна сила. Зелените, сините или пастелните цветове в дрехите заплашват с проблеми в сърдечните отношения, лакомия и дори пристрастяване към алкохола, пише аctualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчезар

    10 2 Отговор
    Липсата на зодия Везни в статията преднамерена ли е или е поради небрежност!?

    Коментиран от #2, #7

  • 2 пенсионер от Варна - везна

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лъчезар":

    това пълни глупости ли са или само на търкалета ?!
  • 3 Везни

    2 0 Отговор
    Спокойно, има посочена информация, но са изпуснали да я сложат в отделен абзац.
  • 4 Спектрален анализ

    2 2 Отговор
    А за везни що няма? Голи ли да ходят?

    Коментиран от #5

  • 5 Не, просто...

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Спектрален анализ":

    На тях им отиват всички цветове.
  • 6 Ку-ку

    2 0 Отговор
    Странно... Овен съм, а пък харесвам всички посочени цветове дори и тези, които "носят" лош късмет... А досега не мога да се оплача от липса на здраве, късмет и успехи в живота! 🤣
  • 7 ампутиран мозък....

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лъчезар":

    Намира се карашък в Дева