Last news in Fakti

2 Юли, 2024 09:27 1 231 7

Ако сте влюбени в мъж Стрелец: Най-важното, което трябва да знаете

  • влюбени-
  • зодия-
  • стрелец

Това са изключително щедри мъже

Ако сте влюбени в мъж Стрелец: Най-важното, което трябва да знаете - 1
Снимкa: Shutterstock

Астролозите ни запознават с някои важни и най-често повтарящи се черти на характера на Стрелците. Те ще ви помогнат да разберете по-добре какъв подход е необходим при тези представители на по-силния пол.

Това са едни от най-енергичните мъже

Животът им почти винаги протича в динамика. Важно е да поддържате този интензивен ритъм, в противен случай определено няма да можете да изградите силна връзка със Стрелец. Тези мъже не понасят мудни и безинициативни хора. Да, те могат да бъдат ваши добри приятели, но определено няма да изградят връзка, ако ви липсва огън, мотивация и ентусиазъм.

Това са изключително щедри мъже

Те споделят всичко, което имат със сродната си душа: пари, време, емоции, топлина. Склонни са да проявяват грижа, въпреки че не винаги го правят с усмивка на лицето. Тук е важно да се разбере, че те няма да проявят щедрост към жена, която не им отвърне със същото. Ужасно много държат на взаимността в отношенията.

Любов към пътуването и промяната на обстановката

Стрелците в по-голямата си част не са домошари. Постоянно са в движение. Планират походи, пътувания, срещи с родители и приятели. Ако това не е типично за вас, ще трябва да промените навиците си, защото Стрелецът няма да седи по цял ден вкъщи заради вас.

Той не търпи неоснователна критика

Стрелците не са от типа мъже, които мирно и спокойно приемат жаждата на жените за критика и сравнения с други мъже. Те определено няма да се съгласят с това. Но, ако им хвърлите в лицето фактите и изразите мислите си нормално, ще ви разберат и изслушат. И избягвайте да се обливате в сълзи, това няма да проработи.

Държи на личните граници

Стрелците мразят, когато личното им пространство е нарушено, дори и това да е направено от жената, която обичат. Тук не става въпрос само за жестове на ревност с проверка на телефона или социалните мрежи, а важи за почти всички аспекти на личния живот. Недейте да нарушавате традициите и навиците на Стрелеца, защото ще си навлечете гнева му.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стрелец

    4 2 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!
  • 2 Стас

    0 3 Отговор
    И аз искам да я гушна тая тъмнокоса сладурана!

    Коментиран от #3

  • 3 Град Козлодуй

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стас":

    Не така господине тя не е ваша за да я гушкате

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Някои

    4 0 Отговор
    Нямат чувство за хумор !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.