25 Юли, 2024 13:46 4 329 13

Четирите зодии, за които август ще е фантастичен

  • зодии-
  • август-
  • астрология

Ето за кои знаци месецът ще е неповторим

Четирите зодии, за които август ще е фантастичен - 1
Снимка: Shutterstock

Август е месецът, в който не се иска много, за да сме ведри и усмихнати. Слънцето пече, отпуските си вървят и всичко е прекрасно. Но има 4 зодии, за които август ще е още по-фантастичен и запомнящ се, пише az-jenata.bg. Кои са те?

Овен

През август, скъпи Овни, ще се чувствате на седмото небе от щастие и спокойствие!

Проблемите, които сте имали у дома или на работното място, ще се разрешат с лекота и през този период нищо няма да застраши доброто ви настроение.

Възможни са интересни предложения в професионален план, които могат да ви изкушат да работите допълнително, но пък за примамливо заплащане. Помислете добре, преди да приемете дали ще сте готови на този ангажимент или искате почивка, защото веднъж кажете ли „Да“, няма да има връщане назад. Ще заложите доброто си име на карта и няма да искате да разочаровате потенциални партньори.

В личен план не са изключени леки търкания с партньора ви, но ако съумеете да запазите хладнокръвие, да броите до 10, преди да кажете нещо остро и хапливо, ситуацията ще се успокои бързо. Не се вторачвайте в детайли, а се наслаждавайте на прекрасното време. Намирайте си поводи за разходка и забавление навън със семейството, с приятелите и всичко ще е наред.

Във финансов аспект ситуацията ще е добра, стига да не харчите прекалено много още в първите дни на месеца. Изчакайте до втората половина и тогава можете да се отпуснете и да харчите повече.

Няма да ви липсва енергия и ще се чувствате заредени със сили през целия месец.

Близнаци

Август е месец за нови цели, мечти и проекти, скъпи Близнаци. Време е да обърнете внимание на развитието си в професионален и личен план. Звездите ще ви подкрепят по пътя на тези начинания, в това може да сте сигурни.

Работните ви задачи ще държат ума ви зает и няма да имате много време да се разсейвате със странични ангажименти. Но това е добре, защото ще успеете да изпълните всичките си цели в срок и да получите заслужена похвала, а може би и допълнително финансово стимулиране. Към края на месеца е и много вероятно да получите и неочакван приход, който ще ви зарадва.

Представителите на зодията, които си търсят нова работа, ще имат успех.

В личен план обстановката ще е спокойна и без излишно напрежение. Подходящ период е за реновиране на дома и промяна в интериора. Ако отдавна мислите за някакъв лек ремонт или освежаване, август ще ви даде възможност да го осъществите.

В здравословен план не се очакват сътресения, но ако отдавна не сте ходили на профилактични прегледи, сега е подходящ период да направите нужните консултации. Това ще ви донесе допълнително спокойствие.

Важни дати: 2, 3, 25, 27, 28.

Рак

Август ще ви зарадва с приятни емоции, Раци. Ще имате време да си направите равносметка на изминалия път, да решите кои цели да изоставите, с кои да продължите и кои да са новите ви проекти. Ако искате промяна в живота си, периодът ще е изключително благоприятен и с позитивна енергия.

Месецът се очертава да е динамичен, работен, но ще имате и не малко време за релакс и забавления.

В работата обстановката ще е спокойна, ще постигате успехи и ще се чувствате в свои води.

Възможни са финансови постъпления, които ще се отразят чудесно на летния ви бюджет и ще разполагате с повече средства за забавления.

Ако се занимавате с инвестиции, следете внимателно ситуацията и не прибързвайте без анализ.

В личен план обвързаните представители на зодията ще са в хармония с партньора и не се очертават конфликти.

Свободните Раци няма да имат нужда да се оглеждат много за интересни субекти, те сами ще ги намерят. Няма да страдат от липса на внимание, където и да са.

За двойките, които мислят за бебе, август е много подходящ период за зачеване.

Важни дати: 1, 3, 12, 19, 21.

Риби

Противно на повечето хора, които ще са по плажовете, вие, скъпи Риби, може би ще сте на работа. Този период се очертава важен за вашето професионално развитие. Може би не ви се струва много справедливо да работите, докато другите се излежават на пясъка, но ако подредите картите си добре през август, ще имате много възможности за почивка и пътувания през следващите седмици и месеци. От вас зависи!

Макар професионалните задачи да преобладават през периода, ще ви остане време и за близките ви. Опитайте се да им го посветите, да имате пълноценни преживявания и споделени мигове.

Необвързаните представители на зодията ще имат възможности да се забавляват и запознават с нови, вълнуващи хора.

В здравословен план не се очертават сериозни притеснения и ще се чувствате в добра кондиция. Добре ще е да се поглезите с масажи, ароматерапия и медитация, за да сте в пълна хармония с дух и тяло.

Важни дати: 1, 4, 13, 15, 20.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Владетел

    1 2 Отговор
    До закъсалите баламурници- 3% загуба на себестойност на актив не означава нищо като чакаш печалба в размер 60% в следващите години като се има в напредвид че се развиват два конфликта на юг и на север и още един е готов да пламне между китай сащ и тайван , накратко скъсайте дипломите си вие се необразовани 🤭✡️

    Коментиран от #4, #11

  • 3 Владетел

    0 3 Отговор
    А пък да не говорим че няма и да стъпите никогаш в моя дом мизерни комуняги
  • 4 И да не забравяме

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Владетел":

    Че говорим за активи които при конфликти и отслабване на долара отиват в космоса 🤭
  • 5 Пък да не говорим

    0 2 Отговор
    Че третата световна война е на прага на вратите ни, инфлация от 30% на година също се случва. Фиатната система (книжните банкноти) вървят към пропаста, изтрелването на няколко ядрени ракети и разрастването на конфликтите може да означават че една голяма сума няма да струва нищо за 3 месеца. 🤭

    Коментиран от #6

  • 6 Дълго ще чакаш ...

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пък да не говорим":

    Хилиш се като шизофреник, значи е вярно, онова, което се говори за теб...

    Коментиран от #8

  • 7 прост народ сме наистина

    0 0 Отговор
    има ли още заблудени да ви вярват на глупостите че не спирате да лъжете хората?

    Коментиран от #10

  • 8 Хиля ви се

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Дълго ще чакаш ...":

    Вече от позицията на бъдещ милиардер , и виждам моите врагове по подлезите да просят 🤭🤭🤭

    Коментиран от #9

  • 9 бъдещето е несигурно ...

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хиля ви се":

    Моли се някой да не те докопа, че няма значение бъдещата ти позиция.🤭
  • 10 над това се замислете

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "прост народ сме наистина":

    Глупостите им нямат никакво значение. Има значение обаче дали ще отидете да гласувате на следващите избори, защото тези "новини" ви ги поръчват едни пиявици, които се имат за несменяиеми!
  • 11 60% тъпанар

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Владетел":

    Само да не се запознаеш отблизо със собственика на Адовстал и Нахални, че смъртността сред милиардерите в района нещо се е унеличила напоследък.
  • 12 Факт

    0 0 Отговор
    Радваме се на това, което имаме!

    Коментиран от #13

  • 13 още един факт

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Факт":

    Няма да е за дълго.