4 Септември, 2024 05:42 857 2

Елтън Джон е с ограничено зрение след тежка очна инфекция

  • елтън джон-
  • зрение-
  • инфекция

Лекувам се, но това е изключително бавен процес, заяви 77-годишният певец

Елтън Джон е с ограничено зрение след тежка очна инфекция - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Елтън Джон е с “ограничено зрение" след "тежка очна инфекция". Това става ясно от публикация на самия 77-годишен певец в Instagram, цитирана от БНР.

Музикалната легенда разкри в Instagram, че през лятото е имал тежка очна инфекция, която за съжаление го е оставила само с ограничено зрение на едното око.

„Лекувам се, но това е изключително бавен процес и ще отнеме известно време, преди зрението да се върне към засегнатото око. Толкова съм благодарен на отличния екип от лекари и медицински сестри и семейството ми, които се грижиха толкова добре за мен през последните няколко седмици”, допълва сър Елтън Джон.

Множество звезди отговориха на поста с пожелания за успех на певеца с лечението, включително модната дизайнерка Донатела Версаче. Тя написа: „Не бързай и се съвземи, Елтън. Ще бъдем тук и ще чакаме да се върнеш, когато си здрав и готов.“

Наскоро беше обявено, че документалният филм "Elton John: Never Too Late" ("Елтън Джон: Никога не е твърде късно") ще има своята европейска премиера на тазгодишния Британски филмов фестивал в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изчуквам калници

    9 1 Отговор
    Тоя отдавна има инфекция на ауспуха.
  • 2 факуса

    4 0 Отговор
    тоз модерен ляв къде ли е хванал таз инфекция,сигур от некой млад мигрант