14 Септември, 2024 13:19 3 991 6

Ново доказателство от "тайния син" на крал Чарлз, че е негово дете

  • таен син-
  • саймън чарлз доранте-дей-
  • доказателство

Сега австралиецът заяви, че физическата прилика на дъщеря му Мериам и принцеса Шарлот е ново доказателство за връзката му с монарха

Австралиец от британски произход, който смята себе си за таен син на крал Чарлз III и съпругата му Камила, каза, че дъщеря му много прилича на Уелската принцеса Шарлот - дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън, пише Daily Star, цитиран от dnes.bg.

Саймън Чарлз Доранте-Дей е роден през 1966 г. и е живял в Портсмут. Той никога не е срещал майка си или баща си и е израснал в приемно семейство, което според него имало връзки с кралското семейство. Баба му, която е работила в съда, увери, че в действителност неговите тайни родители са крал Чарлз III и кралица Камила.

Сега австралиецът заяви, че физическата прилика на дъщеря му Мериам и принцеса Шарлот е ново доказателство за връзката му с монарха.

"Поглеждайки критично към ситуацията, човек не може да не забележи колко си прилича Мериам на Шарлот, нали? Може дори да се каже, че това е доста показателно.", написа Доранте-Дей на страницата си в социалните мрежи.

Преди това той за пореден път заяви, че истинският баща на принц Уилям е принц Едуард, най-малкият син на Елизабет II и принц Филип. Австралиецът е убеден, че той е имал връзка с принцеса Даяна, майката на принцовете Уилям и Хари.

През септември 2022 г. Доранте-Дей каза, че се е почувствал обиден, когато монархът е дал на Уилям титлата принц на Уелс. Според австралиеца получаването на нова титла от сина на краля било "като удар в лицето."


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 амет дуан

    5 4 Отговор
    феномена е мой незаконен син

    Коментиран от #3

  • 2 бою циганина

    6 4 Отговор
    аз пък съм незаконен син на яшаров от Правец
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Чичо Андрю

    10 1 Отговор
    Чарлз и Камила са се срещнали за първи път през 1971 г. Този е роден през 1966 г., значи е бил 5-годишен. Който му е пробутал тая измислица, не е направил сметката вярно.
  • 6 Дядо Стою

    1 0 Отговор
    И каква е приликата? Очи ли, усна, ли, нос, чело, беузи уши .... викъде няма нищо общо