9 Октомври, 2024 08:50 1 732 5

Денят е сложен, бъдете внимателни: всичко, което казвате, има вероятност да бъде реализирано

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, в размисъл, съветват астролозите

Денят е сложен, бъдете внимателни: всичко, което казвате, има вероятност да бъде реализирано - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Стрелец и от 08:55 ч. до 12:39 ч. се движи на празен ход.

Да не се предприема нищо важно, да не се започват нови неща. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв. Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха.

В 12:39 ч. Луната влиза в знак Козирог и ще остане до 19:32 ч. на 11 октомври.

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, порядък и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. Хората търсят практическата страна на нещата. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък.

Уязвими са жлъчен мехур, кожа, костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 14:18 ч.

Денят е сложен. Силата на думите е голяма и има особено голямо значение. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, има вероятност да бъде реализирано. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Особено опасно е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се разболеете сериозно или да се изправите пред опасности. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някого. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Следва 8 лунен ден от 14:18 ч. на 9 октомври до 15:10 ч. на 10 октомври

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като е голяма вероятността за това.

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развитие. В този ден висшите сили дават втори шанс на човек. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Появяват се нови идеи, намират се нови решения на проблемите. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад. Денят се владее от огнената стихия. Огънят е не само символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Характерни за този лунен ден са емоционална нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да прескочите този ден и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гретиния

    3 1 Отговор
    Снощи с Грета претърпяхме инцидент. Тя замряла от кеф ми правеше дълбоки засмуквания , когато някакви келеши хвърлиха пиратка , ченето и щракна , и половин час я влачих из стаята , докато го измъкна. Оставете това , но щях да си удавя жената , защото четири пъти свърших докато го дърпах !
  • 2 стрел☢️к

    3 0 Отговор
    аз съм хомоФИЛ и русоФИЛ и се гордея с това бе атлантици некьпани !!
  • 3 Тц, тц, тц

    2 0 Отговор
    Трябва да правя лютеница, но много ме мързи! Дали ще се РЕАЛИЗИРА сама, а аз да поработя вътрешно над себе си? Примерно с гроздова.
  • 4 Бързам да изляза

    1 1 Отговор
    на улицата че знам ли коя ще си помисли да прави секс със непознат и аз за да не я изпусна та за това.
  • 5 разбира се

    1 0 Отговор
    ГЕРБ ще загуби изборите!