14 Октомври, 2024 14:58 753 0

Дъщерята на Ким Кардашиян я издаде: Не си готвила от две години!

  • ким кардашиян-
  • норт уест-
  • кание уест-
  • готвене-
  • храна

Норт си спомни, че последният път, когато Ким е сготвила за децата си, е било преди 2 години

Дъщерята на Ким Кардашиян я издаде: Не си готвила от две години! - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Норт Уест издаде, че известната ѝ майка Ким Кардашиян не е готвила през последните две години. Дъщерята на Кание Уест се подигра на майка си за липсата на готварски умения. Двете разговаряха помежду си за скорошно интервю, когато Норт каза, че последният път, когато Ким е била в кухнята, е било преди два Хелоуина.

Норт каза, че риалити звездата е приготвила малко макарони със сирене за нея, преди Ким да поясни, че в общи линии може да готви само едно нещо. Но пък добави, че е приготвила за децата си тогава "и пържено пиле, и царевичен хляб“.

След това Норт каза, че майка ѝ била „наистина добра в приготвянето на краставици и сол“.

По-рано тази година бившият готвач на Ким Джеси Хендерсън разкри кое е любимото ястие на Ким.

Джеси, която беше частен готвач на Кардашиян от 2021 до 2022 г., разкри, че Ким е стриктна относно храненето си, но от време на време си позволява пилешки хапки, пържени картофи и паста без сос и други глезотии.

Той каза, че Ким обича да има под ръка солени храни и винаги има „паста, пържени картофи, пилешки хапки и бургери в кухнята им“


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА