17 Октомври, 2024 10:58 1 082 3

Илон Мъск разследвал и шпионирал Амбър Хърд

  • илон мъск-
  • амбър хърд-
  • шпионира-
  • наблюдение-
  • бивша-
  • бивше гадже

Милиардерът е използвал дронове и инфрачервени камери, за да следи бившата си

Илон Мъск разследвал и шпионирал Амбър Хърд - 1
Снимка: Shutterstock

Илон Мъск не прекарва времето си единствено в развитие на нови технологии, но междувременно шпионира бившите си.

RadarOnline.com разкри, че основателят на SpaceX е използвал оборудване за наблюдение, включително инфрачервени камери и дронове, за да държи под око бившата си Амбър Хърд .

Смята се, че още когато двойката се срещаше през 2017 г., екипът по сигурността на Мъск е наел австралийска частна фирма за разследване, за да наблюдава движенията на актрисата, докато тя снима филма „Аквамен”. Бизнесменът и Хърд започнаха връзката си през април 2017 г., докато течеше разводът на актрисата с Джони Деп. Аферата им дори послужи като доказателство, че Амбър не е била вярна на съпруга си, пояснява Телеграф. Малко преди това Мъск се разведе с актрисата Талула Райли.

Друга от целите на Мъск беше британският изследовател на пещери Върнън Ънсуърт, който стана известен, след като помогна за спасяването на 12 деца от тайландска пещера през 2018 г. Дуото беше замесено в словесна война по време на спасяването, след като Мъск предложи да построи „малка подводница с размер на дете“, за да изведе децата от пещерата - идея, която Ънсуърт напълно отказа.

По това време и без знанието на Ънсуърт, Мъск е получил "информация" за пещерния изследовател от частен детектив на име Джеймс Хауърд Хигинс, според Daily Mail.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карате кид оригинала

    6 5 Отговор
    Хахааха обаче Мъскрат казва, че няма смисъл от лидар и инфрачервени сензори в теслите! 😄 Евтините камери с 1.2 мегапиксела вършели работа за пълна автономност...😅

    Иначе няма кво да я следи тая наркоманка. Тая не може да ражда. Тя си призна, че е бисексуална и предпочита жени. Призна си и за зависимостта към белия прах и алкохола. Това по време на делото с Джони Деп. Сега живее в Испания със осиновеното си дете.
  • 2 Шерлок Холмс

    3 1 Отговор
    Обадете ми се, няма грижи.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.