2 Април, 2014 15:56 2 300 1

Топ 5 на разделилите се холивудски двойки

  • холивуд-
  • двойки-
  • семейства

Холивуд не е най-лесното място за запазване на здрава връзка

През последните дни светът на шоубизнеса бе разтърсен от новината за развода между актрисата Гуинет Полтроу и вокалиста на британската група „Колдплей“ Крис Мартин. Този брак се считаше за неразрушим, но животът в Холивуд трудно прощава на която и да е звездна брачна двойка, колкото и харесвана да е тя от феновете. За това и от Факти.бг предлагаме на вашето внимание класация на 5 звездни двойки, които славата раздели през последните години.

Дейвид Аркет и Кортни Кокс

Комедийният актьор и звездата от сериала „Приятели“ се запознаха докато снимаха филма на ужасите „Писък“ през 1996 г. Те се ожениха през 1999 г., като  по случая дори бе отделен специален епизод на „Приятели“. Двойката бе една от най-забавните и приятните в Холивуд, като феновете смятаха, че брака им ще издържи до дълбоки старини. Всички бяха шокирани през 2010 г., когато семейство Аркет обявиха, че се разделят. Кортни Кокс дори даде шокиращо интервю пред радио водещия Хауърд Стърн, в което сподели, че й е писнало от непрестанното желание за секс на бившия си съпруг. В крайна сметка двамата останаха приятели и споделят грижите за дъщеря си Коко.

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс

Двамата актьори се събраха по време на снимките на превърналата се в класика любовна драма „Тетрадката“, през 2004 г. Филмът превърна и двама им в звезди, а романтичната история между техните герои, пренесла се и в реалния живот по между им, ги превърна в любимци на всяка тинейджърка и светски репортер. Връзката им продължи 3 години, а раздялата им беше разочарование за целия свят. В крайна сметка, ако двойката от „Тетрадката“, не успее да запази любовта си, кой всъщност може?

 

Иън Сомърхолдър и Нина Добрев

Тийн идолите започнаха връзката си по време на снимките на сериала „Дневниците на Вампира“. Страстта между техните герои в поредицата, превърнала я в хит, се пренесе в реалния живот и ги превърна в любимци на тинейджърите. Те бяха заедно в продължение на 2 години, превръщайки се в новата звездна двойка на Холивуд. В крайна сметка се разделиха през миналата година, но това не им попречи да спечелят наградата „Teen choise” за любима телевизионна двойка.

 

 

Били Боб Тортън и Анджелина Джоли

През 90-те Тортън бе един от най-актуалните актьори в Холивуд, а Анджелина вече бе любимка на младата аудитория. Двамата  имаха 20 години разлика във възрастта, но това не им попречи да се оженят през 2000 г. Макар и да изживяха бурна страст, постоянните им ангажименти и невъзможност да бъдат заедно за дълъг период от време, причини тяхната раздяла през 2003 г.

 

 

Брад Пит и Дженифър Анистън

Двамата се ожениха през 2000 г., точно когато Дженифът осребряваше славата от сериала „Приятели“ в киното, а Брад вече бе се превърнал в най-скъпоплатения актьор в Холивуд. Те бяха любимата двойка на Холивуд, а връзката им бе определена като излязла от приказките. В крайна сметка приказката не завърши с хепи енд, след като двамата се разведоха през 2005 г. , след като се разбра, че Пит е започнал афера с Анджелина Джоли.  Бракът им обаче е широко обсъждан и до днес.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тервел

    0 0 Отговор
    Гуинет Полтроу и Иво Божков?