3 Април, 2014 15:18 1 093 0

Орландо Блум получи своята звезда на Алеята на славата

  • орландо блум-
  • алея на славата-
  • холивуд

Актьорът прие оказаната чест заедно със своя тригодишен син

Британският актьор Орландо Блум получи своята звезда на „Холивудската алея на славата“, съобщава Дейли Мейл.

37-годишният Блум стана известен с ролята си на Леголас в култовата фентъзи сага „Властелинът на пръстените“. В последствие изпълни главните роли в блокбъстари като „Троя“, „Небесно царство“ и „Карибски пирати“. Той присъства на събитието със своя тригодишен син Флин, определяйки го като едно от най-важните в неговата кариера.  Орландо Блум има честта да бъде притежател на 2521-та звезда на „Алеята на славата“.

„Аз водя много номадски начин на живот. От както сина ми се роди, обаче аз станах много по-отговорен. Искам да присъствам и да влияя на неговия живот, колкото се може повече.“

Началото на тази година не бе леко за актьора, след като той обяви раздялата със своята съпруга - топ модела Миранда Кер. Въпреки това те запазиха приятелските си взаимоотношения. В момента Блум се снима в поредицата „Хобит“, чиято финална част трябва да излезе в края на тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА