Last news in Fakti

28 Април, 2014 18:42 2 251 0

Осама бин Ладен сервира бира в Бразилия

  • осама бин ладен-
  • бразилия-
  • бар

Местен барман е истинско копие на покойния терорист

Привържениците на футбола, които възнамеряват да гледат на живо Световното първенство в Бразилия, ще могат да пият бира, лично поднесена им от Осама бин Ладен, съобщава в. "Гардиън".

Един от най-популярните барове в Сао Паоло, носи името на вече покойния терорист, а неговият собственик е истинско негово копие. Сеара Франсиско Хелдер Брага Фернандес е наименовал бара си, малко след атентатите на 11-ти септември, 2001 г.

Със своята дълга брада и мургаво лице, без да знае, представлявал истински двойник на най-издирвания в онези дни терорист. Той  обаче имал проблеми след като световните медии започнали да въртят нон стоп лика на бин Ладен. Едни от клиентите на Фернандес останали потресени от неговата прилика с афганистанеца, като дори сигнализирали в полицията, че открили терориста.

След като полицаите разбрали какъв е случая, дори се снимали заедно с ексцентричния барман. Последвали серия от репортажи за неговото заведение, които го превърнали в местна знаменитост. Той осребрил славата си, като кръстил заведението си на Осама бин Ладен и го превърнал в свърталище на местните фенове на рока и метъла. В заведението постоянно гърмят ритмите на Лед Зепелин и Блек Сабат.

В Бразилия има още два бара кръстени на най-издирвания терорист в света. Единият е билярдна зала в морския град Нитерой и един в северното градче Жуис де Фора. Така че ако смятате да се отбиете в Бразилия, за да погледате мачовете от световното първенство, може да се похвалите пред своите приятели, че лично Осама бин Ладен ви е поднесъл халбата с бира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА