Last news in Fakti

3 Май, 2014 12:37 3 146 0

Британец спечели 73 млн. паунда от "Евромилиони"

  • евромилиони-
  • печалба-
  • великобритания

Победителят все още не си е поискал парите

Британец спечели 73 млн. паунда (89 милиона евро) от лотарията „Евромилиони“, съобщава Би Би Си.

Числата донесли печалбата на победителя са 30, 42 , 04, 31 и 38, с допълнителни числа 11 и 02. Това е деветата най-голяма сума, спечелена в историята на националната лотария във Великобритания. Най-голямата такава бе на стойност от 161 млн. паунда и бе взета от шотландците  Колин и Кристин Уейр.

Говорителят на националната лотария заяви: „Тази ваканция ще е паметна за собственика на печелившия билет, тъй като той не само се е наслаждавал на допълнителен почивен ден, а и е получил мултимилионен чек. Ние държим шампанското в лед и чакаме победителят да дойде и да си поиска печалбата.“

Печелившите числа са познати от един билет, като неговият притежател  все още не е известен.

Евромилиони“ е общоевропейска лотария, известна с огромните печалби, които предлага на своите играчи. Към момента тя се провежда на територията на Андора, Австрия, Белгия, Франция, Ирландия, Лихтенщайн, Люксембург, Монако, Португалия, Испания, Швейцария и Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА