Last news in Fakti

13 Май, 2014 16:22 1 512 0

Ръсел Бранд се влюбил в първата проститутка, с която правил секс

  • ръсел бранд-
  • проститутка-
  • секс

Това се случило, когато бил на 16 години

Скандалният комик Ръсел Бранд призна, че се е влюбил в първата проститутка, с която правил секс, съобщи „Мирър“. Британският актьор даде интервю за документален филм, посветен на най-древната професия.

„Първият път, когато спах с проститутка, бях на 16 години. Момичето не бе по-голямо от мен, вероятно на 17 или 18 години. Аз се влюбих в нея. Тя беше красива и елегантна, дори сладка по някакъв начин. Преди това бях правил секс само веднъж в живота си и да бъда с толкова атрактивна филипинка за мен бе невероятно. Когато бях по-млад и зависим от наркотиците, проститутките бяха неизменна част от моя свят“, признава звездата.

Доскоро Ръсел Бранд водеше собствено вечерно шоу по американската телевизия FX. Той нашумя като водещ по MTV  и съпруг на певицата Кейти Пери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА