Last news in Fakti

3 Юни, 2014 16:15 6 279 1

Риана се появи почти гола на наградите за модна икона

  • риана-
  • награда-
  • мода

Роклята на певицата беше прозрачна, показваща блясъка на нейните прелести

Риана отново шокира модните критици, появявайки се почти гола на модните награди Fashion Icon Award, съобщи „Индипендънт“.

Риана бе удостоена с награда за „Модна икона на 2014-та“. Певицата се появи, облечена в прозрачна рокля, цялата обсипана със смарагди. Под нея тя носеше само бикини, като бюстът й беше на почти свободен показ.

Роклята е дело на дизайнера  Адам Селман, като бе придружена с блестящ тюрбан и гол гръб. Медиите пишат, че певицата се е облякла така в знак на протест срещу ограниченията в социалната мрежа „Инстаграм“, която цензурира публикуването на по-разголени снимки. През миналата седмица Риана подкрепи протеста на 22-годишната дъщеря на Брус Уилис, която се разходи без горнище по улиците на Ню Йорк, противопоставяйки се на цензурата в социалните мрежи.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S Bogomilov

    1 0 Отговор
    Ами има жената какво да покаже, защо не. Аз съм за повече такива жени да има и да можем да ги видим по улиците на БГто..