17 Юни, 2016 07:30 8 996 33

Кошмарът на българския националист

  • националист-
  • кошмар-
  • армия
Кошмарът на българския националист - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментарът е публикуван в блога на Димитър Атанасов

Касапницата в Орландо е чудовищно деяние. Всеки, който не споделя тази нагласа, следва мигом да иде да се прегледа, защото специализираната психиатрична помощ би могла да бъде от голяма полза.

Вън от това: тъкмо този сюжет е сред много трудните за преглъщане от българските националисти. Предмет на нападението беше гей-бар, а убити са хора с алтернативна сексуална ориентация. За „истинския българин“ това са просто „някакви си педали“, които заслужават „само куршум“. В по-слабо агресивните варианти се споделят сценрии за изпращането им в мини, тухларни и други места, свързани с тежък физически труд. Говори се дори за „лечение“, а по-образованите цитират книга с рецепти за народно лечение на бишвия военен Петър Димков, в която увлечението по същия пол е квалифицирано като болест, подлежаща на отстраняване.

От тази гледна точка намаляването на броя на „педеругите“ би следвало да е повод за радост, съпоставима с тази да крещиш на площада „Циганите на сапун!“ и да се радваш на онзи, дето скъса снимката на българския президент в ефир. Повод да бъде отворена нова бутилка домашна ракия, през чието стъкло по бял потник да гледаш новините по БНТ (защото бТВ са „евреи“, а Нова ТВ са „ябанджии“ – думата е типично българска, даже „прабългарска“) и да псуваш управляващите в състояние на агресивна полутрезвост и допълнителна възбуда от стрелбата, която трудно може да бъде наречена „сладка“.

Веселбата става пълна от факта, че става дума за кръвопролитие,

направено след безразборна стрелба с огнестрелно оръжие – това предизвиква спомени за казармата и за „истинските мъже“ от някога дори у онези, които никога не са виждали военно поделение на живо. Гарнитура са, разбира се, допнопробните екшъни от 80-те и нататък, видеоигрите тип „пуцалки“ и медиите, от чиито екрани да стрелянето и убиването изглеждат като детска игра. Като варварско забавление, достъпно за всеки. В компанията на чаша ракия или пластмасовш шише „Ариана“ – защото патроитите не пият уискита и други питиета, измислени от чужденци. Добре, може и мастичка – тя никак не е свързана с Ориента, да знаете! И не смейте да твърдите, че не е българска, защото тя влиза в състава на прабългарския кумис. Знам го от ежегодното шествие, организирано в Търново от ВМРО, което всякога завършва с пиене на нещо, в което има кисело мляко, мастика и още съставки, които го правят още по-гадно. Но аз съм българин, кораво копеле, и такива неща само ме предизвикват. Гъделичкат ме. Няма да кажа къде. Уиски пият лигльовците! И жените, което е същото.

Нападателят обаче е мюсюлманин. Зад покушението застана т. нар. Ислямска държава.

Един вид – поганци. „Мръсни турци“ – защото всички мюсюлмани са „турци“, нали все пак са „рязани карабини“! Да беше „бял“ – защото всички „турци“ са и „мангали“ – да му се изкефим. Защото е убил „швестери“ на „бесовско сборище“ и им е попречил да „си бъркат в задните дворове“ и да си правят „шоколад със сметана“. Но той е мръсник, съпоставим с тях.

Добре, но е гръмнал няколко „швестера“. Петдесет „швестера“! Не петдесетима – както повелява правилото на българския език, когато става дума за люде, а не за предмети. Пе’десе’! Защото коравият мъжага няма нужда от правила! Те са за разглезените! За гейовете, за жените, за децата. Дори и старците не са задължени да ги спазват. Защото възрастните мъже са просто възрастни корави копелета! А мъжеложците не са мъже. Те не са хора, защото хората – това са мъжете. Здравите пичове, които не говорят, а действат.

Та, един здрав пич ги е утрепал. Пе’десе’! Ама как да го нарадваш, след като е… резана пушка?! По дяволите!

Е, добре поне, че няма замесени евреи, защото сметката щеще да стане много мъчна за проследяване. Я си представете, прочее, че гей-американци от еврейски произход бяха убити от циганин с ислямска вяра? Тогава логиката щеше съвсем да се скъса. Ако се изкефим на убийството, то тогава каузата на „българската нация“ (ако сложа още няколко чифта кавички, ще разбия на пух и прах естетиката на текстовото възприемане, а чак толкова постмодерен не съм) би съвпаднала с намерението на „мангустите“ и на „резаците“, а това е недопустимо: едните „пет века ни клаха“, а другите просто са суровина за сапун. Коя суровина има своя воля, та и кауза? Нима желязната руда, да речем, може да припознае идея и да се жертва за нея? Или камъкът би бил в състояние да застреля някого, след което животът му да бъде отнет? Или картофът – да се самозапали в знак на протест срещу феминистките съдържания на космологичната константа у ранния Айнщайн?

Простете, компютърът заби…

Добре, но аз не бих могъл да не се израдвам на това, че светът се „прочиства“, че средствата ми се щадят, макар че това ме и натъжава леко, защото гениалните ми планове за нов социален ред са заплашени от по-динамични от мен люде с техни планове. Но как бих могъл да се възрадвам максимално, как да отпусна, да о’лабя душица, след като убиецът е „неверник“??? Не бих могъл да им съчувствам. Никак. Прочее, българската нация е мъжко творение. Мъжкарско. Мъжкото господство не е измислено от ония глезльо Бурдийо, а тук, в България! А какви мъже са тия?! Та те са „мръсни педали“! На хан Аспарух даже конят му беше мъжки! На братята Асен и Петър – също! Който не вярва, да иде в Търново и да види паметника им – не яздят кобили, а коне! Анатомията се вижда. И конете на българските мъже, и те са мъже, мамка му! Как да се израдвам на хомосексуалистите?!

Пък, ако бяха и евреи, тогава вече не знам… На мъртвия евреин всеки трябва да се радва – колкото по-малко са, толкова по-големи са шансовете „да изтръгнем властта от тях“ и „да върнем България на българите“. И кучетата в квартала знаят, че „евреите управляват света“. Жидове! Изроди! Май и те бяха резаци. Но нищо – това остава резервирно за „турците“. На евреите им стига и само това, че са „евреи“.

Помисли си, братче, че ги беше гръмнал циганин! Ами той си е „манго“! Арабин, мангал – все тая! Смрад някаква! Отгоре на това мюсюлманин! Турски циганин! Представяш ли си?! Сигурно им е изкрещял нещо на „турски“, преди да започне да свири на „Калашников“… Не, не, оръжието е било американско. На кого му пука?! Утрепал ги е с американски Калашник! Майната им! Майната му и на него!…

Ама тогава калкулацията пак не излиза – „турският циганин“ е очистил „жидо-гейовете“. Да, евреите са педали! „Турците“ – и те. Един „анадолски манаф“ е светил маслото на пе’десе’ „педала“! Кого да подкрепиш? Как да се накефиш, след като нито една от страните не реализира представата ти за „българщина“?! ‘Баси, направо да се напиеш от мъка!

Седя пред телевизора – „Funai“, едно време дадох 350 марки за него, и се чудя… Как трябва да приема случилото се?

Ако се дистанцирам от този разказ, трябва да споделя още нещо. Жалко, но онези, които възпроизвеждат звероподобното удоволствие от смъртта, независимо на кого, твърде рядко се замислят. За каквото и да било, което не е „ракия“ и „Васил Левски“. Да, и за „чиста и свята република“, но не чиста от монархически деспотизъм и свята от гледна точка на суверенитета в ръцете на народ, а като етнически, верски и сексуално прочистена с нужната доза насилие. Като България за българите. А те са „мъже, железни пичове“, задължително „православни“, бели – тъй като всичко извън светлата кожа е сигнал за „нечистота“, сиреч за слаба причастност към българщината. Та, тези именно люде, не прекаляват с интелектуалните опити. Не се замислят. Никак. Светът им притежава ограничена дълбочина. Той е почти плосък. Сходно с географската представа на древните – земята е плоскост, държана от чудато същество с непомерни за човека сили. Отвъд ръба на битието е Пъкълът. Там са гейовете, мюсюлманите, евреите, циганите. Който и от тези фактори да страда, ние все сме на печалба. Как да изградим парадигмата на своята (не)толерантност е въпрос, който си задават интелигентните. Чантаджиите. Толерастите, соросоидите, платените тролове на Америка… жените. Ама не нашите, ‘щото и те са „мъжки момичета“.

Този начин на мислене ражда чудовища, а те правят касапници. Знаем къде сбъркахме. Знаем. Дано нужните лица, облечени в институционална власт, да имат доблестта да признаят, че не мултикултурализмът се провали. Мултикултурализмът предполага – първо – културност.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уМЕН

    1 2 Отговор
    "Автора" има СПЕШНА НУЖДА от специализирана помощ.
  • 2 прост

    0 0 Отговор
    Това е резултат от 75 години мутро-социализъм, пълна апатия насадена особено през последните 25 години и обезценяване на ценностната система, факт след дълги години умишлено съсипване на българската държава.
    Кражби, фалити и беззаконие, няма осъдени знакови фигури, няма осъдени политици, няма никой в затвора, икономиката се разсипва, институциите не работят, пълен колапс на всички нива, нисък стандарт, мизерия и беднотия и в същото време, обръчи от фирми, мафиоти, мутри с много пари и много власт....., рибата се вмирисва от към главата.
    Автора просто ни поднася крайният резултат, но не дава предписание нито за етимологията на проблема, нито как да се реши, отново нсаждане на чувство за вина от най малко виновните, обикновените хора, жертви на един режим и на една медийна пропаганда.
    Това е да живееш в България, за това 4 милиона избраха да избягат и още много ще ги последват.

    Коментиран от #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 xxx

    0 1 Отговор
    Драги Митко Атанасов, това което си написал е доста популистко и като цяло не съм съгласен с почти нищо от коментарите, следствията и заключенията които си направил.
  • 5 Морков или тояга

    3 1 Отговор
    Дааа, същество написало това сигурно ще е главно действащо лице на парада в Събота. Това си беше малко ОФФ топик(все пак сме "малокултурни" и не разбираме тез' ценности).
    Сега за негърчето (да се чете блогърчето, а'йде пак ОФФ), никой нормален Човек (с голямо Ч) не се радва на подобен род насилие, но има малко условия предвид морала и ценностите на даденото разглеждано общество. Лично аз част от това общество минаващ редовно психо при веселите доктори (не съм болен, а съм ловец), когато умря Майкъл Джексън се породиха две чувства в мен:
    - Отиде си Краля на поп музиката, много жалко;
    - В света популацията на педофилите намаля с още един, добра новина.
    За онези с различното мислене натръшкани в Орландо пак ми се въртят две мисли в главата:
    - Умряха толкова много хора, а няма никаква полза от това. Зле похарчени човешки съдби, това е жалко.
    - В света популацията на хомосексуалистите намаля с 50 броя, добра новина.

    Твърдо против съм да се обръща внимание и да се дава гласност на поведения и начин на живот извън рамките поставени от социума на даденото общество. Един пример за да стане ясно:
    В Германия не може да се толерира шериата, както и в СА не може да се толерира европейският начин на живот.

    ПП. Тук важи поговорката, всяка жаба да си знае гьола. За п...ругите, хомотата, некрофилите и други подобни неестествени състояния на духа, нямащи си физическа територия на планетата Земя, която да населяват не означава автоматично да бъдат толерирани все едно са малки сладки кученца беззащитни и мили.

    Коментиран от #15

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Malqkis

    2 1 Отговор
    Bate gyrcite sa izmislili sexa, ama rimlqnite dobavili genata
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 по темата

    3 2 Отговор
    Автора сега празнува с цяло сърце, и се радва от душа, че в не е бил в любимият си бар в Орландо, когато са започнали фойерверките.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 на темата

    2 3 Отговор
    П...л, п...ла брани. Малко яснота, всяко извън нормалното се нарича изродено. П...растията е изродено състояние на мозъка. Болестно(противоестественно) състояние е и да обичаш уроднивостта. То също е уродливо.
    И какво стана, една уродлива статия. Човечеството не отива на добре.

    Коментиран от #12

  • 12 Goro Lafchi

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "на темата":

    Често грешката е в хромозомите на приносителя, тогава човек се чувства в тяло на другия пол. Това не може да се промени. Но когато го правиш,като в Гърция или Рим, от пренасищане или традиции, тогава си за трепане.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Morgoth

    1 3 Отговор
    Много глупава статия. Прочетох я до средата, извинявам се за мнението си, ако нататък е станала по-интелигентна ... ама надали.

    Много ме кефи да гледам абсолютната нетолерантност която проявяват хората прокламиращи толерантност.
  • 15 iii

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Морков или тояга":

    Съгласен съм с мнението ти, но искам да уточня, че Джексън не е педофил. Не съм и никога не съм му бил фен, но хората които отправиха тези обвинения към него, си признаха, че не е истина и просто са искали да извлекат пари от Майкъл.
  • 16 srsly

    2 1 Отговор
    Genata лек ... щом гената ти е в главата и ти си някакъв орландовец
  • 17 Боби

    2 1 Отговор
    Конкретно за хомосексуализма - обикновена патология, като всяко друго сексуално или полово извращение. Нищо ново. Ние, хората сме тъпкани с патологични отклонения. Потенциално и при определени условия всеки мъж/жена може да стане хомосексуален и обратно - при силно желание и сериозна борба, човек може да се оправи, но най-важно е желанието. Не мразя хомосексуалните и нямам нищо против тях.
    ПП. Елементарен пример е обществото в затвора, където хомосексуализмът се практикува от предимно хетеросексуални мъже/същата, но огледална, е ситуацията в женските затвори/.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Mercedes-Benz

    2 1 Отговор
    Геят написал статията явно е бил много гневен, не е пожалил никого. Не знам след като ни разобличи българските мъже как ще живеем оттук нататък?!
  • 20 mediator37

    3 1 Отговор
    Редакцията патнала снимка на армията ни, може би се търси внушението, че написаните идиотизми характеризират армията ни, която имплицитно е най-патриотичната институция.
    Не знам на Стефанаки ли е идеята да се из-ка върху армията ни или на този блогърски. Определено в нормална държава за подобно плювачество придружено със снимка на националната армия, щеше вече да има пребити джурналя, блогъри и всички съпричастни по домова книга.

    Коментиран от #21

  • 21 Mercedes-Benz

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "mediator37":

    Снимката е от стефанаки, другото е "плод" на гейския "мозък"
  • 22 ннв

    3 1 Отговор
    Изключително тъпа статия.

    Коментиран от #29

  • 23 Настрадин

    2 1 Отговор
    Алоооо къде си бе? Тук май си затваряме едното око за продуктови позиционирания ли беше, бла бла или за дискриминация от всякакъв род. Тази статия не се вписва в нормалните граници и формат на сайта. Инак лесно махаме коментари разобличаващи папагалщината с претенции. Отваряме ви статиите да се обогатим, а не да се облъчваме от личните мнения и позиции на съмнителни световно неизвестни.
  • 24 Георги

    1 0 Отговор
    Трябва да има Гей държава и да се казва Гейландия - това е решението
  • 25 Черноризец

    1 0 Отговор
    Това което стана там не е случайно - грехът ражда смърт. България не харесва тези идеи за гей клубове, за солидарност към хора които се противопоставят на естественото.
    И накрая моето мнение - много приказки в тая статия, ама нищо съществено. П...растията е болест, и е факт че всички медии ни заливат с нея, ще ма прощаваш ама искам свят без тези глупости.
  • 26 НННН

    1 0 Отговор
    ПРОСТА СТАТИЯ
  • 27 Санитар

    1 0 Отговор
    Стефанаки,п...растията и логореята са заболявания.Така,че спри се малко.В момента си имал пристъп и като си се отпушил си сътворил един тюрлю гювеч,който би трябвало сам да си консумираш.И понеже си с гръцки имена предлагам ти да не се занимаваш с Български работи.Или пък пиши за белите мечки,ескимосите,тюлените и се опитай да ги свържеш словесно с например с маслините.
  • 28 РАМБО

    1 0 Отговор
    Леле , леле , тоя знае какво мислят нормалните хора , чете им мислите ! Човека - Скенер ! Същински гейний ! А казано на прост българси език - съединител тоест ДОЛЕН ЛЯВ П_ _ _ _ !!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Че искаш нещо да кажеш, галиба - напъваш се, като запечен от кило дренки с костилките барабар ! Йоанис,Йоанис, да допуснем,че съм те разбрал, какво искаш да кажеш! Следващият път опитай в прав текст, по човешки, да обясниш на нас,балъците,какъв морал и религия изповядаш. Обясни, моля те, знаеш ли какво е етика въобще , че и изобщо ? По какви норми живееш ? Някъде е написано: " НЕ УБИВАЙ" и точка. Какво искаш ???????
  • 31 Азазел

    1 0 Отговор
    Стефанаки звучиш като душевно болен,предлагам ти да се свържеш с проф.Вучков и да помолиш за ефирно време в неговото предаване "Размисли и страсти" ще си паснете идеално.
  • 32 Ха сега де

    0 0 Отговор
    Един ненормален чужденец,прочистил "пидисе" други ненормални чужденци. Къде е тук вината на българина и на българската армия не мога да захапя! Един ден ако разбера,обещавам да се чувствам много засрамен от станалото,но сега като непросветен мога да викна само -НЕ МИ ПУКА!
  • 33 Пинко

    1 0 Отговор
    "заслужават „само куршум“ - Авторът е за болница или за съд, моля звънете на 112! Какво общо има национализмът със сексуалната ориентация, глупак с глупака ти!