Last news in Fakti

29 Декември, 2016 13:08 2 177 6

Паразити в Европарламента (ВИДЕО)

  • ес-
  • еп-
  • европейски парламент-
  • паразити-
  • наглост-
  • заплати

Не само депутатите са добре хрантутени в Брюксел

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Разни Новини и други Подробности“ публикува интересно видео на страницата си във Фейсбук, което показва Европейския парламент като различна реалност, много по-различна от тази, която повечето хора си представят щом се заговори за европейски структури и институции.

Видеото е съпътствано от коментар, който хвърля допълнителна светлина върху наглостта на някои служители на една от най-престижните институции в ЕС.

Що за кочина е ЕуССР ПАРЛАМАмента и какви нагляри се разхождат и паразитират там!?
Знам, че това видео няма да бъде показано по БТВ или Нова.

Какви други парични привилегии имат тези паразити, освен изброените в това видео? Не плащат данъци! Не се осигуряват пенсионно, но получават пенсии! Всяка година си вдигат заплатите и "дневните", и винаги със задна дата!

Отделно от трудовото си възнаграждение, депутатите получават на месец по още 4299 евро за разходи в офиса, както и покриване на разходите при служебни пътувания. За последното плащане е достатъчно да се представи билет за самолет или влак, като е разрешено той да бъде и от бизнес или първа класа. Но и това не е всичко!

Евродепутатите разполагат с още един паричен фонд. В него има сума от 4243 евро на година, предназначена за официални пътувания до „други дестинации”. "Избраниците" имат право и на 24 пътувания до техните държави на европейска сметка.

Не само депутатите са добре хрантутени в Брюксел!

За техните асистенти и всякакви други помощници са предвидени по 254 508 евро на година на всеки избраник. Те обаче не се дават директно на депутатите, а се превеждат по сметки на избраните от тях „храненици”.

Преводът е съставен умишлено такъв, какъвто си е и показва лично отношение към този сбирщайн от отпадъци!

И не очаквайте тези да работят за Вас или Вашето благо!!!

Вижте ТУК скандалното видео!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШИЦ

    11 1 Отговор
    спомнете си кой е култовия евродепутат от българска страна , прякора му беше " дудука ".
  • 2 123

    15 1 Отговор
    ТОВА ВИДЕО ОТПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ...А РЕЗУЛТАТ - ПОЛУЧАВАТ ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ,ЗА ДА МЪЛЧАТ И ДА КАЗВАТ ДА..ДОРИ И ЦЯЛА ЕВРОПА ДА СЕ СРИНЕ ,КАКВОТО ВИЖДАМЕ В МОМЕНТА ,С ТАЗИ ИЗРОДСКА БЕЖАНСКА ПОЛИТИКА НА ЕС..
  • 3 onq s konq

    2 18 Отговор
    Да сте учили и вие и да зимате !!!
  • 4 протомир

    6 0 Отговор
    Старо, старо, ама валидно.
  • 5 Иван

    6 0 Отговор
    Бареков е един от тях ама това ще му е за последно
  • 6 Тошибиян

    2 1 Отговор
    Само на Путин ядрените ракети ще оправят това