Last news in Fakti

29 Април, 2017 11:50 34 623 64

Как ислямът прогресивно превзема държавите

  • ислям-
  • питър хамънд
Как ислямът прогресивно превзема държавите - 1
Снимка: Shutterstock
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В книгата си, озаглавена „Робство, Тероризъм и Ислям“ д-р Питър Хамънд документира начинът, по който мюсюлманите бавно развиват присъствието си в много държави по света и че успоредно с нарастването на броя им, те стават все по-агресивни и уверени в налагането на законите на Шериата.

„Ислямът не е религия, нито пък култ. В пълната си форма това е пълна, тотална, 100%-ва система за живота“ отбелязва д-р Хамънд в книгата си. „Ислямът има религиозни, законови, политически, икономически, социални и военни компоненти. Религиозният компонент обаче е само брадата на всички останали компоненти. Аксесоар.“

Как ислямът прогресивно превзема държавите

Превземането на страната, описано в книгата от д-р Хамънд просто като „Ислямизация“, започва в момента в който населението от мюсюлмани достигне критична маса и те започнат да агитират за най-различни привилегии.

Отворените, свободни и демократични общества са отчасти уязвими. „Когато политически коректните, толерантни и културно разнообразни общества се съгласят на мюсюлманските настоявания за религиозни привилегии, останалите компоненти започват да се промъкват заедно с тях“ пише авторът.

Така всъщност се случват нещата, според др.Хамънд:

Когато мюсюлманското население остане под 2% от населението на дадена страна, то бива възприемано предимно като обичащо мира малцинство което не е заплаха за останалите граждани. Такава е ситуацията в следните страни:

САЩ – мюсюлмани 0,6%

Австралия – мюсюлмани 1,5%

Канада – мюсюлмани 1,9%

Китай – мюсюлмани 1,8%

Италия – мюсюлмани 1,5%

Норвегия – мюсюлмани 1,8%

При нива на мюсюлманското население, достигнали от 2 до 5%, те започват да привличат хора от етническите малцинства и групи на недоволните, сред затворниците и сред уличните банди. Това в момента се случва в:

Дания – мюсюлмани 2%

Германия – мюсюлмани 3,7%

Великобритания – мюсюлмани 2,7%

Испания – мюсюлмани 4%

Тайланд – мюсюлмани 4,6%

От 5% нагоре мюсюлманите започват да оказват влияние върху цялото общество съобразно пропорцията от населението, отразяваща броя им“ отбелязва д-р Хамънд. „Например те ще настояват за присъствието на „халал“ /чиста по ислямските стандарти/ храна и ще оказват все по-силен натиск върху супермаркетите да заредят и поставят такива храни по рафтовете си, придружено със заплахи ако откажат да се съобразят. Това се случва във:

Флипините – мюсюлмани 5%

Швеция – мюсюлмани 5%

Швейцария – мюсюлмани 4,3%

Холандия – мюсюлмани 5,5%

Тринидад и Тобаго – мюсюлмани 5,8%

Скоро започва и прилаганнето на натиск за разрешаването на законите на Шериата в техните собствени общности /които често са затворени гета/.

„Когато мюсюлманите достигнат 10% от населението, те започват да усилват неспазването на законите като начин да се оплакват от условията си“ пише д-р Хамънд. „В Париж виждаме вече редовното опожаряване на автомобили. Всяко не-ислямско действие тежко обижда Исляма, и резултатът са бунтове и заплахи, като тези в Амстердам например, където те бяха в отговор на карикатурите за Мохамед и филмите за Исляма“. Тези напрежения се виждат общо взето редовно в:

Гвиана – мюсюлмани 10%

Индия – мюсюлмани 13,4%

Израел – мюсюлмани 16%

Кения – мюсюлмани 10%

Русия – мюсюлмани 15%

Насилието се усилва с достигане на мюсюлманското население на 20% от общото. „След достигане на 20% от населението, нациите могат да очакват лесно „запалими“ бунтове, формиране на доброволни джихадистки милиции, спорадични убийства и палежи на църкви и синагоги, като в

Етиопия – мюсюлмани 32,8%

„При 40% мюсюлманско население нациите ги очакват масови кланета, хранични терористични атаки и задълбочаващ се проблем с милициите и паравоенните формирования, като:

Босна и Херцеговина – мюсюлмани 40%

Чад – мюсюлмани 53,1%

Ливан – мюсюлмани 59,7%

От 60% нагоре преследването на неизповядващите Исляма „неверници“ чувствително се увеличава, включвайки спорадични етнически прочиствания и геноцид, езползването на законите на Шериата като оръжие, и налагането на Джизие – данък върху неверниците, както например във:

Албания – мюсюлмани 70%

Малайзия – мюсюлмани 60,4%

Катар – мюсюлмани 77,5%

Судан – мюсюлмани 70%

При 80% очаквайте ежедневни унижения и джихадистко насилие, форми на провеждано от държавата етническо прочистване и дори геноцид, тъй като тези държави имат за цел да разкарат неверниците и да станат 100% мюсюлмански. В някаква степен това вече се случва във:

Бангладеш – мюсюлмани 83%

Египет – мюсюлмани 90%

Газа – мюсюлмани 98,7%

Индонезия – мюсюлмани 86,1%

Иран – мюсюлмани 98%

Ирак – мюсюлмани 97%

Йордания – мюсюлмани 92%

Мароко – мюсюлмани 98,7%

Пакистан – мюсюлмани 97%

Палестина – мюсюлмани 99%

Сирия – мюсюлмани 90%

Таджикистан – мюсюлмани 90%

Турция – мюсюлмани 99,8%

ОАЕ – мюсюлмани 96%

При 100% мюсюлманско население теоретично ще се постигне тяхната версия на пълен мир – мирът на Дар’Ес’Салаам, домът на мира на исляма. „Тук трябва да има пълен мир тъй като всички са мюсюлмани, мадрасите са единствените училища а Коранът е единствената свещена книга“. Като например във:

Афганистан – мюсюлмани 100%

Саудитска Арабия – мюсюлмани 100%

Сомалия – мюсюлмани 100%

Йемен – мюсюлмани 100%

Д-р Хамънд наблюдава и дали този идеал на Исляма е осъзнат и постигнат. „За съжаление мирът никога не бива постигнат – в тези стопроцентови страни най-радикалните мюсюлмани заплашват и разпръскват омраза, задоволявайки жаждата си за кръв с убийства на по-малко радикални мюсюлмани поради най-различни причини“.

„Важно е да се разбере че в някои страни, с много по-малко от 100% мюсюлманско население, като например Франция, минаритарните мюсюлмански общности живеят в гета. Които гета всъщност са 100%-ви мюсюлмански общности. Където важат само законите на Шериата.“

Д-р Хамънд е притеснен и от демографските трендове /виж статията „Ще оцелее ли Западният свят до края на века“/. „Днес 1,5млрд мюсюлмани съставляват 22% от световното население. Само че нивата на раждаемост и прираст при тях превъзхождат в пъти нивата при Християни, Хиндуисти, Будисти, Евреи и други религиозни групи. Мюсюлманите ще надхвърлят 50% от световното население до края на този век.“

Как ислямът прогресивно превзема държавите

Д-р Питър Хамънд е мисионер с пионерски мисии във военните зони на Мозамбик, Ангола и Судан. Питър е пътувал сотитици хиляди мили в проповядване на Библията пред преследвани християни в Африка и Източна Европа. Той е основател и директор на Frontline Fellowship, директор на Christian Action Network, и председател на The Reformation Society. Автор е на много книги. Главен редактор на Frontline Fellowship и на Christian Action.

Превод: Георги Харизанов, Институт за дясна политика


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерастията е вредна

    186 4 Отговор
    Това да ви напомня на едно нелечимо заболяване, фазите му на развитие и фатален край ???
    Жалко, че толерастите не обръщат внимание на симптомите, а и не само водят такъв живот, че правят всичко възможно да се разболеят !
  • 2

    153 5 Отговор
    . „Днес 1,5млрд мюсюлмани съставляват 22% от световното население. Само че нивата на раждаемост и прираст при тях превъзхождат в пъти нивата при Християни, Хиндуисти, Будисти, Евреи и други религиозни групи. Мюсюлманите ще надхвърлят 50% от световното население до края на този век.“ – Достатъчно е, човек да прочете само това, за да разбере за какво иде реч.
  • 3 Случаен

    135 5 Отговор
    Хем света знае какво целят ислямистите,хем го допускат.Нещо не мога да разбера.Ислямистите по силни от света и великите държави.
  • 4 Иво

    35 145 Отговор
    Статията е тенденциозна и пълна с глупости! Бил съм в Иран, Дубай и Катар. Хората са услужливи, вежливи и възпитани. Никой няма да тръгне да те пребива с камъни, защото нямаш брада или хиджаб. В Албания (да не се бърка с косово) са 50:50 католици и муслимани, отново са задружни. Проблемът е в маргиналните етнически малцинства в европейските държави, вечно с претенции и обвинения за дискриминация.

    Коментиран от #7

  • 5 Логопеда

    39 73 Отговор
    Ислямът няма да превзема държавите ако американците не теротизират местното население и така те стават антиамериканци, по-точно цяла Азия и половин Африка е са антиамерикански настроени, ако християните не човъркаха страните им то щяха да предпочетат христянството пред исляма
  • 6 шшш

    163 11 Отговор
    това го знаят най добре самите мюслимани и затова Султана на Тюркия призова техните жени да раждат по 5-6 деца за да ги хранят европейските данъкоплатци...Паразити..като нашите цигано-роми.
  • 7 Ввв

    151 7 Отговор

    До коментар #4 от "Иво":

    Иво не се заблуждавай,отишъл си като турист разбирасе че ще бъдат много услужливи.Я отиди да работиш и живееш там и ще видиш каква песен ще ти запеят.Не ме разбирай погрешно,има и добри хора при тях,но процента е толкова малък,че почти не се забелязват.
  • 8 Мюслюманин

    92 28 Отговор
    Хора що се оставяте някой хахо да на пише нещо и вие хоп това е истина , що не пише как световния елит яхва всички тези религии и отнеси и ги управлява за свои цели, този елит създаде войната за нефт и оръжие и той напълни Европа с мюсюлмани, същия този елит продава оръжие и на двете страни джихадисти и др от същия им вид и се избиват едни други, погледнете Либия се и преди. Погледнете Ирак сега и преди, Сирия сега и преди. Афганистан още по големи макови полето още преди, що не ги изкореняват а?, Ето и за такива автор чете на книги психопати : В САЩ авторът на книгата "Как да запазим брака си" застрелва жена си и качва снимка на трупа й във Facebook.

    Дейл Карнеги, автор на книгата "Как да печелим приятели и да влияем на другите", умира в пълна самота.

    Бенджамин Спок, авторът на библията за всеки млад родител "Грижи за бебето и детето"... собствените му синове искали да го оставят в старчески дом.

    Известният педагог Мария Монтесори сама оставила сина си в приемно семейство, чувствайки призванието си да се посвети на чуждите деца.

    А корейска писателка, автор на бестселъра "Как да бъдем щастливи" сама слага край на живота си, обесвайки се след тежка депресия.
    Това общо взето е всичко, което ви трябва да знаете за всички тези автори на теории за личностно израстване, езотерични гурута, коучъри, бизнес-треньори и прочие паплач.

    Коментиран от #11

  • 9 шруум гъбков

    86 13 Отговор
    Всички чалми по дърветата...
  • 10 Femi

    10 67 Отговор
    Toq d-r si nqma ponqtie ot nishto
  • 11 ФЮТ

    52 5 Отговор

    До коментар #8 от "Мюслюманин":

    Напълно съм съгласен с написаното от Вас. И да добавя, че писателя сам си противоречи.

    Публикувано във факти.бг:
    При 100% мюсюлманско население теоретично ще се постигне тяхната версия на пълен мир – мирът на Дар’Ес’Салаам, домът на мира на исляма. „Тук трябва да има пълен мир тъй като всички са мюсюлмани. Като например в Афганистан – мюсюлмани 100%.

    Да, ама не! След като приключат с християните няма да мирясат и ще започнат борба сунити срещу шиити и др.
  • 12 Доообре

    19 58 Отговор
    Нищо от това което е написал не се наблюдава в България, което прави на пух и прах теорията му. Иран също няма нищо общо с тези твърдения. Не знам кой е преброил в израел като мюсюлмани най-вероятно палестинците които живеят зад бетонна ограда но общо взето е направил една алабалистика човека. Най вероятно е от набедените професори...
  • 13 БаалГуру

    75 11 Отговор
    Истината се крие в силата на меча, а не в Християнството. България е водила войни с Византия за надмощие, но когато Византия е заплашена от Персия , помолва Хан Тервел за помощ и за един ден той се явява пред обсадения от персите Константинопол и ги избива до крак за 24 часа. Християнството обезврежда боеца / ако ти ударят един шамар подай си и другата буза/ и го прави роб, то е част от плана на Йехова за завладяване на света от евреите. Българите са били непобедими , защото са вярвали в слънцето/ Sol Invictus - Непобедимото слънце/ и неговия бог ТангРа. Медиите ни сега са еврейски , политиците ни също, тънем в дезинформация, затова непрекъснато губим сила. Исляма е система за победа над евреите, разработена от полковник Мохамед, в него са заложени чисто военни стратегии и ръководства. За нас е важно да се върнем към прародителя си Тангра и богът Слънце, в противен случай ще загинем. Йехова казва на евреите " Тези които ви служат оставете, останалите избийте." Sol Invictus . Да живее Слънцето и българския меч!
  • 14 ТАД

    72 7 Отговор
    Идете на Рупите и прочетете завета на Ванга. Там се споменава за европейската столица на Шериата - Рим и то съвсем не до края на века , а доста по скоро. Както се споменава в коментар №1 толерастите във властта ще го позволят, защото будните политици са еденици. А приказките за "Елита"... Елита не са причина , а оправдание за инвазията. В Сирия живеят над 100 000 християни, защо те не избягаха от Ислиямска държава??? Защото това не са бежанци, те са програмирани с мисия и цели. С преки военни действия те не могат да победят Европа, но могат да я превземат от вътре. Същите тези индивиди, ще ги видим след години в правителства и ще коват закони - удобни за тях. Те са на ясно, че петрола и петролната зависимост на света е към края си, а никой не купува пясък и започва миграцията към по-добри за живот ширини.
    Само ние още не сме на ясно какво ни чака, но за съжаление ще гледаме как се гаврят и избиват децата ни и това ще е наказанието за сегашното ни бездействие!!!!
  • 15 Патето Яки

    25 5 Отговор
    Превзема след демократични бомби, ракети и "пролети" и впоследствие масова емиграция.
  • 16 законен

    46 4 Отговор
    Има доказани статистики , че в Германия туркините които имат средно и висше образование и работят , имат раждаемост същата или по-малка от германките , а в Турция процента на семейства без деца или с едно дете сред образованото градско население расте всяка година и също не е по-малък от процента на същите в Европа . Така , че въпросът не е само в религията , а в начина на живот и в това как се използва религията от някои правителства . Но може да се каже със сигурност , че средния и висок стандарт на живот винаги върви с ниска раждаемост , така че високата такава в повечето мюсюлмански държави е просто следствие на мизерия , а не на религия
  • 17 законен

    24 3 Отговор
    Състезанието кой ще ражда повече е изгодно само и единствено на някои които си мечтаят за евтина и неограничена ниско квалифицирана работна ръка . Ресурсите на планетата са много крайна величина и не само не се увеличават , а намаляват и то доста бързо . Така , че дори сегашното население е в повече , а нарастването му двойно и тройно е най-сигурния начин за хранителни , водни , здравни и така нататък войни , пред които петролните ще изглеждат като квартални разправии . Единствения начин за устойчиво развитие на човечеството е контрол и намаляване на раждаемостта , поне докато не е в състояние да си осигури някакви допълнителни извънземни ресурси , които да позволят нарастването му без конфликт за разпределението им
  • 18 аре бе

    25 3 Отговор
    Не смятам, че има противоречия в статията, напротив, наблюденията на автора ѝ са доста точни, а той е пътувал и видял всичко това със собствените си очи. Аз съм виждал надписите във Великобритания в големи градове "Халал тейк ауей" или "позволена от исляма храна за вкъщи". Мюсюлманите пренасят своята култура в новите си страни, което е логично за всеки имигрант. Ислямът обаче е култура на сплотеността, на организацията, ролята на отделния индивид е принизена, за да се издигне колективното. Европа, а и Западните общества като цяло, са все пронизани от индивидуализма - имало е Просвещение, Ренесанс, Протестантска революция и т.н.

    Разликата е огромна! В мюсюлманските страни едно от изискванията е да се молиш по пет пъти на ден. Колективно общество - ако те видят, че не се молиш, значи не си добър мюсюлманин, което ще доведе до отхвърляне от останалите, а може и до по-лоши резултати. Хайде, отдели се! Не сте ли виждали и възрастните жени у нас как не дават да се чете Корана дори от любопитство? Успяваш, само защото е демокрация и го има напечатан. Дали в мюсюлманска къща свободно ще внесеш Библията? Дали в мюсюлманска държава ще видиш напечатана Библията?
  • 19 аре бе

    35 1 Отговор
    Да видим дали авторът не е прав! "Боко Харам" прави ли редовно наказателни акции срещу християните в Нигерия? Колко християни има в типичните мюсюлмански страни? Май ги унищожават. Примерите с Ирак или Афганистан не са верни, защото и в двете страни имаше светски режими и социализъм, при което религията бе оставена на заден план, а и населението бе твърде разнородно. Оставени без твърдата ръка на Саддам, шиитските групировки поеха властта и атентатите срещу сунитите и малцината християни са всяка седмица. Същото е и в Афганистан, където борбата е да се установи ислямска диктатура, а чуждите войски и образование пречат на талибаните.

    Не сте прави за образованието, че ще намали раждаемостта сред мюсюлманските общности. Една такава общност е изключително консервативна и трудно се променя. Дори в съвременна Германия задължително младежите се женят млади, което изтиква образованието назад. Интегрират ли се мюсюлманите там? Твърдо не! Настояват за все повече права и привилегии, които обаче твърдо ги позиционират като различни от германците.
  • 20 Иван

    54 10 Отговор
    Религията на арабския свят изисква омраза и унищожение на всичко различно от исляма. Това е записано в прав текст в Корана, който се зубри от 3 годишна възраст:
    " Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш... Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада” (Сура 5:51; 9:5).
    САМОУБИЙСТВО Е ДА ИНТЕГРИРАШ НЕЩО КОЕТО ИСКА ДА ТЕ УНИЩОЖИ !!!

    Коментиран от #21

  • 21 Опс

    14 63 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Исляма е единствената вяра,която признава всички други вери.За каква омраза говориш.Не пиши за неща,които са ти непознати.

    Коментиран от #22, #50

  • 22 ГАД

    16 2 Отговор

    До коментар #21 от "Опс":

    Ти май си един от тях , а.
  • 23 Кака Гинка

    32 1 Отговор
    А с кой акъл им отвориха вратите в цяла Европа? В повечето европейски държави отдавна има големи общности от мюсюлмански имигранти,които дори след три поколения ни най -малко не са се интегрирали - напротив,много от тях заминават да се бият на страната на ислямистите.И продължават да прииждат нови попълнения,какво си мислят тъй наречените "велики сили"? Вечна ѝ памет на Европа,но и ние отиваме на м..ната си заедно с нея.Намерихме къде да се заврем...

    Коментиран от #24

  • 24 законен

    15 3 Отговор

    До коментар #23 от "Кака Гинка":

    Ама да бе , къде по-добре щяхме да сме си във "велика" Евразия !!! Да викнем бързо "Цар Освободител"
  • 25 Аспарух

    48 6 Отговор
    ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ В ЕВРОПА КАТО В ЯПОНИЯ.ТАМ ИСЛЯМА Е ЗАБРАНЕН И ГОТОВО.КОЙТО ГО ПРОПАГАНДИРА ПОЛУЧАВА ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗАТВОР.ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН.
  • 26 Колцо

    8 2 Отговор
    Ориана Фалачи го е казала сма няма кой да я чете.
  • 27 Parisien

    8 28 Отговор
    Пълна глупост да се слагат всички ислямски държави под общ знаменател или като проценти! Различните страни са с различни култури нищо ,че религията е една.Повечето арабски страни имат много повече култура от някои балкански "християнски"народи. Плюс това факт е и ,че голяма част от терористите са си чисти европейци без грам арабска кръв във потеклото,верно,че ислямът има все повече привърженици и това не е заради нивата на раждаемост и прираст,много християни вече приемат исляма за своя религия .Всеки има право сам да избира,но мюсюлманите не могат да се слагат под общ знаменател заради религията.

    Коментиран от #48

  • 28 Parisien

    5 23 Отговор
    Като гледам повечето коментари тук....жалко за българите.На нашта Българийка и трябват поне още 20-ина години да се отръскаме от тоталитарното мислене и да спрем да гледаме само върха на носа си щото в Европа много ни се смеят на простотията и невежеството.

    Коментиран от #30

  • 29 Иво

    41 4 Отговор
    Хора, решението е толкова просто. Прилага се японският модел - забрана на тази религия със закон. До сега не съм чул някой да съди Япония за дискриминация...Но нали е казано, докато умното се наумува, лудото се налудува!
  • 30 Дядо поп

    13 7 Отговор

    До коментар #28 от "Parisien":

    Глупости на търкалета,не ами още по-големи.
    Хамънд казва,че исляма е система на живота,което включва и културата.И недей да казваш,че ползването на ибрик е приз-
    нак на голяма култура.Освен това запада,че е технологично
    по-развит не означава автоматично,че има по-голяма култура
    та да казваш,че ще ни се смеят.А и те тепърва ще сърбат
    попарата надробена от прекалената им толерантност.И това
    че правилото има изключения не означава,че изобщо не е
    валидно.Почти всички природни закони имат изключения
    наречени парадокси,така и правилата на Хамънд може да
    имат изключения,но това не ги прави невалидни изобщо.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 гостъ

    10 1 Отговор
    Като не ти харесва що не си в анадола.
  • 33 ДуПеСе

    27 2 Отговор
    когато мюсюлмани пришелци не са съгласни с домакини, които ги приеха ,нахраниха,дадоха от своите привилегии и подслон ,тогава същите ги газят с камиони , всички са еднакви и дори се гордеят с това,защото ще попаднат в рая за убийства на неверници-- казвам ви абсолютно всички ,като говорим за тези държави където всички друговерци изклани ,вижте кои са те .Най вече тези държави най много реват за правата на техните граждани и плашат европейци с това че ще има терор ,ако не се съобразят с тези " талибани" Трябва ли Европа да ги приема -НЕ , да се връщат в техните правоверни дупки , и да престанат да се оплакват и да бягат в други държави ,като подплашени зайци ,уж били воини на пророка,,смях...само могат да убиват жени и деца ,това са техните геройства....ИДИЛ-МИНДИЛ..
  • 34 брекзит

    26 3 Отговор
    Турция – мюсюлмани 99,8% . Питам аз , къде са изчезнали друговерци ? Отговор е прост - геноцид на всички други. Сега вече на ред кюрди ,макар че и те са мюслита ,но все някой трябва да трепят . След преврата колят и бесят и своите-самоунищожение ..В същото време с пълна сила продължава експорт на мюслита в Европа...и разплод на тези правоверни върви с пълна сила...
  • 35 Тангра

    18 3 Отговор
    България е мини модел на това което очаква света в бъдеще.Елитът унищожи селското стопанство,образованието,здравеопазването и армията,така наложи пълен контрол над населението.Все още ли вярвате,че става въпрос за религия?Няма значение коя е религията тя е другото име на КОНТРОЛ НАД МАСИТЕ.А единствената причина Елитът да се стреми към контрол е алчност.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 гала

    35 8 Отговор
    Мюсюлманската религия трябва да се забрани със закон в християнските държави.Има си мюсюлмански държави,който не му харесва християнството,да ходи в мюсюлманска държава.Това е демократично.А що се отнася до мюсюлманина,който пише тук,искам да го питам ,чел ли е корана?Според мен мохамед е един изсперкал шизофреник ,убиец и педофил. И вие на това ли се кланяте по пет пъти на ден.?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ива

    14 6 Отговор
    След 100 години българите ще са малцинство.
  • 41 123

    22 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Когато мюсюлманското население остане под 2% то се кротува , затова нека Европа да им наложи ограничение- под 2% , други обратно в кочинката,откъдето са дошли-нали важно да има мир.Щом като станат повече стават нагли и безочливи значи така да бъде -релулация, а най добре хич да не идват,само проблеми създават-талибансака им майка....Те сами знаят че не са стока, инак защо да бягат от себе си подобни алахакбаровци...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 mf2

    3 1 Отговор
    Да те питам само: Земята на 4,5 млд. години ли е, или на 6000?
    Кажи ми какво мислиш.
  • 47 Бай Иван

    17 4 Отговор
    Тъпото е че след като Ердоган взе цялата власт в Турция и разчиства от всякъде умните хора нашите турци се взеха много насериозно...затова ми домъчня рязко за социализма и Народната милиция.
  • 48 Иван

    10 0 Отговор

    До коментар #27 от "Parisien":

    Точно религията ги задължава да бъдат под общ знаменател. Корана си го изисква: „Не вземайте за ближни своите бащи и братя, ако са предпочели неверието” (9:23).
  • 49 Bossman

    6 7 Отговор
    Тази статия е пълна манипулация !!! Истинските виновници за религиозната и друг вид ненавист са политиците.За да си напълнят джобовете са готови на всичко за да го постигнат.Кой осигурява оръжието за да се избиват хората? Естествено големите производители САЩ,Русия,Франция,Великобритания и Швеция.Повече оръжие=повече кървави долари.
  • 50 Да ама не

    17 2 Отговор

    До коментар #21 от "Опс":

    Много си зле! Ислямът е единствената религия със записани черно на бяло текстове за насилие към друговерците. Ето един “...Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!” Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник."

    Коментиран от #58

  • 51 ГОСТ

    12 2 Отговор
    Япония 0% хора с ислямска вяра не се допускат и не получават вези

    Коментиран от #59

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 DGI

    10 1 Отговор
    Да ви споделя и малко от моите наблюдения по повод пропагандата и манипулациите на толерантното общество:
    В един от крайните квартали на Лондон - Кройдън, преди месец, месец и нещо бе пребит много сериозно 17 годишен бежанец, от англичани. Точно една седмица, по всички радиа се говореше само за това - това било расизъм, виновниците нямали място в това общество, започна се кампания за дарения, кмета дори (с пакистански произход) направи официално изказване осъждащо варварския расистки акт! Бяха арестувани над 10 човека, по ПОДОЗРЕНИЯ, че МОЖЕ БИ са участвали в побоя. 1 седмица се говореше нон-стоп.
    Малко по-късно подобен такъв, бежанец, само че с камион уби 5 човека в центъра на Стокхолм.
    2 дни, само 2 дни го споменаваха и то в кратките емисии за новини. Представяха го като "Инцидент с камион в центъра на Стокхолм, има убити и ранени, но не се предполага да е терористична атака".
    Това е то.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 мюсюлманин

    2 12 Отговор
    Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

    (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

    Даже родителите не са ви казали какво е демокрация.. Язък! Ислямът е религия на Аллах той я изпратил и той ще си я запази до края на света.. Без значение дали Иван, Петкан, Ахмед, Мехмед му харесва.. Аллах да Ви отвори сърцата успех..

    Коментиран от #57

  • 56 ААА

    11 1 Отговор
    Алчността и манията за величие, се е вселила в в умовете и сърцата на политическите елити. Осезателните им отверстия са закрити , а и мисловният процес е спрял. Да европейските емигранти направиха Америка велика държава , но имаше цедка ,селекция, здрави закони, и миролюбива религия. Мюсюлманските "емигранти" няма да направят Европа велика , само ще я обезличат и потопят в пламъци.Няма гъвкава демографска стратегия насочена към бялото образовано европейско население. По лесно и евтино е да си внесем мургави създатели на деца, и да се правят миксове. При атентат или убийство за всеки един европейски гражданин, трябва да насилствено да се връщат в родината си между 5000 и 10 000 души от средата от която е произлязъл атентатора, джамията там да затваря врати. Целият брюкселски мюсюлмански квартал , при атентата на летището , го е отпразнувал видно и подобаващо. Не забравяйте Косово.
  • 57 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "мюсюлманин":

    Дай да видим как учи на демокрация Корана !!!
    Цитирай текстове от Корана, които "да не допускат никакви ограничения основани на религия, образование, убеждения..."
  • 58 Пешо

    9 2 Отговор

    До коментар #50 от "Да ама не":

    Тук определено бъркаш- в Талмудът нещата са още по-крайни и убийството на друговерец е най-свято дело. Като цяло обаче всяка религия е създавана върху предишен образец и ислямът не прави изключение. Християнството пък е на база на вавилонската религия, където дори Тезус е взет като образец в Библията и е наречен Исус. Мюсюлманите страдат от липса на елементарни познания и са крайни поради липсата на образоване. Те са едно стадо,което не мисли ( в над 90% от случаите). Те са маша в ръцете на предизвикващите световните събития. Простият човек е лесно манипулируем,.
  • 59 Пешо

    3 3 Отговор

    До коментар #51 от "ГОСТ":

    Къде си прочел това нещо? В Япония има официално към 200 хиляди мюсюлмани и такава забрана няма. Това,че броят на мюсюлманите там клони към 0 % е поради факта, че Япония е била винаги супер затворено общество и сравнително доскоро (до преди 20-25 години) дори на китайците бяха отказвани визи, за да бъде защитен трудовият пазар и хомогенното японско население. В момента има към 200 хиляди мюсюлмани гастербайтери от Иран, Индонезия, Пакистан, Бангладеш и се множат с доста сериозни темпове, но въпреки това няма забрана за издаване на визи на мюсюлмани.
  • 60 Тодор

    10 1 Отговор
    Ислямът не превзема държавите!Ислямът е поканен от държавите,най-учтиво!
  • 61 Мара

    13 1 Отговор
    В Германия 3,7% мюсюлмани???Грешите-37% мюсюлмани!
  • 62 usein

    1 0 Отговор
    Asam ponarodnos turski ciganin gordejase cesum se rodil tazi hubava durwava bulgarina e velik zovek porasnah mewdo bulgari mewdo kulturni hora doktori polizai ot malak owte ot deckata gradina hodehme na zurgvata nogomi haresva i do dnes pak hodim stanah na 33 godini ipak otivam wenami e bulgarka edin put otidoh na zamija gospot grjah danemi piwe umrjah dase smeja imawe nogo durtazi i fsizkite se guzeha obaze Ozata mevidja katose smeja ime izgoni poveze krakumi nestupna newelaja dase guzja nei moi stil . Vjarata idva ot duwata ane dase guziw tovae nai golemija grjah
  • 63 шшш

    7 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От 60% нагоре преследването на неизповядващите Исляма „неверници“ чувствително се увеличава, включвайки спорадични етнически прочиствания и геноцид.....както показват фактите в Европа. А ни трябва да приемаме тези талибани в своите държави...Всички са зомбита , нямам вяра на нито един от тях...Убийци и готови да колят и бесят ВИЖТЕ КАКВО ПРАВИ идил-миндил...
  • 64 Бог е Любов

    5 1 Отговор
    Опитай се да привнесеш християнския си начин на живот сред тази мюсюлманска сг*н и ще видиш джихад в действие. Опитай се да се молиш на Христос и ще усетиш "човеколюбието" им.
    Те отказват всякаква интеграция, за да опазят поквара на религията си, която е лъжеучение от първата до последната буква.