15 Април, 2018 09:59 5 615 40

Дано Борисов не вземе страната на Русия

  • сирия-
  • дамаск

Позицията на Радев не ме интересува

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Изчаках досега, за да чуя, каква е реакцията на българския премиер или президент за мироопазващите удари на САЩ, Великобритания и Франция срещу режима в Сирия. Пълно мълчание. Само вицето Каракачанов смутолеви нещо сутринта, но му личеше, че е с омекнали гуми.

Това коментира в профила си във Фейсбук Александър Йорданов.

Нормалният свят одобрява действията на САЩ, Великобритания и Франция. Канада, Холандия, Турция бяха категорични в подкрепата си. Генералният секретар на НАТО също подкрепи. Доналд Туск – президент на ЕС и драг приятел на Бойко Борисов, също подкрепи. Ето неговите думи в „Туитър”: „Ударите от САЩ, Франция и Великобритания дават ясно да се разбере, че сирийският режим, заедно с Русия и Иран не може да продължава тази човешка трагедия или поне без да плати цената за нея“.

Да се надяваме, че Бойко Борисов този път, за разлика от реакцията по „случая Скрипал”, ще събере поне малко кураж и ще застане на страната на мира, а не на Русия. Позицията на Радев вече не ме интересува. Каквато и да е тя, пак ще е безсмислена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 НКВД

    128 23 Отговор
    Само малко инфо е точно на тоя Александър Йорданов дедо му порутчик Йорданов е заповядал разтрела на 7те Ястребинчета и сега името му седи на паметната плоча на жертвите на Комунизма
  • 3 Член

    100 14 Отговор
    Да подкрепим нормалния свят нашите съюзници Хитлер,Мусолини дрън,дрън.Та все едно сме 41ва и пак едни глупаци изказват публично мнение и други глупаци им го осигуряват непрекъснато навсякъде.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кълвач

    123 12 Отговор
    Дебелия Ал.Йо. не пропуска да се докара пред господарите си. Никой не ти вярва соросоиде, както на теб, така и на приятелчетата ти, колкото и да ви въртят по телевизиите!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Цецо

    64 11 Отговор
    Йорданов, до обед да си при Лучников! Амин!
  • 8 Да уж

    85 12 Отговор
    Ценностите на този господин той продемонстрира много откровено, говорейки за "нормалния свят". Има първосортни държави, а има и ненормални. Китай е срещу Америка и ударите в Сирия. И той ли с неговата няколко хилядолетна цивилизация е "ненормалния свят? Нещо да ви напомня от годините на фашистска Германия?

    Коментиран от #16

  • 9 Борисов е в оставка

    18 84 Отговор
    След огромния си провал с НЕизгонването на поне един от руските шпиони-провокатори от България, Борисов ритна столчето на властта и увисна в управленска агония. Въпрос на 5-6 месеца е кабинетът му да обяви негодност да управлява. Още едно доказателство, че от крайградски гамен-рекетьор политик не става.

    С това изцяло провинциално-хулиганско правителство-парламент-президент завършва цикъла на политическото пропадане-изчерпване в България.

    Навлизаме в нов етап от развитието на обществото, в който Демократична България трябва да докаже себе си. Да докаже, че е себе си, а не евразийска кочина. В това доказване е длъжен да участва всеки български демократ. Очакваме новото поколение демократични политици да е още по-успешно.

    И да не забравяме, че за тези 30 г. България е коренно променена, развива се позитивно и никога в цялата си история не е постигала подобен стандарт на живот. До степен да е цел на емигранти от по-изостаналите страни, като Русия, Афганистан и Ирак пр.

    Коментиран от #19

  • 10 наблюдател

    22 30 Отговор
    М-даа,
    До къде стигнахме. Проруските червени тролове да защитават Борисов!
    Чак де не повярваш.

    Коментиран от #34

  • 11 Гост

    76 9 Отговор
    Два пъти за последните 100 години избираме да сме срещу Русия и после духаме супата. Не че не я духахме и след 45 ама да си знаете че сме геополитически идиоти
  • 12 ултра

    10 87 Отговор

    До коментар #1 от "Баце Мите":

    Ушанка, г-н Александър Йорданов е бивш Председател на Народното събрание, бивш посланик на България в Македония и един от големите политици на съвременна България, а не "пореден журналя"!!! Чудя се като ви подбират на Савушкина и на Позитано, нямат ли поне някакви критерий за елементарна култура и ерудиция, или просто си ви взимат каскетите от улицата с незавършен 8-ми клас?!?
  • 13 Александър Йорданов

    34 4 Отговор
    И ма гледа как събличам са Бай Илия
    и си дялка той,една ....
    Знае за малката ми тайна,
    че от как завърнах се от Хондурас,
    съм отявлен .....

    Коментиран от #27

  • 14 Еее

    49 7 Отговор
    Ало журналиста погледни до къде ни докараха западняците но когато си трезвен!
  • 15 да бе

    43 5 Отговор
    дано боко както и при случая скрипал заеме страната на...доказателствата ! ние не трябва да вземаме нечия страна само защото така е изгодно на големите държави . просто е необходимо да има разследване...НЕЗАВИСИМО и тогава да се реши кой е прав. а и нас като европейски данъкоплатци въобще не ни интересува да бъдат бомбандирани държави на хиляди километри от европа С НАШИТЕ пари .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хихихи

    59 3 Отговор
    Тоя пък охлюв какво му давате да публикува статии. Аз ако напиша една за опровержение, няма да я качите, нали! Мога да посоча безброй факти и обстоятелства, че точно западните "миротворци" предизвикват конфликтите и поддържат терористите!
  • 18 Ник

    55 6 Отговор
    Ей такив хора бутат света на долу. А президента Радев до сега е взимал, много трезви и разумни решения.
  • 19 АЙРЯН СИ В ГЛАВАТА

    28 3 Отговор

    До коментар #9 от "Борисов е в оставка":

    И ИЗМЕТ в душата .Дано у чистилището като идеш УБАВО де се промиеш.
  • 20 Антижурналист

    42 4 Отговор
    Още ли е жив този дебел мазен лъжец! Политик ...дръжки! Лъжец измамник и манипулатор! Значи Борисов е на прав път щом изкопаха тоз мазен продажник! В ада да гори колко хора обрече на мизерия този пишман политик!
  • 21 БОРИСОВ НЕ Е С ДЯВОЛА

    27 4 Отговор
    ДЯВОЛА Е В БОРИСО И В АЛ. ЙОРДАНОВ. НА КЛАДАТА ТАКИВА
  • 22 nonamenofacenonumber

    34 2 Отговор
    Вие г- не написали това съчиение сте АНТИЧОВЕК същият както мафиозките правителства в ЕС сащ и мякои заинтересовани арабски страни или такива със назначени послушни правителства след агресии или арабски пролетти. Послушно като нашето и това на окупирана Германия. Послушно като подчиненото на сащ ръководство на НАТО,ЕС и ООН. Питайте народите им с референдум. Не ми давайте за пример тези клоуни творящи трагедии благодарение на съдисти и безсъвестни хора като Вас г- не
  • 23 ссср

    46 4 Отговор
    Какъв е тоя Александър Йорданов бе????
  • 24 антиседераст

    42 5 Отговор
    Къф е тоа дърт седераски джендер А. Йорданов бе ? Още ли а жив таа мър ша ?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Прометей

    38 2 Отговор
    Аххахахааа......щом опряхте до....альо филанкишията значи хептен сте КАПО..

    АЛООО.....алйооо...абе скоро ще те метнем и теб в.....Космоса..
    Само бъди рахат.......ДЕБ@Л......нали се сещаш, че Народ който подкрепя ВЕЛИКА РУСИЯ в над 90% от хората.......НЯМА да ти прости......нито да забрави кофите помия дето бълвате ежедневно от грозната си паст......
  • 27 Прометей

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "Александър Йорданов":

    ХАХАХАА...КУУУЛ...... ....ОТ Хондурас.

    .......JE SUIS.....BAI ILIAY......
  • 28 стига бе

    28 3 Отговор
    Ако добре си спомням, даже някой от предците на кобурга бил казал - винаги с Германия, никога срещу Русия. В случая Йорданов доста ми падна в очите, а правителството и президента са с адекватна и умерена позиция, вкл. и да знаят кога да мълчат. И дано повечето българи спазват горната мъдрост, па макар и да не харесват роялизма.
  • 29 ......

    44 1 Отговор
    Сашко Йорданов - една доказана свиня.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Вили

    5 35 Отговор
    Руската пета колона все забравя, че сме членове на Европа и НАТО. Позволяват си да развяват руски знамена.
  • 32 Да уж

    20 3 Отговор
    А в страните на ЕС и НАТО трябва да се иска позволение на инакомислието ли? Да не сте сбъркали епохата? Впрочем, историята се повтаря - един път като трагедия, втория път като фарс, както е добре известно.
    Козирувайте и изпълнявайте, нали тренинг имате вече? 😀
  • 33 СДС

    24 2 Отговор
    Александър Йорданов СДС ренегат, добре че вече си бивш, но направи доста злини. Вервай ми, ще гориш в ада.
  • 34 гост

    12 2 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    Ммм даааа, ами може би ти е грешна опорната точка просто а именно, че който не споделя мнението на господарите ти е проруски настроен и русофил.

    Може би, просто има позиция която поради факта, че се припознава от почти всички българи се явява национална позиция и по някакво стечение на обстоятелствата (страх от загуба на власт) ББ просто в момента отстоява нея.

    Затова има подкрепата на българите, колкото и да не ви се нрави на чуждопоклонниците и да се чудите как.
  • 35 преводач от еврогейски

    27 4 Отговор
    "нормалния свят", разбирай джендърите, лъжците и грабителите, водени от терорист номер 1 на втората половина на 20в и първата трета на 21в. - САЩ.
  • 36 абс

    13 2 Отговор
    къв е този намазан пехливанин!!!!йорданов!!!!
    не заслужава дори главна буква!!!
  • 37 патриотъ

    17 2 Отговор
    Йорданов ли си,дупедавец ли си,устата ти е дадена от Господ да говориш,а не да акаш глупости!Твоето мнение можеш да си го начукаш по дълбоко назад,зашото никого не интересува и не е меродавно,колкото и да се напъваш/за няколко долара/Ти си продажник и слуга на дявола и ще гориш във вечния огън!Нормалния свят не е Америка,Англия и САЩ,това е ненормалния свят,за които са важни само парите,печалбата и властта и човешкия живот не струва нищо!Които унищожиха Близкия Изток и избиха милиони,за да извлекат печалби!Нормалния свят са нормалните хора,които искат да живеят спокойно и без войни и слава богу,такива има достатъчно и Русия е техен защитник!!!
  • 38 ssd

    14 2 Отговор
    Tози е най големия oтпадък от времето на т.нр. преход
  • 39 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    11 3 Отговор
    Абе не знам кво ше смотолеви тиквата ама знам че тука влезнат ли руски или турски воиници ше се сражавам на техна страна и ше стрелям по продажниците и марионетките им докарали страната до катастрофа
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.