Last news in Fakti

9 Май, 2018 19:00 2 900 30

Президентът Радев здраво ще се охарчи

  • румен радев-
  • парад-
  • чевермета

Паради и чевермета

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Хвърлих едно око на военния парад - и пак ми стана тягостно.
Писал съм и друг път за тия пъчения - на гол тумбак чифте пищови. Военните са длъжни някак да се отчетат, да покажат, че още ги има, макар че сигурно изпитват неудобство.
Защото този парад е подвижен музей на остаряло оръжие – съвсем подходящ за една „армия“, която скоро ще я има повече на книга, отколкото в действителност. Наскоро Началникът на отбраната съобщи, че незаетите места в армията са над пет хиляди, или около 20% от личния състав.

Е, вдигнаха три МиГ-29 във въздуха, колкото да се сетим, че бивш военен министър, заради желанието си да мине за най-големия натовец в Космоса, е подсъдим за техните ремонти.

Хората си спомнят - поне по-честните от тях, за парадите и въоръженията, докато членувахме във Варшавския договор.
И със сигурност се питат, защо сега изглеждаме като прошляци - лъжат ни с храни-боклуци, обаче „европейски“, а пък ние правим паради с въоръжение от времето на соца. Красива симетрия, вън от съмнение.

Глухарчетата на демокрацията най-много се плашат от спомена за Миналото – а не се сещат да отменят този парад.
Той трябва радикално да се промени.

Например, може да се превърне в Парад на бойните ни знамена. Знаменосците дефилират, а диктор съобщава на публиката, доколкото я има, историята на всяко знаме.

Може да направят и друго.
6 май е Ден на Храбростта.
И кой е синоним на храбростта днес – Народът, разбира се.
Голяма част от него трудно оцелява, едва крета и, все пак, засега някак печели Войната за Живота си.
Тия хора нека да дефилират.

Известно е, че сме майстори на „правилното“ говорене, заради това и ни търпят.
Иначе е ясно, че сме фиктивен партньор на НАТО.
От години не се превъоръжаваме, около всяка сделка се развихрят войни на комисионерите.
Самите сделки пък са не друго, а проверка за нашата политическа надеждност - ако не купим американски изтребител, значи сме несигурен партньор.

Купете най-после един Ф16, сложете Соломон Паси за негов пилот - и готово. Спечелили сте Третата световна война.

И след всички тия смехории, пак ни търпят.
Защото нямаме никакво значение за "общата" сигурност.
Ние се имаме за питбулите на южната ни граница, макар че, ако ни напънат, може да се окажем и кресливи булонки.
Никой не разчита сериозно на нас.
Ако руснаците хвърлят само един десантен военновъздушен полк насам, веднага ще запеем „Интернационала“.
Тъй че, по-добре да заровят „оръжията“, преди съвсем да се разкапят - и да направят Парад на Храбростта на Народа.

Верчето Деянова от Би Ти Ви беше намерила един любопитен събеседник, който ходеше накичен с всевъзможни стари военни аксесоари, включително и един противогаз-антика.
Да дадат на управниците ни по един такъв противогаз - и да дефилират на 6 май, така съвсем ще ни убедят, че сме най-славните войни.

Добре, че има други паради, които ни вдъхват някаква надежда.
Срещнах една знаменита снимка, която показва Цветан Цветанов като Абсолютният Повелител на Чевермето.
Той има неприкрита слабост към народностното, в смисъл че упорито употребява носии, калпаци и прочее атрибути, също и чевермета.
Човек дори може да предположи, че в него дреме жаждата да бъде схващан като Човек от Народа - като онзи, другият - Живков.
Обаче късно узрелият му антикомунизъм изключва това сравнение.
Добре, хайде нека да не е Човек от Народа, но ролята на Манекен на Народностното той я играе с видимо удоволствие.

Вижте само, каква тържественост се излъчва от нея, колко важно пристъпва самият Цветанов, с пълно съзнание за приноса му към себеопознаването на Народа.
Това е една процесия, която влачи някакво месище, и то с очевиден респект - сякаш носят нечий ковчег.
Размерите на клетото очевермено животно са впечатляващи.
Те говорят за завиден апетит, което си е малко неприлично.

Цветанов вероятно си дава сметка, че у нас тук-там има и полугладни хора, някъде към 2 милиона - и поради това той вероятно вижда процесията с говедото по друг начин, като повик към Народа, че нещата вървят към добро.
Говедо след говедо, Народът ще бъде нахранен някой ден.
Така, сред пушеците на чеверметата узрява Българското Бъдеще.

А войната между ГЕРБ и президента Радев съвсем се разгоря.
Мисля, че Радев здраво ще се охарчи.
Той не трябва да се сърди на ония, които го пощипват, особено на Цветанов, а щедро да ги възнагради заради безплатния пи ар, който му правят.
Зорлем му увеличават акциите.
Но когато си зает с чевермета, не ти остава време да проумееш някои прости неща.

Сещам се още нещо за военния парад – в него участва и една рота от Македония. Какво означава това?
След като онзи неблагодарник Зоран Заев, каза, че у нас имало македонци, да не би да ни окупират вече?
Защо се подлагаме толкова на тия крадци-рецидивисти на Българска История?
А пък военен министър е уж-войводата Каракачанов – не се ли сеща той, че Истинските Български Войводи от Миналото биха му се изплюли в лицето?

*Коментарът е от фейсбук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    39 12 Отговор
    Кево! Моля те недей? Боли маму стара! Прекалено добър си! Спри да пишеш! От друга страна, ако ти спреш няма да има нищо за четене!:)
  • 2 дядо Йоцо гледа

    50 3 Отговор
    Цветанов знае за бедните и гладните, но защитава 5900 лв заплати за депутатите, индексиращи се на всяко тримесечие. Иначе се прави на "народен" човек с народна носия. Политиците и партиите са затънали в разкош и благоденствие и не ги интересуват плебеите.
  • 3 Тук вече 39 години

    30 7 Отговор
    Един коментар от интелегентен човек с винаги особен език , много познат на този на друг Българин , а именно Слави Трифонов а българин защото Кеворк е Българин повече от много от нас , които от фризьорки стават крадливи кметици , учителки водени от своя Началник управяват съдбата на 2 мил . столичани и такави които са угасили най -много пожари Упавляват Нас .Кога отново ще се наддигнем да ги пометем тези , докога ще живеем в илюзия . ДОКОГА..... Всяка прилика с песен на Слави е случайна и неволна!
  • 4 Голям Слон

    32 10 Отговор
    Кеворк е последният динозавър на бг журналистика. Рано или късно и него няма да го има. Не мога да се сетя за никой друг, който поне малко да се доближава до него.
  • 5 Тук вече 39 години

    14 4 Отговор
    Още нещо: Кога Г-н Борисов ще каже като приятеля си "ДЕМОКРАТ" EРДОГАН , ДА МУ СЪДЕРЕМ 4 500 000 "СТИГА" , ТА ДА ОСТАНАТ ПЛАТЕНИТЕ РОМИ И ТЕЗИ РАБОТЕЩИ ЗА TRACE GROUP HOLD
  • 6 Браво!!!

    16 12 Отговор
    Супер статия! Една партия с Кеворк, Юлиан Вучков, Велизар Енчев, Иво Христов, д-р Чирков и още някой хора с име, опит и тежко държание ще е много добре за държавата

    Коментиран от #7, #8

  • 7 един от всички

    9 6 Отговор

    До коментар #6 от "Браво!!!":

    Има и други доблестни хора,към от теб изброените бих добавил журналистите Стойчо Керев и Минчо Христов,а също Пламен Пасков ,Валентин Вацев... Няма как да има друга,толкова ерудирана партия в България!
  • 8 5555

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "Браво!!!":

    Абе,Кеворче стига лапа от постоянни критики и подигравки.Не ти ли мина през ум,че поколението след 1990г. е виждало оръжие само на американски филми.Сега някои от тях видяха танк и ракета на живо
    От утре ще си счупят краката да се записват в Армията....а за Македонците що не кажеш?Опулено гледаха с невярващи очи на безкрайната верига от невероятни бойни техники и то събрани на едно място и представи си движещи се.Ами аеропланите-цели три неудържими хищника профучаха на резерва и се приземиха по инерция....а? Сега Макето ке обади на целиот свет каква мощ се таи у Бугарско и никоя сила не ке сме да ни докачи.Стига с тоя негативизъм ...Моля.Пък нашите управници чу ли как изпеха химна...се едно слушаш пиянски изблик у последна фаза,ама така е,
    вълнение и уплах от военната мощ, не са виновни то чалгата не прощава на никой......айде лека,че требе да ставам да копам.
  • 9 ЖУРНАЛИСТИКАТА НЕ Е ПОЛИТИКА

    2 2 Отговор
    А У НАС ВСЕКИ КОМЕНТИРА КАТО ЖУРНАЛИСТ. КОЙ, КЪДЕ, КАКВО, КАК, ЗАЩО, КЪДЕ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ, ЩО Е ТОВА, КАК Е ВЪЗМОЖНО И Т. Н. ВИЖ МИТКО БОМБАТА Е ДРУГАРАБОТА. ВСИЧКИ КОМЕНТИРАТ НО ИДЕЯ КАК СЕ КАРА ВЛАКА - ДЪРЖАВА ДЕМЕК, ВЪТЪК НЯМОТ БИЛЯ И БРАДЯСАЛИТЕ МАЗНИ ЯЛОВИ ПРЪЧОВЕ - ПРОФЕСОРИ ОТ СОФИЙСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ ДЕТО СА ПРОФЕСОРИ - СОЦИОЛОЗИ , ФИЛОСОФИ, ПОЛИТО
    ОЗИ, ИКОНОМИСТИ, ФИНАНСИСТИ, ЕНЕРГЕТЧЕЦИ АДДЖЕБА! ИЛИ И И ТЕ СА НА УЖКИМ ? ЗА МИНИСТРИТЕ НАШИ ДА НЕ ГОВОРИМ ИМАЙКИ В ПРЕДВИД МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ! ТОЙ ПЪК, АПРОПО Е ЦВЕТА НА НАЦИЯТА !
  • 10 КОЙ ЛИ НЕ ОПИТАХМЕ ?

    5 2 Отговор
    КОСТА ЦОНЕВ - Дон ке Хоте, Стефко Данаилов - майора от На всеки километър, Симеон - скандирахме - искаме си Царя и все една и съща о.исия - КРАДЕНЕ НА ПОРАЗИЯ, кравата бе или мъжка, или бе СИВУШКА или петела бе женски. ГЛАВИ от рода на ЛЕНИН И КАРЛ МАРКС са нужни НО уви. ТЪРСИМ КОЙ ЩЕ УПРАИ ПОЛОЖЕНИЕТО. ТАКЪВ У НАС ОБАЧЕ НЯМА ! ВСИЧКИ СА МАСКАРИ ! АЛЕКО ГО Е КАЗАЛ В БАЙ ГАНЬО.
  • 11 САШКО ТОМОВ БЕ ПЪРВИ

    7 1 Отговор
    На когото му изпуше феродото да се възмущава, че никой не го е.ава, сега Кеворк ПОКАЗВА ВОЛЯ, умения, старания, чувства, възмущения , краноречие и журналистически професионализъм НО на ВЪРХУШКАТА е безинтересно а НАРОДА Е С изключено високо напрежение и кара само на подгрев. НАРОДА Е като кравите в обора - ЧАКАТ кога им сипят и колкото - толкова. МУ У У У, КОМУ сме нужни днес КОМУ у у ? ДОБИТЪК ? ДЕ Е АЛТЕРНАТИВАТА - как да функционира държавата ТЪЙ че да е добре НАРОДА - ЙОК !ЙОК БЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ БЕЗ АЛТЕРНАТИВА, всеки ден НОВ парламент и МИН. СЪВЕТ да има - ФАЙДА НЯМА !
  • 12 ПОЗНАВАЧ

    2 6 Отговор
    Кево да основе в арменския интернет някой сайт, "Блицян" да речем. Че и там биха шута на матушката ;-))
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 FFFF

    8 4 Отговор
    Стига с тези хули по всеки и по всичко , в тая статия има само хулене , без каквито и да е решени , ако има техника на парада , защо я има ,па ако нямаше щеше да слушаме само какъв па е тоя парад без техника , угодия няма . Хайде вече да спрем да чакаме някой да дойде и да ни оправи , нито на Американците , нито на Руснаците им дреме за нас ,ако почнем да се държим като народ , ще станем такъв, да спрем да даваме и взимаме подкупи , а да си вършим работата , да спрем да караме като идиоти , да спрем да си изхвърляме боклука от прозореца , и така лека полека България ще стане по добро място .
  • 15 ТОЧКАТА

    6 5 Отговор
    Кеворк е ТРУДЕН за осмисляне...особено от НЕбългарите.....Неговото амплоа е НЕЗАВИСИМОСТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ....независимо от произхода!!!ТИ си с БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО.
  • 16 НАРОДА Е ОВЧА МАСА

    5 3 Отговор
    ОТ ПРЕЗИДЕНТА, през МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ и надникне в НС. ОБЩО ВЗЕТО КАЗАНО ТРИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ - ВСИЧКО Е ЗА НАРОДЕН СЪД - ЧАУШЕСКУ !
  • 17 НАРОДА Е ЛЕНИВ, НЕПРОСФЕТЕН

    4 1 Отговор
    БЕЗПРИЗОРЕН , ГЛУПАВ, ТЪП ! МОЛЯ, МОЛЯ, КАК МОЖЕ ТАКА ? А МИ ДА ЧУЕМ КАКВО ИСКА ПУЯКА ? НАЙ ВЕЛИКАТА МУ ЦЕЛ - ДА НЯМА НАЧАЛНИК, ОГРАНИЧЕНИЯ, ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ОТГОВО.НОСТИ, МОРА.НИ РАМКИ - ДА ИЗЛИЗА НА ВЪНКА СВОБОДНО ЗА БАНАНИ, ДА СИ КУПИ ЗАПАДНА ПРОГНИЛА ГРОБНИЦА И ЯДЕНЕ, ПИЕНЕ НА КОРЕМ И ДА ИМА НЕЩО ДА ОТКРАДЕМ И НАЕ.ЕМ. НЕЩО ДА СЪМ СБЪЛКАЛ. ВСЛУШАЙТЕ СЕ С НОВИНИТЕ , ПОЛИТ КОМЕНТАРИИТЕ И ИСКАШ ДА ЗАПЛАЧЕШ - МЪКА ИМИТАЦИЯ, АМАТЬОРСТВО, ПОРНО, БЪЛВОЧ УЖАС. КЕВОРК Е ПРАВ И ПРОФЕСИОНАЛ НО У НАС НЯМА ЗДРАВ КАЧЕСТВЕН НАЦИОНАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ МАТЕРИЯЛ КОЙТО ДА СТЕГНЕ МАСАТА - ПАПЛАЧТА В ЗДРАВИ КЛЕЩИ. ДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА ПОСТЕПЕННО РАЗЛАГАНЕ , ГНИЕНЕ, РАЗКАПВАНЕ, РАЗКАПВАНЕ, КРАДЕНЕ, РАЗОРЯВАНЕ, БЛУЖДАЕНЕ, СПАСЯВАНЕ ПО ЕДЕНИЧНО, ЕМИГРИРАНЕ, ПРОСТЕЕНЕ. САМА ПЪЛНАТА РАЗРУХА, ЖЕСТОКА ВОЙНА КОЯТО СЕ ЗАДАВА, РЯЗКО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ХЮМЕН ПОДОБНИТЕ, БОЛЕСТИ, МИЗЕРИЯ И ДЖУГЛЕНИ ЗАКОНИ МОГАТ ДО ДОВЕДАТ НОВИ ВЪНШНИ СИЛИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КРИТЪСИТЕ.
  • 18 ИСКАХМЕ ЗАПАД, НО ТОЙ НЕ НИ ИСКА

    4 2 Отговор
    ВЗЕХА МОМЕТАТА С ЦИЦИТЕ, КРАКАТА И ДУПЕТАТА А ДРУГИТЕ ? ТЕ СИ ЗНАЯТ - ГАСТ АРБАЙТЕР НА " ягодите " докато му текне кръв от носа и хване пътя обратно. Народа е стадо без стопонин лутащо се по света от безисходица. Изход има, но не рсеки иска да чуе. Бългалина е ТЪП НО УПОРИТ - МАГАРЕ ! Нека спомним Чудомир и стиха за магарето : " МАГАРЕ " - Кой каквото ще да казва , ала умна съм ГЛАВА, май УШИТЕ са ми дълги НО беда не е това ! А АЛЕКО Константинов - убит от нашенец за междуобщинска селска ЗЕМЯ , поделена според него не правилно. Той написа " БАЙ ГАНЬО " - БУЛГАР, булгар. СИТЕ СА МАСКАРИ и разказа - АЗИ БОЖЕ СЛЯПО до ПРОГЛЕДА ! КОЛКО ПРАВДИВО ДНЕС ЗВУЧИ ! А за нашите жени - МИГАР ВЕЧЕ СИ УРТАШКА ? БАДЖЕНАШКА ? А ПРИЯТЕН ДЕН ! И извинявайте че ви изпратих кефа и мечтите. А на здраве. И Не ме занимавай с политика и глупости ВЕ ! Кой е този ДЕТ съ МЪЧИ да фърга КУлтура ВЕ ? Е.и го в ..за !
  • 19 Не се опитвай да събереш

    2 1 Отговор
    СЧУПЕНОТО ОГЛЕДАЛО ! НИКОЙ НЕ Е УСПЯЛ. САМО С МЕЧ И КРЪВ СЕ МИНАВА ПЪРВА РЪКА И ПОСЛЕ АМАН ЗАМАН СКЛОНЯВА ТЪПОТО ГЛАВА. ИНАЧЕ СКОРО ДО ПЕЕВСКИ И ДРУГИТЕ СВЕНЯРОВЦИ, ДОМУСЧИЕВЦИ ЩЕ ВИДИМ В ПАРЛАМЕНТА И ПРИ БОЙКО - МИТЬО ОЧИТЕ И МИТЬО ПИЩОВА. ВСЕ ОТБРАНИ ХОРА ОТ ОТБОРА !
  • 20 ВСЕ ОЩЕ ТЪРСИМ НЕВОЛЯТА

    2 2 Отговор
    НО РЪКАВИ СА ЗАПРЕТНАЛИ САМО ОКОКОРЕНИТЕ ТАРИКАТИ ! ТАРИКАТИ ! ПОЛИТИЦИ , МУТРИ , ГЬОН СУРАТИ КИЛИПИРДЖИИ И ЕРБАПИ ! НЕ си съгласен с мен ? Кой го е еня, плурализъм - ВЪРИ на майка си в ... ! ДЕМОКРАЦИЯ е днес.
  • 21 Бориславов

    3 4 Отговор
    Здравей г-н Кеворкян.
    Абе да те питам аз задочно ти защо не би камбаната така усърдно през 2002-2003г когато другаря Свинаров бе гост в тое предаване и тъкмо бе тръгнала" реформата" в армията която освен съкращаване няма друго измерение.Защо тогава не задава въпроси.Та ти имаше висока трибуна в лицето на "Всяка неделя" Но явно тогава директивата е била другааа.Сега да се върна малко на темата - да окаян е видът на БА и мен като бивш офицер ме боли че нихилизма е взел връх.Но вярвам че духът на българина е жив и той ще е фактора който да възроди армията ни когато му дойде времето.
    А ти моля те не давай опорни точки какво да честваме и какво не.

    Коментиран от #24

  • 22 123;)

    3 4 Отговор
    Кеворкян и той одъртя!Да отиде в НоваТв,да пише сценарий за арменската забава,дето ни пробутват вече толкова години....horhodilos такъв!
  • 23 и защо

    2 1 Отговор
    според кеворк руснаците можели да пратят десантен полк...според мен и повечето Българи по скоро ердоган би нахлул в България !! кой постоянно се меси в България и създава етнически партии ако не турция ? та явно и тоя са го купили
  • 24 Ти ДРУГАРЮ ОВЕНЕН ОФЦЕРИН

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "Бориславов":

    И теб да питаме както ПРОФЕСИОНАЛ - щото той Кеворк не е военен а ти къде беше. Всеки ПАЗЕШЕ хляба и клона на който седеше. Овенният е учил ама ко е научил - ОЦЕНКА НА ОБСТАНОВКАТА и ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ ! ТАМ включва - ОЦЕНКА НА СОБСТВЕНИ СИЛИ . С КАКВО И С КОГО ЩЕ СРЕЩНЕШ ТОЗИ СВЕТОВЕН УРАГАН. С ПЛУРАЛИЗЪМ ? СЪС 190 ПАРТИИ ? ОВЕННИЯТ СЛЕДВА ДА ЗНАЕ ЧЕ ПРОБИВ СРЕЩУ СИЛЕН ПРОТИВНИК СЕ ПОСТИГА С КОНЦЕНТРАЦИЯ НА СИЛИТЕ НА ТЕСЕН ФРОНТ - УЧАСТЪК. А НИЕ СИЛИ НЯМАМЕ. НИЕ ИМАМЕ ОРЕЛ - РАК И ЩУКА / НС, МС, ПРЕЗИДЕТНТСВО/ И ВСЕКИ СЪС СВОЙ КОМПАС. КЕВОРК Е ВЪЗМУТЕН И ПРОТЕСТИРА С ОСНОВАНИЕ А ТИ НЪЛ СИ ПАРЧЕ НАЧАЛНИК ? НЪЛ СИ УЧИЛ ЗА АНАЛИЗ - ЯВЛЕНИЕ, ПРИЧИНИ И СЛЕДСТВИЯ. НЯКОГА СИ ГО ПРАВИЛ ВЯРВАМ ИМАШЕ СЛЕДНОТО НО ЛИПСВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДНЕС - ПРИЧИНИТЕ СА КОНСТАТИРАНИ, ВИНОВНИЦИТЕ СА ОПРЕДЕЛЕНИ И НАЛОЖЕНО ВЗИСКАНИЕ, СЪСТАВЕН Е ПЛАН И СРОСЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА СЛАБОСТИТЕ. ТАКАВА ДЕЙНОСТ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТАНЦИИ НЯМА. ЗА СЕГА СМЕ САМО НА ЕТАПА КРИТИКА НА ЯВЛЕНИЕТО ! КРИТИКА ! ДЕТО И ДА ИДЕШ И НА КОЯТО ОПАШКА В МАГАЗИНА ЗАСТАНЕШ И ВЕСТНИК ДА ОТВОРИШ - КРИТИКА ! А ИЗВОДИ И ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ И ОЦЕНКА НА СОБСТВЕНИ СИЛИ И ПРОТИВНИКА - НЯМА. ТОГАЗ - ВИКАЙ НЕВОЛЯТА ! ЯЛОВИ ГЕНЕРАЛИ КАТО МИХО МИХОВ ДЕТО ОБЕЗГЛАВИ КОМАНДНИЯТ СЪСТАВ В СУХОПЪТНИ ВОЙСКИ ОЩЕ ТИХО ТАМ СТОИ. ПАРКЕТЕН АВИАТОР ПО НАЦ. СИГУРНОСТ. КО ДА ТИ РАЗПРАЯМ ?
  • 25 ПЕНСИОНЕР

    2 3 Отговор
    ОТВРАТ....ГНУС....доносника пак изпълзя да дава акъл ! ФАКТИ-тееее....триете ТОЧНИТЕ коментари за този ЧЕРВЕН БОКЛУК....плаща ви със парите от доносите ??? Скрийте я тази отвратителна доносническа карикатура !

    Коментиран от #28

  • 26 Румен Радев - ГЕНЕРАЛ без опит и армия !

    1 2 Отговор
    Но е МЕХЛЕМ за простолюдието ! А това е толкоз полезно за ВЪРХУШКАТА. А той е такава ГАЙДА дето акъла ти не го побира. УЧИЛ на запад НО ЩЕ управлява КОГО и по КОЯ ВОЕННА наука ? Страшна е истината - страшна !
  • 27 НА КЕВОРК Е ПРОСТЕНО

    1 1 Отговор
    НО на военният - НЕ. ПИШЕ ГО НА ФАСАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. НО НИЕ НЯМАМЕ ЦЕЛ ПЛАН И КОМАНДВАЩ.
  • 28 Пенсионерко БРАТКО и ти си долно кочеств

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "ПЕНСИОНЕР":

    МИЖИТУРКА, ЛИМИТИРАН в шикалката колкото си щеш. Кеворк е добър журналист ! Дори много добър, но жа.кото е че той е само журналист отразяващ ФАКТИТЕ такива каквито са. И нищо повече. И виж това , че той не претендира за място сред ГНУСНАТА сваляч. УВАЖАВАМ го като журналист а не като политик, какъвто той не е и не претендира на това. А ти се нахвърля от ЗЛОБА и завист. Аз бих застанал до него ако ме допусне. Той е костелив орех и това го прави достоен в очите ми.
  • 29 Кеворк е ИКОНА в нашата журналистика

    2 0 Отговор
    ДНЕС НЯМА РАВЕН ДРУГ РАВЕН КАТО НЕГО В НАШАТА ЖУРНАЛИСТИКА ! НИТО СЪМ ГО СРЕЩАЛ, НИТО И ТОЙ МЕ ЗНАЕ А И АЗ НЕ СЪМ АРМЕНСКИ БЪЛГАРИН, НО ГО УВАЖАВАМ И СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ ГО ИМАМЕ В БЪЛГАРИЯ . НЕ ВИНАГИ ВСИЧКО СЪВПАДА С МОЕТО ВИЖДАНЕ НО ТОЙ Е НАЙ ОТКРОВЕН, ТОЧЕН И ОБЕКТИВНО АНАЛИТИЧЕН КЪМ ИСТИНАТА. И ЩЕ ГО ПОДДЪРЖАМ ЗА ТОВА, ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОЙ ХАБЕР СИ НЯМА КОЙ СЪМ АЗ. Да е жив и здрав да го имаме, че малко са като него. Виж ЖИК - ТАК, , ДИК ОФФ, И ПЛЕАДА СМРЪДНЯ ДАЛ БОГ.
  • 30 патриотъ

    1 0 Отговор
    Кеворк,ти си неповторим!Уважавам те за честното ти мнение и истината,която изказваш от името на народа,без да се притесняваш от никого!Моите адмирации,бъди жив и здрав!Ти си един от малкото,които го могат,не преставай да ни радваш!