Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 13:32 7 004 16

20 000 на протест?! Това да не са ви крепостни селяни

  • протест-
  • валери симеонов

Системата убива, защото тя е криминална в своя зародиш!

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

През 1928 година по лична идея на Мусолини в Италия закриват парламента. Вместо него се появява една много интересна структура, наречена Корпоративна камара.

Това е стъпка номер 1 в превръщането на Италия в изцяло корпоративна държава, което ще рече че синдикатите са смазани, народът е с ботуш върху главата, а власт и бизнес са влезли в толкова мощен политически съюз, че дори и до днес това се разглежда като престъпление.

Точно заради това трябва да откриваме зловещ повей в изявлението на дежурния медиен капиталист, представителят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев, който каза: "Реакциите срещу Симеонов показват болно общество".

Всъщност истинската болест е разпененото изявление на работодателите, че щели да изкарат 20 хиляди по улиците в подкрепа на WC-премиера.

Това да не са ви крепостни селяни, бе? Да не са ви банкова сметка, която местите от офшорка в офшорка? Или пък да го разглеждаме като началото за превръщането на България в корпоративно общество, където милионерите класово се бранят един друг, а всички останали трябва да бъдат просто безгласна буква, маса, която безропотно да търпи гаврите, ниските заплати и абсолютната арогантност...

Оставката на Симеонов е наложителна, но проблемите няма да свършат с нея. Системата убива, защото тя е криминална в своя зародиш!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иво

    94 1 Отговор
    Какви работодатели всичките са крадци начело с гелосания помияр
  • 3 Eee

    59 1 Отговор
    Да,тука тоя го сравняват с кенеф.WC😂
  • 4 Руснак

    13 38 Отговор
    Който плаща той поръчва музиката. Винаги е било така и така ще бъде зо добро или лошо.
  • 5 петър

    51 3 Отговор
    Знам защо ГЕРБ държат Валерката. За да има някой по-неприятен.
  • 6 bbb

    13 19 Отговор
    И розовото прасе се включи в общия хор на червено-сините комунисти
  • 7 onq s konq

    22 28 Отговор
    На ЧЕРВЕНИЯ ДЕПУТАТ СИМОВ ще припомня един 45 ГОДИШЕН ФАКТ от близкото минало,когато 9 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ИЗЛИЗАХА ТОЧНО КАТО КРЕПОСТНИ НА БКП ДА МАРШИРУВАТ И ВИКАТ "УРА" НА 9.СЕПТЕМВРИ,7.НОЕМВРИ,1 МАЙ...Ама "няма не искам,няма недей"-Партийният зорко следи за задължителното присъствие и ако го няма еди койси-орязване на заплата,премия,че може и уволнение!Та го питам тоя Свинчо на снимката -какво са 20 хил. пред морето от "спонтанно излезли манифестанти" при соца,викащи до прекракване "Слава на БКП" и "Слава на КПСС"?

    Коментиран от #11, #15

  • 8 Тръмп

    15 18 Отговор
    Симов е съучастник на Наглите убийци и крадци от БСП-Банда Съдисти и Престъпници!:):):)Симов и за турлю-гювеч не става,прекалено е Мазен и Гнусен!:):):)
  • 9 намали малко

    10 9 Отговор
    Смешно джудже
  • 10 Русенец

    19 6 Отговор
    Отлична ретроспекция ! Историята не само учи, но и се повтаря, особенно в слаборазвити демокрации като Българската !
    Добре, че Терминалите са отворени и изпускат парата, иначе гражданската война нямаше да ни се размине и хора като Бойко, Цвъки, Валерката, Домусчиев и др. ще са НОВАТА ФАШИСТКА ХУНТА както едно време е бил проф. Цанков през 1923г.

    Коментиран от #13

  • 11 антрашпиц

    6 9 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    И ко ша стане кат го уволнят?Ша го премести в другия крачол ....работа на онуй време колкото щеш......даже те търсят да работиш...

    Коментиран от #12

  • 12 БРАННИК

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "антрашпиц":

    И като ти лепнат етикета "син или внук на кулак или враг на народа" иди се опитай да си намериш работа! Че те и изселват, пък ако имаш и близък "невъзвращенец" , може и в Слънчев ден или в Ловеч - Скравена да отгърмиш!

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Пешо

    2 6 Отговор

    До коментар #12 от "БРАННИК":

    Какво е това "Ловеч - Скравена"? Принос в географията ли?
  • 15 натовец

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Тъпчо сам го пишеш - 9 милиона , а сега колко останаха.
  • 16 САША СыМАФ

    3 0 Отговор
    А аз съм фурнаджийска лопата и малко нещо пидор...