Last news in Fakti

22 Януари, 2019 13:01 6 484 42

Слави Трифонов: Кмете Живко, ти си голям смешник

  • слави трифонов-
  • живко тодоров-
  • стара загора-
  • смешник

Много са ни обидчиви управляващите...

Слави Трифонов: Кмете Живко, ти си голям смешник - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Забелязал съм, че много са ни обидчиви управляващите. Все едно не сме ги избрали на работа, а са ни нещо като гаджета. И трябва да ги обгрижваме, дундуркаме и да внимаваме да не ги обидим.
Ето и поредната обидена госпожица от властта - кметът на Стара Загора Живко Тодоров съди за 5 хил. лева мъж, нарекъл го "смешник" във "Фейсбук". Причина за тъжбата на Тодоров са два коментара на подсъдимия под публикация във "Фейсбук" в "Група за истината за Стара Загора" от 15 август миналата година. В единия коментар подсъдимият е написал: "Щото тоя смешник дори не е в града..."

Човекът, който е изрекъл тази невъобразима обида “смешник”, е на 26 години и се казва Иван Киров. Иване, кой си ти, че ще наричаш кмета си “смешник”, бе? Да не би ти да му плащаш заплата? Да не би ти да му даваш служебната кола, топлото местенце и да си му шеф? А, забравих, ти наистина му плащаш заплатата с данъците си. Затова си му и шеф. Както и всички граждани на Стара Загора са му шефове.
Но вижте до какви тежки последици е довела за кмета на Стара Загора тази гнусна обида “смешник”. Самият кмет в жалбата си пред съда пише:

"Използването на жаргона "смешник" цели охарактеризирането ми като лек, комичен човек... (...) Изразът е лесно запомнящ се и поради това – труден за пренебрегване, като изисква продължителен период за възстановяване на пълноценното усещане за ненакърнени чест и собствено достойнство, както и изчистване от мисленето на читателите на съмненията относно вида който му представя.”

Затова, скъпи граждани на Стара Загора, разбирате как се чувства вашият кмет. Той е нежен, той е уязвим, той е раним. Такъв сте го избрали – деликатен и обидчив. Затова като го видите – целунете го. Прегъпнете го. Дайте му любов. Той има нужда от това. А ти, Иване, а ти, Киров – престани с тези обиди във фейсбук. Отиди в кабинета на кмета, подари му цветя, цункай тази нежна душа.

Но аз понеже не съм от Стара Загора, ще кажа на кмета следното: “Кмете Живко Тодоров, кмете Живко, ти си голям смешник.”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да да

    83 20 Отговор
    Смешника Слави е прав за смешника Живко
  • 2 Еми

    83 8 Отговор
    Живко Суджука, Живко Смешника... все "граждани за европейско развитие на България". ШЪ СЪ УПРАЙМ!
  • 3 реалист

    88 10 Отговор
    Че кмета на Стара Загора е смешник е безспорно,но и Слави стана голям смешник след интервюто с анаболната мутра и загуби доверието на много българи,сега каквото и да говори е напразно...

    Коментиран от #9

  • 4 Боко Б

    40 6 Отговор
    Идват избори, герберастите трябва да заработват кой както може
  • 5 месара

    27 31 Отговор
    по голем смешник от славчо селския прът, НЕМА!

    Коментиран от #29

  • 6 Нико

    33 50 Отговор
    Този кмет направи за града ни толкова колкото никой преди това не успя и това, че не допуска да става за посмешка от някой мухльо е достойно, а господин Трифонов го видяхме как му се запече лайното като интервюира Бойко Борисов.

    Коментиран от #8, #12, #42

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 старозагорец

    26 5 Отговор

    До коментар #6 от "Нико":

    Какво точно направи, я да питам фонтана на кръговото на Славянска дали работи ... или така е направен, че да не работи!!!

    Коментиран от #40

  • 9 реалист

    32 12 Отговор

    До коментар #3 от "реалист":

    Това, че Слави се наака с интервюто с Борисов, не означава, че за много неща не казва истината
  • 10 Живко смешника

    27 7 Отговор
    Шефе, още един ме обиди. Да го съдя ли ... от тоя мога да изкарам повече пари за ГЕРБ и Тебе
  • 11 зараатааа

    15 32 Отговор
    На всички който не са от Ст.Загора да мълчат като не знаят!!!Покажете ми град в който все влагат толкова много пари за подобряването му!!!!Много разбирате вие шматки

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 да да

    18 6 Отговор

    До коментар #11 от "зараатааа":

    Влагат се ... най-вече в касичката на ГЕРБ
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 банани за коледа

    12 20 Отговор
    Живко Тодоров е много читав! Просто не трябва да обръща внимание на малоумници типа – По байтошово беше по добре.

    Коментиран от #35

  • 16 ЪРП

    22 8 Отговор
    СЛАВИ, РЕШИ ДА ГО ИГРАЕМ ГОУУУЕМ СМЕЛЧАГ ПРЕД ТОВА КМЕТЧЕ ЗА ДА СИ ЗАКЪРПИ РЕНОМЕТО, НО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ВИДЯ, КАКЪВ ГОУУЕЕЕЕМ СМЕЛЧАГ Е КОГАТО БОЧКО МУ БЕШЕ НА ГОСТИ!!!!!!!........НЯМА КВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ!!!!!!!
    ГОУЕЕЕМ "СМЕЛЧАГА" СИ СЛАВИ!!!!!
  • 17 годжи

    20 2 Отговор
    След като се държа като ученик пред тиквата Слави иска да се корегера но не знам дали хората ще му повярват.Гробарите толкова се уляха че каквото и да се каже за тях все ще е истина.Върнаха член първи срастване на партията на всички нива в държавата.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 КОЮ

    25 0 Отговор

    До коментар #18 от "Направо добро- изяж лайно.":

    Вече 10 години живея в Стара Загора , през година сменят плочки и ремонтират тротоари все по центъра ,няма време да се износят и ги сменят , три пъти правят вело алея по центъра и пак сега с ремонта и нея на ново я ремонтират . За тея 10 години Пловдив изгради и напълни икономическа зона , а в сТАРА зАГОРА САМО ГОВОРИ ЛИ ГОВОРИ КМЕТА , летището е унищожено , АПК - също , ако затворят МАРИЦА ИЗТОК няма нито едно нормално производство в града дето да поеме 100 човека па камо ли хиляди . Отделно масово се презастрои и наблъска града с неугледни кооперацийки , ако неразбираш погледни кво чудо направиха над Била , можеш спокойно да минаваш по терасите на хората от единия край до другия . Лозенец и тази пролет ще се асфалтира , но да проверят циганските палати няма да посмее идват избори а той е кандидат евро пътник .Така че не ми го хвали тоя е най мързеливия ,ако не им се налагаше да крадът евро средства нямаше да има саниране и тротоари

    Коментиран от #20, #22, #28

  • 20 Значи ....

    6 7 Отговор

    До коментар #19 от "КОЮ":

    Засягаш доста неща, който наистина са факт.
    Но това е наследство от предишни управления и кметове. Сегашния не е виновен за нищо от това и с магическа пръчка не може да се оправи. Той ли разреши реституцията?
    И аз и ти знаем, как много бързо могат и трябва да се оправят нещата.
    Но затова трябва смяна на политическата власт и система в БГ, излизане от ЕС, въвеждане на военно положения и така нататък

    Коментиран от #25

  • 21 Курсант Щука

    14 2 Отговор
    Кмета Живко Тодоров да отговори в Стара Загора,как отличници от Математическа гимназия и Езиковата гимназия се оказаха инвалиди с 82% неработоспособност?Има ли геноцид в Стара Загора и защо турците и циганите се обслужват с привилегии от съда и адвокатката колегия?

    Коментиран от #36

  • 22 Голям прос

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "КОЮ":

    Лесно става това което си написал. Кмета има съветници, които му пошушват за разни европейски програми. Строежче, ремонтче и си гушка 10-те процента. Поне при нас е толкова. И после правил. Ще прави ами, има стимул. Дано направеното да е функционално, но от това което пишеш май не е. Не знам, не съм от Ст. Загора. И част от парите в партийната централа за да си готин
  • 23 Сатаната

    4 4 Отговор
    Славчо, скоро не си правил концерт в Стара Загора май. За града е направил толкова колкото вашия Фандък цял живот да си го носите на гръб няма да направи в София, нищо че и двамата са герберасти. Първият обаче обнови почти изцяло междублокови пространства, тротоари, паркоместа за автомобилите с паркоелементи или асвалтирани и разграфени, градинки и ги освети и продължава. Много от пространствата са наредени с павета и са задигнати навсякъде към гаражите и подстъпите към домове и кооперации. всички нови площи са съобразени и достъпни за инвалиди идетски колички, вече 80% от гада и повече. Може и да има пощипване от парите ама ако го има е видно че е направено с акъл, а изпълнението ако не е безупречно е с поне два порядъка по-добро от ремонта ви на Славейков и трамвая и три порядъка по-евтино. И за финал, ти прави в ефир шпакли на бате, последно ако мразя нещо повече от гербераст то е комунист т.е. стар гербераст.

    Коментиран от #26

  • 24 Вучков

    9 9 Отговор
    Ма тоя Слави много нагъл бе!Ма той е като комунист-насрал са,ама казва,че положението е под контрол.Що не каза на Борисов,че е смешник?!И се чудя теа шушумиги около него-музиканти,сценаристи,артисти,такива ли ги назначава,или после стават такива.
  • 25 КОЮ

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Значи ....":

    Нищо подобно просто след като хванаха в корупция бившия главен архитект на града трябваше да изгони и Стоманярски че тоя е от бай Тошово време и нищо не направил а той е човека който отговаря за незаконното строителство . Цялата администрация на Стара Загора е просто на заплатка те нямат никъкъв стимул да ти помогнат само пречат и за това е виновен КМЕТА , 90 % от тази администрация е паразитна . Погледни само каква простотия сътвориха с надлеза , колко време вече главния вход на града е затворен , някой да се сети да асфалтира на КАТ или Складовете и двата пътя са в ДУПКИ , да не говорим че до вторични има яма да поеме цял камион ама си седи няма кой да види иначе на спешния телефон като звънне некой веднага идват педалите и слагат бележка на колата , правят ремонт на центъра а защо след като развалиха общинска сграда сега да оправят терена а не след 1-2 месеца пак да рушкат всичко .И това е работа на администрацията която не работи защото кмета пътува ли пътува ту към София Ту към Европа и чете фейса а не си върши работата
  • 26 КОЮ

    10 0 Отговор

    До коментар #23 от "Сатаната":

    В много голяма грешка си Стра Загора е единствения град в света в който се ремонтират тротоари за да може колите да паркират върху тях .Всички ремонтирани тротоари след 2-3 месеца са изгърбени и неравни от колите , а тоя дето го правят всяка пролет на светофара до болницата е направо за гинес , всяка пролет дъждовната вода измива плочките и те се събират на шахтата до двойната улица , гърбите на болницата се изпълват с пясък и плочки абе кеф . И пак ви напомням че за такива немърливости е виновен началника на тази администрация КМЕТА

    Коментиран от #33

  • 27 Гошо

    8 5 Отговор
    Слави що не каза на премиера, че е смешник нали си много отворен и му беше заканен. Единствения смешник май си ти.
  • 28 Pompev

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "КОЮ":

    Тия плочки пред Верея на главната бяха много яки И качествени-от комунизма - не тряяше да ги развалят.Иначе градът си беше хубав като цяло u predi
  • 29 дедо Шишарко

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "месара":

    На Слави това му е работата и човека си я върши перфектно!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 хитеp

    1 7 Отговор
    Слави не яде ли бой като тупан преди години точно в Стара Загора когато уж бе паднал в банята в хотела и си счупил крак ама и очите му бяха насинени!

    Коментиран от #32

  • 32 Pompev

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "хитеp":

    може би си прав,И аз го чух-заралии са лоши
  • 33 Сатаната

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "КОЮ":

    Прав си така е. Писах повече за тези които пишат без да знаят нищо.
  • 34 В КВ К ГАНЧЕВО

    5 0 Отговор
    АРХИТЕКТА НА С.З. РАЗРЕШИЛ ЕДИНИЯ КОМШИЯ ДА ЗАЗИДА ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОЗОРЕЦ НА ДРУГИЯ КОМШИЯ ЩОТ ПЪРВИЯ ИСКАЛ ПО ГОЛЯМА СТАЯ. ПОТЪРПЕВШИЯ ПОЛУЧИЛ ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ ОТ АРХЕТЕКТА ДА СИ КУПИ ПО СИЛНА ЛАМПА.............
  • 35 фантома политик

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "банани за коледа":

    А ,бе така кажете, че сте от комунистическата диктатура, няма
    глоба, да отива в затвора и да чука камъни, та да му дойде акъла в главата, имаме Прокуратура, смачкайте ги ,тези критици само
    плюят, по нашия, достоен за Евросъюза , кмет, хубав ни е кмета, като отиде в Евросъюза, аз ще седна, на неговото място,защото го защитавам от комунистите...
    --- е, тоо , май, ние бяхме, комунистите не ,не ГЕРБ сме ние...
    Бате, кои бяхме ние, с Мерцедеса или Беемвето?

    Коментиран от #41

  • 36 телк ГЕРБ далавера

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Курсант Щука":

    Е, това си е новина, то май "телка" ще излезе ,далавера на ГЕРБ,
    ЗАЩО СА Я ПРИКРИВАЛИ 12 ГОДИНИ?
    Всички, телк освиделствани, са гласували за, ПП ГЕРБ...
  • 37 Клоунът бозо

    1 0 Отговор
    В българистан да се живее е по принцип много смешно. Тъй, че самия факт, че си се родил в българия е вече повод за смях. Все пак трябва да се знае, че живеейки тук, ако се възприемаш много насериозно това, ако не друго е наистина повод за веселба.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Друг СтароЗагорец!

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "старозагорец":

    И ти пък-фонтана на кръговото на Славянска дали работел...!
    Те не работят фонтаните,в самият център на СЗ- пред самото кметство и по ,,Цар Симеон-Велики"...!
    Има едни сухи корита по ,,Цар Симеон-Велики",до житният Алан,които така и не съм видял някога да заработят там фонтани,а само събират листа и боклуци...!
  • 41 А бе не знам...

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "фантома политик":

    ...,ама бая се охрани момчето,откакто стана кмет ...!
    На външен вид де...,иначе може да не е...?!
  • 42 6666

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Нико":

    Какъв господин е тоя грозен дългун?