Last news in Fakti

13 Март, 2019 14:08 5 447 8

Хубава работа, ама на "Градска мобилност"

  • център за градска мобилност-
  • метро

Четците на част от станциите в метрото не работят

Хубава работа, ама на "Градска мобилност" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

През миналата година Центърът за градска мобилност предложи на ползващите столичния градски транспорт опцията за купуване на електронна дневна или нощна карта, която се плаща и ползва чрез мобилно устройство. Абонатът получава QR код, който показва за проверка на контрольорите в наземния транспорт. Дотук добре. Проблемът обаче възниква, когато трябва да влезете с въпросната карта в столичното метро. Там масово електронните четци не работят, видя ФАКТИ. Устройствата не могат да разчетат QR-кода, по какъвто и начин да се доближи до него мобилният телефон. Касиерките пък само вдигат ръце и казват: "Това е апарат на Градска мобилност".

По този начин отново се налага впечатлението за различното качество на работата от страна на "Метрополитен" и "Градска мобилност". Докато фирмата, оперираща с градската железница, е гаранция за прилично свършена работа, то за "Градска мобилност" не може да се каже същото. Всичко това се случва на фона на поредната среща днес между шофьорите от градския транспорт и членовете на транспортната комисия в СОС, предвид проблемите в сектора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    28 0 Отговор
    Още ПОМНЯ КОГАТО ФАНДЪКА КАЗА,ЧЕ БИЛЕТЧЕТО ЗА МЕТРОТО НЯМА ДА СЕ ВДИГА.И НА ДРУГИЯТ ДЕН 60%⬆
  • 2 СоцБоц

    22 2 Отговор
    Много важно, нали са усвоили европарите. Някоя ГРОБарска фирма е прилапала и върнала към шайката милиони евро. Няма насита мутренската схема на Тиквунь.

    Коментиран от #8

  • 3 El Torro

    14 1 Отговор
    Четците на паспорти на "Европейското летище София" за влизане и излизане, също не работят от доста време. Моля някой от който зависи това и прочете коментара да обърне внимание.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Баджанак

    4 0 Отговор
    нали са силно наши хора!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Радост вкъщи

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "СоцБоц":

    Естествено, Тиквун е гробар,, а Курнишона - момина сълза. Да живей!