22 Март, 2019 09:58 24 181 77

Бойко да хвърля пешкира!

  • бойко борисов-
  • цветан цветанов-
  • артекс-
  • герб

Или поне да изтърве Цецо на цимента пред блока на "Артекс"

Бойко да хвърля пешкира! - 1
Снимка: БГНЕС, архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мисля, че Цветанов е приключен. Американците го издигнаха, те си го и отстреляха. Чрез него, разбира се, и Борисов, пише журналистът Явор Дачков.

Браво на Поли Паунова и "Свободна Европа"! Добра работа. Впрочем, абсолютно същото направихме преди десет години в "Галерия" и "Гласове". Тогава пуснахме записите на властта, добили популярност като "Мишо Бирата" и документи от НАП, които доказваха, че Цветанов няма пари, за да си купи двата луксозни апартамента, които миналата година е сменил за сегашния. Спомням си, че тогава умните и красивите, както и костовистите ни нападнаха, че работим за мафията и вместо да коментират записите по същество започнаха да въртят плочата "Кой ви ги даде". Гого Лозанов написа цяла статия в "Дневник" в този дух. Тогава Борисов беше готин и имаше синя коалиция.

Искам да кажа, че можеше да си спестим десет години ГЕРБ. Независимо, че "Свободна Европа" се издържа от ЦРУ, така нареченият антикорупционен фонд е фондацията, през която се финансират партийните дребосъци вдясно с парите на "Америка за България", а сегашните публикации са по-скоро добре обмислена кампания срещу Цветанов и ГЕРБ, отколкото журналистическо разследване (апартаментът е купен преди година) се радвам, че "Свободна Европа" го направи! По-добре късно отколкото никога. И по-добре апартаментите на властта, отколкото извадени от нафталина истории за ДС и съветския съюз при Брежнев.

Бойко да хвърля пешкира! Или поне да изтърве Цецо на цимента пред блока на "Артекс".

Автор: Явор Дачков

Източник: "Либерта"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами сега

    170 20 Отговор
    Дааа, интересно какво ще стане накрая! Ама е ясно че нещата едва ли ще си останат по тоя начин.

    Коментиран от #5, #76

  • 2 Big Balls

    82 162 Отговор
    Ти по-добре хвърляй гащите и заповядай някоя вечер на Лъвов Мост..

    Коментиран от #49

  • 3 МАНГИ

    74 178 Отговор
    пълен дебил малоумник пешкира е за тебе палавнико
  • 4 БАЙ ГАН4О

    174 40 Отговор
    Много точно казано

    Коментиран от #35

  • 5 Кардинално

    103 18 Отговор

    До коментар #1 от "ами сега":

    И мислите ли, че нещо кардинално ще се промерни - това е модела на днешната система - ти си за малко горе - така че се възползвай на макс ... и хората го правят. Никой не работи за името си в днешно време - затова и който да застане, той следва корупционния модел.... та свободна Европа да се прави на съдник - тя докара този модел - сега си го експлоатира !
  • 6 Реалист

    66 138 Отговор
    Дачков в прав текст си признава че от 10 години се мъчи да оплюе ГЕРБ. И още поне два пъти по толкова години ще продължава защото - НИКОЙ НЕ КАНИ В КОНГРЕСА ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е ПРОВЕРЕН. Колкото и да му се иска на Дачков, той никога няма да е сред поканените... Галерия и Гласове - рупорите на каолиновския крадец Прокопиев. Мъчно му е че американците го отсвириха заради ГЕРБ.

    Коментиран от #10

  • 7 Имотен балон

    178 18 Отговор
    Сега поне стана ясно как строителните фирми купуват терените си, и какви врътки правят, колко им излиза квадрата и как лъжат гражданите че строителството било скъпо, администрацията ги бавела и заплатите били високи. Видя се онази сибственичката на Артекс Инженеринг, Мирянова цитираше 500 евро квадрата себестойност в квартал Изток, един от най скъпите квартали на София. На гражданите го шиткат на 3 000 евра, а за Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Левон Хампарцумян, и кой ли не още, го дават едва ли не без пари,за по 500,600 евра с фиктивни заменки. Нека всички купувачи на жилища в София и големите градове да разберат как лъже и мами мафията в лицето на строителни фирми, банкови отдели за ипотечни кредити, и платени статии на имотните агенции. Какво остава за останалите строителни фирми щом най скъпата Артекс, прави такива схеми и лъже, с депутатите и властта.????

    Коментиран от #17, #50

  • 8 лека жена

    62 134 Отговор
    Дачков и ти си рузка Мурзилка обърна резбата за рубли

    Коментиран от #21

  • 9 Пеньо

    50 72 Отговор
    Та като говорим за поръчкова журналистика...
  • 10 Batushka

    64 27 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Сигурно и ти си прилапал някое апартаменче на тънка цена!

    Коментиран от #13

  • 11 отговор

    73 13 Отговор
    въпроса е ЦЦ или Поли Паунова. ББ каза на ЦЦ отиваш в щатите и оправи нещата там. Чакам да се върнеш с положителен отговор иначе... Просто и логично, не и за дачков. Резултата тия дни.
  • 12 Само питам

    45 85 Отговор
    какви суми накараха бивши върли седесари да станат руски подлоги и тиранофоби?
  • 13 Реалист

    101 6 Отговор

    До коментар #10 от "Batushka":

    Бате-шушка апартаментите са за комплексари, неразбрали че в центъра на градовете дишат менделеевата таблица. На запад и в Щатите, хората с пари живеят в КЪЩИ ИЗВЪН ГРАДА. Това нашата българска наивност - "у центоро, на коня под опашката (Цар Освободител паметника)" е за селянията дошла да става граждания. Отгтоворих ли ти на въпроса?
  • 14 коко

    46 67 Отговор
    И кой го казва това ? Руски агент журналист - рубладжия , но платен с долари!!!!

    Коментиран от #15

  • 15 Господин Никой

    77 27 Отговор

    До коментар #14 от "коко":

    Папагалчо, не е важно кой, а какво казва! Бойко е пътник и сигналите за това идват отвън, защото българското стадо не е способно да се оправи с окаяното си положение, на-вече поради голямата омраза, която тай в жалката си душица срещу другомислещите!

    Коментиран от #53

  • 16 7777

    81 16 Отговор
    Сега разбрахте ли че в БГ няма значение коя партия е на власт. Това което е от значение за обикновенните хора е работеща независима съдебна система, ето за това трябва да се борим до край. Румънците разбраха къде е истината и ще се оправят.

    Коментиран от #23

  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    18 20 Отговор

    До коментар #7 от "Имотен балон":

    Ти май не знаеш какво значи СЕБЕСТОЙНОСТ, а?
  • 18 Вагит Алекперов

    33 63 Отговор
    Дачков, разбирам желанието ни като да се изпусне сапунчето Цецо на пода, ти да се наведеш да го вземеш и Бойко да те оноди отзад. Ама не би, само твои мечти!
  • 19 Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

    47 14 Отговор
    До този по-горе 7777 дето коментира, че за разлика от българите румънците ще се опраеят:Да, но румънците не са българи и затова, а не за друго, ще се оправят.

    Коментиран от #22

  • 20 всичко по реда си

    39 13 Отговор
    Не го мислете Борисов.Не само ще хвърли пешкира,но и ще го опере.Батко Ердоган съвсем скоро си идва.........Националните предатели никому не са драги.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 нямат нищо общо с нас

    19 8 Отговор

    До коментар #19 от "Инж.Надежда Михайлова от Мездра.":

    Грешка.Съвсем за друго ще се оправят.В Румъния другарлъкът и най-вече аркадашлъкът не са култ.Там са американците,така че шансовете им са огромни.Най-малкото има на какво да се надяват.

    Коментиран от #24, #26

  • 23 Жечо

    10 22 Отговор

    До коментар #16 от "7777":

    Румънците са в същото състояние каквото сме и ние!

    Там пир тях се дават пари да се бунтуват защото трябва да се създава впечатлени ече върви Румъния в правилна посока, за да не тръгне срещу ракетната база на САЩ в Девеселоу! Разбираш ли глупи?
  • 24 някой

    29 5 Отговор

    До коментар #22 от "нямат нищо общо с нас":

    на времето чаушеску и никсън бяха баджанаци - жените им са сестри е и? те американците и тука са, но ние сме по-корави. "българи юнаци", а че не е така знаем. "българи простаци" е вярното. не руснаци, не американци никой не може да ни оправи. опитват но … ядец не става. УРАААА

    Коментиран от #27

  • 25 Bahti

    31 18 Отговор
    Абе Дачков? Как е костов? Пребиядисани мърши на дъгата.
  • 26 Баба Ванга

    16 14 Отговор

    До коментар #22 от "нямат нищо общо с нас":

    Мамалигарите ке се опраат на куково лето.
  • 27 нямат нищо общо с нас

    15 1 Отговор

    До коментар #24 от "някой":

    Подсказката е написана горе,ама явно е много тънка,че не прави впечатление-аркадашлък.Липсва им на румънците......
  • 28 onq s konq

    25 53 Отговор
    ПОДКАНВА Дачков ББ "да хвърля кърпата" ,все едно му е бил някога Треньор.Нинова,Йончева,Паргов и всички останали от сектата БСП крещят "Оставка"/за тука в сайта пък да не говорим/.Абе ВИЕ ЛИ СТЕГО НАЗНАЧАВАЛИ Борисов че да му искате оставката ,или АЗ?Естествено че АЗ,понеже с още МИЛИОН КАТО МЕНЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ББ,т.е. СМЕ ГО НАЗНАЧИЛИ!И възниква въпроса:Защо се ослушвате като глухи петли бе ЧЕРВЕНИ АНТИХРИСТИ за "оставка",а не смените Бойко ПО ЗАКОНЕН ПЪТ ЧРЕЗ ПОБЕДА НА ИЗБОРИ?Защото зрез "оставка" е по-лесно ли?Неее...Защото просто не сте в състояние,НЯМАТЕ ВЪТЪК!И се чудите после защо на ИЗБОРНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ВИНАГИ терб ПЕЧЕЛИ,а ви сте "вечно втори"...ами защото Партия ГЕРБ е с МОЩЕН ЕВРОПЕЙСКИ МОТОР,а вашият е ОТ "ЛАДА" със сегменти "ВТОРИ ШЛАЙФ"!:)

    Коментиран от #41

  • 29 Д, казачки

    22 9 Отговор
    Накрая ще стане като с Т, Живков

    Коментиран от #54

  • 30 ЗЛОБЕН

    31 2 Отговор
    ВСИЧКО МИ ПРИЛИЧА НА ВДИГАНЕ НА ПРАХ В КАЛНО ВРЕМЕ. ОЩЕ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН СЕ ПОВТАРЯТ ЕДНИ И СЪЩИ НЕЩА С ВЛАСТИМАЩИТЕ. НИВИ, ИМОТИ, КЪЩИ, ЖИВОТНИ, РАБОТИЛНИЦИ, ФАБРИКИ ВСИЧКО Е НА СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ТЯХ. В БЕДНА ДЪРЖАВА ВЛАСТТА Е СИГУРНО СРЕДСТВО ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ. АБЕ ТУРЦИТЕ КАЗВАТ : КЬОПЕК ИЬОНИОР, КЕРВАН ГИДИЬОР. ИЛИ (КУЧЕТАТА ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.)
  • 31 нов

    42 13 Отговор
    Евала за статията г-н Дачков ! Недуомявам само защо на някой от коментаторите по темата трябва да се нахвърлят върху автора??? Може да бъде всякакъв, но в случая е абсолютно прав!!!!!
  • 32 SDECHEV

    23 16 Отговор
    СЛУЧАЙНО НЯКОЙ В БЪЛГАРИЯ ,ДА Е ОБЯВЯВАЛ ПЪЛНАТА СУМА ЗА СДЕЛКА ПРЕД НОТАРИУС БИЛО ТО ЗА АВТОМОБИЛ ИЛИ АПАРТАМЕНТ. ВИНАГИ СЕ ОБЯВЯВА МИНИМАЛНАТА ПО ЗАКОН СУМА И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ СЕ БРОИ ПО ДОГОВОР ЗА ОПЦИИ,БИЛИ ТЕ КЛИМАТИК,КОЖЕН САЛОН,ТЕРАКОТ И Т.Н КОИТО НЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НОТАРИАЛНО И СА ВЪПРОС НА КОНФИДЕНЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МЕЖДУ КУПУВАЧ И ПРОДАВАЧ . ТАКАВА Е ПРАКТИКАТА В БЪЛГАРИЯ И ВСЕКИ ОТ ВАС Я Е ПРАКТИКУВАЛ МНОГОКРАТНО В ЖИВОТА. ЕДИНСТВЕНАТА НОВИНА Е ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ ХМЕРИ И ЖУРНАЛИСТИ УМЕЯТ ДА СЪЗДАВАТ НОВИНИ КОИТО НЯМАТ НИКАКЪВ СМИСЪЛ ,НО ЗВУЧАТ ГРЪМКО

    Коментиран от #44

  • 33 UAR

    28 2 Отговор
    Вече има открито ново заболяване като патология регистрирано в България - апартаменто мания . Неизличимо заболели неколко човека от предразположени към заболяването лица от групата на ГЕРБ.
  • 34 😃АНАЛлизатор😂

    13 12 Отговор
    Сегашната външна политика на България не харесва на американците. Твърде мека е спрямо Русия и твърде подчинена на Германия. Американците да четат морал е меко казано перверзия. Държава която защитава своите интереси, не се харесва на големите на деня и правят всичко възможно да я компрометират.
  • 35 Друс друс

    12 28 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ ГАН4О":

    Явор е винаги бил слуга на комунягите!
  • 36 Румен Радев

    11 24 Отговор
    Благодаря ти мой личен слуга Яворе
  • 37 Жабара

    17 30 Отговор
    Всички тъгуващи за комунизма и Русия да хващат влака и далеч от България!

    Коментиран от #73

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Елена перачката

    9 19 Отговор
    Дачков обичам те
  • 40 Янаки Стоилов

    9 18 Отговор
    Сланинова ни отне много
  • 41 Вили

    26 6 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    Тълпата избиратели избират Борисов защото прилича на Бай Ганьо, на Тодор Живков.

    Коментиран от #59

  • 42 255

    6 10 Отговор
    Този от къде изквака,че не разбрах.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пешо

    27 1 Отговор

    До коментар #32 от "SDECHEV":

    Има и хора с принципи. Винаги обявявам реалната сума по сделка и винаги плащам по банков път. Това е и застраховка срещу евентуални измами. Това, че ти мамиш държавата не значи, че всички го правим.
  • 45 Дани

    7 16 Отговор
    Много си подут дачков, скоро ще се .пръснеш от злоба

    Коментиран от #47

  • 46 NikNay

    26 4 Отговор
    Е хайде сега на вас не може да ви се угоди. Един Дачков който определено не е агент на ДС и КГБ ви казва как всъщност стоят нещата и пак герберски плач и истерия, че някой злонамерено клепа партията майка и бащицата слънце барабар с приближените му.
  • 47 хахаха

    9 7 Отговор

    До коментар #45 от "Дани":

    Той се поду толкова, откакто от върл костовист, стана върл антикостовист:)
  • 48 Мижитурката Г Димитров

    8 13 Отговор
    Оле ле, тоя Явор Дачков още ли е жив ? Голямо леке е.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 мама Леоне

    8 15 Отговор

    До коментар #7 от "Имотен балон":

    Ти си типичен комунист. Фирмите да строят и да ги продават на работническата класа колкото може по-евтино, почти на себестойност, така ли ? Това вече го видяхме и чакахме по 10 години за една панелка и то при голям късмет. Днес всичко е въпрос на договаряне. Като си много можещ и такъв християнин, намери земя и строй в София да ти гледам сеира. Аз имах парцел със стара къща в Лозенец. В момента в който реших да строя, поне 10 фирми ми се изсипаха на главата с вай-различни предложения, кое от кое по-примамливи. Имаше явни мошеници, имаше такива, които искаха да инвестират в земя, имаше и такива които искаха да строят. В сградата, която построихме цените бяха много различни. Едни купуваха на зелено - на изкоп, едни купиха на груб строеж и си довършваха сами, други купуваха готовите апартаменти. Всеки купувач си договаряше цената и траншовете за плащане със строителя, а аз дадох само правото на строеж. Разликите в крайните цени бяха огромни, но никой не претендираше . Всеки може да си договаря каквито условия иска и какви могат да му предложат. Първоначалното закупуване рядко става през брокери заради високия процент комисионна. Вторичната продажба минава през тях, за да са сигурни клиентите , че юридически всичко е на ред. Комунистите, социалисти, националсоциалисти и т.н. се опитват да отстрелят най- силния и полезен човек след Борисов в ГЕРБ. Дано Бойко не действа импулсивно, а той има този навик.
  • 51 Иван

    23 5 Отговор
    Да бе,а машината за фалшифициране на избори "Цветан Цветанов" пак ли ти я избра? Няма такава наглост като вашата Герберастката. Да не говорим за мъртвите души,чрез които си правите спечелените избори и не разрешавате електронното гласуване,а Тиквата след 1 си посещение в Естония овика орталъка,как сме щели да ги последваме в примера им...къде ви е електронното гласуване бе,герберастки иззедници?
  • 52 ммм

    6 13 Отговор
    Яворе ,удари си главата в цимента,и то веднага !
  • 53 сигналист

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Господин Никой":

    Ама добре ли разбрал сигналите?
  • 54 827

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Д, казачки":

    Ще ,ще... Леж' на тази кълка.
  • 55 Матросов на амбразурата

    5 9 Отговор
    Яворе,
    Кой пък ти чете още на теб “анализите”???
    Ясно е че си болшевишка издънка
  • 56 ББек

    11 7 Отговор
    " Бойко да хвърля пешкира! ", по вярното " оставка ", а най-правилното ПП ГЕРБ високо да вдигне " бялото знаме ". ОСТАВКА, РАЗПУСКАНЕ НА Н.СЪБРАНИЕ, оттегляне от герб от всички етажи на властта, ИЗБОРИ... ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО - ПЕЧЕЛИ НАРОДА, КОЙТО ЩЕ ЖИВЕЕ ПО-ДОБРЕ...

    Коментиран от #58

  • 57 дедо от Сирищник

    4 7 Отговор
    Тоя , пък боклу* , откъде възкръсна ????
  • 58 КПСС БКП

    4 5 Отговор

    До коментар #56 от "ББек":

    ББек .... Честит 49 конгрес на ЦК на БКП / БСП , товарищ ...
  • 59 Спиро

    0 3 Отговор

    До коментар #41 от "Вили":

    Какво означава “тълпа”, Вили?
  • 60 Ким Ир Сен

    7 10 Отговор
    Яворчо коя е тая свободна европа , това партизанското име на някой ли е. Няма ли име на разследващ журналист или по-скоро някой зарибява така наречената Свободна Европа с фейкове предизборно, Второ аман от апартаменти , хората от властта -политици си купуват електроцентрали ,невръстни президентски синчета си купуват хотели, келнерите от ДС стават банкери ,олигарси ,дерат милиони от държавата ,а тука правим фейк кампании. Изровени от нафталина истории за ДС , такива няма , ДС са тук ,навсякъде , те ни вкарват в капана на фейковете докато тяхните отрочета мародерстват. Бил извадил записа с Мишо Бирата . А не ти ли идва на ум , че Мишо Бирата просто е трябвало да бъде защитен от Борисов след като му се е оплакал защото го е нарочила ОПГ / Организирана Престъпна Група/ ,която е трябвало да му вземе бизнеса уж под благовидния предлог ,че му правят законни проверки. Бойко поставял чадър над него , много афиф чадър бе Дачков , че ОПГто го гътна Мишо Бирата.
    Не можахте ли да разберете че зад всички действия стоят едни ченгета ,които уж работят за държавата ,ама май за техен интерес и са толкова нагли ,че да подхвърлят на изнудваните ,че уж Борисов е наредил ,че уж парите отивали при Цветанов . Ти християнин ли се бе Дачков , беше много религиозен ,но нещо май си приел религията
    Червените Кхмери.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Вл.Анастасов

    5 6 Отговор
    Яворе падението ти е огромно от симфонична музика в К.1 до червена любов!
  • 63 Баце

    4 3 Отговор
    Вместо пешкира, не може ли топа ?
  • 64 Антиболшевик

    2 5 Отговор
    На тоя нещастник, някой от КГБ му е "форматирал" черепната кутия.
  • 65 Мвр

    5 1 Отговор
    Полиция! Не мърдай! Кой ти даде право да купуваш апартамент!? Дайте адрес! Ще го закопчая!
  • 66 Загрижен

    3 2 Отговор
    Дачков,като хвърли пешкира,гледай да го хванеш,че това ще ти остане,един пешкир,с който да си избършеш продажната уста.И твоите съпартийци ги знаем,колко струваха на народа,но Костов ги разкара без обяснение,но Борисов ще ги разкара и ще разясни що ги гони от държавната софра.
  • 67 Гергана Катева

    1 5 Отговор
    Дачков ,не ти ли е неудобно от тези пермутации през годините . Ти май си втори Волен Сидеров и него го гони ЦРУто , че чак удря теманета на Таварищ Путин.
  • 68 К ГБ

    0 5 Отговор
    ДАЧКОВ ПО ДОБРЕ ЙОНЧЕВА ДА СИ ХВЪРЛИ ГАЩИТЕ
  • 69 Баумгартен

    1 0 Отговор
    Всъщност Борисов е известен с уменията си да балансира. Но последните баланси с така наречените енергийни проекти , посещението на Медведев , и нашите опити, въпреки явното нежелание на американците Турски Поток да не напусне територията на Турция , и нашата заинтересованост , да се случва , с малки ситни крачки, и баланси като закупуването на изтребители , правят Борисов вече съвсем неудобен губернатор на колонията. Вероятно се подготвя смяна на тандема Борисов-Цветанов , може би само Цветанов , и заплаха за Борисов - времето ще покаже. Може би американците биха свалили Борисов много по-рано , но просто няма друг в колонията който да събира все пак някакъв народен вот, а реформаторите (бившето СДС) живи да ги ожалиш . Предвид какво се случваше, и случва в Турция , заради независимата и политика , това тук ,при нас са все още леки морски бризове , за охлаждане на кафето , но предвестници на по сериозни бури. Може би Борисов, и компания имат някаква подкрепа от Европейската Комисия за енергийните проекти , които трябва да стигнат все пак до сърцето на Европа -
  • 70 Коки

    1 0 Отговор
    Боже, колко неграмотни хора има в РБ. Ама иначе, пишат.
  • 71 Карл Маркс и оня глупак Ф. Енгелс измам

    1 2 Отговор
    Комунизмът е измислен за глупавите хора от евреите, а хората се лепат като мухи на лай.о . Поверваха на една фантасморгия че всичките ще бъдем равни и ще прогресираме икономически.
    Петилетките ги преизпълнявахме за две години и половина и стигнахме северна корея.
    А тия капиталисти по европа не само не умряха от глад и доказаха че тяхната систена е печеливша, а ние фалирахме 3 пъти.
    Е най после влезте в час, парите не разтат по дърветата , трябва ни икономика а не пропаганда комунистическа.Разкарайте вдичките сегашни депутати и партий на следващите избори. Иначе ще почваме да просим всичките.
  • 72 Димитър Кънев

    0 3 Отговор
    Прав си Яворе.Но ще те питам ти ветропоказател ли си или вентилатор.Кога обърна палачинката.Явно искаш да се присламчиш към бъдещият силен.
  • 73 BG юнак

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "Жабара":

    А ти грабвай пушката и заедно с любимите ти Б.Б. и Цв.Цв. заминавай на Източния фронт да се биеш с Русия ! Само,че май на никой от тримата няма да му видя очите там . Иначе големи НАТО-вци !
  • 74 Цура от Плевен

    2 0 Отговор
    Петилетки, икономики,ти къде ги виждаш .В БГ една икономика се е .азмила,едни инвестиции, потоци. И то всичко това на което сме засадени се дължи на мариятя в държавата.Всичщо е мафиотски структури от правителство и премиер до кметове.Докато лежите матурите на ББ така ще е ,хитрец-селяндур.
  • 75 228

    1 1 Отговор
    Поредното мат'рялче на Дачков.Вервайте му.
  • 76 Дядката

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ами сега":

    Човека е с голямо сърце и е скромен. Как да каже на всеослушание ,че го е купил за старчески дом?
  • 77 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ЯВОДОР ДЯЧКОВ ДА Е НОВ МИНИСТЪРЕЦ НА "КРИВО СЕДИ ПРАВО СЪДИ СТАР КАДИЯ " МИНИМИНИМИНИ СТЕРСТВИТЕ !!!!ДЯЧКОВ ЗАЩО ОБЛАДА ЦИГАНКАТА ПИЧ ????????