26 Август, 2019 16:04 5 163 10

Свине и бисери

  • александър урумов

Не давайте свято нещо на кучетата, нито хвърляйте бисерите си пред свинете, да не би да ги стъпчат с краката си и като се обърнат да ви разкъсат. Матей 7:6

Свине и бисери - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Когато се взрем в ръцете си и видим белезите от ухапванията на прасетатата – тогава си казваме, че не е трябвало да хвърляме бисери наляво-надясно в прасешките им копани.

За какво ни е било?

Какво ти разбира свиня от кладенчова вода – казал е българският народ. Очевидно – нищо.

Тези библейски свине не просто реагират на лекомислено хвърлените им нашите съкровища – те едновременно се вбесяват от факта, че ги имаме и от факта, че им ги предлагаме.

Тъжно е, но е съвсем логично – свинете са си свине.

А наивността ни сме я си я платили, и то скъпо. Вече го знаем.

Тези святи, скъпи бисери имат своята принадлежност. Специална, единствена.

Бисерите ни са дарове за Царя на царете.

Там, пред трона, в тронната зала на сърцето ни.

Най-скъпото, което имаме принадлежи на Този, Който даде най-скъпото, което има – за да ни има.

Съкровищата ни са за Него.

Автор: Александър Урумов, urumov.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шабиха

    19 1 Отговор
    Това е като да се гласува за ГЕРБ - същата работа. Главната свиня вече 10 години яде бисерите, а ние лапаме мухите.

    Коментиран от #2

  • 2 Мъдури куросава

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Шабиха":

    6 г яли свинете
  • 3 Кую

    4 1 Отговор
    Пак ще се изберат....свинете.
  • 4 Госあ

    9 3 Отговор
    Тези святи, скъпи бисери 😄😄😄 аааххх урумка,урумка за тях ли работи към ДС и топеше приятелите си ? Много ги обичате вие евангелистите. За тях и ближния в пъкъла ще вкарате. Или както е казал поета " на ближния и ризата да вземе"
  • 5 ٩(͡๏̯͡๏)۶

    3 0 Отговор
    Свинете преобразуват помията в шунка, бекон, пържоли и сланина. А хората - обратното.
  • 6 Само така

    3 0 Отговор
    Децата и внуците на бедните "активни" борци/ червена номенклатура са дипломати. Най-големите професионалисти и родолюбци. Какво искате? Затова има такова щастие в държавата! Всеки е щастлив и спокоен за бъдещето си. И никой не иска да ходи да учи и живее в чужбина. Гарантирано е от другарите.
  • 7 Иванов

    4 0 Отговор
    Човек трябва да е предвидлив и да дава това от което другият се нуждае и му го иска, нищо повече. Ако разголите душата си пред неподходящ човек ще пострадате със сигурност, но вашето страдание няма да отиде на вятъра, вие ще станете по- мъдри, а човекът, който ви е предал ще започне да се променя, защото маята вече е в него и рано или късно ще втаса. Нищо няма да се загуби и да бъде напразно, защото всеки ваш акт на добро се подпечатва от Твореца и Неговите Ангели продължават започнатото от вас дело. Така, че цитатът не е от Йешуа, а на Савел.) От човешка гледна точка Савел е прав, но от Божествена не е, това е егоизъм.) Мир братя и сестри!

    Коментиран от #10

  • 8 Матей

    2 1 Отговор
    Кой позволи и нареди така да става,не са ли нашите американски властелини,сеячи на "демокрация"и радетели за вселенското щастие.Е,намериха си предателската управленска прослойка в лицето на бившата червена номенклатура.И се понесе,та досега,30 г. разпад всестранен.Изплуваха на повърхността и съвършени лумпени,същински бай Ганьовци и заявяват:вий учените сте били много прости,бе! И въведоха модата простите да впрягат учените и да вземат с пъти по-големи заплати,всичко се преобърна точно обратно на всичко нормално.
  • 9 Иванов

    4 1 Отговор
    Тази вечер ще ви споделя нещо и бъдете внимателни! Всички сте чели за смирението и болшинството го имате за нещо, което е неприложимо в тази джунгла, но грешите. Смирението е Земната Майка, а без Нея не можете да достигнете до Небесния Отец. Вие искате да сте синове и дъщери на Бога? Хубаво, но първо станете Негови роби и слуги. Вървете по този път, той е чист и безопасен за вас и после ще го коментираме.
  • 10 Не религиозен

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Иванов":

    Тъкмо щях да те похваля, че маята и в теб вече е подействала, а ти пак - Савел намесваш...Според Новият завет обаче, Савел (апостол Павел) излиза "на сцената" след като Христос беше разпнат и възкръсна . Савел е трън в очите ти, и аз предполагам защо, но е рано да ти кажа.