13 Декември, 2019 19:02 1 878 9

Защо всяко начинание пропада?

  • опозиция-
  • субсидии-
  • партии

Всъщност, партийните субсидии затварят устата на всички бенефициенти

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Солидарен съм бил с всички изредили се като опозиция в България. Оказаха се без изключение палачинки или дребни душички, алчни за бонбонки и държавни субсидии. Въпреки това продължавам да търся надежда за промяна.

За разлика от Франция и от демократичните държави, тук властта поддържа "опозиционни кръжоци" и губещи кандидати с пари! Тези държавни средства, пръскани от ЦИК върху обречените на неуспех кандидат кметове или кандидат депутати, в името на "демокрацията" - отвличат вниманието.

Всъщност, партийните субсидии затварят устата на всички бенефициенти. Разпада на групата на БСП в парламента по време на последните гласувания, са жалък пример как "народните представители" клякат заедно с властта поради личните им интереси. По този начин управляващите си гарантират спокойно и безоблачно управление и крадене.

Отговорът на политическите хитрини на управляващите е - обединение на всички в измитането на корумпирания български парламент! Никакви квартални вождове и партии с по един файтон хора. След като противникът е един, борбата срещу него ще бъде успешна, само ако всички недоволни са обединени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз нормалния

    6 17 Отговор
    Само Няма такава държава!
  • 2 Монархист

    6 16 Отговор
    Само монархията води до по добра държава. Холандия, Швеция, Дания, Норвегия , ЮК , са монархии. Българите още не са узрели за монархия обаче.
  • 3 Фейсбук

    14 0 Отговор
    Господин Чеков, добре че го напомняте, но не е нищо ново, всички го знаем за съжаление..! (Всяко изречение ви е вярно...!)
  • 4 безпартиен

    9 2 Отговор
    Така де!Но как?С избори не става!За революция няма кой да плати?А и тези дето решат с оръжие ,веднага са нарочени за терористи!Та как да стане???
  • 5 Да бе да

    3 2 Отговор
    Поредния слънчоглед е Бонев от СОС
  • 6 Шоу

    2 0 Отговор
    Тъпо шоу! БСП обича Цацаров.... и бахура. Няма място за сюжет ала "я тебе создаль , а тебе убию". Има "Големият кораб минава"....и бахура
  • 7 Челмето.

    0 1 Отговор
    Защото си същата палачинка като тях
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    И този НИЩО не написа ! По-точно - едно нищо не казва със написаното..... Започнах да завиждам на такива човеци. За това навярно се иска изключително умение, талант, дарба, може би.Да приказваш с часове и да не кажеш НИЩО. Да пишеш страница след страница и да не си казал НИЩО. Гении на човешкия род.........Браво! Имах преди много години преподавателка-учителка по "политическа икономия". Ще завърти някоя-друга тройка на един-двама бъдещи икономисти като мен и като започне да говори ....по новия урок...е няма спиране. Удря звънеца, че млъква. А в действителност НИЩО не е казала, нищо не остава в съзнанието. Всичко е така хубаво "размито и размазано, че в главата НИЩО ! .....Добре, че имаше един друг учител, който синтезираше казаното от"нашата" в едно изречение...!