Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 13:48 42 312 218

Готови ли сме за настъпилия крах на Борисов?

  • бойко борисов-
  • перник-
  • криза-
  • водопровод-
  • румен радев-
  • мисирки-
  • емил караниколов

Всякакви граници вече са минати

Готови ли сме за настъпилия крах на Борисов? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В разгара на пернишката водна криза и националната в почти всички сектори, премиерът Бойко Борисов направи поредно включване от обиколките си с джипа. Включване, което беше пълно с проблеми. И е крайно време всичко това да спре да ни бъде забавно и да се ядосаме.

Първият проблем е, че Борисов демонстрира определено поведение, въпреки че знае, че пиарката му излъчва наживо за гражданите. Очевидно смята българина за изключително прост човек, който ще е във възторг от следните фрази: "как пък сини тръби, турихме, деееба"... Или пък обръщението "келеш" към секретаря на президента Димитър Стоянов. Квалификацията "мисирки" към събралите се журналистки изобщо няма нужда да бъде коментирано, а и не е за първи път. Истината е, че само една от тях е близо до това определение, като тя е сред най-ревностните защитнички както на правителството, така и на сдвоената с него прокуратура. Но това е друга тема. Основната сега е - Борисов би ли се държал така с чуждестранни журналисти, би ли използвал такива думи в Европейския парламент например? Не. Борисов ясно ни казва - вие сте нискокачествени хора и с всичките си действия ще ви третирам докато съм на власт като такива, защото когато простея ми се радвате.

Бе премината още една граница. Борисов дали някога може да се почувства виновен? Дали може да отиде в тежкият за перничани момент и да се държи сериозно, защото става дума за решаване на криза, а не за откриване на цирк. И сега не е моментът да се шегуваме на тема "червени" и "сини", да се закачаме с багеристите и да се смейкаме на гърба на журналистите. И да пускаме лафовете как БСП 70 години не подменило водопровода на Перник. Това не е моментът за политически игри, а за поемане на отговорност защо през последните 10 години ГЕРБ не смени тръбите на Перник и защо язовир "Студена" е докаран до това положение. Ако Борисов е забравил, в момента министър от неговото правителство е в ареста. И това ама никак не е повод за веселба. Всичко води до най-тежкия извод - човекът Борисов няма да се промени, човекът Борисов е обсебен от манията си за величие и безнаказаност и по този начин политикът Борисов е изчерпан за това, което може да даде на България. Той не е гъвкав и прогресиращ политик, а застинал в развитието си изнервен байганьовец. Борисов е диагноза за българския народ, който е крайно време да се самоопредели и да откаже този човек да бъде лицето му пред света и да решава качеството на живота му.

Редно е с няколко думи да се спомене и лицето Емил Караниколов. Подобни сервилни придворни просто няма как да бъдат министри. Това също е диагноза. Както за нивото и реда в партия ГЕРБ, така и за разбирането за правене на политика в България.

Борисов коментира надълго и широко изказването на Румен Радев. Определи го като пряка намеса в независимостта на властите. Сякаш самият Борисов не е най-облагодетелстван от най-крещящият такъв случай - близостта на управляващите с прокуратурата.

Имаме и поредната лъжа на хоризонта - Борисов никога не бил казвал, че ще се кандидатира за президент. Правил го е поне два пъти. Има видео.

Възникват още някои важни въпроси. Вече свикнахме държавната власт да ни говори за милиони, сякаш всичко тук се прави от злато, но и това си има граници. От видеото се вижда един изкоп, няколко багера и пластмасови тръби. 27 милиона лева ли струва да се направи 13 километра от това? Кога ще бъде показана сметката за поредното спорно директно възлагане на държавна компания, в този случай "Монтажи"?

Близо 24 часа по-късно тази обида към българския народ все още стои на профила на българския премиер. Изгледайте я внимателно. Очевидно срам няма. Дано я видят повече хора, както от България, така и от чужбина. Да видят на кого се радват, кого избират, да си помислят пак дали е забавно или пък е крайно време да се ядосат. И най-вече да помислят това ли трябва да е елитът на една държава и каква оценка е това за нивото обитателите ѝ. И съгласни ли сме с тази оценка. Или можем да създадем свое лице, което няма общо с досегашната политическа класа. Всяка следваща изява на Борисов е деградация. Готови ли сме обаче с алтернативата, когато дъното бъде ударено и измисленият му свят се сгромоляса шумно?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 224 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤

    594 96 Отговор
    Махай се ГРОБ !!!!

    Коментиран от #47, #199, #214

  • 2 С две думи

    652 88 Отговор
    Отдавна сме готови-ама господарите от САЩ още го държът във власта-защото Тиквата работи за тяхният интерес-съответно срещу нас

    Коментиран от #33, #92

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПЕЕВ

    136 560 Отговор
    КАКЪВ КРАХ БЕ КОМУНИСТ ПРОСТ ,НАДЯВАЙ СЕ ДА ДОЙДЕ КУРНЕЛИЯ ,АМА НЯМА ДА СТАНЕ.

    Коментиран от #71, #94

  • 6 Гост

    527 84 Отговор
    Аз също свалям доверието си към Борисов

    Коментиран от #49, #81, #117

  • 7 Факт

    451 71 Отговор
    ГРОБ ще ни погребат.

    Коментиран от #68, #134

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 И още...

    350 37 Отговор
    ТЪП ЦАРУВА , УМ РОБУВА , УМ ПАТКИ ПАСЕ...!!!
    Д О К О Г А???
  • 10 Е ПА НЕМА

    448 59 Отговор
    ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО НАСАМ ТОЛКО ПРОСТ МИНПРЕЦЕДАТЕЛ..

    Коментиран от #30, #52

  • 11 Скалъпена драсканица от вседожурнслист

    121 560 Отговор
    Всеки вижда краха на Румен Радев и Корнелия Нинова, само платени драскачи с промит мозък и корумпирана душа - не. Тази статия е фалшива новина. Тъпо скалъпено драскане което даже не става за коментар.

    Коментиран от #147

  • 12 Фриман

    364 57 Отговор
    Не мога да разбере, народа не го харесва и му казва махай се, тоя все едно не чува! Какъв е смисъла да се държиш за волана, когато колата ти е без двигател? Или иска да я закара за скрап и да вземе последното възможно?

    Коментиран от #25, #55, #152

  • 13 Без думи

    178 15 Отговор
    Нищо не мога да добавя
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бойко Борисов

    55 245 Отговор
    Няма алтернатива. Малкото умни и образовани, които са мазохисти и не са избягали не ме харесват, ама за кой да са? За госпожа Лъжа? За Зарков? Просто няма друг кой и затова съм аз

    Коментиран от #22

  • 16 Лъвчето

    63 160 Отговор
    Май ще се наложи да идем до Драгалевци и да се помолим: "Аман заман, бай Иване пак до теб опрехме. Идвай да спасяваш държавата от поразиите на великите управници, крадливия Мончо, Серго, Доган, Боко, Олигарски и техните екипи от пълни некадърници".
  • 17 бузю

    356 36 Отговор
    Борисов се държи като местен дерибей , а министъра , като селския мазник. Простотия - срам ме е да го гледам , а той се хвали.

    Коментиран от #203

  • 18 7823

    146 19 Отговор
    Катил
  • 19 Лекар БГ

    253 27 Отговор
    Я чуйте и вижте какви ги говорят в Парламента и извън него,верните придворни на Булгарбаши....До тук се подредиха Биков,Дариткова и Марков.Венцеславене от сърце и душа.Такава демагогия се лее,че Гьобелс изглежда като мило чавдарче.За всичко е виновен Румен Радев.Булгарбаши е невинен и велик по презумпция.Всичко е по мед и масло в България.Цветя и рози.Щастие и светло бъдеще.
  • 20 ДДРОнег

    304 49 Отговор
    Пак ще го кажа - който поддържа и който гласува за гербаджиите е национален предател !!!

    Коментиран от #70

  • 21 7823

    106 18 Отговор
    Катил
  • 22 Марко

    214 31 Отговор

    До коментар #15 от "Бойко Борисов":

    Достатъчно е просто да се излезе на улицата и първият случаен срещнат би бил по-добър. И някое магаре да е, пак ще е по-добре, дори доста.
  • 23 Ахаха

    183 33 Отговор
    Свестните хора отдавна напуснаха тази територия! Остана матеяла, останаха келешите, останаха мисирките...

    Коментиран от #184

  • 24 Анонимен

    238 28 Отговор
    Боко дори не се усеща до къде е докарал народа.Вчера преди речта на президента си мислех дали няма да въведе военно положение и после наред на дръвника и да свършва вече този "преход" в България.

    Коментиран от #46

  • 25 безпристрастен

    54 209 Отговор

    До коментар #12 от "Фриман":

    Вие плюещите тука за целия народ ли се имате? Нали два пъти ви подава оставка.

    Коментиран от #32

  • 26 EJ MI BUI

    60 227 Отговор
    Не разбрахте ли,че ББ,ще си отиде,когато той реши.А Румен-авиотчика.подлогата на Другарката-дето и тя за прокуратурата с ония завод с бончета взет,да не се сърди че го погна Геша.А другарката Йотова-беше кефа на Първанов,сега при Руменчо,два апартамента.Ама не става така ве другари.

    Коментиран от #72

  • 27 Тодоров

    234 28 Отговор
    Относно сините тръби. На всички пожарникари е известно, че тръбите от полиетилен висока плътност (PEHD) в зависимост от приложението им могат да бъдат сини (или черни със сини ивици) за чиста и питейна вода, съответно жълти или оранжени за газ или канализация. Ако Борисов не знае това, при положение, че за 10 г. преряза километри ленти при откриване на нови инфраструктурни проекти, ние сме егати държавата. Да си събира гербаджийските "мисирки" и "калинки" и да си ходи.

    Коментиран от #175, #205

  • 28 Русенец

    196 30 Отговор
    Жалко че 30г. след 10-ти ноември 1989г., в България се радваме, че имаме управление на партия като ГЕРБ, сатрап като Борисов и негови защитници като Г.Марков и Тома Биков ! Излиза, че тоталитаризма и подмазвачеството са в гените на българина и Червената армия не е виновна за 45г. Живковизам, защото ни чакат поне още 10г. Бойковизъм !
  • 29 кой е Той

    155 20 Отговор
    През 1990 г напуска системата на МВР и започва личен бизнес в охранителната дейност. В този период установява сътрудничество и взаимодействие с публично компрометирани лица и фирми, занимаващи се рекет, връщане на пари от неизправни длъжници и други незаконни дейности (вж. Приложение № 1). Показателно в тази насока е дългогодишната съобщна дейност, вкл. ползването на общ офис в парк хотел „Москва“, с Младен Михалев „Маджо“, Румен Николов „Пашата“ и др. Налице са данни от много източници и публикации в пресата, че охранителната фирма на Бойко Борисов “Ипон” също е съпричастна криминални деяния, в т. ч. и към неразкритото убийство на лице на 05.12.1994 г. в “Зона Б-5” (фирмата е била наета като посредник за възстановяване на дължими от убития няколко десетки милиона лева на известна фирма). Не е разкрит и случаят с кражбата на 500 000 лв. от касата на “Ипон” и последвалото убийство на извършителя (служител във фирмата) и неговата приятелка в района на гр. Враца.

    Предвид връзките на Бойко Борисов с организираните престъпни структури през 1998-2000 г. е разучаван от Националната служба за сигурност (ОР Румен Йорданов) с цел привличането му за негласен сътрудник. В този период е давал регулярна информация за поведението и действията на лидери на престъпни силови структури и други криминално проявени лица. (Тогава, а в някаква степен и понастоящем, откриването на оперативна разработка или регистрирането на определени лица като агенти и нещатни сътрудници или
  • 30 ВИЕ

    26 81 Отговор

    До коментар #10 от "Е ПА НЕМА":

    може ли да се изразявате и пишете.Знаете ли,' ИЗРЕЧЕНИЕТО' е логически набор от думи свързани в определена последователност.Само БСП другари-цървули.
  • 31 Някой си

    56 8 Отговор
    По-готови няма на къде!
  • 32 Фриман

    124 21 Отговор

    До коментар #25 от "безпристрастен":

    Да подаде още веднъж и да не се връща, щом не може да управлява държавата. Вкарва решенията с коите народ несъгласен и които са много важни за екосистемата на държава. А и за такъв голям се мисли, че не мога да го гледам вече! Един премиер не трябва да говори като селянин без клас образование! Може би от липсата на култура приема закони, убиващи нация и страната? Италия ни дава 10лв за един тон боклук, който дишим всичките! За да направят 1М лв, трябва да приемат 100К тона и да го изгорят! С продуктите на живота на италианците се тровят децата ни!

    Коментиран от #44

  • 33 Чудомир Радков

    115 15 Отговор

    До коментар #2 от "С две думи":

    Много точно казано. Полезен е на великите сили и ще го холзват докато им върши работа. Все някога ще го разкарат.
  • 34 😃АНАЛлизатор😂

    68 21 Отговор
    Хубаво е когато един журналист каже А, да каже и Б. Чакаме да чуем нещо за "алтернативата"?!!.....но, винаги следва гробно мълчание.
  • 35 2323

    38 8 Отговор
    Никога няма да сме напълно готови но, ок сме давай.
  • 36 Пене

    78 13 Отговор
    Егати тепляците! Дигнали нивото на язовир Студена, сигурно пътьом
    са пуснали по една вода във вадата.
  • 37 681

    19 14 Отговор
    нема страшно - нема да се сгромоляса
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 123

    87 9 Отговор
    Ти си го избра, рече Кокинов в един запис
  • 40 хахах

    35 87 Отговор
    Като дойдат комунягите, тогава ще ревете ама с такъв рев, нали все някой трябва да е виновен
  • 41 бисмарк

    103 27 Отговор
    Каквото и да си говорим като премиер в БГ по голям: гламар, идиот, умствено ограничен, мафиот, кучкар на баяти Тошо, пожарникар, и пр., България нее имала и няма и да има през вековното си съществуване - това е самата истина - КАПИШ. На БГ не и трябва нито една партия- всички са .................. и трябва да са разстреляни
  • 42 от Кремъл

    11 28 Отговор
    Маруся опять голаву нам морочить! Зарплату не будет! Лапшу на уши не вешай!
  • 43 иван

    29 111 Отговор
    Не е ли вярно че 70г нищо не е направено.Какво направиха комунистите.Защо лъжете хората.??Не сме глупави виждаме че живеем по добре.Виждаме и какво се прави.Не може да неработиш и да искаш само помощи
  • 44 342

    34 95 Отговор

    До коментар #32 от "Фриман":

    Изборите показаха кой да ни управлява ! Много бързо забравяте какво беше преди това . Но винаги търсим само негативното и се дърпаме сами надолу и не признаваме напредъка !!!
  • 45 локомотива

    90 21 Отговор
    МНООООГО ПРОСТ човек,МИСЛЯ СИ ЧЕ ГО ПРАВИ НАРОЧНО,НЕМОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА ОТЧАЙВАЩ.

    Коментиран от #206

  • 46 бисмарк

    62 15 Отговор

    До коментар #24 от "Анонимен":

    Да прав си, че може да вкара военен режим и това ще е най доброто - цялата измет под ножа.
  • 47 Книжен президент

    25 53 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤":

    Хем искаме прокурор като румънския Хем искаме да защитава кауна щом е мъж има две години до избирите да направи партия и да направил нещо тои надмина и слави по приказки но за партия се иска дупе а не приказки

    Коментиран от #135

  • 48 bpetrov

    46 17 Отговор
    дсб стана подлога на комунистите.тези писания могат само да предизвикат потрес и погнуса.костов ни беше достатъчен.стига келеши
  • 49 Домакин

    22 50 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Кои ви пита вас комунистите да се борим срещу престъпноста но не в бсп вместо да подкрепите гл прокурор вие го плюете слушаи те какво си говорят по телефона/генералите/ а не по телевизията мошенници няма да търпим в управлението
  • 50 Бългaрин

    90 19 Отговор
    Браво на Мария Атанасова и "факти".
    Статията ме връща в първите години след 10ноември, когато журналистите бяха свободни и още нямаше "демократични и стратегически, и пазарни" "институти" на Сорос (разбирай тайни служби на "партньорите") в България.

    Дали има нова политическа сила, която да поеме съсипаната от щатско-турски слуги България - Не. Гешев и Сем не биха го допуснали.
  • 51 jorj

    34 59 Отговор
    Кой си ти бе червен простак да питаш!!! 30 години комунистите крадоха, безчинстваха, лъгаха народа, че градят демокрация и вие от медиите им пригласяхте!!!!! Не сме !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не ни слагайте под един знаменател с вас ибрикчии и престъпници !!!!!!
  • 52 Ама има

    19 21 Отговор

    До коментар #10 от "Е ПА НЕМА":

    Унищощи документите =а няма да ги пратя =не човек а желязо;не комунист/с Желязны глава/този президент малко да има авторитет или доблест ще шеда се откаже до сега/на парламента му остава една седмици малоумни изказвания
  • 53 Бойко е пътник

    58 21 Отговор
    И най хубавото е, че го знае

    Коментиран от #59

  • 54 О хо хо

    43 50 Отговор
    Трябва да сте мнооооооооооооооооого глупави, за да ви мине и през ум, че ББ може да падне, за са дойде К. Нинова с руския байряк начело. ВРЕМЕНАТА СА ДРУГИ.
  • 55 Франц

    33 50 Отговор

    До коментар #12 от "Фриман":

    Не мога даразбера радев никои не го кани тои какво работи другите президенти се срещат а нашия все в българия другите държави знаят ли че имаме президент чудя се да всеми деси да го води някъде между хора

    Коментиран от #215

  • 56 666666

    72 26 Отговор
    Народа отдавна е готов ...ама зад монитора.Площада е празен и Тиквата мисли да продължи да краде.
  • 57 БоБо

    33 7 Отговор
    Марийче, тоя път надмина себе, деева!
  • 58 ПЕНКО

    27 13 Отговор
    КОЙТО ПЪРВИ НАПРАВИ ЛЕКАРСТВО ЗА БОЛНА "ЖЛЪЧКА "-ПЕЧЕЛИ ... ЩЕ СПАСИ СЪПРИЧАСТНИТЕ КЪМ ТАЗИ "СТАТИЯ" ОТ ТЕЖЪК "ПОЛИТИЧЕСКИ ХЕПАТИТ" !!! ПОМОГНЕТЕ ИМ - ПОЛИТИЧЕСКАТА БОЛКА Е ЖЕСТОКА !!!!!!!!!!!!
  • 59 Да пътник

    13 19 Отговор

    До коментар #53 от "Бойко е пътник":

    Е и ходи до нато до брюксел до сащ а вашия тури. Ст да няма разпроиство че все тук седи
  • 60 Kur za BSp i lainianata i media fakti

    14 33 Отговор
    Gotovi ste da vi e.ba majkta cervena gnusna!
    Gotovi ste za BELENe, vashta mama nagla!
    Gotovi ste za zatvorite, Mrasni prevratadzii!

    Redaktorat mindil na Fakti shte go nabiem na kol!
  • 61 Byg

    40 71 Отговор
    Смяяях и ялови напъни на червените кхмери и тайфа тролове. Каде е тая криза във всички сектори , вий нормални ли сте или празнодумци като фатмака. Имаме един град на воден режим който режим до месец ще е само спомен и стотина контейнера с боклук които са вече спомен и се връщат обратно . Работи се на пълни обороти , икономика в растеж , заплатите вървят нагоре , безработни и сивия сектор вървят надолу , прокуратура и съдебна власт са се заели сериозно с маститите олигарси , вие криза. Криза има само в червените ви бечури и платени медии , ГЕРБ се стяга за четвърти мандат и ще го получи напълно заслужено
  • 62 Balgarin

    17 24 Отговор
    Gotovi sme sad zabranata na BSP I knfiskazia na imushtestvoto I.
  • 63 Разказвача на приказки

    69 25 Отговор
    Приказка за цар Тиквун, който се мислел за бог и искал да управлява вечно

    В едно царство живеел един цар на който всички му викали Тиквун.
    Името му идвало не от това, че обичал да отглежда тикви а от формата на главата му.
    Просто тя приличала на тиква.
    Цар Тиквун бил от просто потекло, като малък бил гледал свине, бил ял филии намазани с мас и други такива работи свързани със селския начин на живот.
    На младини се запалил по лъскавия начин на живот, запознал се с хора от престъпния свят, взел че станал и престъпник, понеже го били хванали за производство на дрога.
    Амфетамини му били казвали.
    В последствие незнайно как Тиквун взел че станал цар...
    Много хора се кълнели, че цар го били направили хората, които стоели в сянка на това царство и оттам реално управлявали.
    Народът първоначално приел с радост цар Тиквун понеже смятал, че ще намали данъците, ще намали престъпността, справедливостта ще възтържествува...
    Но нищо такова не се било случило.
    Цар Тиквун със своята простота на говорене се доближавал до селския език и хоратата го приемали понеже произлизал от такова потекло.
    Някои пък обвинявали царя, че бил дебил.
    Даже известен учен от царството упорито защитавал идеята, че цар Тиквун страдал от "висша форма на дебилизъм" - защото според него той не бил научил нито един чужд език за 10 години при все , че имал неограничен ресурс от хора със знания, които биха му помогнали в това начинание.
    Ученият също така твърдял, че царят ходел винаги

    Коментиран от #78

  • 64 Разказвача на приказки 2

    65 30 Отговор
    Продължение:
    Ученият също така твърдял, че царят ходел винаги с преводач когато се срещал с други големци от други царства, така че с тях не се бил срещал на четири очи, а на шест очи и по този начин излагал царството.
    На цар Тиквун взело, че му харесало да управлява, постепенно сърцето му се вкаменило, станал нарцис - почнал да обича само себе си и да мрази всички останали.
    Помислил се за бог!
    Разбира се, на един бог повелява всички да му се кланят и всички да му се подчиняват.
    Даже един от приближените на цар Тиквун го били чули да казва на висок глас:- Абе какъв народ, бе! Да умират бе! Важното е ние да си напълниме гушата, а народа да умира!
    Цар Тиквун, който считал себе си за бог Тиквун не можел и да си помисли, че някога няма да управлява царството.
    Той искал да управлява вечно, както подобава на един бог!

    Какво се e случило впоследствие с цар Тиквун няма много сведения...
    Намерен е някакъв документ от някакъв си историк, който бил написал с големи думи: "НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЗОР НА НАРОДА ПРЕЗ ПЕРИОДА НА ПРЕХОДА БЕШЕ, ЧЕ ДОПУСНА ТАКЪВ ЧОВЕК ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА"!!!

    Коментиран от #162

  • 65 666

    39 35 Отговор
    Аз съм безпартиен и съм си добре в България, който него мързи може да живее добре!!!
  • 66 всички в НС казват ГЕРБ да си ходят

    46 17 Отговор
    ,а при гласуване в народното събрание ,гласуват с ГЕРБ.
    Извън НС е същото.Когато се изказват са против ГЕРБ,а сега когато президента ги призовава да излязат срещу ГЕРБ се крият като мишоци.
  • 67 Посрано 20

    38 21 Отговор
    Какъв крах бе другаре?Искате ли да видите какво ще става на следващите избори?Хахахаха
  • 68 А дано

    29 38 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    А дано ви погребат!Аман от вас червени терористи!
  • 69 С А Т А Н А

    31 38 Отговор
    Много искам да видя, как ще се чустват кухите мурзилки, АКО /бонев, курнелка, зарков, симов и ../ случайно вземат власта ?! Ехаааа. Истинските комунисти ги "отстреляха", останаха "социалните" милионери и сега ДА видим ! Пишете дружно по-директива и МНООГООО искам да вИ видя после ! Как ще "оправ.те" България !?
    Голям купон ще бъде ! Ха Ха Хааа Съболезнования за купона !
  • 70 Човек

    23 33 Отговор

    До коментар #20 от "ДДРОнег":

    Бе я си … Да не мислиш, че ще гласувам за БСП бе?Я се скрий червен ...
  • 71 11111111

    37 6 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕЕВ":

    Дотук кой спомена нещо за Корнелия!? Или няма значение за какво се пише - пропагандата да върви.
  • 72 почитател

    15 5 Отговор

    До коментар #26 от "EJ MI BUI":

    Мислиш се за оригинален, но всъщност си пълен ТЪПАНАР!!!
  • 73 Ахахах

    59 18 Отговор
    Искам да попитам “мисирките” до кога смятат да величаят това недоразумение от банкя?!
  • 74 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 18 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е първия премиер на БЪЛГАРИЯ употребил сълзотворен газ срещу своя народ
  • 75 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    53 17 Отговор
    ГЕРБ СА МАФИЯ МУТРИ АЛФА ДОГ
  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    58 19 Отговор
    БОЙКО затеб гласуват ромите защото са мало грамотни продават се за50 лева две кебапчета парче мухлясъл хляб чопак бира те живеят в коптори ти се шириш в палат вБАНКЯ и вила в БАРСЕЛОНА така купувайки си гласове на нещастието на ромите ти трупаш грях който ще плащат твойте невинни близки защото ти си носиш отговорност за теб си мутро
  • 77 Алооуу бсп+дпс джендъри..

    21 40 Отговор
    Кочината бсп и дпс е на дъното и се разлага, бълвоч 🤮
  • 78 😃АНАЛлизатор😂

    32 59 Отговор

    До коментар #63 от "Разказвача на приказки":

    Винаги когато видя г-н Радев се сещам за колоритния образ на "СЕЛСКИЯ ИДИОТ" описан в народния фолклор, като неизбежен елемент от реалността на селския живот. Хората в селото гледат с умиление и съжаление този човек защото знаят, че вината не е в него а в майката природа. Характерно за "СЕЛСКИЯ ИДИОТ" е неговата импулсивност, еднообразност в изказа, губене на представа за етика, морал, отговорност, но пък точно това го прави забавен и интересен. Културният интерес е на средно ниво и се свежда главно до филми като "Селянинът и колелото" и опери като "Селска чест" от Маскани. Няма събития в селото на което да не присъства и нашият човек. Например на празника на селото, пред масите пълни с ядене и пиене, хората си говорят за радостите и проблемите в живота и в един момент пристига "СЕЛСКИЯ ИДИОТ" и започва да им говори, че кмета е престъпник, че селото тъне в корупция, че това е най бедното, мръсно и пропаднало село в целия свят и т.н. Разбира се, че присъстващите му знаят акъла и започват да ръкопляскат и да се смеят на безплатното шоу, след което му донасят висилка да направи няколко коремни и да покаже как се скача от самолет без парашут. Лошото стана когато пристигна и жена му да си покаже новата дантелена рокля, при вида на която някои от гостите така започнаха да се смеят, че се наложи да ги поливат със студена вода за да не повърнат. Изобщо българския битов фолклор е много богат на персонажи.

    Коментиран от #84

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Мда

    39 14 Отговор
    Хайде стига сме плашили народа, че ако ТОЙ/КОЙ си отиде и ще настъпи ледников период. След водната криза, боклука, хазарта и загубата на 500 млн. и т.н. какво друго лошо би могло да ни се случи ?
  • 81 Г-жа Лъжа

    11 28 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ей ГОСТ,сваляш доверието си щото си много прост...
  • 82 Дълъг запис,

    17 47 Отговор
    Но кратко заключение! Борисов ще спечели следващите избори, за каквото и да са! Защото е човек...
  • 83 чиче

    35 8 Отговор
    ако наистина ще има 40 атмосфери в таз тръба ,вода у перник нема да има!при изкривяване на сглобката се скъсват уплътненияни и под налягане -гъмат даже с фонтан над земята! ремонта е много сложен и скът!!
  • 84 Боярышник

    20 15 Отговор

    До коментар #78 от "😃АНАЛлизатор😂":

    Пич,много добре казано...

    Коментиран от #158

  • 85 Файда няма

    47 6 Отговор
    Само вижте кърлежите, които са обградили Борисов. Партия ГЕРБ е вредна заради тия кърлежи!!! Ако се махне Борисов, а кърлежите от неговата партия останат в политиката, тогава това е поредното хвърляне на прах в очите на народа!!!! Кърлежите трябва да бъдат премахнати и да нямат право да участват повече в политиката, защото те са големия проблем!!!
  • 86 Перник

    17 20 Отговор
    Трябва да направи настоящият си кмет и Бойко Борисов почетни граждани! Без всякакви условности.... А враговете им, според заслугите, им!
  • 87 Бай Иван

    22 51 Отговор
    Eй Мисирке, българина живее все по добре в Обединена Европа и затова Бойко Борисов ще бъде още дълго Премиер!!! Зле живеят само простите и мързеливи комуняги и ще си останат гладни, който и да е Премиер!
  • 88 Боко Цървула

    24 10 Отговор
    Незаконен тръб9576опровод.Съд за незаконната тръба.
  • 89 месара

    15 41 Отговор
    моме писачке, крахът на Борисов е само в сънищата и мечтите на бсп - конкретно на импексова! а явно и в твоите!

    Коментиран от #93

  • 90 Мордор

    22 5 Отговор
    Акт от КАТ има ли?Абсолютно безотговорно шофиране!
  • 91 Бай Ганьо цвете пред Бай Бок.

    13 11 Отговор
    Винаги България е готова за време без ГЕРБЕРИТЕ от БълХария-Селевкидска Гърция-Авария-ХАЗАРИЯ-Селджукска Турция-Афгания.
  • 92 Еблю

    38 9 Отговор

    До коментар #2 от "С две думи":

    Как няма да го държат подари им 2 милиарда пари дето ще ги плащаме ние и поколения след нас,а още по лошо е че има малоумници които му вярват
  • 93 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 8 Отговор

    До коментар #89 от "месара":

    А, не мой така, Мичето си заработва хонорара. И тя душа носи и ходи по моловете в Софето...
  • 94 Doko

    34 7 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕЕВ":

    Овчар глупав Бойко е много по голям комунист от Импексова!!!Защо задължително които е срещу това недоразумение трябва да е комунист???
  • 95 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 15 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ Е НОМЕР 1 НАЙДОСТОЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НЕ КАТО плевнелиев ИЛИПЕТЪРСТОЯНОВ който помилва и амнистира хиляда престъпници
  • 96 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 7 Отговор
    къде е демокрацията щом полицията се опита да респектира баба СТАНА една истинска БЪЛГАРКА

    Коментиран от #100

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 10 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ НАРЕЧЕ ЖУРНАЛИСТКИТЕ ПУЙКИ та той е ТИКВА ТИКВА ТИКВА КРАТУНАТА РОДИЛА ТИКВА ПРЕМИЕР
  • 99 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 9 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ подигра човек на РАДЕВ щото бил келеш а БОРИСОВ Е МУТРА БАНДИТ даже е лежал в затвора в ЧЕШКИЯ ГРАД ПАНКРЕАЦ
  • 100 Удушвач на червени вмирисани руски тро

    13 24 Отговор

    До коментар #96 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ПХак ли ти бе неграмотнико За теб няма начало и край на изречение. Пак ли споменаваш Грета тумберг на стари години. това бабе е толкова изкуфяло, че няма на къде повече. Че и герой го направиха от престараване тия от управата на старческия дом. Нали знаеш, че бабето като живее в старчески дом има топла храна 3 пъти на ден, подслон и медицинска помощ плюс много екстри. Е, кой надъха тая "българка"така, та чак пяна и излизаше на устата ? Като, че ли слушах недуразумението Радев с женски старчески глас.

    Коментиран от #106

  • 101 оня с коня

    17 22 Отговор
    Като видя че до заглавието на Статия се мъдри снимката на тая Мисирка" даже и не го чета цялото.И за какви "Крахове" говори Тая,след като само преди броени Месеци Борисов КАТЕГОРИЧНО И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ спечели Местните избори,а преди това и Евроизборите?!Всъщност не е редно да Й се подиграваме и Иронизираме - ЗА КАКВОТО Й ПЛАЩАТ,ЗА ТАКОВА ЩЕ ПИШЕ.
  • 102 добрия

    11 14 Отговор
    нали имаше избори защо го избрахте признавате че по добър и кадърен няма
  • 103 ужас

    21 9 Отговор
    Защо нямаме един съвременен Чарли Чаплин. Какви хубави неми филми би направил за този недодялан индивид, който вече 10 г управлява тотално държавата.
  • 104 ифа

    9 14 Отговор
    за съжаление това са комунягите
  • 105 Мисирката

    6 26 Отговор
    Другарят Борисов е по-велик от хан Аспарух,хан Крум, Стамболов, Левски,Ботев, Стамболийски,цар Борис,Вълко Червенков, Тодор Живков взети заедно ! Обичаме те ,другарю Бойко !!!
  • 106 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 5 Отговор

    До коментар #100 от "Удушвач на червени вмирисани руски тро":

    тои ти ще остарееш и ти ще страдаш споко оня горе си знае работата и при теб ще удари староста ако имаш късмет да доживееш дотогава защото съдейки позлобата която се излива от теб глей да не получиш инсулт инфаркт то ти си па много грамотен бе невъзпитанияа БОЙКО Е ТИКВА

    Коментиран от #168, #170

  • 107 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 8 Отговор
    герб са мафия
  • 108 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 7 Отговор
    браво на баба СТАНА истинска БЪЛГАРКА
  • 109 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 10 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е мутра а мутра кръв повръща кръв не връща
  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 10 Отговор
    МУТРА КРЪВ ПОВРЪЩА ПАРИ НЕ ВРЪЩА
  • 111 ифа

    13 10 Отговор
    след 1990 по велики от костов и борисов нема жалко че ниможа да се задържи на власт поне12год

    Коментиран от #113

  • 112 Критичен

    9 3 Отговор
    Ами скоро ще има избори, ще видим кой ще претърпи крах ......
  • 113 град Козлодуй

    24 6 Отговор

    До коментар #111 от "ифа":

    ИФА ИВАН КОСТОВ съсипа икономиката на БЪЛГАРИЯ къде са заводите предприятията сега се шири глад безработица мизерия болести ИФА много хора нямат какво да ядът ти видял ли си колко хора има в болниците А ГРОБИЩАТА ПЪЛНИ С ПОЧИНАЛИ ХОРА ОТ БОЛЕСТИ ГЛАД САМО УБИИСТВА САМО ЗАПАЛВАНЕ помниме подигравателно ехидната усмивка на СИМЕОН ДЯНКОВ за постната пица помниме и жан виденовата зима пак на сдс работа БОЙКО БОРИСОВ се хвалеше щото ял филия с мас а много хора си лягат гладни болни на студено жадни въздуха е мръсен и това е ГЕРБ
  • 114 Матей

    33 6 Отговор
    Държанието на Бойко,премиер на България пред журналистките беше подобаващо,той надмина себе си,наричайки ги два пъти фитки с потресаваща интонация,хабели му енергията и хич не го интересувало какво казвал президента.Огромно разочарование и досада,скука и безсмислие,непредаваемо на друг език ,освен български.И това е нашата визитна картичка,светът ни гледа и ни се чуди,нима всичките сме такива,заглеждат ни като природно явление и отрицателен пример,като диагноза на цяла страна.
  • 115 filo

    9 21 Отговор
    Поредната поръчкова статия.
  • 116 filo

    11 16 Отговор
    Има ли поне едно правителство неоплюто от пролетариата? Въпросът е риторичен. В подобни " медии" тарифата не е много висока.
  • 117 6463

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не думай.
  • 118 boko

    10 5 Отговор
    до коментар 5 ти си същата тиква като бойко
  • 119 Иван

    9 23 Отговор
    Първо трябва да си отиде Бойко - селяндур, неграмотник и крадец. После - Корнелия Нинова - проста жена, която не прецени, че Радев е на нивото на Бойко. На трето място - Радев да си отива - човек, който не може да управлява собствения си живот, к!ак ще управлява държава
  • 120 Уйчо

    25 9 Отговор
    Браво на авторката ,браво за смелоста ако и другите бяха като нея досега този боклук нямаше да го има
  • 121 Стефан

    23 7 Отговор
    вие сте нискокачествени хора и с всичките си действия ще ви третирам докато съм на власт като такива, защото когато простея ми се радвате. Имаше един скеч на Краси Радков в предаването на Слави, образа беше на Шишо Бакшишо, когато Слави го попита как са децата отговора бе - ами идиот може ли да е зле, та и нашия премиер ни мисли за прости, но не познавам човек на 60 години дето любимата му книга да е Винету, само това ми е достатъчно да го определя като просто и не пораснало дете, сърди се, цупи се, обижда и не го разбира.
  • 122 чавдар

    18 4 Отговор
    тоя е психопат
  • 123 Бай Стою касапина

    14 19 Отговор
    Марче, добре се мазниш на Импексовата курабия. Споко, ще получиш възнаграждение от осемте лева субсидия. А ти Бойко ,що им пусна гювеч да ти лазят по оная работа?Рендосай ги пак да слезат на земята. Един кенеф не са построили, ама акъл дават. Нещастни червени боклуци, много ще има да чакате да вземете властта. Никой няма да ви я гласува. Но вие си мечтайте, не е забранено. Мечтите са хубаво нещо, ама рядко се сбъдват!
  • 124 яяохох

    21 7 Отговор
    Същия селски и дебелашки тарикатлък,който е усвоил от бай Тошо,само че оня се беше обградир от професори,академици,светила на науката ,а Боко се е обградил с откровени тъпанари,като Лъчо Тъпото,позор за лекарското съсловие,ограничени простовати женички като Дариткова,смайващото недоразумение председателката на парламента Цвета Караянчева,любемка на Валери Симеонов,правосъдното джудже,,,,няма един стойностен.Целта е Бойко да изпъква над тия ограничени индивиди и да ги командва ,както му каже Тръмп,полудяха да атакуват Русия напоследък

    Коментиран от #139, #209

  • 125 А вие готови ли сте за

    9 15 Отговор
    за Борисов 444444444444444???Не можахте да радберете, че сте малцинствена нещастна група от 10 човека??
  • 126 Ганю

    21 12 Отговор
    В този човек който съска когато е пред екрана няма обединител.Баща му едва не уби инвалид жена му предизвика произшествие с кола на НСО има наглоста да снема доверие от власта.Анатема
  • 127 Тутитуб

    13 18 Отговор
    Аз пък ще си гласувам за бате Бойко!!! Неч ми трябват разниразведени ненормалници.
  • 128 Янаки Тедоров

    14 16 Отговор
    Я-я-си гледайте работата другарко Копейкина . Фатмакът Радев се издъни кат последния потурко . Трябва вече да му пращаме бели престилки и да го гледаме да ли си пие хапчетата. Съвсем се е врътнал.
    Такъв срам , да се изтъпани пред журналята и да показва психо отклонения. Този човек е за Импийчмънт.
  • 129 бгбгбг

    13 11 Отговор
    Другари .Ние трезво мислещите Българи няма да позволим кака Кури да управлява България.
  • 130 Генерал Иванушка Водков

    16 5 Отговор
    Опорните точки на посрано 20 много отдавна са се втръснали на ората.
    АЙ стига ги писахте. Друго освен да се отвратим още от посрано 20 нема кво друго да постигнете.
  • 131 немя проблеми

    15 1 Отговор
    За съжаление след много години живот в българия ,който и да дойде такъв е матеряла ...,хората са такива, няма какво да се промени ,тъжно е да го кажа ,няма надежда
  • 132 Минаваща

    15 13 Отговор
    Абе вие тука някакви червени баби ли сте, или сте платени драскачи? Начело с публикуващите материали в сайта... Нинова ли ви плаща? Борисов го знаем колко струва, ама по добър от него няма. И народът го знае. Пък вие се множЕте - БСП, партия на Радев, партия на Манолова, партия на Слави... на следващите избори Борисов ще има над 130 депутати!))))))

    Коментиран от #137

  • 133 Ха ха ха ха ха ха ха

    7 8 Отговор
    Герб ще се махне га измре и последния комунист.
  • 134 Румен Енев

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Ти си погребан отдавна,просто мълчи!
  • 135 Българин

    18 6 Отговор

    До коментар #47 от "Книжен президент":

    Koй беше ти, за да казваш на ГЕНЕРАЛ РАДЕВ какво да прави, бе ГЕЙберастка ГНУСНА гнидо?

    Коментиран от #142

  • 136 Коцето Кълки

    7 8 Отговор
    Ей сега се приготвих за краха ,чакам пак Орешарски и Пеевски да капичнат някоя банка ,че барем пак да се облажим ний ченгенцата . Ще извикам и Петното и Франц като народни будители да оглавят масите по палене на кофи за боклук , а също Майчето с Бареката да ни спретнат някой Костинбродски ПУЧ. Сменете си памперса ,е е пълен!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Инженер Стрезов

    5 11 Отговор

    До коментар #124 от "яяохох":

    И Тошко като се обгради с академици , да не би да спряхме да режем вестници за тоалетна хартия . А бе забравихте гладните години .Преди 89 ,всяко населено място бе на някакъв режим на ток и вода. Да не забравяме гигантския срив на електропреносната мрежа през 80те , когато се появи вица за Дискотека България / наблюдавана от космоса.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Текезесар

    8 2 Отговор

    До коментар #137 от "Бай Ганьо":

    Ганьо нищо не става от теб ,освен да ринеш на кравите.

    Коментиран от #166

  • 142 Ляв Прав

    5 14 Отговор

    До коментар #135 от "Българин":

    Той е Фатмак , а не генерал . Генерал е ДЕСИ, тя командва на екскурзиите на Президентството.
  • 143 1989 -2020 NJAMA NAKASANI

    3 2 Отговор
    NA BESILKATA - dokato xvarlat ka4ove ............OGRADILI SA SE SAS SAKONI....I NSO OXRANI..................
    . .TOVA SA KARLEGITE . PREDATELI... SPEZIALISTI ...BALGAROUBIIZITE 1989 - 2019
    .......OT INDUSRIALNA SONA. --
    ...PREWARNAXA BALGARIA VAV FEODALNA DARGAWA ...
    vseki grad....i nai malkoto ottdale4eno selze....OGRSBENA....RASPRODADENA....UNI6TOGENA ..GENOZIDA
    NAD BALGARSKIA NAROD .. ...
  • 144 1989 -2020 NJAMA NAKASANI

    4 1 Отговор
    NA BESILKATA - dokato xvarlat ka4ove ............OGRADILI SA SE SAS SAKONI....I NSO OXRANI..................
    . .TOVA SA KARLEGITE . PREDATELI... SPEZIALISTI ...BALGAROUBIIZITE 1989 - 2019
    .......OT INDUSRIALNA SONA. --
    ...PREWARNAXA BALGARIA VAV FEODALNA DARGAWA ...
    vseki grad....i nai malkoto ottdale4eno selze....OGRSBENA....RASPRODADENA....UNI6TOGENA ..GENOZIDA
    NAD BALGARSKIA NAROD .. ...
  • 145 Nik

    6 13 Отговор
    Мария Атанасова,много сте далече от истината!Колкото и да се напрягате и злостовите срещу Борисов,толкова повече хора ще го харесват!Със 100% сигурност Борисов и ГЕРБ ще спечелят следващите парламентарни избори!Можем да се "басираме",ако желаете.Може да Ви кажа защо,но темата е дълга!

    Коментиран от #155

  • 146 PRI VSEKI SRIF TESI OBJAWAWAT

    2 2 Отговор
    - Sagovor sre6tu - BOIKOVISMA PRAWITELSTEOTO........LAGI......INTRIGO.....TAINO TEGLENE NA KREDITI S MILIARDI - A NATODA IM PLA6TA LIXVITE V BANKITE....
    .I SA SKAPI KATO NSO OXRANI.........
  • 147 Nik

    8 12 Отговор

    До коментар #11 от "Скалъпена драсканица от вседожурнслист":

    Точно така!Ще се пукнат от злоба,че водопровода до Перник ще го направят за 1 месец!Нещастници!
  • 148 ЗАЙО БАЙО

    13 3 Отговор
    ТИКВАТА Е ИЗПЕЧЕНА, И СЛОЖЕНА НА МАСАТА ОСТАВА ДА Я ИЗЛАПАМЕ.
  • 149 SA PREDATELSTVO KAM NAROD I RODINA

    4 0 Отговор
    NAKASANIETO E SMART. DO 10 KOLIANO OBLAGODETELSTWANI KARLEGI.......
  • 150 SA PREDATELSTVO KAM NAROD I RODINA

    4 0 Отговор
    NAKASANIETO E SMART. DO 10 KOLIANO OBLAGODETELSTWANI KARLEGI.......
  • 151 SA PREDATELSTVO KAM NAROD I RODINA

    4 0 Отговор
    NAKASANIETO E SMART. DO 10 KOLIANO OBLAGODETELSTWANI KARLEGI.......
  • 152 Nik

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Фриман":

    Кой народ,бе простак?Пиеш ли си редовно хапчетата?
  • 153 FEODALITE NA BALGARIA 1989-2020

    4 1 Отговор
    SMART....NA FEODALITE
  • 154 FEODALITE NA BALGARIA 1989-2020

    2 1 Отговор
    SMART....NA FEODALITE.....
  • 155 Шайката си купува избори

    10 5 Отговор

    До коментар #145 от "Nik":

    Ник ли си ,Пик ли си,и децата вече знаят ,че този главен мафлот купува изборите,не ги печели.А на бас,ако има машинно гласуване,дали пак ще спечели както досега.

    Коментиран от #156

  • 156 Да да

    7 9 Отговор

    До коментар #155 от "Шайката си купува избори":

    Печели ги защото няма алтернатива. Факт

    Коментиран от #167

  • 157 filo

    3 6 Отговор
    Явно Марето Атанасова не е доволна, че са я нарекли мисирка. Това е най-меко казано, освен това човека се извини. Индивидите от нейната професия могат успешно да бъдат оприличени с най-древната такава.

    Коментиран от #173

  • 158 Вие с тоя пич, анализатора, да не сте от

    15 2 Отговор

    До коментар #84 от "Боярышник":

    една и съща гей-дружинка?! 😀 Много му се радвате на бат'Бойко! 😄 Да не сте му пристанали вече като съвременни невести - модерни джендъри?! 😃 Той има голям харем. Ще се чувствате добре обгрижвани около него. Само си намерете подходящ вазелин, да ви е по-приятно в даден момент! 🤪
  • 159 Истината

    13 2 Отговор
    Тези ,които подкрпеят този Аз съм прост,който затрупа България с бокЛуци,не знаят ли че ще се гори тук и ще се отрови въздуха,а от там и бум на тежки заболявание. Помислете поне за децата си в каква отровена среда ще растат.
  • 160 Истината

    10 1 Отговор
    Тези ,които подкрпеят този Аз съм прост,който затрупа България с бокЛуци,не знаят ли че ще се гори тук и ще се отрови въздуха,а от там и бум на тежки заболявание. Помислете поне за децата си в каква отровена среда ще растат.
  • 161 Да да

    17 3 Отговор
    Защо не излизате да гласувате когато са изборите ? Сега негодуваме всички и псуваме и търпиме. 40-50 % избирателна активност това е срам за народа. От теб ( който четеш ) зависи кой ще те управлява и как ще живееш,наи-беден в цяла Европа.
  • 162 Jojo

    3 6 Отговор

    До коментар #64 от "Разказвача на приказки 2":

    Няма кой да ти чете словесните фъшкии
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Лъвовете

    3 0 Отговор
    Дай, Бащице да го смучеме!
  • 165 Духът на Бай Тошо

    9 1 Отговор
    Леле ако слеза ще ти скъсам ушите! Аз на какво те учих бе, Мискин с мискина ти!
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Дойчланд

    12 3 Отговор
    НИСКОТАРИФНИТЕ ЛИНИИ ГИ ПУСНАХА ТОЧНО ЗАТОВА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ТОВА ВЛЕЧУГО. С 50 ЕВРО СЕ КАЧВАТЕ НА САМОЛЕТА И СЕ СПАСЯВАТЕ. НЕКА ОСТАНАТ САМО МЪНГОЖЕРОВЦИТЕ НАРКОМАНИТЕ ПРОСТИТУТКИТЕ СТАРЦИТЕ И БАБИТЕ. ТОГАВА ДА ГО ВИДЯ ТОЗИ СЕЯНДУРСКИ ТАРИКАТ КОИ ЩЕ ОГРАБВА. ПРЕДИ 20 ГОДИНИ КОГАТО БЯХ 20 ГОДИШЕН СЕ ИЗНЕСОХ ОТ КОЧИ, НАТА НА МУТРИТЕ. НЕ МИ БЕШЕ ЛЕСНО ЩОТО БЯХ НЕЛЕГАЛЕН В ЕВРОПА. СПАЛ СЪМ ПОД МОСТОВЕТЕ РАБОТИЛ СЪМ НА ЧЕРНО ЯЛ СЪМ ОТ КОНТЕЙНЕРИТЕ НА АЛДИ ЛИДЪЛ И КАУФЛАНД ПО НЯКОГА СЪМ ПЛАКАЛ ОТ СТУД НО НИКОГА НЕ СЪМ И ПОМИСЛЯЛ ДА СЕ ВЪРНА ПРИ МУТРИТЕ. ОЖЕНИХ СЕ ЗА ГЕРМАНКА ВЗЕХ ГРАЖДАНСТВО ЗАПОЧНАХ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА ИМАМ ДВЕ ДЕЦА ИЗУЧИХ ГИ ВЪЗПИТАХ ГИ НО НЕ ГИ НАУЧИХ БЪЛГАРСКИ. За ДА НЕ ЧЕТАТ КАКВИ ПРОСТОТИИ СТАВАТ НА БАЩА ИМ В КОЧИНАТА. ИЗНАСЯЙТЕ СЕ ДОКАТО СТЕ МЛАДИ, ОСТАРЕЕТЕ ЛИ ЖИВИ СТЕ ПОГРЕБАНИ.

    Коментиран от #171, #208

  • 170 Борис

    10 8 Отговор

    До коментар #106 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Я па тоя. Тиква, тиква ама трети мандат ръководи държава с тутманици като теб. То комунистите трябваше да ви изтребим на времето. Трябваше да ни дадат като на вас - един месец. Издаваме ви вълчи билети и сега щяхме да сме рахат. Имаме да ви връщаме за 09.09. Никога не е късно. И пиши така, че да ти разбирам. Правилно колегата ти набива клинци. Да върнеш парите, дето вашите са ти давали да ходиш на училище.

    Коментиран от #172, #212

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Джулия

    15 5 Отговор
    Прекрасен анализ! Не съм съгласна с едно - автора говори за краха на БорисОфф в някакво бъдеще. А за мен краха е факт от доста време. Политикът БорисОфф е на командно дишане отдавна и ако не му подават кислород от Вашингтон, отдавна да се е споминал. Но ония от Вашингтон нямат намерение да изключат кислородния апарат. Много лесно им е да се месят грубо в държавните ни дела посредством един политически труп.
  • 175 гост

    8 2 Отговор

    До коментар #27 от "Тодоров":

    Относно тъпотията на Боко,се сещам как едно време искаше тировете да слагат зимни гуми.
  • 176 гост

    12 1 Отговор
    В едно интервю изпаднал в откровения пред мадам В,той заяви,че главната му цел е да изкара два три мандата премиер и после един мандат президент.Говореше за пълни мандати,поне около 20години.После като станел на преклонна възраст щял да се оттегли при една женица,както сам каза.Дали това ще е мис мокра фланелка на която купи къща за милиони в Барселона или някоя друга не знаем.Защо иска след като се накраде яко да завърши като президент.Защото президента има право на охрана до живот.А ако не е премиер става обикновен гражданин.Има за какво да се притеснява.
  • 177 Бойко Борисов

    5 7 Отговор
    Споко, българи!
    Докато мога ще ви предпазвам от червените отпадъци и обрязаните.
    Виждате ги колко са огладнели и колко са озверели.
    ;)
  • 178 Цвък Молитвата

    9 2 Отговор
    А какво друго може да се очаква от Еднокнижник !?
    А кажете де!
  • 179 бау бау

    7 6 Отговор
    Маро ма Червенееш от всякъде ма Къде го видя тоз Крах на Борисов ма Народа го обича и вервай на народа че пак ще спечели изборите
  • 180 оцелял от грабежа СДСарски българин

    3 3 Отговор
    0,Боже,с какво ни занимават тук!? Вместо да напишат нещо за Сашо Нереза и за Драгалевския гърбат Ай дук!
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 filo

    4 10 Отговор
    Нормално е да плюете Бойко, все пак от повече от десетилетие на всички избори (с изключение на едни) мачка вашите началници и ще го прави, докато той реши. Разбрахте ли, мисирки.
  • 183 юрист

    6 3 Отговор
    Всеки народ заслужава ръководителите си. Щом хората го избират,а политическата класа в България е на такова ниво,че неможе да го отстрани,значи имаме пълно съотвествие. Уж имаме пилитици професионалсти, и такива с "знатен " произход, а немогат да го махнат. Какво значи това ? Че той е по-силен от тях и повече го бива в този занаят. Това е истината. Та той сколо ще е управлявал по-дълго и от Стамболов. Май ще стигне и Живков.

    Коментиран от #187

  • 184 Много си прав

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Ахаха":

    Така е, тогава защо се сърдят като им казват истината-т.е., че са мисирки?
  • 185 Торбаланов

    10 1 Отговор
    "Изцяло пречистваме Черно море" - къде бе? Тоя си живее в измислен свят. Опитва се да прилича на Вълко Червенков, но няма капацитетът за това. А обкръжението му подражава.
  • 186 ЪРП

    9 2 Отговор
    ПРОООООЗДД ГЪЪЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ!!!!
    НАЙ-ГОЛЯМОТО БЕДСТВИЕ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!
  • 187 Гостилничаря

    7 0 Отговор

    До коментар #183 от "юрист":

    А ти като юрист имаш ли някакво съмнение, че именно народът е избрал Тиквата на този пост!? Би ли допуснал, че ако на суверена му беше дадена предвидената по закон във всеки аспект възможност, то резултата от изборите би бил същия!? Щото аз не мисля, че изборът е бил конституционен, той не е такъв отдавна! Винаги преди избори трескаво се правят удобни промени в изборния кодекс с определени цели, като се хвърля прах в очите на и без друго простия народ "ама то в Европа било така"!
  • 188 Абе Пеев от 4

    9 0 Отговор
    кой ти говори на тебе за Корнелия,да не би да не останаха умни хора в тая държава бе? Нито един политик който до сега е бил в парламента или е бил в някое министерство,НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА НИКОГА ПО ВЕЧЕ В ДЪРЖАВНИТЕ НИ ИНСТИТУЦИИ. Всички те са виновни по малко или по вече за сегашното състояние на държавата ни!Когато отидеш на изпит за книжка за каране на кола ти искат документ медицинско свидетелство,че не си умствено болен,когато отиваш на конкурс за работа ти искат също документ за здравословното ти състояние и за компютърна грамотност,диплом за образование и СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ, ако ще работите някоя по отговорна работа, та питам се кой ви издава на вас НАРОДНИТЕ представители тия свидетелства ,,за съдимост" като 99.9% от вас са корумпирани и са замесени в някакви далавери? АПЕЛИРАМ КЪМ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПРИ ГЛАСУВАНЕ НА КАКВИТО И ДА СА ИЗБОРИ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ДА ИМАТ ИЗВАДЕНИ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ КОИТО ИЗИСКВАТ ОТ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРИ ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА + ДОКУМЕНТ ЗА ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ НА КАНДИДАТИТЕ И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ! във всяка секция да бъдат поставени на видно място.Ако някой представи не верни документи да бъде осъден и свален от поста ако се установи лъжата!
  • 189 Стойчо

    4 1 Отговор
    Изобщо не ми дреме нито за гербаджиите, нито пък за скапана дофиа
  • 190 Димитър Захариев

    3 4 Отговор
    Няма никакъв крах! Крахът ще бъде ако направим предсрочни избори за 100 млн. лева и пак спечелят същите хора. Не го ли разбирате?
    И, да, журналистките често се държат като мисирки! Имам журналист вкъщи и аз съм работил като журналист! Но премиерът можеше да го премълчи, не беше необходимо. Както и не е необходимо да се клати правителството, заради проблеми, които не са създадени от него.
  • 191 Бай Благой

    7 1 Отговор
    Дъното отдавна е ударено. Дъното се рови в момента.
    Трудно ще ни е да излезнем от тази "дълбочина".
  • 192 Чичо Гошо

    6 2 Отговор
    Няма да пипате Бойко. Никога не сме имали по-просто нещо на по-високо място
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 112

    6 2 Отговор
    Дебелогъзата нагла мутра - НАЛИ СЪБРА ДОСТАЪЧНО ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ - С ФАЛШИФИКАЦИИ,С РОМСКИ ВОТ,С КАЛИНКИТЕ СИ,С ПАСИВНОСТ ОТКЪМ НЕСЪГЛАСНИТЕ - Е КОЙ НИ ДА Е ВИНОВЕН АКО НЕ ВСИЧКИ НИЕ САМИТЕ ЧЕ ГО ИМА.
  • 195 цв.цв и цач

    5 2 Отговор
    Месирки си знае човека а е чел във,,Винету,, .
    НО ЗАЩО МЕСИРКИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО БЛИЖАТ ПО ДРЕБОЛИЙТЕ
  • 196 vala22

    5 2 Отговор
    Стига сте повишавали този банкянски цървул в мутра, това е един наи обикновен пладнешки крадец
  • 197 Емил

    5 2 Отговор
    От 30 години плюете по всички управляващи,стоейки на топличко зад компютрите,чакайки извънземни да ви оправят-прост народ страхлив и злобен

    Коментиран от #200

  • 198 бсп

    4 1 Отговор
    Бкп/Бсп и нейните производни са пред пълен крах!Скоро ще им остане само грухтенето по Просия която е в пълен крах още от 1944г!Да другари!
  • 199 Иво

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤":

    КОИ партии са АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ искам да чуя ?? БСП/БКП ли ДПС ли не ставайте смешни на хоризонта още няма политик и партия която да НАДГРАДИ ГЕРБ,а Слави Трифонов видяхме че е кьорфишек..
  • 200 Иво

    2 0 Отговор

    До коментар #197 от "Емил":

    На всички избори някои разни ходят в гората за гъби, и после квичат по статиите!А и на всичкото отгоре квичащите като дойде денят за избори не могат да се съберат вече и един автобус привърженици, това го доказа и последните избори за кметове, зам.кметове, областни кметове и така нататък!Нека си квичат шепата останали привърженици на разни там партийки!
  • 201 Карлсон

    3 0 Отговор
    Метлатааааааа,но първо завардете границата ,особенно въздушната,че само черепи и тикви хвърчат и даже прасета извънземните са в шок!
  • 202 И аз да кажа

    1 0 Отговор
    Видях част от видеото и как за цвета на тръбите червеният кмет задава въпрос за цвета и останалите се шегуват по темата. Това за възмущението на авторката от неуместната шега! Ако с такъв "обективен" аршин оценявате премиера, не заслужавате вниманието на смислените хора! Ще ви запомня като глупав човек с предпоставени тези и лъжливи аргументи
  • 203 Що,

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "бузю":

    Ти как се държиш с началника си? Хайде стига "герои" , знаем ви!
  • 204 ЦарВул

    0 1 Отговор
    ОЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ!!ОТ ДНЕС И ШУМЕН НЯМА ВОДА ИЛИ ХАШ 2 О/ВОДОРОД ДВА АТОМА И АТОМ КИСЛОРОД/ЩЕ ПОСЛЕДВА ТЪРГОВИЩЕ,ПЛЕВЕН И РЕДИЦА ДРУГИ ОБЛАСТНИ ГРАДОВЕ!!ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ"ДРАГИЯТ"НИ МИНПРЕД "КАК ПЪРДИ ВЪЛК У ДЖАМИЯ"!!КРАЙ НА ЦИТАТА!!ПУНТА МАРА МИСИРКИ/ПУЙКИ/,КОКОШКИ,КРАВИ И ВСЯКАКЪВ РОД ДОБИТЪК,НО НАРОД БЪЛГАРСКИ!!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОЗИ ПОЛУИДИОТ ДА НИ ОБИЖДАИ,ДА Е НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА НАРЕЧЕНА ГРОБ!!!
  • 205 Айде бе

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Тодоров":

    Вижте добре записа и кой повдига въпроса за цвета на тръбите! Ха сега, както предлагате, вземете си го червения кмет с калинките му!
  • 206 Мисля си

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "локомотива":

    И аз мисля, че нарочно се прави на прост, обаче имам обяснение: Тоя народ нарича ли Живков "тато" с позитивно отношение?-да ако се видят плюсовете на про- комунистическите и хвалещите соца и Русия постове! Същевременно накъде се изнасят парите и децата? - на Запад. Или: не ме гледай какво говоря, виж какво върша. В резултат - поведение като Живков (когото лично е наблюдавал), народняшко говорене, и слушане на Запада. Аз не виждам противоречие, даже не е демагог да се кланя на Изток, а да праща внука си в Швейцария!
  • 207 Михлюзина

    3 1 Отговор
    Доста добре казано,страхотна статия,адмирации а за герб-урановите мини ви чакат
  • 208 Eistee

    1 0 Отговор

    До коментар #169 от "Дойчланд":

    Винаги имаш избор - да избягаш или да се бориш. Ти си направил своя избор. Избягал си Родината си, ял си по кофите, живял си тежко, изоставил си зад гърба си майка и баща. Мислил си само за себе си. Т.е. ти си хем страхливец, хем егоист. Че и достойнство нямаш. Всичко това е разбираемо. Не може всеки да е герой. Не може всеки да е истински мъж. То даже, както виждаш по себеси, не може всеки да е мъж. Всичко това е разбираемо. Времената бяха тежки. БСП и ДПС бяха на власт. Но това, че не си научил децата си на български те прави достоен за съжаление. Защото България е съществувала, с каменни дворци с канализация по време, в което сегашните ти домакини са гонили диви прасета с копия из горите. И България ще продължи да съществува, защото въпреки всички мерзости и недоумици на комунистите, все пак тук са останали достойни жени мъже, които виждат смисъл в това да се борят. А не да бягат.
  • 209 Айде бе

    2 1 Отговор

    До коментар #124 от "яяохох":

    Аз съм от четири поколения в научните среди и мога много да кажа за Живковите учени, произведени за заслуги към Партията и лижещи безобразно. Помня, как в увода на всяка научна разработка трябваше да се спомене че е актуална и да се позовеш на някоя тъпня от последния пленум на ЦК! Та леко с мантрите какви умници съветвали Правешкия неграмотник. Вижте в последните му кабинети колко хора са без висше образование и не разпространявайте лъжи! За жалост сега същите хорица останаха, доведоха децата си и се възпроизвеждат безнадеждно!

    Коментиран от #213

  • 210 мойко

    1 0 Отговор
    А като го направят тоя водопровод от къде ще дойде вода да тече по него?!
  • 211 ssaev

    2 0 Отговор
    Както и да се развиват нещата от тук нататък, Бойко Борисов каквото и да направи, все ще сбърка. Защото просто се изчерпа. А и по-неможеши управленци от тия около него в България не са се събирали през последните 45 години социализъм и 30 години преход неизвестно накъде. При условие, че "брадърите" и "братушките" не се оставят дълго да лъжеш едните, за да угодиш на другите са сметка на собствения си народ.
  • 212 22 22

    0 1 Отговор

    До коментар #170 от "Борис":

    И ти си ял кебапчета по изборите,те затова селяка кара трети мандат ,
  • 213 ТОЧНО. ТОВА. Е. ИСТИНАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #209 от "Айде бе":

    Пълно е с наследствена червена измет. По всички нива, алчни, необразовани тъпанари, крадящи на поразия! Масово журналисти нямат произношение, ударения, словоред. Артисти, крещят неистово, мънкат, вият /едва ли В. Левски е крещял и се лигави в захлас, показано във филма/! Това не е образът на Българина! "Бизнес" в България се олицетворява с измама ! Инженери, икономисти, лекари и всички други професии, 5 от 100 са професиналисти. 95 са имитатори СЪС ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ. Вузовете подаряват лаптопи, ДЖИП-ове и др. ако станеш студент !!!!!!! Господ да ВИ помага! Прости, злобни, алчни, "Диви селяни"- не къде са родени а като манталитет. Злобни, алчни, без морал и етика, но "социални", безмилостни хора с мръсни ръце се протягат към власта! България за ПЪРВИ път от 70 - седемдесет години е призната от Световният елит за просперираща държава, но "социалните" грабители вият на умряло за упадък?!?! Показател за техните възможности е символ им на връх Бузлуджа !

    Коментиран от #218

  • 214 Д.Кънев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤":

    Какво очакваш от човек който се кланя на циганинът парафешкият хитрец Тодор Живков от шмекерът от Банкя.
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Йосиф

    0 0 Отговор
    Типично за комунистите е да говорят от името на Народа. И за най-слепите стана ясно, че сте малцинство в тази държава и ще ставате все по-малко . Кой ви е дал правото да говорите от името на българския народ?
  • 217 Hjh

    0 0 Отговор
    Щото тия от факти не се отнасят към читателите си както Борисов към тях.
  • 218 Gkbb

    0 0 Отговор

    До коментар #213 от "ТОЧНО. ТОВА. Е. ИСТИНАТА":

    Като лекар мога да напиша , че си написа простотии в частта за квалификацията на лекарите. В другите части имаш известни проблясъци.