Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 11:18 2 095 41

Борисов: Ние не воюваме с никого, не сме нарушили добрия тон

  • бойко борисов-
  • румен радев

Премиерът посочи още, че е разпоредил незабавна проверка на боклука около АМ „Струма”

Борисов: Ние не воюваме с никого, не сме нарушили добрия тон - 1
Снимка: БГНЕС

В началото на днешното правителствено заседание премиерът Бойко Борисов подчерта, че не воюва с никого. Повод за изказването му бе обръщението на президента Румен Радев от вчера, с което той свали доверието си от правителството.

„Прегледах пресата – сблъсъци, войни, ние не воюваме с никой. Ние не сме нарушили добрия тон, никога. Така че оставам на съвестта на всеки, който го прави, да продължава“, заяви Борисов.

Премиерът посочи още, че е разпоредил незабавна проверка на боклука около АМ „Струма”.

„Пратил съм МВР, главния секретар, лично на АМ „Струма“, като свършиш Емо, отиваш там“, поръча премиерът на министъра на екологията Емил Димитров.

„Тея негодници, дето се укриват, дал съм ценни указания. Това трябва да се приключи днеска“, завърши Борисов.

На заседанието се обърна голямо внимание и на смъртоносния коронавирус, съобщи novini.bg.

По темата се изказа министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.

Ананиев разкри информация за българите, които са изолирани във Варна и Хасково заради съмнения за коронавирус.

Той съобщи, че семейството в хасковската болница и мъжът във Варна не са носители на коронавирус според резултатите от изследванията им. Към момента няма данни за мъжа, защото следобед ще са готови неговите резултати.

През вчерашния ден 1 763 души са пристигнали, от които 5-тима китайци. Те нямат температура, но са поставени под карантина.

Ананиев разкри, че има две китайски сдружения в България на студентите и бизнеса, които сами организират посрещането на китайците в страната ни я и след като пристигащите преминат през нашата проверка те ги завеждат с техен транспорт до мястото, където живеят и ги наблюдават 14 дни, което облекчава дейността на нашите власти. Усилено наблюдение има и на пазара в "Илиенци", информира министърът.

Премиерът Борисов добави, че България има прекрасни отношения с Китай и това е огромно нещастие, което се случва в момента. "Дай Боже да се намери бързо решение", заключи Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отставка

    33 5 Отговор
    Схемаджия
  • 2 Бивш канадец

    48 5 Отговор
    Моля? Значи да наречеш публично някого келеш или мисирка, е "добър тон"? Тоя съвсем изтрещя, липсата на първите седем години си казва думата!

    Коментиран от #14

  • 3 Туристът

    41 5 Отговор
    Туквуне, ти си за затвора, боклук с боклуците. Най-големият крадец в историята на България.
    Защо сме на последно място по доходи в ЕС??? Защо сме първи по смъртност в ЕС???
    Защо сме най-бързо изчезващият народ в ЕС, г-н Борисов????
  • 4 Valio

    40 6 Отговор
    Воювате с народа бе тъпак......
  • 5 ПЕЕВ

    7 38 Отговор
    БРАВО НА БОЙКО.
  • 6 Само преди

    30 2 Отговор
    половин година и същия този Божков, заедно с Г.Ганчев, Г.Домусчиев се срещнаха с премиера, главния прокурор Цацаров и вътрешния министър. И се здрависваха, и си говореха разни сладки приказки как вече край с лошите практики, как от утре всички ще сме честни и т.н. Можете да видите на снимки от срещата как си хортуват. И представителите на държавата са седели срещу самия Сатана и въобще, ама дори ни най-малко не са подозирали за това, а са виждали срещу себе си просто един честен бизнесмен? А 6 месеца по-късно той-вече е най-големия престъпник в държавата ни? А едни мармот завива ли станиол? Не защитавам престъпниците - ако Божков е виновен в това в което го обвиняват, то нека си понесе отговорността. Питането ме за това как избирателно се удря този или онзи според ситуацията и интересите на властимащите - ето това е двоен стандарт. Утре Гриша Ганчев ли ще подгоните, или Домуся? Ето затова и не вярвам на Гешев - докато не подгони хора и гравитиращи едри бизнесмени от Герб и ДПС - не дребни чиновници - а тези най-горе, за мен и много други хора той ще бъде просто маша, а ние като цяло ще бъдем просто евтина имитация на развита нормална държава.
  • 7 бисмарк

    33 2 Отговор
    НАРОДА не емигрира от БГ, НАРОДА се ЕВАКУИРА
  • 8 мъка

    22 1 Отговор
    до къде го докараха тези негодници, на какъв хал го натресоха, а сега се крият. мъка мъкаааа. какъв ведър поглед имаше преди да се появят гадовете и негодниците, а сега само мъка и тъга - като неиздоена биволица.
  • 9 Лекар БГ

    34 2 Отговор
    Лично Той,не воюва с никого-има си хора за плещене на глупотевини.Иначе винаги е в добрия тон.Това скучуби,мисирки,патки,келеши...са напълно вместими в мутро-добрия фолклор.
  • 10 Мисирка

    30 2 Отговор
    наглец. А кой обиди журналистките и секретаря на президента??? Кой всеки ден не пропуска да оплюе президенството. И нямаш доблест и чест да се извиниш поне.
  • 11 Истината

    25 2 Отговор
    е, че умните стягат багажа и хайде. Не може повече да се търпи простотията и поскъпването.
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 1 Отговор
    ка бе БОРИСОВ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА ВИЕ ВАС ОЛИГАРСИТЕ НЕ ВИ ПУКА хората са нещастни болни гладни аБОРИСОВ СИ позволи да обижда хората на келеш и на пуйки та ти си тиква кратуната родила тиква която ни е премиер
  • 13 интересно

    27 1 Отговор
    не воюваме с никого а навсякъде е като след война
  • 14 Другия с коня

    2 19 Отговор

    До коментар #2 от "Бивш канадец":

    Ами когато някой издава прекалено креслив тон в стремежа си да се изкаже може и да прилича на мисирка,та даже и цяло ято от такива ако са срещу теб,врявата е неописуема...Много точно ги определи Борисов,защото ”добрия тон” означава двупосочност на поведение....

    Коментиран от #19

  • 15 12345

    26 0 Отговор
    Смешник. А кой насъска Гешев срещу Президента? Абе аз се чудя кой въобще вярва на тази мутра и гласува за него? То не бяше Мишо Бирата, Ало Танов, СМС до ВСС и т.н.

    Коментиран от #27, #28

  • 16 гост

    28 1 Отговор
    НЕ ТЕ ЛИ Е МАЛКО СРАМ бе борисов !!!! Станал си като СЛОН а народа яде и диша БОКЛУКА и мре като мухи!!! То народ не остана тука от твоето (ЦАРУВАНЕ) управление !!!!!СРАМА нямаш ли само цигани гласуват за ГРОБ 70лева струваше гласът !!!!На мен ми казаха че няма да ми платят защото не съм циганин !!!!

    Коментиран от #24

  • 17 Цако

    25 0 Отговор
    Простака си е простак, от къде да знае какъв е добрият тон. Смешник. Лошото е че всички страдаме заради половин милион слепи избиратели.
  • 18 България е член на НАТО и ЕС по волята

    3 21 Отговор
    на бългaрcкият нaрoд. Тoвa cтaвa нa 19 мaрт 2004 гoдинa. Oт 230 нaрoдни прeдcтaвитeли 226 глacувaт зa и чeтиримa прoтив влизaнeтo ни в НAТO. Въздържaли ce нямa. Cлeдвa мoмeнтaлeн укaз нa прeзидeнтa Гeoрги Първaнoв БCП. Нa кoитo нe им хaрecвa тoвa дa ce изнecaт в тaтaрcкитe cтeпи нa Руcия, дa cи нaпрaвят държaвa, дa cи избeрaт пaрлaмeнт и дa cтaнaт чacт oт Руcия aкo жeлaят. Тук нe cтe жeлaни и винaги щe бъдeтe мaлцинcтвo. Ниe чиcтитe бългaри кoмaндвaмe пaрaдa. Cрaвнитeлнo тъмнoкoжият Рaдeв мoжe дa cи гo взeмeтe c вac дa ви упрaвлявa кaтунът тaм...Тук нe.Там си организирайте пряка демокрация като в Швейцария с референдуми. Тук ние чистите българи колим и бесим и ако искаме ще станеме член на САЩ или на галактиката Андромеда, като това не е ваша работа, затваряте си циганските човки и млъквате смирено до второ нареждане.

    Коментиран от #21, #23

  • 19 Бивш канадец

    21 2 Отговор

    До коментар #14 от "Другия с коня":

    Борисов се нервира когато му задават неудобни въпроси. А ако те може да си сдържа нервите, да се маха от МС и да заминава на 4-ти километър за квалифицирано лечение.
    И и не му е за първи път, просташките изказвания при него са перманентни!

    Коментиран от #29

  • 20 Боко свирката

    13 1 Отговор
    Лапам го
  • 21 Чичо

    20 1 Отговор

    До коментар #18 от "България е член на НАТО и ЕС по волята":

    Я ме подсети кога беше референдумът за влизане в ЕС и НАТО, че нещо ми се губи датата?
  • 22 Гост

    4 21 Отговор
    Ние сме с вас господин Борисов, това че крадливите червени продажници взеха да реват показва че пътят е правилен. Продължавайте до окончателното затриване на мързеливите крадливи комунисти.
  • 23 гост

    18 1 Отговор

    До коментар #18 от "България е член на НАТО и ЕС по волята":

    226 ПЛАТЕНИ БОКЛУКА гласуваха !!!!! НАРОДА НИКОГА НЕ Е ПИТАН ЗА НИЩО ТУК думата РЕФЕРЕНДУМ НЕ СЪЩЕСТВУВА !!!!
  • 24 един акъл от меня

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    другият път се намажи малко със сажди

    Коментиран от #41

  • 25 некойси

    22 0 Отговор
    "Келеш", "Мисирки" ... тва само от една изява
  • 26 баба Люга

    18 1 Отговор
    В българската история не сме имали по-болен човек, който управлява от този.
  • 27 Отговор

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "12345":

    Много малко - от 5 най-много 2 ма ама кой брои е по-важно. Ако някой хване да отваря чувалите с бюлетини почти няма да има избирателна секция в която да няма разлика между бройката в протокола и реалните бюлетини. Но КОЙ да се занимава с това. В края на изборния ден ти съобщават едни цифри и ходи се радвай. За да има промяна трябва масово гласуване или машинно, но и двете засега са мит. Ще си ходим като мисирки, а децата ни ще са келеши, защото нямаме изградена култура какво е това демокрация и има ли тя почва у нас. 30 години позволяваме на прости и алчни хора да управляват обществото на всички нива и без да искаме да излезем от дома или работата си чакаме промяната някой да я донесе, може и от чужбина. Прост народ слаба държава.
  • 28 Един блокиран от дирниците

    10 0 Отговор

    До коментар #15 от "12345":

    Имаше и SMS до депутатитe от ГЕРБ зa Истанбулската конвенция :
    "Няма мърдане ! Приема се !"
    Тогава "патриотите" се "опънаха" и нe му ce пoлучи нa гьoтвeрeнa(дупeдaвeцa)...
  • 29 Другия с коня

    1 11 Отговор

    До коментар #19 от "Бивш канадец":

    Прочети коментарите Дотук.Само Ругатни по адрес на Бойко,цинизми,заплахи,обиди....Ако под това разбирате добър Тон всички тук писали са много по големи Простаци и Примати от Него и си Заслужавате точно такъв Ръководител ...Ръко- водител....Прекрасна българска дума.....И довечера мезета блажно.....Мезете....
  • 30 Някой си

    11 1 Отговор
    Достатъчно е да отвориш ПИК и става ясно, че Борисов не воюва с никой, той само нарежда с кого да се воюва, същата работа и при прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ....
    Не воюва, ама хич.
    Само че иска други да му вършат черната работа, а той да хвърчи с жипката по телевизии, медии и фейса целия в бяло, ни лук ял, ни кой да бъде ударен нареждал.
  • 31 Дедо

    9 0 Отговор
    Яаа Боко знаел чужди езици!Мисира говори пуешки!
  • 32 Goust

    11 0 Отговор
    а защо обиждаш мисирките ите душа имат боико
  • 33 Да да да

    12 1 Отговор
    Келеш ,мисирка ,миндер ,Абе ,пунта мара ,ти воюваш срещу народа си. Оставка и не се показвай повече.
  • 34 5555

    9 1 Отговор
    Кой забрани на министрите, без негово разрешение, да не разговарят с Президента?
  • 35 що те търпи не знам

    9 0 Отговор
    Съдейки по жертвите воюваш с народа , бая фира даде тоз народ прост.
  • 36 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    7 0 Отговор
    Да изметем престъпниците от властта на 7.2 от 12ч пред парламента !!!!!!!!!!
  • 37 главанака

    6 0 Отговор
    Баци е измислил добрия тон на говорене.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 цвцв

    5 0 Отговор
    той не воюва само ги поръчва на тия които го държат за шлифера
  • 40 ГЕРБ воюва с БЪЛГАРИТЕ.

    5 0 Отговор
    Това е истината.
  • 41 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "един акъл от меня":

    Не става !!Трябва и да мириша . А такъв дезодорант няма .А ако ида покрай тях да се умириша пчеличките (въшките) ще ме изядат .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове