ФАКТИ.БГ

Историята с Васил Божков смърди. Ама много!

А властта готви създаването на ново министерство

Публикувана: 13 Февруари, 2020 17:51
187 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 94356
Историята с Васил Божков смърди. Ама много!
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.3 от 714 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Популярен спортен журналист пише анализ за любимия си ЦСКА. По времето, в което собственик на клуба е Васил Божков. С неофициален прякор "Черепа". Малцина смеят да го употребяват. Журналистът го прави. Впоследствие е заведен в дома на Божков в полите на Витоша. За да го попита лично самият Божков дали вижда черепи наоколо. Журналистът повече никога не използва този прякор.

Слух или истина, но този случай е показателен за това какво означаваше споменаването на бизнесмена Васил Божков в неточния контекст. До един момент. До лятото на тази година. Когато отнякъде изплува някой си Цветомир Найденов и наводни първоначално фейсбук профила си с обвинения към Божков, в които използваше прозвища като "Черепило", "Чери" и т.н., подиграваше се по всякакъв начин с Божков, отношението му бе унизително. Започна да сипе обвинения, вкл., че е заплашен с убийство. Той, семейството му и Кирил Домусчиев. Постепенно атаката му набираше скорост, грижливо подпомагана от определени медии. Най-силно впечатление правеше медийният шпалир от сайтове, близки до Кирил Домусчиев. Стигна се дотам в деня, в който Найденов се изцепи от национален ефир, че Васил Божков е сериен изнасилвач, в един "женски" сайт минути по-късно да се появи разказ от дама с информация за подобни случаи. Някои сайтове всъщност отдавна възвеличават Найденов. И се опитват да го изкарат голяма фигура, напук на реалността. Той е просто лицето зад Ефбет. Една компания, на която се направи много безплатна реклама през последните месеци. Една компания, която от дълго време ни се навира по всякакъв начин пред очите. Особено, ако сте от тези, които следят българското футболно първенство. Където тя е окупирала стадионите. Спортът е голям и хазартът дебне отвсякъде.

Та същият този Найденов изведнъж стана много голям. Набирайки скорост порасна и егото му, и цинизмите, и командоренето, и арогантността. Той стана от тези, които наляво-надясно казват кое как трябва да се случва. На базата на какво не е ясно. Накратко Найденов разобличаваше некоректна схема на бизнес-партньора си от почти 30(?!) години Васил Божков. Тя се състои в това, че начело на "Националната лотария" Божков е плащал по-малка от нужната такса и е спестил около половин милиард лева от това. В тази фирма Божков и Найденов не са съдружници, но са такива в редица други.

И о, чудо. Медийният шум стана толкова силен, че случайно или не стигна до държавата. Която обаче знаем, че чува само когато иска да чуе. Сигналът на Найденов подбуди финансовия министър за проверка на Държавната комисия по хазарта, а главния прокурор Иван Гешев за проверка на целия бизнес на Васил Божков. А не един експерт, който следи отблизо процесите в държавата, още преди нещата да ескалират, казваше, че Васил Божков има проблеми с Делян Пеевски и може да се очаква нещо в тази връзка. Един от многото въпроси, възникващи от този случай е откъде никому неизвестният Цветомир Найденов изведнъж набра смелост, за да атакува един от най-богатите българи? Кой стои зад него? Кой му гарантира подкрепа и успешен финал на акцията? Защото в един момент можеше да се окаже, че Найденов клевети и той да се окаже на мястото на Божков. Но не. Явно Найденов, някои медии и прокуратурата действаха в синхрон. Думам някои медии, сещайте се за Делян Пеевски и Кирил Домусчиев. Които в Нова телевизия показват, че действат в абсолютен синхрон.

Имаше нещо, което силно се набиваше на очи в изказванията на Цветомир Найденов. За тези, които могат и искат да видят. В нито един момент той не атакува член на правителството и на управляващите. Нито думичка за Владислав Горанов, камо ли за Бойко Борисов. Пръстът бе насочен само за председателите на Държавната комисия по хазарта. Които се определят от... финансовия министър Владислав Горанов. Припомняме - човек, сниман с и очевидно близък на Делян Пеевски.

Цветомир Найденов не го каза, ние обаче ще го кажем, докато още самият той не определя всичко, на което имат право медиите. Та следващият въпрос който възниква е как държавата ще проспи в рамките на 5 години какви данъци плаща бизнес, който годишно прави оборот над един милиард лева?! Тук става дума или за тотална корупция или за чутовна аматьорщина. И за двете се подава оставка. На цялото правителство. Тук такава не е искана. Нито от Цветомир Найденов, нито от кукловодите му. В крайна сметка гарван гарвану око не вади. Та дори самият Васил Божков в интервю пред "Свободна Европа" с половин уста си признава, че за плащането на тази такса въпросът трябва да се насочи към Владислав Горанов? Не за първи път обаче "честните" сини очи на Горанов виждат избирателно и явно са толкова очарователни, че за искане на отговорност всички забравят.

Поредният въпрос, който се поражда. Изведнъж ли разбра Цветомир Найденов за тези неплатени данъци? Пет години не е ли знаел, прикривайки престъпление? Та сега самият той има наглостта да търси отговорност на журналисти от bTV за това, че един месец не огласили тезите му. И това ги правело съпричастни в престъпление, според Валери Симеонов. Значи пет години може, един месец - не. В тази връзка, цялата тази история ни води към създаването на министерство на истината. Да се съберат Найденов, Домусчиев, Пеевски, Гешев и да ни казват кое е истината, каква е действителността и да ни учат как да мислим и какво да огласяме.

Защото ние сме глупави и ровим все там, където не трябва. Иде ни да ровим например върху думите на главния прокурор Иван Гешев, че преходът в България бил криминален. Ами тогава най-логичният въпрос е къде са спали през това време Иван Татарчев, Никола Филчев, Борис Велчев, Сотир Цацаров. Някои от които са сред най-големите фенове на Гешев. Ние, глупавите, ще попитаме те не са ли виновни? Или са виновни само тези, които ще ни посочи министерството на истината. Основни кандидати са Иван Костов, Иво Прокопиев и всички, които не са от "техния" отбор. И не споделят истината, спусната от министерството. Истина, която обаче не е в интерес на държавата, а в интерес на "техните" олигарси. Всъщност те вече са държавата. Грешката е вярна.

Обединеният отбор постигна своето. Приключи за две седмици бизнеса на Божков. Извади всичкото му имущество на показ. Далеч сме от схващането, че той е безгрешен. Но всичко много, ама много смърди. Смърди и това как след като вече беше ясно накъде духа вятърът, изведнъж Божков бе оставен да подготви и да осъществи напускането на страната. Остава впечатлението, че всичко се прави не в интерес на правосъдието и справедливостта, а в интерес на някого. И по определен начин.

Още нещо е важно да се отбележи. Най-различни моралисти изведнъж се сетиха колко страшен е хазартът и в частност "Националната лотария". Нито дума обаче не казаха за Ефбет. Та пак ние да попитаме. Нормално ли е цялото българско футболно първенство да е опасано с логото на една хазартна компания? Екипите на отборите, рекламните пана на стадионите, даже името на първенството бе променено на "ефбет лига"?! Честна игра, истински футбол? Възпитаване на ценности у младите? Затова защо не се загрижи никой? Къде е спортният министър, който се разтревожи колко пари влизали в спорта от лотарията? В немалко "бели" европейски страни рекламата на хазарт в спорта е забранена. Та се налагаше отборът на Кирил Домусчиев да играе с различни екипи в свои двубои от евротурнирите.

Печалбите от "Националната лотария" донесоха на Божков възможността да спонсорира футболния "Левски", които бе почти пред фалит. Влагани са около 2 милиона лева на месец за клуба. Вследствие на отнемането на лиценза на лотарията, стана ясно, че Васил Божков ще се затруднява да издържа "сините". И изведнъж, о чудо, на сцената се появи...Цветомир Найденов (бел.ред. впрочем собственик и на клуба ЦСКА 1948) с дитирамби колко е велик "Левски" и оферта да спонсорира клуба с 8,5 милиона лева на година, при положение, че властта на "Герена" се смени. Добавяйки и други спонсорски договори на букмейкъра, вероятно ще стигнем сума, близка до тази, която "Национална лотария" е давала за "сините". И е имала възможност да дава, благодарение на спестени данъци от милиарден бизнес. Т.е. логично е оборотът на ефбет също да е огромен. Някой дали ще провери него? Допустима ли е изобщо тази мисъл от министерството на истината? Може ли да се каже в ефира на определени телевизии?

Самият Найденов започна да обикаля студията и да държи сметка на журналистите защо не публикували изказванията му? Г-н Найденов не навсякъде журналистите са приведени, като тези, с които работите от една определена медийна група. Арогантното Ви поведение не навсякъде се толерира. Впрочем след като прокуратурата ще работи по сигнали от телевизионни студиа, без сега да коментираме колко нелепо и показателно е това за функционирането на държавното обвинение, защо досега не се е сезирало на базата на стотиците неща, изказани за г-н Делян Пеевски, за г-н Бойко Борисов, за г-н Сотир Цацаров, за г-н Ахмед Доган? А, да, министерството на истината така е решило. Абе тази история много мирише, ама много. В никакъв случай не на обективност. И времената стават все по като по книга. "1984". Иван Гешев следва да я добави в библиотеката си. До тази за дейността на Сталин.

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.3 от 714 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор
Да да да
2 Отговор
Божков ще ходи в гроба!

Коментиран от #146, #160, #167


Оценка:
-303 +57

3
Този коментар е премахнат от модератор
Хахаха
4 Отговор
Васил Божков вече не е най богатия българин.

Коментиран от #71


Оценка:
-35 +258

5
Този коментар е премахнат от модератор
Спас
6 Отговор
Кръгът "дебелаците" се е огледал в милиардите от хазарта.

Коментиран от #76


Оценка:
-22 +424

7
Този коментар е премахнат от модератор
Последния софиянец
8 Отговор
Бошков и Найденов = Джаро и Иво.

Коментиран от #139


Оценка:
-14 +205

Много думи, много обяснения
9 Отговор
Запомнете, много е просто, тази територия е една голяма кочина.

Оценка:
-26 +343

Центурион
10 Отговор
Само плебеите не разбират колко вони цялата история около Васил Божков!

Оценка:
-29 +453

Смешно е
11 Отговор
Много е смрадливо всичко за Божков. Единствен виновен за всичко в България.

Оценка:
-33 +311

Странно .Божков е правил нещо чрез
12 Отговор
Многото си фирми а други лица нямащи фирми са маааалко по бедни от него......

Оценка:
-14 +179

Смело
13 Отговор
Истината боли и за откровените и за лъжците.

Оценка:
-14 +176

бягай бе
14 Отговор
`намерен`-найден......

Оценка:
-10 +97

15
Този коментар е премахнат от модератор
16
Този коментар е премахнат от модератор
Философа
17 Отговор
Само да ви кажа, че този вятър къде духа сега е фалшив мирише измамно на пролет!

Оценка:
-16 +183

Todor
18 Отговор
Много е вярна статията. Но сме си прост народ и това е!
Правят ни на абсолютни МИСИРКИ (фитки)
Няма гражданско общество! Това е проблема. Да ги изметем всичките.

Коментиран от #179, #183


Оценка:
-28 +418

Борис
19 Отговор
Божков е спрял да се отчита пред кръстника. И затова се разграбва имуществото му сега.
Интересни въпроси, защо точно сега се случва театрото?

Оценка:
-13 +372

Бай Георги
20 Отговор
Васко,като мине вичко знаеш к,во се прай с прасетата-КОЛЯТ се.

Оценка:
-7 +212

21
Този коментар е премахнат от модератор
Хубава статия
22 Отговор
Интересна.

Оценка:
-16 +165

Пурко
23 Отговор
Колко жалко. Да чакат една жена с топки, да каже това, което мнозина си мислим.
Скопена журналистика. После сме били след Того по свобода на словото. Прави са хората дали оценката.

Оценка:
-22 +317

24
Този коментар е премахнат от модератор
IVAN
25 Отговор
Много точно и ясно журналистът е описъл взимовръзките-политици олигарси.Разигра се същият сценарий, както с фалита на КТБ. От същите хора.Просто едни големи пари преминават от едни ръце в други абсолютно незаконно.Другото е прах в очите на пората.

Оценка:
-10 +327

Тази статия смърди ама много
26 Отговор
Все едно слушам другата манипулативна и купена медия БТВ. Това тук не журналистика а измама

Коментиран от #40


Оценка:
-221 +48

боко
27 Отговор
интересно ще е 2 серия- ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА- кога и как?

Оценка:
-12 +223

28
Този коментар е премахнат от модератор
Богиня
29 Отговор
Божков плаща,като за последно!

Оценка:
-60 +37

Собственик на 433 крави и три мандри
30 Отговор
Гешев да не се занимава с глупости, а да разследва как Радев с основно образование стана президент, как се е сдобил с диплома за военен, и как ВВС са разчитали на неграмотен пилот през годините?? Първо предупреждение за по-разумно използване на думата кравари! Един от големите производители на млечни продукти в Северозападна България съм, и напоследък наблюдавам обидите на комунистическо настроените коментатори към нашата професия. Вcички руcoфили, aтaкиcти и кoмуниcти глeдaт дeнoнoщнo caмo aмeрикaнcки филми и пo-тoчнo вoeнни eкшъни и фaнтacтикa, възхишaвaт ce нa Хoливуд, cънувaт ги дaжe, нo вeчeр прeди дa cи лeгнaт иcкaт млякo...!!! Дaли зaщoтo ca нeдoкърмeни, дaли зaщoтo ca нeдoнoceни, дaли зaщoтo ca мнoгo глaдни, нo cвързвaт тoвa c крaви, крaвeфeрми и крaвaри?? Cтрaннo... дaйтe рaзяcнeния?? КOЯ OТ ТРИТE ПРИЧИНИ ВИ КAРA НEУCТOИМO ДA ТЪРCИТE КРAВE МЛЯКO И КРAВEФEРМИ В ИНТEРНEТ?? И кaк гo прeдпoчитaтe, пряcнo или киceлo и нa кaквa цeнa?? Кaжeтe нeщo и зa крaвeтo мacлo и cмeтaнaтa, битa oт крaвaритe, нa филийкa ли cи рaзмaзвaтe?? Кaк кoнcумирaтe прoдуктитe прoизвeдeни oт крaвaритe и уcпявaтe ли дa ги плaтитe или тeглитe зaeми?? A cирeнцe oбичaтe ли.... cиньo, или caлaмурeнo, a кaшкaвaлeц...?? Млeкoпрoизвoдитeлитe в Бългaрия, кoитo ca някoлкocтoтин хиляди души, oт някoлкo дни зaпoчнaхa дa oтчитaт oбидитe нa руcoфилитe, aтaкиcтитe и кoмуниcтитe към трудът и прoфecиятa им....и нещата могат да отидат на зле...

Коментиран от #35, #66, #67, #79, #88, #90, #117, #147, #153, #162


Оценка:
-295 +54

nnn
31 Отговор
Така е в БГ - до вчера ги е страх да ти кажат името, а днес скачат и вадят на умряло куче нож

Оценка:
-14 +161

Ахахха
32 Отговор
Да попитам Бобо и Шиши, за какво да ви тези милиарди като няма да изкарате и две години?!

Оценка:
-14 +207

999
33 Отговор
Най-накрая някой каза това, което мислят много хора.

Оценка:
-16 +232

Мартин
34 Отговор
Да забраниш билетчетата и да разправяш, че се бориш с хазарта е все едно да забраниш тротинетките и да кажеш, че се бориш с трафика на хора.

Оценка:
-19 +164

pernik
35 Отговор

До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":


Сменете си дилъра!

Оценка:
-16 +109

РАДА
36 Отговор
И ако Божков и неговите фирми имат задължения то длъжносните лица да ги събират.НАП обикновено за сто лева дълг праща по няколко писма и блокира сметки.Къде бяха пет години? А що се отнася до това че видители държавата се грижи за бедните и нискодоходните да не си харчат стотинките за билетчета е направо изумително нагло и арагантно. Ами дайте на хората полагащите им се реални доходи и не ги правете на малоумни. Просто е решено добрите приходи от лотариите да отиват в нечий друг джоб а не е грижа за Бедният народец!

Коментиран от #45


Оценка:
-10 +237

ГРАД КОЗЛОДУЙ
37 Отговор
БОЖКОВ Е УБИЕЦ

Коментиран от #39


Оценка:
-130 +25

агент08
38 Отговор
От всичко става ясно, че всичко, с което се е захванал Гешоф , му носи само автоголове. Само властващите и дебилите потриват доволно ръце.

Оценка:
-21 +152

39
Този коментар е премахнат от модератор
40
Този коментар е премахнат от модератор
ГРАДКОЗЛОДУЙ
41 Отговор
ВАСИЛ БОЖКОВ е поръчал смърта на много хора

Оценка:
-87 +29

град КОЗЛОДУЙ
42 Отговор
инай слабата държава е по силна и от най мощната мафия

Оценка:
-22 +67

С Мафията само по мафиотски !
43 Отговор

До коментар #3 от "El chochone":


Има мафиот има Мафия ! Мъртав мафиот , намалена Мафия ! С Мафията само по мафиотски ! Щото или ти тях или те тебе !

Оценка:
-8 +73

Айде бе
44 Отговор
Като ви слушам какви ги пишете, все конспирации и глупости. Факт ли е, че Божков не спря да плюска и граби, да се чувства над законите, да се чепи по яхти и мегаскъпи коли, да се прави на благодетел на спорта и културата. Тоя какво е създал, какво е произвел, колко коли или имоти му трябват? Не го ли виждате на снимките- устата му като на акула! Тоя няма насита, няма милост! Движи се с кортеж по-голям от държавен глава. И като най-сетне се престрашиха да му потърсят сметка, главанаците почват въпроси: ама защо сега ?, ама кой му искал бизнеса? При положение, че има възможност да се върне в бюджета част от отмъкнато и в музея антики, които са изкопани от нашите земи, какво плачете?!

Коментиран от #47


Оценка:
-111 +87

И аз да кажа
45 Отговор

До коментар #36 от "РАДА":


На Вас не ви се вярва, че има задължения ли? Мислите, че така се изкарват милиони? Че Божков не е корумпирал и е бил коректен с конкурентите си?

Оценка:
-24 +73

А БЕ
46 Отговор
НЕСМЕТНИТЕ МУ БОГАТСТВА СМЪРДЯТ ТА СЕ НЕ ТРАЕ, И ТО НА НАРОДНИ ,ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НАРОДА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ !

Коментиран от #52, #132


Оценка:
-68 +59

Athens
47 Отговор

До коментар #44 от "Айде бе":


Съжалявам те за наивността ти!

Коментиран от #58


Оценка:
-11 +53

Пламен
48 Отговор
М. Танасова, ама друг път... Няма как, познаваме и творчеството! Виж за Мисирките - там е тя, цялата, плът и кръв. "Т'па кат газ'т ми" - е казал народа

Оценка:
-43 +18

Пламен
49 Отговор
А да, забравих - да се готви Ем. Гебрев и "Дунарит". Приватизация, мриватизация - прах в очите.

Оценка:
-7 +77

Пламен
50 Отговор
Джелял Касапина сменя играчите. /Държавната машина сменя елита/

Оценка:
-8 +53

Кико
51 Отговор
Мачкай Гешев, цвичът и пърдът свинете! Колко ли са дали на клакйорите за да пишат?

Коментиран от #53


Оценка:
-96 +32

Зоро
52 Отговор

До коментар #46 от "А БЕ":


Той божков ги открадна от тебе, прошляк

Оценка:
-11 +48

Пинко
53 Отговор

До коментар #51 от "Кико":


Кикот ама ти си бил турчин, България е християнска държава

Оценка:
-6 +45

Дългият
54 Отговор
Лотарийните фишове ще се продават само в ЛАФКА...Ха познайте от първият път Кой е собственикът на веригата...Започва с П...и завършва ..ЕЕВСКИ...

Оценка:
-8 +105

3333
55 Отговор
Много добра статия. Много смислени въпроси. Ако държавата си беше на мястото тези абсурди нямаше да ги има. Рекламата на Ефбет наистина е заляла цялата държава, дори в малки градове висят плакати на ефбет по всички централни улици и на никой не му прави впечатление. Най вероятно гласят Найденов за новия Божков.

Оценка:
-11 +139

56
Този коментар е премахнат от модератор
боико
57 Отговор
ЕИИИИИИИИ МНОГО ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ НАРОД

Оценка:
-13 +63

Айде бе
58 Отговор

До коментар #47 от "Athens":


Не мисля, че съм наивен да не зная, че 95% от бизнесмените ни са назначени за такива, некадърници които са успешни благодарение на нагласени , корупционни или монополистки практики. Затова смятам за добре, че отвреме -навреме им издърпват килимчето изпод краката. Като цяло, освен ако ни осъдят в Страсбург, държавата печели от това, макар че след време друг се намърдва в нишата...Или идва Онази с косата и ги усмирява.

Оценка:
-7 +74

59
Този коментар е премахнат от модератор
ГРАД КОЗЛОДУЙ
60 Отговор
ИВАН КОСТОВ съсипа БЪЛГАИЯ

Оценка:
-31 +75

ха ха ха
61 Отговор
Навремето Шишанката поиска бизнеса с цигарите - осра го, поиска строителния бизнес, фалираха малките фирми, а по-големите притиснаха да се продадат, Божков му е прехвърлил и неговите фирми барабар с машините, но умря и тая работа, виж обаче на Божков лотарията се разви неимоверно с огромни печалби, докато не му казаха да дава или парите, или бизнеса... еми взеха го, да видим сега дали ще прокопсат. Дължат толкова много пари, взимат заеми през ден и пак не могат да се оправят, само гледайте в каква спирала са се вкарали или по-скоро нас са вкарали ;)

Оценка:
-9 +119

Хипермен
62 Отговор
Шиши е отвлечен от 6 месеца от руснаците собственици на КТБ, и майка му събира откупа равен на кражбата от банката.Божков е бил помолен да помогне с тия 500 милки,той първоначално обещал но после размислил и от там вече знаете, една жена на пазара ми го каза всичко това....

Оценка:
-7 +66

63
Този коментар е премахнат от модератор
Мими
64 Отговор
Помните ли какво каза хитрия цар."Оставете ги да се избиват по между си."

Оценка:
-5 +64

гого
65 Отговор

До коментар #7 от "Емил":


емилеее бая си зле брато

Оценка:
-3 +12

Може би
66 Отговор

До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":


си психопат

Оценка:
-8 +37

Може би
67 Отговор

До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":


си психопат

Оценка:
-11 +27

Драйфус
68 Отговор

До коментар #16 от "графа":


А твоя направо вони!

Коментиран от #80


Оценка:
-2 +6

Боко
69 Отговор
Поредния руски шпионин като доганя!

Оценка:
-9 +19

SDS
70 Отговор
Колко струва рекламата с байряци "ЕФБЕТ" в цялата страна и дали е платено за това???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Оценка:
-5 +58

Бай Шиле
71 Отговор

До коментар #4 от "Хахаха":


Ние знаем кой е най- богатият българин! А ти знаеш ли?

Коментиран от #74


Оценка:
-7 +35

Елеонора
72 Отговор
За мен всичко е било предварителна схема, завлякоха хиляди търговци с тези билети! Те са предварително платени, всеки макък обект има билети поне за 1000лв-2000лв. Дистрибуторите отказват да си ги вземат обратно, те са предплатени, даже са изплащани печалби от тях! В задачата се пита колко билета трябва да е продал търговеца за да е избил тази загуба ( на билет от 3лв -0,15 лв печалба, от 5 лв - 0,25 лв печалба,от 10лв - 0,40лв печалба за търговеца). Сега умножете всички търговски обекти и ще получите новото КТБ! И всички медии дружно избягват темата!?

Коментиран от #73, #75


Оценка:
-5 +94

самуил
73 Отговор

До коментар #72 от "Елеонора":


Имаше едно интервю с Димитьр Иванов в утуб където го питаха защо е убит Илия. Той каза следното: има кръгове в европа които не искат да има богати хора в България. Акцията срещу Васил Божков идва оттам. От богатите хора се ражда аристокрация, която не работи за пари. Няма значение как са спечелени тези пари. Те могат да правят много добрини. Ако не от първо поколение, от второ. Няма милиардер в америка със законно спечелени пари. Но синовете на тези хора пазят страните си и ги развиват като народи. Пресен пример е решението на камарата на лордовете в Англия да изкарат страната от едноличната диктатура, наречена европейски съюз

Коментиран от #82


Оценка:
-19 +73

Бай Ганьо
74 Отговор

До коментар #71 от "Бай Шиле":


Това е една ТИКВА от село Банкя.

Оценка:
-5 +54

Иван
75 Отговор

До коментар #72 от "Елеонора":


Елеонора ти откри топлата вода.

Оценка:
-16 +8

Реалист
76 Отговор

До коментар #6 от "Спас":


Най много и много ЗАКОННИ мъни в БГ.има В.К.Божков,само в картини и антики се оценяват на 4 милиарда има имениее в Монако ,който си е узаконил парите не е крадец,а тези *мендили"в превод 'носни кърпи да внимават със прокурарс Гешев,защото той в момента оглавява Държавата.

Оценка:
-7 +32

77
Този коментар е премахнат от модератор
Дзъ
78 Отговор
Който плаща поръчва песните и текста.Правия не е красноречив .Красноречивият не е прав. ного думи за да скрият истинския интерес, защото ще спрат кинтите

Оценка:
-4 +18

79
Този коментар е премахнат от модератор
80
Този коментар е премахнат от модератор
хазарта
81 Отговор
Според мен братя Найденови са системно изнасилвани от Черепа и сега пискат. Забравили са, че ако не беше Божков през 90те години дори баща им, най-големия доносник в средите на комарджийте не би ги спасил от асимилиране.

Оценка:
-10 +59

Хаджи хаджи Българин
82 Отговор

До коментар #73 от "самуил":


Хареса ми твоят коментар! Но рибата смърди откъм главата! Иначе, на всеки му е ясно, че за първият милион няма данъчни декларации! Историята познава такива примери! - " първите паднаха в кърви, а последните станаха първи"!

Оценка:
-6 +35

Сеянин
83 Отговор
Какво мислите за тези 4мата от снимката! Липсеа само прасчо и доганчо, и са готови за каре белот с писар в централният ....!

Коментиран от #86


Оценка:
-7 +39

от efbet
84 Отговор
Цветомире, готов си, свършено е с теб. Присъдата ти е подписана. Амин.

Оценка:
-7 +22

85
Този коментар е премахнат от модератор
Въпрос
86 Отговор

До коментар #83 от "Сеянин":


Защо са без белезници? Фотошоп?

Оценка:
-4 +22

Рашо
87 Отговор
Горят си бедните свещите,за да броят на богатите парите.Та и вие.....

Оценка:
-9 +11

Анонимен
88 Отговор

До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":


Ми да.. С тия боклуци които продавате? То има ли в БГ истинско мляко, сирене, кашкавал вече??.. То и вие БГ произеодителите се изхитрихте, купувате евтини и нискокачествени суровини от Германия (щото в БГ кравите са на изчезване тука), правите тука уж "домашно" сирене, кашкавал.. Родопско чудо, нз си какво, а като го опиташ се оказва същия боклук като вносния. Не остана бълг и вкусен, естествен продукт вече тука! Всичко внасяте и трупате печалби на гърба на народа.. Че ви вярва, че домашно било, нз си какво.. Разчитате на носталгията на хората по онова време.. С истинските и качествени продукти, ама.. Нейсе.. Останало е само името!! Боклуци продавате!!

Оценка:
-6 +47

999
89 Отговор
Абе тука едни сметки не ми излизат. Лотарията показа документи за декларирани печалби за 5 години за около 440 000 000.
Обаче някой им търси данъци за 560 000 000.
Как данъка е по-висок от печалбата със 120 000 000?
Кой ли е лъжльото?

Оценка:
-7 +41

Ufhs
90 Отговор

До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":


Абе тебе да не би Бикът да те е на..аха

Оценка:
-8 +14

91
Този коментар е премахнат от модератор
Национална сигурност
92 Отговор
Китайците мрат от чумата наречена "2019-n cov", което е генно биологично оръжие на ЦРУ. Искаме да знаем, как ще се справят руснаците с ''2020-n cov'', което ще бъде пуснато сега в Москва...и е оръжие ''сестра близнак'' на ''2019-n cov'', разработено от ''новата немска баня'' спeциално за братушките…??? Залагания…???

Оценка:
-22 +11

Критичен
93 Отговор
Явно срещата в полите на витоша е имала щастлив край, толкова много написано за защита на 1 бандит ......

Оценка:
-14 +21

ГРАД КОЗЛОДУЙ
94 Отговор
ВАСИЛ БОЖКОВ е убиец

Оценка:
-26 +6

град Козлодуй
95 Отговор
ИВАН КОСТОВ ССИПА БЪЛГАРИЯ

Оценка:
-15 +26

ГРАД КОЗЛОДУЙ
96 Отговор
ВАСИЛ БОЖКОВ поръча МАНОЛ ВЕЛЕВ

Оценка:
-20 +8

ГРАД КОЗЛОДУЙ
97 Отговор
БОЙКО БОРИСОВ е първия ПРЕМИЕР на БЪЛГАРИЯ употребил гуменикуршуми и сълзотворен газ срещу народа на БЪЛГАРИЯ

Оценка:
-10 +36

ГРАД КОЗЛОДУЙ
98 Отговор
помните ли лъжите на ЦАР СИМЕОН

Оценка:
-4 +22

ГРАД КОЗЛОДУЙ
99 Отговор
помните ли лъжите на ЦАР СИМЕОН

Оценка:
-3 +23

ГРАД КОЗЛОДУЙ
100 Отговор
помните ли ехидно подигравателната усмивка наСИМЕОН ДЯНКОВ когато ни показа постната пица колко хора умряха от глад колко хора се само убиха

Коментиран от #155


Оценка:
-6 +32

Гостъ
101 Отговор
Браво, най-после някой да зададе точните въпроси!

Оценка:
-8 +30

Христов
102 Отговор
По скоро "смърди" бездействието на правосъдната система.

Оценка:
-3 +28

Бай Благой
103 Отговор
ТОЯ ОТ КОЗЛО-ДУЙ ДА НЕ Е НАЙДЕНОВ?

Оценка:
-4 +19

Като няма прозрачност на нищо в БГ
104 Отговор
Естествено, че засмърдява по някое време...!!!

Оценка:
-2 +16

1944
105 Отговор
много се кефя като се бият комунетата взаимно. само да ни върнат откраднатите пари и да ходят да се оправят в савецката тайга. чемадан, вакзал , матушка акупатор.

Коментиран от #107


Оценка:
-26 +7

аааа
106 Отговор
има една песен на слави за журналистките -няма такава държава ... та тази е от тях.още не се е качила в джипа и му сваля на че репа ци па....

Оценка:
-18 +8

удивен
107 Отговор

До коментар #105 от "1944":


Рано си се надрусал беГендар ! Мъжът ти подарили ти нещо за Свети Валентин ?

Оценка:
-4 +11

Усмивката
108 Отговор
Ето така трябва да се говори за случвчщото се. Както го вижда и народа.Така журналистиката наистина ще е в интерес на гражданите и обществото наречено от политиците,,електорат"

Оценка:
-3 +15

Гост
109 Отговор
Какво са парите без хората и благодарение на кой са богатите богатите?
Нормално е да се задават подобни въпроси защо си съдружник с Божков и ще вадиш като факти неща от които ще пострадаш и ти самият?
Нещата едва ли някой ден ще се разберат защото това са сериозни игри и злоупотреби,които видимо доказват корупция във властта и на високи нива,където все още няма действия и обвиняеми .
Истината може да се открие като следваш пътят на парите.

Оценка:
-2 +15

Минчо
110 Отговор

До коментар #91 от "зезо":


Важното е че я има статията. Всъщност много добра работа. Определено подтиква към размисли

Оценка:
-4 +19

Прост народ
111 Отговор
Дремем си като мисирки

Оценка:
-5 +17

Азсъм
112 Отговор
Статията е бля бля много думи смисъл няма откъде защо и каква миризма не става ясно Някой твърди нещо само думи или ние нямама доказателства но твърдим Това важи за всички страни т.е. обвинители и обвинени

Коментиран от #121


Оценка:
-17 +10

Анонимен
113 Отговор
Българина все гледа и коментира другите,без да се замисли първо и да погледне как да оправи себе си,защото да дава акъл всеки може,ама като му се дава на него вижда как реагира.
Кой може и защо от политиците да знае какво е най-доброто за мен и както те ми кажат,аз трябва да живея?
Човек се учи цял живот и израства от грешките си,те да не са нещо повече от нас?Всеки ден като прави едно и също човек развива ли се?Когато всички сме като овце и мислим еднакво може ли да постигнем нещо различно? Явно не защото живеем в зоната на комфорта от както свят светува и сме с робско съзнание.

Оценка:
-6 +10

114
Този коментар е премахнат от модератор
Ъъъ
115 Отговор
Гледам тука Цеца-бета се изживява под различни имена.

Оценка:
-2 +9

116
Този коментар е премахнат от модератор
локомотива
117 Отговор

До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":


А бе брато от изпражненията на твоите крави сигурно леко си мръднал,и не пий от млякото им може да е и от него.

Оценка:
-3 +17

незнайко
118 Отговор
Статия от която няма никакъв смисъл ! Нито един точен факт ! Имена подхвърляни за пореден път без обяснение ! На кой му пука за Васил Божков ? Той е олицетворение на прословутата ДЕМОКРАЦИЯ !!! Всички които откраднаха милиарди от БЪЛГАРИЯ ги няма ТУК !!! Това е истината на ДЕМОКРАТИЧНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ !!! ДОКАТО ГРУПИРОВКИТЕ УПРАВЛЯВАТ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ !!!

Оценка:
-14 +15

DDT
119 Отговор
Държа да кажа на тук присъстващите : Този човек не е Таки, не е и Галеви. От сравнително близък до него знам,че НЕ забравя и НЕ прощава. Виждате сами кой се застъпва за него, какви контакти има и какви средства. А главите на вкаралите го в това приключение не струват много спрямо състоянието му. И вдигнат ли ти мерника - начин се намира и Господ не е в състояние дори да те запази. Настъпиха който не трябва. Аз на мястото на Симеонов, Найденов, Гешев и Горанов, во главе с Тиквоний не бих спал спокойно.

Коментиран от #150


Оценка:
-4 +30

учуден
120 Отговор
Колко ти платиха?

Оценка:
-10 +5

121
Този коментар е премахнат от модератор
122
Този коментар е премахнат от модератор
123
123 Отговор
Всеки който е живял в България знае кой е Божков. Тъмна личност. България е по добре без него. Това че БСП се е заела с защитата му показва каква партия е.

Коментиран от #142


Оценка:
-19 +13

бай Симо
124 Отговор
Смърдяло ви, а?! А нещо за Фатмака и кака Ку-ри да кажете, за Йончева?! Направо си кажете, че искате БСП на власт, жалки мишки! Е да, ама народа не ги иска тези доказани крадци - БГ комунягите!

Оценка:
-24 +10

125
Този коментар е премахнат от модератор
до Радето
126 Отговор
Раде много си права няма средна класа няма гражданско общество най бедната страна с най-отворена ножица в заплатите.сега най-трудния въпрос как да създадем система която да издига способните /не крадци/ нагоре - пример правосъдния министър и министър председателя забравих май кавички

Оценка:
-4 +16

123
127 Отговор
Дойде им времето на олигарсите. Няма да грабят, пирамиди да правят. Ще връщат всичко откраднато или ” приватизирани ”. Чакаме вече 30г. 5 - 6 вече са в ареста , други бягат, но няма да се скрият.

Оценка:
-8 +10

добър урок
128 Отговор
Браво, бе , всичко на едно място, точно както си го бях систематизирал вече. Малко дългичко, но един кратък вариант би било добре да обилколи всички неподкупни медии и да се раздаде с входяш номер във всяко едно посолство . Те си го знаят другарите там по други канали , но да е видно ! Браво !

Оценка:
-3 +11

Next
129 Отговор
Властимащите лумпени злоупотребяват с поста който заемат и оплетени като свински черва.

Оценка:
-4 +15

Кьора
130 Отговор
И к'о, Найденов плаща ли си данъците или да?!

Оценка:
-4 +13

123
131 Отговор
Ако не си ги плаща Найденов, и той на пангара. Какво да го мислим.

Оценка:
-3 +14

Аноншмен
132 Отговор

До коментар #46 от "А БЕ":


На сила ли те караше Божков да си купуваш билетчета

Оценка:
-6 +17

123
133 Отговор
Насила ли ги карат наркоманите да взимат наркотици? Да приветстваме ли наркотърговците? Комфорт ли да им осигури държавата?

Оценка:
-7 +13

мислещ и расъждаващ
134 Отговор
Всеки с малко повече акъл, трябва да е разбрал, че всичко беше постановка и г-н Найденов беше основния играч. Но този човек допусна грешка, замеси много имена на много богати и известни и опасността да се подхлъзне и падне е много голяма. Здраво мислещите хора при такава атака срещу няколко акули търси самотен и никого известен остров. В противен случай акулите да го намерят и да го изядат е много голям.

Оценка:
-5 +16

123
135 Отговор
Преди много време един приятел удари джакпота на еврофутбол. Трябваше да вземе към 20000 лв. И пиене , ядене. И кво стана, още 150 човека удрят и те джакпота. От тогава не играя еврофутбол.

Коментиран от #168


Оценка:
-3 +19

волен сидеров
136 Отговор
марийче ти ще си уевскарка маме или добра платена пак от уевски...нема лошо ама защитаваш едните като плюеш другите-а всите са един дол дренки

Оценка:
-11 +6

Mitaka
137 Отговор
При обиска в Черепа у тях беше пълно с черепи - склуптори, картини и т.н.
Така че известната история с журналиста и черепите издиша.
Безмислен е въпросът "защо сега?"
Защото сега се е скарал с партньорите му и сега те са подали сигнал.
Да би трябвало да стане по-рано, но сега му е дошло времето - сега става.
По-добре късно от колкото никога.
БТВ като медия се провали в този случай. Може и да не са корумпирани, но преценката им в този случай се оказва грешна.

Оценка:
-11 +8

Mitaka
138 Отговор
Чест прави на журналистите, които още Декември публикуваха данйи за случая.
БТВ решават да потулят случая - не им прави чест независимо от причината.
Същото важи и за Дневеник и Капитал, които взимат интервюта събират данни дни наред и накрая не публикуват нищо. Защо? От страх или са си поискали такса мълчание?

Оценка:
-11 +13

Заралия
139 Отговор

До коментар #8 от "Последния софиянец":


Няма Божков, нама Найденов, Шиши е новия шеф на хазарта....

Оценка:
-6 +8

Georgi
140 Отговор
Анализът не е пълен. И е манипулативен. Явно гопожата е фен на Божков. Тя не казва нещо много важно. Всъщност най важното. А то е, че държавата се управлява точно от хора като Божков. Точно такива като него създадоха и политическата ни класа. Те си я отгледаха за да лично ползване. За г-н Божков са направени толкова много лобистки закони, колкото за никой друг, а той си е плащал за това. И е оцелявал. Върха на сладоледа е лобисткия закон, приет през 2014 с който Божков плаща много по малко данък, отколкото плащат другите в бизнеса с хазарта. Тези спестени пари са отивали за подкупи и след това и за финансирането на ПФК “Левски“. Ноооо Божков се превърна в държава в държавата. И е решил, че повече няма да си плаща за свършените му “услуги“.

Оценка:
-9 +5

Гошо
141 Отговор
Платена статия

Оценка:
-12 +5

нина
142 Отговор

До коментар #123 от "123":


Ехо,,откъде знаеш,че Божков е тъмна личност..У всеки човек има такава..Бедните не обичат богатите.но факт,че само богати могат да направят добри неща..Училища.музеи,,спонсорства...и.тн...Цвтомир Найденов"Мизерабъла",,Бойко Борисов,,Делян Пеевси,,те са светлите личности..Смърди,не, ами вони...Сериал с продължение...И пак ще повторя..От математик и пожарникар-избирам математика,,,,Лека полека превръщат Божков в положителен герой като знаем кои са срещу него......Желая му здраве,силна психика и късмет...

Оценка:
-4 +14

гергана табакова
143 Отговор
разровете и богатството на ахмед доган и дилян пеевски

Оценка:
-1 +16

Васил
144 Отговор
Питайте сега защо и Пещерняците прехвърлят акции на Пеевски

Оценка:
-3 +7

Просто и ясно
145 Отговор
Страхотна статия! Просто и ясно, като за български прокурор.....

Оценка:
-4 +7

ЕХА
146 Отговор

До коментар #2 от "Да да да":


много пари,пак ще има поръчкови убийства,или внезапна смърт,след кратко боледуване,както през 90те години,веселяци,няма как..преразпределение на бизнеса..

Оценка:
-2 +8

Джоко
147 Отговор

До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":


Господин, кравар, рядко куха гадулка си! Радев ако е с основно, то Борисов е неграмотен, а, че те язди 10 години е съвсем друта бира!

Коментиран от #154


Оценка:
-2 +13

Джеймс
148 Отговор
Всичко започна с БФС. Домусчиев е новия Капитан Планета в България. Той и още две- три едри момчета с власт и правомощия ще ни дооправят. Същите вече са неприлично богати и недосетаеми!

Оценка:
-1 +11

Инспектор Дюдю
149 Отговор
В наше време, когато всичко се проследява, ченгетета знаят кога и къде пикаеш, се тъси за арест известна личност. И о чудо - черепа не си бил у дома. Изводи: 1. Тъпи ч-та, 2. Хитър череп 3. И двете 4. Прах в очите, хляб (без вода) и зрелище за плебеите

Оценка:
-0 +5

сатурн
150 Отговор

До коментар #119 от "DDT":


Дано да си прав! Би било хубаво.

Оценка:
-1 +6

Орел и рак и щука
151 Отговор
На този хал и с такова благосъстояние ще сме, докато това са отзивите за темата с две страни. Едната винаги вони повече. Но парите не "миришат", а само как са спечелени, дори от заплата

Оценка:
-2 +2

Ром
152 Отговор
Много дълго. Не можах да го прочета.

Оценка:
-2 +4

153
Този коментар е премахнат от модератор
кибик
154 Отговор

До коментар #147 от "Джоко":


Ееееее, нито има три мандри, нито има 433 крави! Такива предизвикателно тъпи коментари с обратен ефект пише само един-посссеркото.

Оценка:
-3 +8

155
Този коментар е премахнат от модератор
156
Този коментар е премахнат от модератор
157
Този коментар е премахнат от модератор
ГРАД КОЗЛОДУЙ
158 Отговор
ВАСИЛ БОЖКОВ е убиец

Оценка:
-3 +2

ГРАД КОЗЛОДУЙ
159 Отговор
ВАСИЛ БОЖКОВ поръча МАНОЛ ВЕЛЕВ

Оценка:
-3 +3

160
Този коментар е премахнат от модератор
ГРАД КОЗЛОДУЙ
161 Отговор
БОЖКОВ УБИЕЦ

Оценка:
-3 +3

ПЕРНИШКИО
162 Отговор

До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":


абе краваро си е кравар , сам си се издаде , рини лаината там и не се обаждаи от коневръза путко не доносена , ти ако имаш образование нямаше да говориш по тоя неграмотен начин , що не идеш да питаш директно президента , как е издържал изпитите и как е изучил 3 международни езика , и как е защитавал дисертация в САЩ , това знаеше ли го , ходи де ама не ти стиска , щото ще увониш президентството с кравешки лаина , и на тебе душата ти мерише , мухал .

Коментиран от #176


Оценка:
-2 +6

Кирил
163 Отговор
Смърди ви сайта.
Вместо да подкрепите прокуратурата вие сте с мафията

Коментиран от #170


Оценка:
-7 +7

.......
164 Отговор
Мдаааа,много хубава статия и за съжаление е доста точна и реално представяща нещата.но кучето си лае,а керванът си върви и нищо няма да се промени.иначе,поздрави за статията

Оценка:
-3 +10

Хаджи Христо
165 Отговор
Помните ли един Жоро Вълев, дето трие наровете в затвора и един Петър Христов(Бог да го прости) дето му завидя и способства да го тикнат в затвора. Та Жоро е жив, а Петър го изгризаха червеите отдавна.
Не си мислете, че Васил Божков ще си остави и той каруцата в калта - ще има неразкрити убийства изпълнени качествено от професионалисти. Те и други се мислеха за недостижими - Луканов, Илийчо Павлов, Кюлев и ред други...

Оценка:
-2 +8

Зълчо
166 Отговор
Смърди на мърша и загнилост на твърде дълго затворените очи на Премиера милиционер... С нищо по различен от Златко милиционера Президента и той с пагон, трактора милиционера и всички тези милиционери милионери закопали като мародер труп България.

Оценка:
-5 +4

167
Този коментар е премахнат от модератор
Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ
168 Отговор

До коментар #135 от "123":


Ми щом не играеш Еврофутбол,значи ближеш мъдята на Цеките...

Оценка:
-1 +2

Оле
169 Отговор
Доста тъпа и жалка поръчкова статия в подкрепа на Черепа !

Оценка:
-8 +4

Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ
170 Отговор

До коментар #163 от "Кирил":


Домус.. ??? Ти ли си бре Мекере долно...

Оценка:
-1 +2

Аман от тъпи комуняги!
171 Отговор
Краят ви се вижда и затова сте в
предсмъртни вопли дамски буби.
Отмъщението ще е много сладко.

Оценка:
-4 +4

Ей,този Бойко
172 Отговор
Как ви бърка в ануса червен.
Голям кеф! РАЗМАЗВАМ СЕ...

Оценка:
-2 +3

Психодиспансера
173 Отговор
Кога ви пуснаха бе!?Няма ли места?
Ей безпишковци,що ли не си ебете жените
Ами си чешете езиците! ПЛИТКОУМНИЦИ!

Оценка:
-2 +2

Stefan
174 Отговор
Статията е най-логичното нещо, което е писано последните няколко седмици по случая "Божков"

Оценка:
-2 +7

Гост
175 Отговор
Доста неща се изписаха като информация,но може ли да се доверявате на медиите каквото пишат?
Никой в парламента няма интерес да се прави нещо за народа и от няколко човека го знам това,които са били там и са видяли каква е схемата.
В психологията за да си осъзнае ччовек проблемите си психолога му задава въпроси за да стигне сам до истината,за това тези въпроси са добър начин всеки да се замисли в посока,в която отговорите идвайки от него самия няма да бъде подведен и манипулиран.
Научени сме да се доверяваме на авторитети и никога не поставяме на съмнение всичко казано от тях,а се вижда до къде ни води това сляпо вярване.

Оценка:
-0 +4

И аз да кажа
176 Отговор

До коментар #162 от "ПЕРНИШКИО":


Ми не е защитавал дисертация в САЩ! Минал е задължителен за висшите Натовски офицери курс на обучение, като преди това е трябвало ,естествено да научи английски. Нищо свръхестествено, даже не се е явявал на конкурс за това обучение, както от 90-те насам се явяват всички кандидати за стипендии в Западни държави! Стига небивалици!

Оценка:
-3 +3

Мисля си
177 Отговор
Че статията е голословна както "истините" на президента. Полуистини, догадки, намеци и претенциозна многозначителност

Оценка:
-4 +4

DOLU ruskite podlogi ot bsp
178 Отговор
Daa smardi na CERVENI LAINA kato CIALOTO BSP, koeto tvardo stoi zad PRESTAPNIKA BOZKOV!

katro i lainianata media FAKTI.bg!
SMARDI! AMA MNOOOOGO!

Оценка:
-2 +1

морза
179 Отговор

До коментар #18 от "Todor":


Тошко,Тошко ти още ли не си научил,че твоя Адаш отдавна умря ? И ти като всички " мишоци '' --" Да ги сметем.... " и хайде под леглото ! И да не обиждаме мисирките,защото те са по умни от от "човешките ", пък и не смърдят!

Оценка:
-0 +1

Фил
180 Отговор
Десет години вече страшните" червени" са далече от власт. Те ли толерираха престъпните , ненаситни, алчни олигарси?

Оценка:
-1 +1

Динчо
181 Отговор
Аз си мисля че ваште факти смърдят много.Не знам само защо и кой ли ви пуска във фейса щото сигурно няма кои друг да ви чете

Оценка:
-2 +1

nakoi
182 Отговор
vsaka krushka si ima opashka i nai vajnoto nama nishto slushaino . S Vasilev slushaino li e e e nesi plashta kadeto trabva i go porazvat . Parva e darjavnata mafia i AGATA i taka se povtara i s Bojkov i seki neodoben . No narode nash gdesi ot okovite tejki da se otarvesh . kumonagite oshte ni ..... Nama koi sami trabva da strushim okovite .

Оценка:
-1 +0

Ново
183 Отговор

До коментар #18 от "Todor":


А тази статия разбрах че комунист престъпник няма и не се е родил как-то казва авторката те от държавата не могат да вземат партията не им позволява тази авторката утре ще пише че борисов е виновен за турското робство а гешев не е повдигнал обвинение на пашата

Оценка:
-0 +0

Фен
184 Отговор
Браво на автора, браво! Наистина много мирише историята, но не на "Министерство на истината", а на определени хора. Комисията по хазарта в стария си състав със сигурност. От друга страна не е лесно да се атакува Божков, става въпрос за сила, за влияние.

Оценка:
-0 +2

Азсъм
185 Отговор
Не е ясно какво смърди но писателите критици са с доста смърдящи коментари защото софтоера им е бъгнал

Оценка:
-1 +0

Атанас
186 Отговор
Не помня кой го беше постнал във фейсбук, защото го отворих в отделен прозорец "за после". Прочетох го сега, няколко дни по-късно.
Грамотно, точно, подплатено с добре известни факти.
Не съм редовен читател на този сайт, но ще го разгледам.
Респект, Мария Атанасова.

Оценка:
-0 +2

Токин
187 Отговор
В България има много истории, които направо миришат доста силно, но няма наказани за тях... Например историята с КТБ и фараон Цветан Василев, заради когото бяхме принудени да платим милиарди, които Василев е откраднал от КТБ!

Оценка:
-0 +3

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Антон Хекимян
Водещият на bTV към бившия шеф на ДАНС Цветлин Йовчев за твърдението на депутата Пьотр Толстой, че Русия ще изкупи цяла България:
Можем ли да тълкуваме като заплаха към България думите на Пьотр Достоевски?"

Още бисери