Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 17:51 104 137 190

Историята с Васил Божков смърди. Ама много!

  • васил божков-
  • цветомир найденов-
  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • владислав горанов-
  • държавна комисия по хазарта-
  • национална лотария-
  • левски

А властта готви създаването на ново министерство

Историята с Васил Божков смърди. Ама много! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Популярен спортен журналист пише анализ за любимия си ЦСКА. По времето, в което собственик на клуба е Васил Божков. С неофициален прякор "Черепа". Малцина смеят да го употребяват. Журналистът го прави. Впоследствие е заведен в дома на Божков в полите на Витоша. За да го попита лично самият Божков дали вижда черепи наоколо. Журналистът повече никога не използва този прякор.

Слух или истина, но този случай е показателен за това какво означаваше споменаването на бизнесмена Васил Божков в неточния контекст. До един момент. До лятото на тази година. Когато отнякъде изплува някой си Цветомир Найденов и наводни първоначално фейсбук профила си с обвинения към Божков, в които използваше прозвища като "Черепило", "Чери" и т.н., подиграваше се по всякакъв начин с Божков, отношението му бе унизително. Започна да сипе обвинения, вкл., че е заплашен с убийство. Той, семейството му и Кирил Домусчиев. Постепенно атаката му набираше скорост, грижливо подпомагана от определени медии. Най-силно впечатление правеше медийният шпалир от сайтове, близки до Кирил Домусчиев. Стигна се дотам в деня, в който Найденов се изцепи от национален ефир, че Васил Божков е сериен изнасилвач, в един "женски" сайт минути по-късно да се появи разказ от дама с информация за подобни случаи. Някои сайтове всъщност отдавна възвеличават Найденов. И се опитват да го изкарат голяма фигура, напук на реалността. Той е просто лицето зад Ефбет. Една компания, на която се направи много безплатна реклама през последните месеци. Една компания, която от дълго време ни се навира по всякакъв начин пред очите. Особено, ако сте от тези, които следят българското футболно първенство. Където тя е окупирала стадионите. Спортът е голям и хазартът дебне отвсякъде.

Та същият този Найденов изведнъж стана много голям. Набирайки скорост порасна и егото му, и цинизмите, и командоренето, и арогантността. Той стана от тези, които наляво-надясно казват кое как трябва да се случва. На базата на какво не е ясно. Накратко Найденов разобличаваше некоректна схема на бизнес-партньора си от почти 30(?!) години Васил Божков. Тя се състои в това, че начело на "Националната лотария" Божков е плащал по-малка от нужната такса и е спестил около половин милиард лева от това. В тази фирма Божков и Найденов не са съдружници, но са такива в редица други.

И о, чудо. Медийният шум стана толкова силен, че случайно или не стигна до държавата. Която обаче знаем, че чува само когато иска да чуе. Сигналът на Найденов подбуди финансовия министър за проверка на Държавната комисия по хазарта, а главния прокурор Иван Гешев за проверка на целия бизнес на Васил Божков. А не един експерт, който следи отблизо процесите в държавата, още преди нещата да ескалират, казваше, че Васил Божков има проблеми с Делян Пеевски и може да се очаква нещо в тази връзка. Един от многото въпроси, възникващи от този случай е откъде никому неизвестният Цветомир Найденов изведнъж набра смелост, за да атакува един от най-богатите българи? Кой стои зад него? Кой му гарантира подкрепа и успешен финал на акцията? Защото в един момент можеше да се окаже, че Найденов клевети и той да се окаже на мястото на Божков. Но не. Явно Найденов, някои медии и прокуратурата действаха в синхрон. Думам някои медии, сещайте се за Делян Пеевски и Кирил Домусчиев. Които в Нова телевизия показват, че действат в абсолютен синхрон.

Имаше нещо, което силно се набиваше на очи в изказванията на Цветомир Найденов. За тези, които могат и искат да видят. В нито един момент той не атакува член на правителството и на управляващите. Нито думичка за Владислав Горанов, камо ли за Бойко Борисов. Пръстът бе насочен само за председателите на Държавната комисия по хазарта. Които се определят от... финансовия министър Владислав Горанов. Припомняме - човек, сниман с и очевидно близък на Делян Пеевски.

Цветомир Найденов не го каза, ние обаче ще го кажем, докато още самият той не определя всичко, на което имат право медиите. Та следващият въпрос който възниква е как държавата ще проспи в рамките на 5 години какви данъци плаща бизнес, който годишно прави оборот над един милиард лева?! Тук става дума или за тотална корупция или за чутовна аматьорщина. И за двете се подава оставка. На цялото правителство. Тук такава не е искана. Нито от Цветомир Найденов, нито от кукловодите му. В крайна сметка гарван гарвану око не вади. Та дори самият Васил Божков в интервю пред "Свободна Европа" с половин уста си признава, че за плащането на тази такса въпросът трябва да се насочи към Владислав Горанов? Не за първи път обаче "честните" сини очи на Горанов виждат избирателно и явно са толкова очарователни, че за искане на отговорност всички забравят.

Поредният въпрос, който се поражда. Изведнъж ли разбра Цветомир Найденов за тези неплатени данъци? Пет години не е ли знаел, прикривайки престъпление? Та сега самият той има наглостта да търси отговорност на журналисти от bTV за това, че един месец не огласили тезите му. И това ги правело съпричастни в престъпление, според Валери Симеонов. Значи пет години може, един месец - не. В тази връзка, цялата тази история ни води към създаването на министерство на истината. Да се съберат Найденов, Домусчиев, Пеевски, Гешев и да ни казват кое е истината, каква е действителността и да ни учат как да мислим и какво да огласяме.

Защото ние сме глупави и ровим все там, където не трябва. Иде ни да ровим например върху думите на главния прокурор Иван Гешев, че преходът в България бил криминален. Ами тогава най-логичният въпрос е къде са спали през това време Иван Татарчев, Никола Филчев, Борис Велчев, Сотир Цацаров. Някои от които са сред най-големите фенове на Гешев. Ние, глупавите, ще попитаме те не са ли виновни? Или са виновни само тези, които ще ни посочи министерството на истината. Основни кандидати са Иван Костов, Иво Прокопиев и всички, които не са от "техния" отбор. И не споделят истината, спусната от министерството. Истина, която обаче не е в интерес на държавата, а в интерес на "техните" олигарси. Всъщност те вече са държавата. Грешката е вярна.

Обединеният отбор постигна своето. Приключи за две седмици бизнеса на Божков. Извади всичкото му имущество на показ. Далеч сме от схващането, че той е безгрешен. Но всичко много, ама много смърди. Смърди и това как след като вече беше ясно накъде духа вятърът, изведнъж Божков бе оставен да подготви и да осъществи напускането на страната. Остава впечатлението, че всичко се прави не в интерес на правосъдието и справедливостта, а в интерес на някого. И по определен начин.

Още нещо е важно да се отбележи. Най-различни моралисти изведнъж се сетиха колко страшен е хазартът и в частност "Националната лотария". Нито дума обаче не казаха за Ефбет. Та пак ние да попитаме. Нормално ли е цялото българско футболно първенство да е опасано с логото на една хазартна компания? Екипите на отборите, рекламните пана на стадионите, даже името на първенството бе променено на "ефбет лига"?! Честна игра, истински футбол? Възпитаване на ценности у младите? Затова защо не се загрижи никой? Къде е спортният министър, който се разтревожи колко пари влизали в спорта от лотарията? В немалко "бели" европейски страни рекламата на хазарт в спорта е забранена. Та се налагаше отборът на Кирил Домусчиев да играе с различни екипи в свои двубои от евротурнирите.

Печалбите от "Националната лотария" донесоха на Божков възможността да спонсорира футболния "Левски", които бе почти пред фалит. Влагани са около 2 милиона лева на месец за клуба. Вследствие на отнемането на лиценза на лотарията, стана ясно, че Васил Божков ще се затруднява да издържа "сините". И изведнъж, о чудо, на сцената се появи...Цветомир Найденов (бел.ред. впрочем собственик и на клуба ЦСКА 1948) с дитирамби колко е велик "Левски" и оферта да спонсорира клуба с 8,5 милиона лева на година, при положение, че властта на "Герена" се смени. Добавяйки и други спонсорски договори на букмейкъра, вероятно ще стигнем сума, близка до тази, която "Национална лотария" е давала за "сините". И е имала възможност да дава, благодарение на спестени данъци от милиарден бизнес. Т.е. логично е оборотът на ефбет също да е огромен. Някой дали ще провери него? Допустима ли е изобщо тази мисъл от министерството на истината? Може ли да се каже в ефира на определени телевизии?

Самият Найденов започна да обикаля студията и да държи сметка на журналистите защо не публикували изказванията му? Г-н Найденов не навсякъде журналистите са приведени, като тези, с които работите от една определена медийна група. Арогантното Ви поведение не навсякъде се толерира. Впрочем след като прокуратурата ще работи по сигнали от телевизионни студиа, без сега да коментираме колко нелепо и показателно е това за функционирането на държавното обвинение, защо досега не се е сезирало на базата на стотиците неща, изказани за г-н Делян Пеевски, за г-н Бойко Борисов, за г-н Сотир Цацаров, за г-н Ахмед Доган? А, да, министерството на истината така е решило. Абе тази история много мирише, ама много. В никакъв случай не на обективност. И времената стават все по като по книга. "1984". Иван Гешев следва да я добави в библиотеката си. До тази за дейността на Сталин.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 730 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да да да

    57 312 Отговор
    Божков ще ходи в гроба!

    Коментиран от #146, #160, #167

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хахаха

    264 36 Отговор
    Васил Божков вече не е най богатия българин.

    Коментиран от #71

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Спас

    433 22 Отговор
    Кръгът "дебелаците" се е огледал в милиардите от хазарта.

    Коментиран от #76

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Последния софиянец

    210 15 Отговор
    Бошков и Найденов = Джаро и Иво.

    Коментиран от #139

  • 9 Много думи, много обяснения

    348 27 Отговор
    Запомнете, много е просто, тази територия е една голяма кочина.
  • 10 Центурион

    461 29 Отговор
    Само плебеите не разбират колко вони цялата история около Васил Божков!
  • 11 Смешно е

    317 34 Отговор
    Много е смрадливо всичко за Божков. Единствен виновен за всичко в България.
  • 12 Странно .Божков е правил нещо чрез

    183 14 Отговор
    Многото си фирми а други лица нямащи фирми са маааалко по бедни от него......
  • 13 Смело

    180 14 Отговор
    Истината боли и за откровените и за лъжците.
  • 14 бягай бе

    101 11 Отговор
    `намерен`-найден......
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Философа

    187 16 Отговор
    Само да ви кажа, че този вятър къде духа сега е фалшив мирише измамно на пролет!
  • 18 Todor

    430 28 Отговор
    Много е вярна статията. Но сме си прост народ и това е!
    Правят ни на абсолютни МИСИРКИ (фитки)
    Няма гражданско общество! Това е проблема. Да ги изметем всичките.

    Коментиран от #179, #183

  • 19 Борис

    383 13 Отговор
    Божков е спрял да се отчита пред кръстника. И затова се разграбва имуществото му сега.
    Интересни въпроси, защо точно сега се случва театрото?
  • 20 Бай Георги

    218 7 Отговор
    Васко,като мине вичко знаеш к,во се прай с прасетата-КОЛЯТ се.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хубава статия

    170 16 Отговор
    Интересна.
  • 23 Пурко

    322 23 Отговор
    Колко жалко. Да чакат една жена с топки, да каже това, което мнозина си мислим.
    Скопена журналистика. После сме били след Того по свобода на словото. Прави са хората дали оценката.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 IVAN

    336 10 Отговор
    Много точно и ясно журналистът е описъл взимовръзките-политици олигарси.Разигра се същият сценарий, както с фалита на КТБ. От същите хора.Просто едни големи пари преминават от едни ръце в други абсолютно незаконно.Другото е прах в очите на пората.
  • 26 Тази статия смърди ама много

    49 224 Отговор
    Все едно слушам другата манипулативна и купена медия БТВ. Това тук не журналистика а измама

    Коментиран от #40

  • 27 боко

    229 12 Отговор
    интересно ще е 2 серия- ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА- кога и как?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Богиня

    37 62 Отговор
    Божков плаща,като за последно!
  • 30 Собственик на 433 крави и три мандри

    54 302 Отговор
    Гешев да не се занимава с глупости, а да разследва как Радев с основно образование стана президент, как се е сдобил с диплома за военен, и как ВВС са разчитали на неграмотен пилот през годините?? Първо предупреждение за по-разумно използване на думата кравари! Един от големите производители на млечни продукти в Северозападна България съм, и напоследък наблюдавам обидите на комунистическо настроените коментатори към нашата професия. Вcички руcoфили, aтaкиcти и кoмуниcти глeдaт дeнoнoщнo caмo aмeрикaнcки филми и пo-тoчнo вoeнни eкшъни и фaнтacтикa, възхишaвaт ce нa Хoливуд, cънувaт ги дaжe, нo вeчeр прeди дa cи лeгнaт иcкaт млякo...!!! Дaли зaщoтo ca нeдoкърмeни, дaли зaщoтo ca нeдoнoceни, дaли зaщoтo ca мнoгo глaдни, нo cвързвaт тoвa c крaви, крaвeфeрми и крaвaри?? Cтрaннo... дaйтe рaзяcнeния?? КOЯ OТ ТРИТE ПРИЧИНИ ВИ КAРA НEУCТOИМO ДA ТЪРCИТE КРAВE МЛЯКO И КРAВEФEРМИ В ИНТEРНEТ?? И кaк гo прeдпoчитaтe, пряcнo или киceлo и нa кaквa цeнa?? Кaжeтe нeщo и зa крaвeтo мacлo и cмeтaнaтa, битa oт крaвaритe, нa филийкa ли cи рaзмaзвaтe?? Кaк кoнcумирaтe прoдуктитe прoизвeдeни oт крaвaритe и уcпявaтe ли дa ги плaтитe или тeглитe зaeми?? A cирeнцe oбичaтe ли.... cиньo, или caлaмурeнo, a кaшкaвaлeц...?? Млeкoпрoизвoдитeлитe в Бългaрия, кoитo ca някoлкocтoтин хиляди души, oт някoлкo дни зaпoчнaхa дa oтчитaт oбидитe нa руcoфилитe, aтaкиcтитe и кoмуниcтитe към трудът и прoфecиятa им....и нещата могат да отидат на зле...

    Коментиран от #35, #66, #67, #79, #88, #90, #117, #147, #153, #162

  • 31 nnn

    165 14 Отговор
    Така е в БГ - до вчера ги е страх да ти кажат името, а днес скачат и вадят на умряло куче нож
  • 32 Ахахха

    212 14 Отговор
    Да попитам Бобо и Шиши, за какво да ви тези милиарди като няма да изкарате и две години?!
  • 33 999

    240 16 Отговор
    Най-накрая някой каза това, което мислят много хора.
  • 34 Мартин

    169 19 Отговор
    Да забраниш билетчетата и да разправяш, че се бориш с хазарта е все едно да забраниш тротинетките и да кажеш, че се бориш с трафика на хора.
  • 35 pernik

    109 16 Отговор

    До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    Сменете си дилъра!
  • 36 РАДА

    244 10 Отговор
    И ако Божков и неговите фирми имат задължения то длъжносните лица да ги събират.НАП обикновено за сто лева дълг праща по няколко писма и блокира сметки.Къде бяха пет години? А що се отнася до това че видители държавата се грижи за бедните и нискодоходните да не си харчат стотинките за билетчета е направо изумително нагло и арагантно. Ами дайте на хората полагащите им се реални доходи и не ги правете на малоумни. Просто е решено добрите приходи от лотариите да отиват в нечий друг джоб а не е грижа за Бедният народец!

    Коментиран от #45

  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 133 Отговор
    БОЖКОВ Е УБИЕЦ

    Коментиран от #39

  • 38 агент08

    155 21 Отговор
    От всичко става ясно, че всичко, с което се е захванал Гешоф , му носи само автоголове. Само властващите и дебилите потриват доволно ръце.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ГРАДКОЗЛОДУЙ

    30 91 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ е поръчал смърта на много хора
  • 42 град КОЗЛОДУЙ

    68 23 Отговор
    инай слабата държава е по силна и от най мощната мафия
  • 43 С Мафията само по мафиотски !

    76 9 Отговор

    До коментар #3 от "El chochone":

    Има мафиот има Мафия ! Мъртав мафиот , намалена Мафия ! С Мафията само по мафиотски ! Щото или ти тях или те тебе !
  • 44 Айде бе

    88 114 Отговор
    Като ви слушам какви ги пишете, все конспирации и глупости. Факт ли е, че Божков не спря да плюска и граби, да се чувства над законите, да се чепи по яхти и мегаскъпи коли, да се прави на благодетел на спорта и културата. Тоя какво е създал, какво е произвел, колко коли или имоти му трябват? Не го ли виждате на снимките- устата му като на акула! Тоя няма насита, няма милост! Движи се с кортеж по-голям от държавен глава. И като най-сетне се престрашиха да му потърсят сметка, главанаците почват въпроси: ама защо сега ?, ама кой му искал бизнеса? При положение, че има възможност да се върне в бюджета част от отмъкнато и в музея антики, които са изкопани от нашите земи, какво плачете?!

    Коментиран от #47

  • 45 И аз да кажа

    75 26 Отговор

    До коментар #36 от "РАДА":

    На Вас не ви се вярва, че има задължения ли? Мислите, че така се изкарват милиони? Че Божков не е корумпирал и е бил коректен с конкурентите си?
  • 46 А БЕ

    61 70 Отговор
    НЕСМЕТНИТЕ МУ БОГАТСТВА СМЪРДЯТ ТА СЕ НЕ ТРАЕ, И ТО НА НАРОДНИ ,ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НАРОДА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ !

    Коментиран от #52, #132

  • 47 Athens

    54 11 Отговор

    До коментар #44 от "Айде бе":

    Съжалявам те за наивността ти!

    Коментиран от #58

  • 48 Пламен

    19 43 Отговор
    М. Танасова, ама друг път... Няма как, познаваме и творчеството! Виж за Мисирките - там е тя, цялата, плът и кръв. "Т'па кат газ'т ми" - е казал народа
  • 49 Пламен

    80 7 Отговор
    А да, забравих - да се готви Ем. Гебрев и "Дунарит". Приватизация, мриватизация - прах в очите.
  • 50 Пламен

    55 9 Отговор
    Джелял Касапина сменя играчите. /Държавната машина сменя елита/
  • 51 Кико

    32 100 Отговор
    Мачкай Гешев, цвичът и пърдът свинете! Колко ли са дали на клакйорите за да пишат?

    Коментиран от #53

  • 52 Зоро

    49 11 Отговор

    До коментар #46 от "А БЕ":

    Той божков ги открадна от тебе, прошляк
  • 53 Пинко

    46 6 Отговор

    До коментар #51 от "Кико":

    Кикот ама ти си бил турчин, България е християнска държава
  • 54 Дългият

    110 8 Отговор
    Лотарийните фишове ще се продават само в ЛАФКА...Ха познайте от първият път Кой е собственикът на веригата...Започва с П...и завършва ..ЕЕВСКИ...
  • 55 3333

    144 11 Отговор
    Много добра статия. Много смислени въпроси. Ако държавата си беше на мястото тези абсурди нямаше да ги има. Рекламата на Ефбет наистина е заляла цялата държава, дори в малки градове висят плакати на ефбет по всички централни улици и на никой не му прави впечатление. Най вероятно гласят Найденов за новия Божков.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 боико

    64 13 Отговор
    ЕИИИИИИИИ МНОГО ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ НАРОД
  • 58 Айде бе

    76 8 Отговор

    До коментар #47 от "Athens":

    Не мисля, че съм наивен да не зная, че 95% от бизнесмените ни са назначени за такива, некадърници които са успешни благодарение на нагласени , корупционни или монополистки практики. Затова смятам за добре, че отвреме -навреме им издърпват килимчето изпод краката. Като цяло, освен ако ни осъдят в Страсбург, държавата печели от това, макар че след време друг се намърдва в нишата...Или идва Онази с косата и ги усмирява.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    76 34 Отговор
    ИВАН КОСТОВ съсипа БЪЛГАИЯ
  • 61 ха ха ха

    123 9 Отговор
    Навремето Шишанката поиска бизнеса с цигарите - осра го, поиска строителния бизнес, фалираха малките фирми, а по-големите притиснаха да се продадат, Божков му е прехвърлил и неговите фирми барабар с машините, но умря и тая работа, виж обаче на Божков лотарията се разви неимоверно с огромни печалби, докато не му казаха да дава или парите, или бизнеса... еми взеха го, да видим сега дали ще прокопсат. Дължат толкова много пари, взимат заеми през ден и пак не могат да се оправят, само гледайте в каква спирала са се вкарали или по-скоро нас са вкарали ;)
  • 62 Хипермен

    69 7 Отговор
    Шиши е отвлечен от 6 месеца от руснаците собственици на КТБ, и майка му събира откупа равен на кражбата от банката.Божков е бил помолен да помогне с тия 500 милки,той първоначално обещал но после размислил и от там вече знаете, една жена на пазара ми го каза всичко това....
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Мими

    65 5 Отговор
    Помните ли какво каза хитрия цар."Оставете ги да се избиват по между си."
  • 65 гого

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    емилеее бая си зле брато
  • 66 Може би

    37 8 Отговор

    До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    си психопат
  • 67 Може би

    27 11 Отговор

    До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    си психопат
  • 68 Драйфус

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "графа":

    А твоя направо вони!

    Коментиран от #80

  • 69 Боко

    19 9 Отговор
    Поредния руски шпионин като доганя!
  • 70 SDS

    58 6 Отговор
    Колко струва рекламата с байряци "ЕФБЕТ" в цялата страна и дали е платено за това???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • 71 Бай Шиле

    35 7 Отговор

    До коментар #4 от "Хахаха":

    Ние знаем кой е най- богатият българин! А ти знаеш ли?

    Коментиран от #74

  • 72 Елеонора

    96 5 Отговор
    За мен всичко е било предварителна схема, завлякоха хиляди търговци с тези билети! Те са предварително платени, всеки макък обект има билети поне за 1000лв-2000лв. Дистрибуторите отказват да си ги вземат обратно, те са предплатени, даже са изплащани печалби от тях! В задачата се пита колко билета трябва да е продал търговеца за да е избил тази загуба ( на билет от 3лв -0,15 лв печалба, от 5 лв - 0,25 лв печалба,от 10лв - 0,40лв печалба за търговеца). Сега умножете всички търговски обекти и ще получите новото КТБ! И всички медии дружно избягват темата!?

    Коментиран от #73, #75

  • 73 самуил

    74 19 Отговор

    До коментар #72 от "Елеонора":

    Имаше едно интервю с Димитьр Иванов в утуб където го питаха защо е убит Илия. Той каза следното: има кръгове в европа които не искат да има богати хора в България. Акцията срещу Васил Божков идва оттам. От богатите хора се ражда аристокрация, която не работи за пари. Няма значение как са спечелени тези пари. Те могат да правят много добрини. Ако не от първо поколение, от второ. Няма милиардер в америка със законно спечелени пари. Но синовете на тези хора пазят страните си и ги развиват като народи. Пресен пример е решението на камарата на лордовете в Англия да изкарат страната от едноличната диктатура, наречена европейски съюз

    Коментиран от #82

  • 74 Бай Ганьо

    55 5 Отговор

    До коментар #71 от "Бай Шиле":

    Това е една ТИКВА от село Банкя.
  • 75 Иван

    8 16 Отговор

    До коментар #72 от "Елеонора":

    Елеонора ти откри топлата вода.
  • 76 Реалист

    32 7 Отговор

    До коментар #6 от "Спас":

    Най много и много ЗАКОННИ мъни в БГ.има В.К.Божков,само в картини и антики се оценяват на 4 милиарда има имениее в Монако ,който си е узаконил парите не е крадец,а тези *мендили"в превод 'носни кърпи да внимават със прокурарс Гешев,защото той в момента оглавява Държавата.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Дзъ

    18 4 Отговор
    Който плаща поръчва песните и текста.Правия не е красноречив .Красноречивият не е прав. ного думи за да скрият истинския интерес, защото ще спрат кинтите
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 хазарта

    60 10 Отговор
    Според мен братя Найденови са системно изнасилвани от Черепа и сега пискат. Забравили са, че ако не беше Божков през 90те години дори баща им, най-големия доносник в средите на комарджийте не би ги спасил от асимилиране.
  • 82 Хаджи хаджи Българин

    35 6 Отговор

    До коментар #73 от "самуил":

    Хареса ми твоят коментар! Но рибата смърди откъм главата! Иначе, на всеки му е ясно, че за първият милион няма данъчни декларации! Историята познава такива примери! - " първите паднаха в кърви, а последните станаха първи"!
  • 83 Сеянин

    41 7 Отговор
    Какво мислите за тези 4мата от снимката! Липсеа само прасчо и доганчо, и са готови за каре белот с писар в централният ....!

    Коментиран от #86

  • 84 от efbet

    23 7 Отговор
    Цветомире, готов си, свършено е с теб. Присъдата ти е подписана. Амин.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Въпрос

    22 4 Отговор

    До коментар #83 от "Сеянин":

    Защо са без белезници? Фотошоп?
  • 87 Рашо

    11 9 Отговор
    Горят си бедните свещите,за да броят на богатите парите.Та и вие.....
  • 88 Анонимен

    50 6 Отговор

    До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    Ми да.. С тия боклуци които продавате? То има ли в БГ истинско мляко, сирене, кашкавал вече??.. То и вие БГ произеодителите се изхитрихте, купувате евтини и нискокачествени суровини от Германия (щото в БГ кравите са на изчезване тука), правите тука уж "домашно" сирене, кашкавал.. Родопско чудо, нз си какво, а като го опиташ се оказва същия боклук като вносния. Не остана бълг и вкусен, естествен продукт вече тука! Всичко внасяте и трупате печалби на гърба на народа.. Че ви вярва, че домашно било, нз си какво.. Разчитате на носталгията на хората по онова време.. С истинските и качествени продукти, ама.. Нейсе.. Останало е само името!! Боклуци продавате!!
  • 89 999

    42 7 Отговор
    Абе тука едни сметки не ми излизат. Лотарията показа документи за декларирани печалби за 5 години за около 440 000 000.
    Обаче някой им търси данъци за 560 000 000.
    Как данъка е по-висок от печалбата със 120 000 000?
    Кой ли е лъжльото?
  • 90 Ufhs

    15 8 Отговор

    До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    Абе тебе да не би Бикът да те е на..аха
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Национална сигурност

    11 23 Отговор
    Китайците мрат от чумата наречена "2019-n cov", което е генно биологично оръжие на ЦРУ. Искаме да знаем, как ще се справят руснаците с ''2020-n cov'', което ще бъде пуснато сега в Москва...и е оръжие ''сестра близнак'' на ''2019-n cov'', разработено от ''новата немска баня'' спeциално за братушките…??? Залагания…???
  • 93 Критичен

    21 15 Отговор
    Явно срещата в полите на витоша е имала щастлив край, толкова много написано за защита на 1 бандит ......
  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 27 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ е убиец
  • 95 град Козлодуй

    27 15 Отговор
    ИВАН КОСТОВ ССИПА БЪЛГАРИЯ
  • 96 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 20 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ поръча МАНОЛ ВЕЛЕВ
  • 97 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 10 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е първия ПРЕМИЕР на БЪЛГАРИЯ употребил гуменикуршуми и сълзотворен газ срещу народа на БЪЛГАРИЯ
  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 4 Отговор
    помните ли лъжите на ЦАР СИМЕОН
  • 99 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 3 Отговор
    помните ли лъжите на ЦАР СИМЕОН
  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 6 Отговор
    помните ли ехидно подигравателната усмивка наСИМЕОН ДЯНКОВ когато ни показа постната пица колко хора умряха от глад колко хора се само убиха

    Коментиран от #155

  • 101 Гостъ

    32 8 Отговор
    Браво, най-после някой да зададе точните въпроси!
  • 102 Христов

    30 3 Отговор
    По скоро "смърди" бездействието на правосъдната система.
  • 103 Бай Благой

    19 4 Отговор
    ТОЯ ОТ КОЗЛО-ДУЙ ДА НЕ Е НАЙДЕНОВ?
  • 104 Като няма прозрачност на нищо в БГ

    17 2 Отговор
    Естествено, че засмърдява по някое време...!!!
  • 105 1944

    7 27 Отговор
    много се кефя като се бият комунетата взаимно. само да ни върнат откраднатите пари и да ходят да се оправят в савецката тайга. чемадан, вакзал , матушка акупатор.

    Коментиран от #107

  • 106 аааа

    8 19 Отговор
    има една песен на слави за журналистките -няма такава държава ... та тази е от тях.още не се е качила в джипа и му сваля на че репа ци па....
  • 107 удивен

    11 4 Отговор

    До коментар #105 от "1944":

    Рано си се надрусал беГендар ! Мъжът ти подарили ти нещо за Свети Валентин ?
  • 108 Усмивката

    15 3 Отговор
    Ето така трябва да се говори за случвчщото се. Както го вижда и народа.Така журналистиката наистина ще е в интерес на гражданите и обществото наречено от политиците,,електорат"
  • 109 Гост

    17 2 Отговор
    Какво са парите без хората и благодарение на кой са богатите богатите?
    Нормално е да се задават подобни въпроси защо си съдружник с Божков и ще вадиш като факти неща от които ще пострадаш и ти самият?
    Нещата едва ли някой ден ще се разберат защото това са сериозни игри и злоупотреби,които видимо доказват корупция във властта и на високи нива,където все още няма действия и обвиняеми .
    Истината може да се открие като следваш пътят на парите.
  • 110 Минчо

    19 4 Отговор

    До коментар #91 от "зезо":

    Важното е че я има статията. Всъщност много добра работа. Определено подтиква към размисли
  • 111 Прост народ

    18 5 Отговор
    Дремем си като мисирки
  • 112 Азсъм

    10 17 Отговор
    Статията е бля бля много думи смисъл няма откъде защо и каква миризма не става ясно Някой твърди нещо само думи или ние нямама доказателства но твърдим Това важи за всички страни т.е. обвинители и обвинени

    Коментиран от #121

  • 113 Анонимен

    11 6 Отговор
    Българина все гледа и коментира другите,без да се замисли първо и да погледне как да оправи себе си,защото да дава акъл всеки може,ама като му се дава на него вижда как реагира.
    Кой може и защо от политиците да знае какво е най-доброто за мен и както те ми кажат,аз трябва да живея?
    Човек се учи цял живот и израства от грешките си,те да не са нещо повече от нас?Всеки ден като прави едно и също човек развива ли се?Когато всички сме като овце и мислим еднакво може ли да постигнем нещо различно? Явно не защото живеем в зоната на комфорта от както свят светува и сме с робско съзнание.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Ъъъ

    9 2 Отговор
    Гледам тука Цеца-бета се изживява под различни имена.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 локомотива

    17 4 Отговор

    До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    А бе брато от изпражненията на твоите крави сигурно леко си мръднал,и не пий от млякото им може да е и от него.
  • 118 незнайко

    16 14 Отговор
    Статия от която няма никакъв смисъл ! Нито един точен факт ! Имена подхвърляни за пореден път без обяснение ! На кой му пука за Васил Божков ? Той е олицетворение на прословутата ДЕМОКРАЦИЯ !!! Всички които откраднаха милиарди от БЪЛГАРИЯ ги няма ТУК !!! Това е истината на ДЕМОКРАТИЧНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ !!! ДОКАТО ГРУПИРОВКИТЕ УПРАВЛЯВАТ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ !!!
  • 119 DDT

    32 4 Отговор
    Държа да кажа на тук присъстващите : Този човек не е Таки, не е и Галеви. От сравнително близък до него знам,че НЕ забравя и НЕ прощава. Виждате сами кой се застъпва за него, какви контакти има и какви средства. А главите на вкаралите го в това приключение не струват много спрямо състоянието му. И вдигнат ли ти мерника - начин се намира и Господ не е в състояние дори да те запази. Настъпиха който не трябва. Аз на мястото на Симеонов, Найденов, Гешев и Горанов, во главе с Тиквоний не бих спал спокойно.

    Коментиран от #150

  • 120 учуден

    5 10 Отговор
    Колко ти платиха?
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 123

    14 19 Отговор
    Всеки който е живял в България знае кой е Божков. Тъмна личност. България е по добре без него. Това че БСП се е заела с защитата му показва каква партия е.

    Коментиран от #142

  • 124 бай Симо

    12 24 Отговор
    Смърдяло ви, а?! А нещо за Фатмака и кака Ку-ри да кажете, за Йончева?! Направо си кажете, че искате БСП на власт, жалки мишки! Е да, ама народа не ги иска тези доказани крадци - БГ комунягите!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 до Радето

    16 4 Отговор
    Раде много си права няма средна класа няма гражданско общество най бедната страна с най-отворена ножица в заплатите.сега най-трудния въпрос как да създадем система която да издига способните /не крадци/ нагоре - пример правосъдния министър и министър председателя забравих май кавички
  • 127 123

    10 8 Отговор
    Дойде им времето на олигарсите. Няма да грабят, пирамиди да правят. Ще връщат всичко откраднато или ” приватизирани ”. Чакаме вече 30г. 5 - 6 вече са в ареста , други бягат, но няма да се скрият.
  • 128 добър урок

    11 3 Отговор
    Браво, бе , всичко на едно място, точно както си го бях систематизирал вече. Малко дългичко, но един кратък вариант би било добре да обилколи всички неподкупни медии и да се раздаде с входяш номер във всяко едно посолство . Те си го знаят другарите там по други канали , но да е видно ! Браво !
  • 129 Next

    15 4 Отговор
    Властимащите лумпени злоупотребяват с поста който заемат и оплетени като свински черва.
  • 130 Кьора

    15 4 Отговор
    И к'о, Найденов плаща ли си данъците или да?!
  • 131 123

    16 3 Отговор
    Ако не си ги плаща Найденов, и той на пангара. Какво да го мислим.
  • 132 Аноншмен

    17 6 Отговор

    До коментар #46 от "А БЕ":

    На сила ли те караше Божков да си купуваш билетчета
  • 133 123

    16 7 Отговор
    Насила ли ги карат наркоманите да взимат наркотици? Да приветстваме ли наркотърговците? Комфорт ли да им осигури държавата?
  • 134 мислещ и расъждаващ

    17 5 Отговор
    Всеки с малко повече акъл, трябва да е разбрал, че всичко беше постановка и г-н Найденов беше основния играч. Но този човек допусна грешка, замеси много имена на много богати и известни и опасността да се подхлъзне и падне е много голяма. Здраво мислещите хора при такава атака срещу няколко акули търси самотен и никого известен остров. В противен случай акулите да го намерят и да го изядат е много голям.
  • 135 123

    20 3 Отговор
    Преди много време един приятел удари джакпота на еврофутбол. Трябваше да вземе към 20000 лв. И пиене , ядене. И кво стана, още 150 човека удрят и те джакпота. От тогава не играя еврофутбол.

    Коментиран от #168

  • 136 волен сидеров

    7 11 Отговор
    марийче ти ще си уевскарка маме или добра платена пак от уевски...нема лошо ама защитаваш едните като плюеш другите-а всите са един дол дренки
  • 137 Mitaka

    9 11 Отговор
    При обиска в Черепа у тях беше пълно с черепи - склуптори, картини и т.н.
    Така че известната история с журналиста и черепите издиша.
    Безмислен е въпросът "защо сега?"
    Защото сега се е скарал с партньорите му и сега те са подали сигнал.
    Да би трябвало да стане по-рано, но сега му е дошло времето - сега става.
    По-добре късно от колкото никога.
    БТВ като медия се провали в този случай. Може и да не са корумпирани, но преценката им в този случай се оказва грешна.
  • 138 Mitaka

    14 11 Отговор
    Чест прави на журналистите, които още Декември публикуваха данйи за случая.
    БТВ решават да потулят случая - не им прави чест независимо от причината.
    Същото важи и за Дневеник и Капитал, които взимат интервюта събират данни дни наред и накрая не публикуват нищо. Защо? От страх или са си поискали такса мълчание?
  • 139 Заралия

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "Последния софиянец":

    Няма Божков, нама Найденов, Шиши е новия шеф на хазарта....
  • 140 Georgi

    5 10 Отговор
    Анализът не е пълен. И е манипулативен. Явно гопожата е фен на Божков. Тя не казва нещо много важно. Всъщност най важното. А то е, че държавата се управлява точно от хора като Божков. Точно такива като него създадоха и политическата ни класа. Те си я отгледаха за да лично ползване. За г-н Божков са направени толкова много лобистки закони, колкото за никой друг, а той си е плащал за това. И е оцелявал. Върха на сладоледа е лобисткия закон, приет през 2014 с който Божков плаща много по малко данък, отколкото плащат другите в бизнеса с хазарта. Тези спестени пари са отивали за подкупи и след това и за финансирането на ПФК “Левски“. Ноооо Божков се превърна в държава в държавата. И е решил, че повече няма да си плаща за свършените му “услуги“.
  • 141 Гошо

    5 12 Отговор
    Платена статия
  • 142 нина

    14 4 Отговор

    До коментар #123 от "123":

    Ехо,,откъде знаеш,че Божков е тъмна личност..У всеки човек има такава..Бедните не обичат богатите.но факт,че само богати могат да направят добри неща..Училища.музеи,,спонсорства...и.тн...Цвтомир Найденов"Мизерабъла",,Бойко Борисов,,Делян Пеевси,,те са светлите личности..Смърди,не, ами вони...Сериал с продължение...И пак ще повторя..От математик и пожарникар-избирам математика,,,,Лека полека превръщат Божков в положителен герой като знаем кои са срещу него......Желая му здраве,силна психика и късмет...
  • 143 гергана табакова

    17 1 Отговор
    разровете и богатството на ахмед доган и дилян пеевски
  • 144 Васил

    8 3 Отговор
    Питайте сега защо и Пещерняците прехвърлят акции на Пеевски
  • 145 Просто и ясно

    8 4 Отговор
    Страхотна статия! Просто и ясно, като за български прокурор.....
  • 146 ЕХА

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Да да да":

    много пари,пак ще има поръчкови убийства,или внезапна смърт,след кратко боледуване,както през 90те години,веселяци,няма как..преразпределение на бизнеса..
  • 147 Джоко

    13 3 Отговор

    До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    Господин, кравар, рядко куха гадулка си! Радев ако е с основно, то Борисов е неграмотен, а, че те язди 10 години е съвсем друта бира!

    Коментиран от #154

  • 148 Джеймс

    11 1 Отговор
    Всичко започна с БФС. Домусчиев е новия Капитан Планета в България. Той и още две- три едри момчета с власт и правомощия ще ни дооправят. Същите вече са неприлично богати и недосетаеми!
  • 149 Инспектор Дюдю

    5 0 Отговор
    В наше време, когато всичко се проследява, ченгетета знаят кога и къде пикаеш, се тъси за арест известна личност. И о чудо - черепа не си бил у дома. Изводи: 1. Тъпи ч-та, 2. Хитър череп 3. И двете 4. Прах в очите, хляб (без вода) и зрелище за плебеите
  • 150 сатурн

    6 1 Отговор

    До коментар #119 от "DDT":

    Дано да си прав! Би било хубаво.
  • 151 Орел и рак и щука

    2 2 Отговор
    На този хал и с такова благосъстояние ще сме, докато това са отзивите за темата с две страни. Едната винаги вони повече. Но парите не "миришат", а само как са спечелени, дори от заплата
  • 152 Ром

    4 2 Отговор
    Много дълго. Не можах да го прочета.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 кибик

    8 3 Отговор

    До коментар #147 от "Джоко":

    Ееееее, нито има три мандри, нито има 433 крави! Такива предизвикателно тъпи коментари с обратен ефект пише само един-посссеркото.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ е убиец
  • 159 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ поръча МАНОЛ ВЕЛЕВ
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    БОЖКОВ УБИЕЦ
  • 162 ПЕРНИШКИО

    6 2 Отговор

    До коментар #30 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    абе краваро си е кравар , сам си се издаде , рини лаината там и не се обаждаи от коневръза путко не доносена , ти ако имаш образование нямаше да говориш по тоя неграмотен начин , що не идеш да питаш директно президента , как е издържал изпитите и как е изучил 3 международни езика , и как е защитавал дисертация в САЩ , това знаеше ли го , ходи де ама не ти стиска , щото ще увониш президентството с кравешки лаина , и на тебе душата ти мерише , мухал .

    Коментиран от #176

  • 163 Кирил

    8 7 Отговор
    Смърди ви сайта.
    Вместо да подкрепите прокуратурата вие сте с мафията

    Коментиран от #170

  • 164 .......

    11 3 Отговор
    Мдаааа,много хубава статия и за съжаление е доста точна и реално представяща нещата.но кучето си лае,а керванът си върви и нищо няма да се промени.иначе,поздрави за статията
  • 165 Хаджи Христо

    8 2 Отговор
    Помните ли един Жоро Вълев, дето трие наровете в затвора и един Петър Христов(Бог да го прости) дето му завидя и способства да го тикнат в затвора. Та Жоро е жив, а Петър го изгризаха червеите отдавна.
    Не си мислете, че Васил Божков ще си остави и той каруцата в калта - ще има неразкрити убийства изпълнени качествено от професионалисти. Те и други се мислеха за недостижими - Луканов, Илийчо Павлов, Кюлев и ред други...
  • 166 Зълчо

    4 5 Отговор
    Смърди на мърша и загнилост на твърде дълго затворените очи на Премиера милиционер... С нищо по различен от Златко милиционера Президента и той с пагон, трактора милиционера и всички тези милиционери милионери закопали като мародер труп България.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 1 Отговор

    До коментар #135 от "123":

    Ми щом не играеш Еврофутбол,значи ближеш мъдята на Цеките...
  • 169 Оле

    4 8 Отговор
    Доста тъпа и жалка поръчкова статия в подкрепа на Черепа !
  • 170 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 1 Отговор

    До коментар #163 от "Кирил":

    Домус.. ??? Ти ли си бре Мекере долно...
  • 171 Аман от тъпи комуняги!

    4 4 Отговор
    Краят ви се вижда и затова сте в
    предсмъртни вопли дамски буби.
    Отмъщението ще е много сладко.
  • 172 Ей,този Бойко

    3 2 Отговор
    Как ви бърка в ануса червен.
    Голям кеф! РАЗМАЗВАМ СЕ...
  • 173 Психодиспансера

    2 2 Отговор
    Кога ви пуснаха бе!?Няма ли места?
    Ей безпишковци,що ли не си ебете жените
    Ами си чешете езиците! ПЛИТКОУМНИЦИ!
  • 174 Stefan

    7 2 Отговор
    Статията е най-логичното нещо, което е писано последните няколко седмици по случая "Божков"
  • 175 Гост

    5 0 Отговор
    Доста неща се изписаха като информация,но може ли да се доверявате на медиите каквото пишат?
    Никой в парламента няма интерес да се прави нещо за народа и от няколко човека го знам това,които са били там и са видяли каква е схемата.
    В психологията за да си осъзнае ччовек проблемите си психолога му задава въпроси за да стигне сам до истината,за това тези въпроси са добър начин всеки да се замисли в посока,в която отговорите идвайки от него самия няма да бъде подведен и манипулиран.
    Научени сме да се доверяваме на авторитети и никога не поставяме на съмнение всичко казано от тях,а се вижда до къде ни води това сляпо вярване.
  • 176 И аз да кажа

    3 3 Отговор

    До коментар #162 от "ПЕРНИШКИО":

    Ми не е защитавал дисертация в САЩ! Минал е задължителен за висшите Натовски офицери курс на обучение, като преди това е трябвало ,естествено да научи английски. Нищо свръхестествено, даже не се е явявал на конкурс за това обучение, както от 90-те насам се явяват всички кандидати за стипендии в Западни държави! Стига небивалици!
  • 177 Мисля си

    4 5 Отговор
    Че статията е голословна както "истините" на президента. Полуистини, догадки, намеци и претенциозна многозначителност
  • 178 DOLU ruskite podlogi ot bsp

    1 3 Отговор
    Daa smardi na CERVENI LAINA kato CIALOTO BSP, koeto tvardo stoi zad PRESTAPNIKA BOZKOV!

    katro i lainianata media FAKTI.bg!
    SMARDI! AMA MNOOOOGO!
  • 179 морза

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Todor":

    Тошко,Тошко ти още ли не си научил,че твоя Адаш отдавна умря ? И ти като всички " мишоци '' --" Да ги сметем.... " и хайде под леглото ! И да не обиждаме мисирките,защото те са по умни от от "човешките ", пък и не смърдят!
  • 180 Фил

    2 1 Отговор
    Десет години вече страшните" червени" са далече от власт. Те ли толерираха престъпните , ненаситни, алчни олигарси?
  • 181 Динчо

    1 3 Отговор
    Аз си мисля че ваште факти смърдят много.Не знам само защо и кой ли ви пуска във фейса щото сигурно няма кои друг да ви чете
  • 182 nakoi

    0 1 Отговор
    vsaka krushka si ima opashka i nai vajnoto nama nishto slushaino . S Vasilev slushaino li e e e nesi plashta kadeto trabva i go porazvat . Parva e darjavnata mafia i AGATA i taka se povtara i s Bojkov i seki neodoben . No narode nash gdesi ot okovite tejki da se otarvesh . kumonagite oshte ni ..... Nama koi sami trabva da strushim okovite .
  • 183 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Todor":

    А тази статия разбрах че комунист престъпник няма и не се е родил как-то казва авторката те от държавата не могат да вземат партията не им позволява тази авторката утре ще пише че борисов е виновен за турското робство а гешев не е повдигнал обвинение на пашата
  • 184 Фен

    3 0 Отговор
    Браво на автора, браво! Наистина много мирише историята, но не на "Министерство на истината", а на определени хора. Комисията по хазарта в стария си състав със сигурност. От друга страна не е лесно да се атакува Божков, става въпрос за сила, за влияние.
  • 185 Азсъм

    0 1 Отговор
    Не е ясно какво смърди но писателите критици са с доста смърдящи коментари защото софтоера им е бъгнал
  • 186 Атанас

    3 0 Отговор
    Не помня кой го беше постнал във фейсбук, защото го отворих в отделен прозорец "за после". Прочетох го сега, няколко дни по-късно.
    Грамотно, точно, подплатено с добре известни факти.
    Не съм редовен читател на този сайт, но ще го разгледам.
    Респект, Мария Атанасова.
  • 187 Токин

    4 0 Отговор
    В България има много истории, които направо миришат доста силно, но няма наказани за тях... Например историята с КТБ и фараон Цветан Василев, заради когото бяхме принудени да платим милиарди, които Василев е откраднал от КТБ!
  • 188 Ефбет

    2 0 Отговор
    Заели се че при посещение на казината ти записват данните от личната карта .Влизаш и ти предлагат пепелник.Ако се имат (внезапна)проверка те молят да не пушиш защото до 10-15 мин.ще идват проверяващи .А ТЕ СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ-КЪДЕ СИ вери симеонов.ИСКАМЕ ОТЧЕТ КАКВИ ПАРИ И ПЛАТИЛ "ЕФБЕТ"КАКТО НИ ЗАЛЯХТЕ С ТАКАВА ЗА "НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ" И УТРЕ ДА ОТИДЕТЕ ДА СЕ СНИМАТЕ НА ШИПКА И ДА КАЖЕТЕ ЧЕ ТАМ СЕ Е ИЗКОВАЛА ПОБЕДАТА КОЯТО Е ПОМОГНАЛА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТУРСКО РОБСТВО И НЕ ОТ ПРИСЪСТВИЕ БОЙКО ВНИМАВАЙ :ЗАТОВА ГЪРЦИТЕ НЕ НИ УВАЖАВАТ НЯМАЛИ ПРАВО ДА ИЗКАРАТ АРМИЯТА ДА ЗАЩИТЯТ СВОЯТА ГРАНИЦА. ХА ХА ХА ЗАЩО ИМ Е АРМИЯ-ДА ХОДИ ВЪВ ИРАК И КАМБОДЖА И МОЖЕ БИ ДА ВЕНИЦИОЕЛА?
  • 189 Шаран

    3 0 Отговор
    До Токин Ако Цв.Василев сам е "усвоил"парите от КТБ до сега да СА го върнали в БЪЛГАРИЯ
  • 190 Зорница Таскожа

    1 0 Отговор
    Чудесо написана статия! Много добре уловен хода на събитията.
    Заповядайте в групата ми на всички на които иторията за Божков им мирише. Линк:https://www.facebook.com/groups/477956249778267/