Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 17:43 1 311 3

Вили Вуцов: Левски влиза като фаворит във вечното дерби

  • вили вуцов-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • цска

"Сините" ако искат титлата, трябва да спечелят на всяка цена

Вили Вуцов: Левски влиза като фаворит във вечното дерби - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов заяви пред "Хоризонт", че "сините" влизат като фаворит в дербито. Той добави, че ЦСКА не показва играта, която да отговаря на името на клуба.

„Извън спортно-техническата тема не се наемам да правя, каквито и да е коментари. Смята, че всички правят много тежки импровизации за неща, които не знаят. Левски си има собственик по документи и той трябва да каже как стоят нещата. Ще плаща или няма? Да каже какво точно се случва. Познавам двамата братя Ганеви и мога да кажа, че са страхотни мъже. Големи професионалисти и работници. Не съм имал по-сериозни контакти с тях напоследък, но от едно-две бързи чувания имам впечатленията, че не се отказват от Левски. Не съм чул и мажоритарния собственик Георги Попов да каже някъде, че се е отказал. Може би се създаде еуфория, че нещата са трагични и мисля, че се отрази добре. Но не съм сигурен дали и е истина, или не. Но реакцията на сините сърца е доста показателна. Малко е прибързана, защото все още не се знае дали ще трябват помощи и финанси. Ако имаше нужда, трябваше малко напред във времето да се случи“, заяви Вуцов.

„Очаквам и сериозна реакция на 20 000-те фенове, които ще присъстват на двубоя утре. Ще подкрепят мощно отбора. Убеден съм, че атмосферата ще бъде страхотна. Това трябва пределно да мобилизира футболистите, а не да ги гипсира. Дано феновете да дадат криле на тима, а да не ги сковава и да не знаят какво правят на терена. Мисля, че Левски разполага с опитни и добри футболисти с един страхотен треньорски щаб. Убеден съм, че „сините“ ще изиграят мача, така, както трябва, за да го спечели“, добави още бившият треньор на Левски..

„Левски направи прилична подготовка, защото не мога да кажа, че е добра. Гледах мачовете им по телевизията и не мога да кажа, че съм разочарован, нито очарован. Средно ниво. Но това, което видях на екрана в три или четири мача на ЦСКА, ако бях фен на „червените“ щях да съм уплашен и стресиран. Не само, че не вкараха гол, но и те нямаха положение, за да се разпишат. Играта на ЦСКА в този момент, вариант не отговаря на марката ЦСКА. Не можеш да тренираш хокей, а да излезеш и да играеш баскетбол. Каквото тренира, това и играеш“, каза Вуцов.

„Левски ако иска да гони титлата, трябва да спечели този мач на всяка цена. За ЦСКА титлата е химера след тази разлика от 11 точки зад Лудогорец. Да, при всички случаи ще има битка с Левски. Но „сините“ имат далеч повече шансове. Да не забравяме, че след 20 дни е 5-и март, когато столичани ще се изправят срещу разградчани за Купата на България. Важен мач, защото може да отвори пътя за трофея. Но и ЦСКА има шанс за него. Да не забравяме, че и „червените“ ще са готови за тези важни битки“, добави още той.

„Виждам Левски като много тежък фаворит в дербито. Но като виждам съставът на ЦСКА в момента... Не искам да обиждам никой. Да, всички знаят колко болен левскар съм, но това, което виждам като игрови потенциал, а и като спортно-техническо ръководство не ме убеждава, че отговаря на марката ЦСКА“, заяви Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    3 4 Отговор
    Кой,,Леффски,з бе овньо? Нема ,,Леффски, има ФК,, Леффка Драгойчева-Лаффчис,,1992
  • 2 Мисакачи Накура

    1 3 Отговор
    Няма как отбор, който няюа 100 г, а само половината да играе вечно дерби!!!
  • 3 МСМ

    0 0 Отговор
    Тоя никога не съм го харесвал като футболист ,треньор и човек дори.Но не мога да отрека въпреки ,че е „ болен ” левскар -коментарите му са професионални и безпристрастни.